Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dan Puric presedintele Romaniei (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=5295)

mihai07 09.01.2009 20:25:45

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 108542)
[COLOR=green]Am spus ce nu-mi place: faptul ca este un mascarici, :24: un farsor. Asta ne trebuie sau un om de actiune care sa miste tara asta intr-o directie buna?[/COLOR]
[COLOR=green]Ce are crestin-ortodoxismul cu presedintia? [/COLOR]
[COLOR=green]Tipul e bun de gura, are un debit verbal de invidiat, dar atat... [/COLOR]
[COLOR=green]Sigur ca l-am ascultat si m-a uimit ce putin a transmis in atat de mult timp cât i s-a pus la dispozitie. :24:[/COLOR]
[COLOR=green]Nu va strofocati! Nu are nici o sansa... Cred ca si el se distreaza daca a vazut o asa propunere... El are o misiune: sa-i distreze :24: pe cei care mai pot sa rad... In rest...[/COLOR]

Cand o sa ajungi la nivelul lui atunci sa il critici...pana atunci incearca sa pastrezi tacerea...ca nu stii ce spui

silverstar 09.01.2009 20:44:23

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 108545)
Un mascarici zici? Am vazut ca te dai tare lovita cand te judeca oamenii. Tu dece ii judeci pe altii? Tu il cunosti pe omul asta de iti permiti sa vorbesti asa?

[COLOR=green]Il cunosc exact cat il cunoasteti si voi, din felul cum s-a "produs" la Tv-uri... O rusine!...[/COLOR] :24:

mihai07 09.01.2009 20:45:58

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 108553)
[COLOR=green]Il cunosc exact cat il cunoasteti si voi, din felul cum s-a "produs" la Tv-uri... O rusine!...[/COLOR] :24:

Ti mai zis si mai sus...cand o sa ajungi la nivelul lui atunci sa-l critici...pana atunci incearca sa pastrezi tacerea ca nu prea stii ce vorbesti

silverstar 09.01.2009 20:46:35

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 108550)
Cand o sa ajungi la nivelul lui atunci sa il critici...pana atunci incearca sa pastrezi tacerea...ca nu stii ce spui

[COLOR=green]Ce vorbesti? Tu esti cel cu cenzura? Sau crezi ca numai tu ai dreptul la libertatea cuvantului? Spun exact ce gandesc si cum il percep eu pe acest Dan Puric... Un mascarici...[/COLOR]

silverstar 09.01.2009 20:48:34

Citat:

În prealabil postat de mihai07 (Post 108554)
Ti mai zis si mai sus...cand o sa ajungi la nivelul lui atunci sa-l critici...pana atunci incearca sa pastrezi tacerea ca nu prea stii ce vorbesti

[COLOR=green]Fereasca Dumnezeu! Eu am nivelul meu de care sunt foarte mandra, pe care, pentru nimic in lume, nu l-as schimba cu nivelul acestuia![/COLOR]

mihai07 09.01.2009 20:50:28

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 108556)
[COLOR=green]Fereasca Dumnezeu! Eu am nivelul meu de care sunt foarte mandra, pe care, pentru nimic in lume, nu l-as schimba cu nivelul acestuia![/COLOR]

Foarte bine...atunci nu ii mai judeca tu pe altii (mai ales ca nu ii cunosti)..ca am observat ca nu iti convine cand pe tine te judeca cineva....si te simti tare jignita cand cineva o face

silverstar 09.01.2009 20:53:11

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 108547)
Apropo,nu am sa uit niciodata ca mi-ai spus ca sunt un om fara suflet si e ca e pacat de mine,cum ti-ai permis ,vorba ta?Inca mai astept scuzele,rusine pentru ceea ce faci ....Cum iti permiti doamna mea sa il critici pe Dan Puric?vorba ta.

[COLOR=green]Mentin cele spuse si mai adaug si faptul ca nu te voi mai ierta cand, umil, vei veni la mine sa-mi ceri iertare pentru felul cum vorbestzi si cum iti permiti sa ma jignesti... Eu sa-mi cer scuze de la tine? :24: Cum poti sa-ti imaginezi ca un om poate ajunge atat de umil sa-ti ceara tie scuze? Cine esti? Cine te crezi?[/COLOR] :24: [COLOR=green]Te-ai uitat azi in oglinda? Iti place ce-ai vazut?[/COLOR]

mihai07 09.01.2009 20:56:50

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 108555)
[COLOR=green]Ce vorbesti? Tu esti cel cu cenzura? Sau crezi ca numai tu ai dreptul la libertatea cuvantului? Spun exact ce gandesc si cum il percep eu pe acest Dan Puric... Un mascarici...[/COLOR]

Si ma rog de unde ai tu dreptul sa jignesti un om?...pe tine daca te jigneste cineva aici pe forum tipi 2 saptamani...lasa mandria asta la o parte ca nu iti sade bine

tigerAvalo9 09.01.2009 20:59:03

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 108558)
[COLOR=green]Mentin cele spuse si mai adaug si faptul ca nu te voi mai ierta cand, umil, vei veni la mine sa-mi ceri iertare pentru felul cum vorbestzi si cum iti permiti sa ma jignesti... Eu sa-mi cer scuze de la tine? :24: Cum poti sa-ti imaginezi ca un om poate ajunge atat de umil sa-ti ceara tie scuze? Cine esti? Cine te crezi?[/COLOR] :24: [COLOR=green]Te-ai uitat azi in oglinda? Iti place ce-ai vazut?[/COLOR]

Auzi doamna mea sunteti chiar penibila ,aveti grija ce vorbiti caci numai Dumnezeu sie cine are dreptate sau nu ,doamna perfecta ,cine te crezi tu ,la ce nivel te consideri tu,crestin ortodox oricum nu esti,nu ne mai stresa cu raspunsurile tale postate la misto ,nici nu am sa ma mai cobor la nivelul tau de pierduta in spatiu crezand ca esti pe pamant.Sanatate iti doresc.

tigerAvalo9 09.01.2009 21:07:45

Citat:

În prealabil postat de silverstar (Post 108558)

Dar tu cum iti permiti sa il jignesti pe Dan Puric?Ai cam dat-o in bara de data asta,vrei sa nu fii jignita ,mi se pare normal asta dar respecta si tu ,nu jigni pe altii pe cand tu ii faci mascarici pe altii si daca cineva iti spune ca esti ateu sau altceva sari cu gura,cum iti permiti sa ma jignesti,poate si tie o sa iti para rau pentru ceea ce faci,uite-te in ochii tai si apoi in ai altora.

Sa revenim la subiect,Dan Puric este un mare om dar nu cred ca s-ar pricepe in functia de presedinte .Dar cel putin in 2009 nu ar sanse sa fie presedinte,in 2014 ar fi probabil..

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:52:18.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.