AndruscaCIM |
09.11.2009 14:48:22 |
Citat:
În prealabil postat de ai2
(Post 179906)
Cat de bine cunosti aceasta teorie si din ce surse? Din ce ai scris nu lasi impresia ca stii ce teorie ataci. Scuze ca suna ca un atac la persoana dar asta am simtit. Exista mult prea multi creationisti care scriu tot felul de materiale in care dovezile sunt alterate, ignorate, interpretate aiurea doar doar isi salveaza zeul. Oricum sunt ferm convins ca avem timp sa lamurim aceasta problema (ce stii despre evolutie). Daca tie ti se pare lacunara poate nu ai citit destul!
|
Pai e clar ca nu mi-am dedicat tot timpul unei astfel de teorii...dar bineinteles ca am citit, am studiat diferite surse, comparatii, intrebari care sunt si acum ramase fara raspuns, controverse, lipsa de unitate, dovezi fabricate, minciuni, infirmari=> o teorie incompleta.
Ar trebui sa recunosti si tu acest fapt, deci practic care sunt dovezile care conduc spre ideea ca aceasta Teorie ofera raspunsuri complete, complexe si suficiente...de ce s-ar mai cauta inca dovezi daca ele ar exista?????
De ce majoritatea oamenilor de stiinta incep sa se balbaie in fata unor intrebari simple cand se presupune ca ei nu pot crede in ceva, decat daca au dovezi clare si de neclintit?????
Se cauta sau se creaza oare dovezi din lipsa de credibilitate si pentru ca ceasul ticaie de zeci de ani????
Ei nu pot raspunde la intrebarea simpla" Cum a aparut viata???( nu exista un raspuns clar, nu stiu ce sa raspunda si nu au dovezi... exista dovezi clare referitoare la aparitia vietii pe pamant????):65:
|