![]() |
Personal am o parere foarte proasta despre extraterestri,asta presupunand ca exista.De ce?Pentru ca nu inteleg de ce nu se aseaza linistiti la o cafeluta sa ne povesteasca ce mai este prin univers,cum au ajuns la un asa grad de civilizatie,presupunand ca-l au,cum am putea zbura iefin si repede...Iata ca se tot invartesc prin spatiul aerian facand tot felul de figuri geometrice...si atat.
|
OZN-uri,extraterstri foarte putini le mai contesta,hraniti fiind de SF-urile americane, cand ne uitam pe cer la minunata creatie a lui Dumnezeu ne asteptam sa vedem si noi nu OZN cu vreo cativa omuleti in el...dar in zadar.Aceste aparitii extraterestre sau contacte intre dansii si noi sau mai bine-zis ei americanii sunt rodul experimentelor spiritiste ale mediumilor ,oare diavolul care ,,se poate arata in inger de lumina'' nu poate lua o forma ,,extraterestra'' cat despre OZN sunt tot rodul societatii SUA care vrea sa alimenteze setea de OZN a populatiei.Acuma in loc sa asteptam venirea lui Iisus asteptam o civilizatie de pe alta planeta care sa vina si sa ne initieze in arta evolutiei...pacat ca ne ocupam timpul cu rodul unor manipulari New Age decat cu mantuirea.
|
Matei 24, 31
Și va trimite pe îngerii Săi, cu sunet mare de trâmbiță, și vor aduna pe cei aleși ai Lui din cele patru vânturi, de la marginile cerurilor până la celelalte margini. |
Si afirmatia asta infirma sau confirma existenta extraterstrilor,in opinia ta?Eu unul nu cred ca se refera la ceruruile vazute,si asta nu arata ca ar mai fi alte civilizatii.Dar numai Dumnezeu detine tainele universului,vom vedea la Marele Final.
|
Marcu 13, 27
Și atunci El va trimite pe îngeri și va aduna pe aleșii Săi din cele patru vânturi, de la marginea pământului până la marginea cerului. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Am citit pe undeva ca dupa nu stiu ce calcule ar fi cam 23.000 de planete cu viata inteligenta si asta doar in galaxia noastra.
|
Citat:
-Intrebarea e : care dintre noi zice adevarul ? -NU te ajuta cu nimic daca exista sau nu. (ex:tot trebuie sa platesti impozite,sa mananci cartofi, etc) . Lasai sa existe. Ce, mi-a luat mie paine de la gura ? -Daca cineva crede in ceva nu-l bat la cap pt ca e in zadar(pt ca tu crezi in ce stii tu , nu in ce stie altul). Numai Dumnezeu poate sa-l lumineze. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:26:33. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.