Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Eu cu cine votez? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6305)

C.tin 01.06.2009 23:08:09

Alegerile... ca-s Nationale ori Europene...

Citat:

În prealabil postat de Lucian24 (Post 142238)
pana acum nu am pe cine vota; cred ca ma voi duce sa anulez votul

Daca nu e nici un crestin bun printre ei, atunci singura solutie este sa-i REFUZAM PE TOTI ANULAND VOTUL. Si tot asa, pana cand va aparea acel crestin care sa merite sa fie ales!

Pt. alegerile prezidentiale Boc se pare ca a fost "uns" "presedinte" de masoni, ca altfel nu i se adresa Basescu din "greseala" cu d-le presedinte! Decizia insa ne apartine! Noi putem face sa nu iasa cum vor masonii !
In cei priveste pe ceilalti candidati, majoritatea sunt doar de decor, ca sa se creeze impresia ca romanul are de unde sa aleaga... Un truc rasuflat!

ANULAREA VOTULUI SE POATE FACE STAMPILAND DE MAI MULTE ORI BULETINUL DE VOT. Pentru ca mesajul nostru sa fie si mai clar, indemnam pe toata lumea ca, pe langa stampilarea multipla, sa-si scrie pe buletinul de vot cu pixul: -propriile nemultumiri!

O astfel de atitudine, de a ne prezenta la urne si de a anula votul, va fi si un semnal dat politicienilor, iar daca numarul de voturi anulate il va depasi pe cele valide, atunci va fi clar pentru intreaga lume ca cei ce vor fi totusi alesi in urma acestui scrutin NU REPREZINTA CU ADEVARAT ROMANIA!

Anca-Miha 01.06.2009 23:22:21

Citat:

În prealabil postat de C.tin (Post 142229)
Daca gasesti d-ta vre-unul competent, sa ne spui si noua!
Din pacate cei prezenti la candidaturile pt europarlamentare (cat si la cele nationale) sunt doar dintre roboteii "aranjati" sa urmeze orbeste "facaturile" made in Babilon, pardon... de la Bruxelles, ca cei cu adevarati competenti nu razbat, fara sa fie mai intai unsi "membri de partid"... stiti fratiile voastre unde...

Bine, si boicotand nu va mai fi trimis nimeni?!? Atunci ne vor reprezenta interesele altii din alte tari. E mai bine asa? Nevotand vor fi alesi chiar cei, pe care in nici un caz nu i-ati fi votat.
Daca nu va plac candidatii, gasiti-i pe aceia care tot au ceva bun, comparativ cu altii care nu au nimic bun. Deci raul cel mai mic.

cristiboss56 01.06.2009 23:25:32

Citat:

În prealabil postat de C.tin (Post 142557)
Daca nu e nici un crestin bun printre ei, atunci singura solutie este sa-i REFUZAM PE TOTI ANULAND VOTUL. Si tot asa, pana cand va aparea acel crestin care sa merite sa fie ales!

Pt. alegerile prezidentiale Boc se pare ca a fost "uns" "presedinte" de masoni, ca altfel nu i se adresa Basescu din "greseala" cu d-le presedinte! Decizia insa ne apartine! Noi putem face sa nu iasa cum vor masonii !
In cei priveste pe ceilalti candidati, majoritatea sunt doar de decor, ca sa se creeze impresia ca romanul are de unde sa aleaga... Un truc rasuflat!

ANULAREA VOTULUI SE POATE FACE STAMPILAND DE MAI MULTE ORI BULETINUL DE VOT. Pentru ca mesajul nostru sa fie si mai clar, indemnam pe toata lumea ca, pe langa stampilarea multipla, sa-si scrie pe buletinul de vot cu pixul: -propriile nemultumiri!

O astfel de atitudine, de a ne prezenta la urne si de a anula votul, va fi si un semnal dat politicienilor, iar daca numarul de voturi anulate il va depasi pe cele valide, atunci va fi clar pentru intreaga lume ca cei ce vor fi totusi alesi in urma acestui scrutin NU REPREZINTA CU ADEVARAT ROMANIA!

Ne-mbătăm cu apă chioară Constantine ! Cărțile sunt făcute. Totul e o înscenare pentru fraieri și gogomani. Îi doare pe ei direct în dos de măzgăleli și de anulări. Se numără, iar se numără și se renumără șh gata : hocus pocus . . . Discutăm după vot ! ! !

andreicozia 01.06.2009 23:54:14

Cu lichelele de genul astora ar trebui noi ca popor sa ne manifestam lipsa de civilizatie.

Sa fim mai sicilieni! sau mai bine chiar, corsicani, care am vazut cum ciuruiesc portile primariei cu pusti de vinatoare daca CUMVA ALESUL LOR nu II REPREZINTA!!!!!!!!! iar politia nu spune nici PIS, ca altfel o iau si ei rau de tot pe cocoasa
Aproape toate semnele de circulatie sunt ciuruite pe acolo
Se vede ca sudicii astia se trag din neam de Pirati!
Bravo lor!

cristiboss56 02.06.2009 02:04:22

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 142574)
Cu lichelele de genul astora ar trebui noi ca popor sa ne manifestam lipsa de civilizatie.

Sa fim mai sicilieni! sau mai bine chiar, corsicani, care am vazut cum ciuruiesc portile primariei cu pusti de vinatoare daca CUMVA ALESUL LOR nu II REPREZINTA!!!!!!!!! iar politia nu spune nici PIS, ca altfel o iau si ei rau de tot pe cocoasa
Bravo lor!

Oare ? . . .

patinina34 02.06.2009 04:31:00

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 142574)

Bravo lor!

Da asa e cu sicilianii nu te poti pune ca te afli imediat in locul gresit la momemntul nepotrivit.
Ei stiu ce vor!!!
Si fac cum vor!!!
Nu le place, scot mitraliera!!!

Insa totusi nu mi-ar place asa, e prea multa violenta!!!

patinina34 02.06.2009 04:32:55

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 142566)
Ne-mbătăm cu apă chioară Constantine ! Cărțile sunt făcute. Totul e o înscenare pentru fraieri și gogomani. Îi doare pe ei direct în dos de măzgăleli și de anulări. Se numără, iar se numără și se renumără șh gata : hocus pocus . . . Discutăm după vot ! ! !

Cred Cristi, ca ai mare dreptate, oamenii sint strantorati, ce sa le mai pese de vot.

Apoi cu cine votezi?

Chiar asa!
Cartile sint deja facute, dupa cite inteleg eu.

Anca-Miha 02.06.2009 13:49:59

E un pericol a considera cartile facute, consider eu. In primul rand nu-mi folosesc dreptul la vot si nu-mi fac cunoscuta parerea. In al doilea rand Romania trebuie sa trimita un numar de emisari la UE. Cine vor fi acestia, daca eu nu ma implic sa-i aleg? Vor fi cei alesi de ceilalti, care isi fac poate mai putine ganduri despre aceste probleme. Rezultatul va fi ca atare...
Voi tine minte toata viata, cum Parlamentul a ales intr-un fel, iar oamenii intr-alt fel atunci cu Basescu. Deci nu e indiferent ce facem. Poate ca atunci cand candidatii vor realiza ca se si cere ceva de la ei, isi vor lua munca mai in serios; si poate cand se va privi altfel acesta munca, vor veni si candidati mai seriosi. Dar acest lucru depinde si de noi: sa mergem la alegeri, sa nu mai dam spaga!!!, si altele.

andreicozia 02.06.2009 16:19:10

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 142597)
Oare ? . . .

De ce OARE, la ce te referi?, esti oare de parerea ca ar trebui ca promisiunile electorale incalcate sa fie trecute cu vederea si restul sa-si vada de mamaliga lor?.
Un om serios, o comunitate serioasa nu trece cu vederea asa ceva si nu permite acestor impostori instalati din afara sa se ascunda in spatele justitiei corupte pentru a-si face mendrele cu noi cu toti ci intr-un fel sau altul il iei la rost. Din pacate ei profita de acest popor si in mod viclean stiu ca crestinul roman inghite tot ce i se serveste ca deh,e smerit si nu o sa ne ia la rost ci o sa accepte orice compromis.

De aceea cu atit mai mult se adevereste vorba: Ne meritam conducatorii

cristiboss56 02.06.2009 17:36:24

Citat:

În prealabil postat de andreicozia (Post 142745)
De ce OARE, la ce te referi?, esti oare de parerea ca ar trebui ca promisiunile electorale incalcate sa fie trecute cu vederea si restul sa-si vada de mamaliga lor?.
Un om serios, o comunitate serioasa nu trece cu vederea asa ceva si nu permite acestor impostori instalati din afara sa se ascunda in spatele justitiei corupte pentru a-si face mendrele cu noi cu toti ci intr-un fel sau altul il iei la rost. Din pacate ei profita de acest popor si in mod viclean stiu ca crestinul roman inghite tot ce i se serveste ca deh,e smerit si nu o sa ne ia la rost ci o sa accepte orice compromis.

De aceea cu atit mai mult se adevereste vorba: Ne meritam conducatorii

Acel "oare", se referea la chestia cu ciuruitul gloanțelor și al acestui mod de "lucru"( abordare") , în rest sunt deacord cu tine, dar te rog să mă crezi că efectiv am obosit. Generații de sacrificiu peste generații de sacrificiu. . . Politica efectiv mă scârbește. Am ajuns la saturație ! ! !

Ora este GMT +3. Ora este acum 01:29:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.