![]() |
Citat:
|
Si eu am terminat Facultatea de Teologie din Bucurest in 2oo5. Am dat examen doi ani la rand si am reusit la a treia incercare. A fost frumos, greu, dar frumos. Dar asa cum imi spunea cineva odata : "in teologie intri cu convingeri si iesi cu intrebari", sau ceva de genul asta. Te smintesc multe lucruri, dar daca vrei cu adevarat sa faci facultatea asta, treci peste ele. Raman la sfarsit, doar amintirile frumoase.
|
I SA INCREDINTAT LA CINEVA PAROHIE DUPA CE A GATAT FACULTA?
|
la nimeni?
|
Citat:
Doamne ajuta! |
MAJORITATEA FACULTELOR AU CANTO(NU F GREU)MEDIA JUMI JUMA BAC+LICEU
|
Citat:
Media generală a anilor de liceu: 40% Media la bacalaureat: 20% Pentru proba de Interviu, candidații vor lectura Catehismul Ortodox, lucrare care poate fi găsită pe pagina de internet www.credo.ro PROGRAMUL DE ADMITERE: Perioada de înscriere: 9-17 septembrie 2008 Proba scrisă: 18 septembrie 2008 Afișarea rezultatelor: 19 septembrie 2008 ACTE NECESARE, TAXE AFERENTE: Fișa de înscriere (se eliberează de la Secretariat); Diploma de Bacalaureat și Foaia Matricolă (în original) sau Adeverința de absolvire (pt absolvenți, promoția 2008); Certificat de botez (copie); Binecuvântarea ierarhului de care aparțineți; Certificat de naștere (copie legalizată); Certificat medical cu analiza sângelui și analiza radiologică, la zi; Certificat medical de sănătate eliberat de medicul de familie, din care să reiasă că sunteți apt pt înscrierea la facultate și nu sunteți luat în evidență cu boli cronice; Declarație pe proprie răspundere că nu sunteți bolnav de epilepsie, boli psihice și că adeverințele medicale sunt complete; Trei fotografii tip buletin; Un dosar plic; Taxa de înscriere și de școlarizare pentru locurile cu taxă se va fixa la începutul lunii iunie. |
La Sibiu a fost asa:
1.Test psihologic (eliminatoriu) 2.Examinare aptitudini muzicale (pentru Teologie Pastorală) 3.Probă de cunoștințe religioase Media de admitere : - medie bacalaureat - 50% - media anilor de liceu -25% - proba de cunoștințe religioase - 25% Ultima medie nu o cunosc. Poti sa o afli de la secretariat.Pe site sunt afisate mediile de la toate sectiile in ordine descrescatoare. |
nu am vrut sa apara;)e din greseala
|
Este cineva student la teo in Iasi?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:30:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.