Iar El, răspunzând, a zis: Ilie într-adevăr
va veni și va așeza la loc toate. Eu însă vă spun vouă că Ilie
a și venit, dar ei nu l-au cunoscut, ci au făcut cu el câte au voit; așa și Fiul Omului va pătimi de la ei. Atunci au înțeles ucenicii că Iisus le-a vorbit despre Ioan Botezătorul.
1.
Ilie va veni
2.
Ilie a si venit
Mantuitorul in aceeasi fraza a spus si 1 si 2 , din punct de vedere logic nu au cum sa fie adevarate amandoua
decat daca se refera la
persoane diferite .
dupa cum spunea si doriana mai sus(exemplul cu Luca 1,17) :"Duhul și puterea lui Ilie" s-au pomenit în legătură cu Sfântul Ioan Botezătorul. Când i-a vestit că va avea un copil și că îi va pune numele Ioan, îngerul binevestitor i-a spus tatălui Sfântului Ioan Botezătorul, că acesta va merge înaintea Domnului,
cu duhul și cu puterea lui Ilie. Adică va fi hotărât împotriva răului - asta înseamnă să mergi înaintea cuiva cu duhul și cu puterea lui Ilie.( citat luat de
aici )
ai gasit in VT sau NT exemple care sa sustina reincarnarea ?
te ajut eu :"...Și precum este rânduit oamenilor
o dată să moară, iar după aceea să fie judecata..... " (Evr 9,27)
=>tu esti cumva vocea lui Dumnezeu ? Dumnezeu vorbeste prin tine dar ratacitii nu vor sa te asculte ? esti profetul gavriil pe care il asteptam toti sa ne salveze ?
uite am o propunere sa-ti schimbi avatarul cu imaginea de mai jos asa te vor recunoaste cu adevarat ca esti noul profet gavriil
http://zsayt.azeriblog.com/public/bl...lessdemon1.jpg