Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   STUDENTI LA TEOLOGIE! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4375)

paraschevaiasi 26.08.2008 13:44:08

Citat:

În prealabil postat de TeoH
Daca esti din iasi(asa mi se pare dupa nume) poti sa te uiti pe sit-ul facultatii de teologie din iasi si vei gasi acolo in formatii: http://www.teologie.uaic.ro/default.php
Am vazut ca este admitere si septembrie.Sa-ti ajute Dumnezeu sa intri unde iti doresti!

Sunt din Bucuresti dar iubesc Iasul.:D

anastasia2008 26.08.2008 14:09:44

Si eu am terminat Facultatea de Teologie din Bucurest in 2oo5. Am dat examen doi ani la rand si am reusit la a treia incercare. A fost frumos, greu, dar frumos. Dar asa cum imi spunea cineva odata : "in teologie intri cu convingeri si iesi cu intrebari", sau ceva de genul asta. Te smintesc multe lucruri, dar daca vrei cu adevarat sa faci facultatea asta, treci peste ele. Raman la sfarsit, doar amintirile frumoase.

iulyaan 26.08.2008 22:12:10

I SA INCREDINTAT LA CINEVA PAROHIE DUPA CE A GATAT FACULTA?

iulyaan 29.08.2008 20:47:33

la nimeni?

fratele 30.08.2008 00:46:58

Citat:

În prealabil postat de mihai07
Citat:

În prealabil postat de pisi
cam ce se da la admitere la teologie? si cati ani se fac?.... si eu mi-as dori sa fac teologie dar din pacate nu am voce muzicala si nu cred ca am shansee :(

cel putin in craiova s-a tinut un interviu cu intrebari din catehism, si s-au luat in considerare mediile de la bacalaureat si liceu. si in legatura cu vocea...liturghia trebuie traita, conteaza mai putin cum e cantata.
Dumnezeu sa va ajute pe toti!

si la cantat cum te-ai descurcat?...si cum se calculeaza media de admitere...si care a fost ultima medie la pastorala...multumesc..(nu ezitati...va rog si pe ceilalti de la celelalte facultati sa imi spuneti)
Doamne ajuta!

iulyaan 30.08.2008 20:12:28

MAJORITATEA FACULTELOR AU CANTO(NU F GREU)MEDIA JUMI JUMA BAC+LICEU

mihai07 01.09.2008 09:52:01

Citat:

În prealabil postat de fratele
Citat:

În prealabil postat de mihai07
Citat:

În prealabil postat de pisi
cam ce se da la admitere la teologie? si cati ani se fac?.... si eu mi-as dori sa fac teologie dar din pacate nu am voce muzicala si nu cred ca am shansee :(

cel putin in craiova s-a tinut un interviu cu intrebari din catehism, si s-au luat in considerare mediile de la bacalaureat si liceu. si in legatura cu vocea...liturghia trebuie traita, conteaza mai putin cum e cantata.
Dumnezeu sa va ajute pe toti!

si la cantat cum te-ai descurcat?...si cum se calculeaza media de admitere...si care a fost ultima medie la pastorala...multumesc..(nu ezitati...va rog si pe ceilalti de la celelalte facultati sa imi spuneti)
Doamne ajuta!

Interviu (probă eliminatorie) - Verificarea aptitudinilor vocaționale (trăsături ale personalității candidatului, aspecte ale vieții moral-religioase și capacitatea de discernământ) - 40%
Media generală a anilor de liceu: 40%
Media la bacalaureat: 20%

Pentru proba de Interviu, candidații vor lectura Catehismul Ortodox, lucrare care poate fi găsită pe pagina de internet www.credo.ro

PROGRAMUL DE ADMITERE:

Perioada de înscriere: 9-17 septembrie 2008
Proba scrisă: 18 septembrie 2008
Afișarea rezultatelor: 19 septembrie 2008

ACTE NECESARE, TAXE AFERENTE:

Fișa de înscriere (se eliberează de la Secretariat);
Diploma de Bacalaureat și Foaia Matricolă (în original) sau Adeverința de absolvire (pt absolvenți, promoția 2008);
Certificat de botez (copie);
Binecuvântarea ierarhului de care aparțineți;
Certificat de naștere (copie legalizată);
Certificat medical cu analiza sângelui și analiza radiologică, la zi;
Certificat medical de sănătate eliberat de medicul de familie, din care să reiasă că sunteți apt pt înscrierea la facultate și nu sunteți luat în evidență cu boli cronice;
Declarație pe proprie răspundere că nu sunteți bolnav de epilepsie, boli psihice și că adeverințele medicale sunt complete;
Trei fotografii tip buletin;
Un dosar plic;
Taxa de înscriere și de școlarizare pentru locurile cu taxă se va fixa la începutul lunii iunie.

TeoH 01.09.2008 12:19:16

La Sibiu a fost asa:
1.Test psihologic (eliminatoriu)
2.Examinare aptitudini muzicale (pentru Teologie Pastorală)
3.Probă de cunoștințe religioase
Media de admitere :
- medie bacalaureat - 50%
- media anilor de liceu -25%
- proba de cunoștințe religioase - 25%
Ultima medie nu o cunosc. Poti sa o afli de la secretariat.Pe site sunt afisate mediile de la toate sectiile in ordine descrescatoare.

TeoH 01.09.2008 12:28:46

nu am vrut sa apara;)e din greseala

fratele 27.09.2008 17:19:20

Este cineva student la teo in Iasi?

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:30:43.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.