![]() |
Citat:
|
Citat:
Cat despre fete,atat cele slabe cat si cele plinute au nevoie de sapun ca sa nu isi acopere mirosurile cu parfum,parfum peste transpiratie...asta ar face mirosul si mai ,,placut''. Maicile nu miros urat pentru ca sunt harnice si se spala.Nu e cine stie ce stiinta chimica pe tema asta. |
Nu-i un pacat sa mirosi frumos. Depinde si in ce scop. Din pacate ne parfumam nu ca sa nu-i deranjam pe cei din jur, ci ca sa impresionam placut....
Exista un echilibru aici: igiena ca sa fim sanatosi si decenti in lume..Mai mult nu-i crestineste. Un boschetar este un bun crestin ? Este un amarat care nu se mai spala si deranjeaza rau de tot prin miros. Nu stiu daca mirosul lui justifica vreo lege crestina ! Pe de alta parte este adevarat ca atunci cand sunt in post si mai fac si sport, nevoile mele privind parfumatul scad drastic..Ajungem sa ne gandim la lumea isihasta, unde alimentatia - cea care produce toxinele- este nu doar vegetala, dar si insignifianta, la care daca adaugam Harul Divin ... |
Multumim pentru explicatii privind compozitia unor parfumuri.Nu stiam si chiar am citit cu atentie ,eu fiind o "devoratoare",sa zicem asa...de parfumuri.De fapt chiar am observat la unul din parfumurile cumparate .,care ..cica era de firma....nu-l puteam suporta deloc. P e viitor am sa incerc sa fiu atenta la ceeia ce voi cumpara ,pentru ca oricum nu voi renunta la a folosi (neconsiderand asta un mare pacat)..cum s-ar fi sugerat in acest forum.Deci ,in limita bunului simt si al bunului gust ,voi folosi in continuare aceste produse.
|
Citat:
trebuie sa neutralizam mirosul si murdaria de om PACATOS. Stim ca suntem cu totii pacatosi, dar totusi nu ne expunem in public pacatele noastre, ca ar putea sminti. Asa si cu mirosul lor, nu trebuie expus public. El trebuie sa fie neutralizat discret. Doar atat. Si nu trebuie sa mirosim nici a "sfant" Cristian Dihor. Ca atunci il inlocuim pe Hristos cu acela. Totusi, trupul este templu al Duhului Sfant si trebuie sa avem grija de el. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Citat:
|
Citat:
|
Apăi uitați: mama mea are probleme cu ficatul și nu suportă deloc mirosurile urâte. Ea nu vine la biserică că mai vin și nespălați și ea nu poate să suporte mirosul. Dacă lumea ar folosi șpreiul și deodorantul probabil că ar veni și ea la biserică.
|
Citat:
In schimb, cand se aseza langa mine, imi venea sa vars din cauza mirosului greu de transpiratie invechita. |
Romania se afla pe ultimul loc in Europa in privinta consumului de sapun.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:25:53. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.