![]() |
Intre nestiinta crasa si erezie elaborata:
Citat:
Pai Fiul, ca om desavarsit si Dumnezeu desavarsit lucreaza fara Duhul Sfant ?... Domnule draga, pai eu stiam ca intre erezie elaborata si nestiinta crasa este o diferenta. Pai umplem forumul de balarii... |
Citat:
Gandeste-te la situatia pe care ai prezentat-o mai devreme: Anania la umplerea cu Duhul Sfant a lui Pavel. Stii ce era Anania? Apostol? Arhimandrit? Episcop? Patriarh? Vezi ca scrie la Faptele Apostolilor 9:10 - era un ucenic. P.S. Eu cred ca era predecesorul „ucenicului” de pe forumul nostru. |
Citat:
Citim cum Pavel trimite in Iad oameni teoretic "mantuiti " ?:1: Citim si in Epistolele lui Ioan si Petru cum unii o iau pe aratura ? Citim cum Pavel ii spune lui Timotei sa fie atent pe cine pune mainile ? |
Citat:
|
Ok scuze , unde am scris membru citeste slujitor.:1:
|
Citat:
Membrilor bisericii li s-a spus: "Datu-mi-sa toata puterea in Cer si pe Pamant, pe aceasta eu v-o dau voua, cate veti lega, legate vor fi, si cate veti dezlega, dezlegate vor fi"? Fiecare membru al bisericii iarta pacate, leaga si dezleaga, boteaza si umple cu Duhul Sfant? E cam greu de argumentat. Frate Iuliu, eu zic sa te aduni putin si sa te hotarasti ce ai dori sa demonstrezi. |
Citat:
Dar cum sa citesc „slujitor” cund scrie negru pe alb „ucenic”? Faptele Apostolilor 9:10 Daca-mi cereti insa, de dragul dumneavoastra voi citi: „episcop”. Sau orice imi veti cere politicos. „Preot”, bunaoara. Sau „pastor”... Dar Anania era un simplu ucenic. De fapt un „oarecare ucenic” dupa cum scrie la Faptele Apostolilor 22:12 - „Iar un oarecare Anania, bărbat evlavios, după Lege...” |
Vreau sa demonstrez ca totul se intampla in cadrul bisericii si nu exista nicaieri nici macar o idee ca cineva ar trebui sa se separe de biserica si sa infiinteze alta. Voi care stiti Biblia pe de rost nu va puneti intrebarea asta ? De ce s-a infiintat biserica noastra ? Simplu : Unde scrie in Biblie ca 1800 - 1900 de ani mai tarziu o sa se infiinteze adevarata biserica ? Unde scrie ca vine Duhul si porunceste cuiva sa intemeieze o alta biserica ?
Asta era intrebarea .De ce vedeti paiul din ochiul altuia dar nu vedeti barna din ochiul vostru ? |
Nelamurire
Citat:
------------ EDIT: Pfiu... mi-am revenit, Iarta-ma. dar abia acum am vazut mai bine carui "predecesor" Anania ma asociasei. ;-) iarta-ma, si sa ai o zi binecuvantata!. |
Era un joc de cuvinte si un compliment frate ucenic.
Despre Anania se spune ca era un „ucenic” si un „bărbat temător de Dumnezeu”. Am facut analogia cu ID-ul fratiei tale pentru ca asa te consider: un om cu teama de Domnul. Daca te-am intristat in vreun fel, iarta-ma! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:33:30. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.