Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Saracie vs bogatie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=2116)

mirelat 04.08.2007 18:03:32

Citat:

În prealabil postat de impact
Inca astept raspunsuri, Becali este milostiv dar este foarte mandru, asa ca nu cred ca va intra in imparatia lui Dumnezeu

:) Slava Domnului ca nu vei fi pus tu Judecator !

sofiaiuga 04.08.2007 20:35:46

Citat:

În prealabil postat de bmd
Un crestin calare nu-i decit un om ca toti oamenii!

cam off topic aceasta remarca ,doctore!si daca sint bogati care dau ei poar=te fac in asa fel ca sa nu stie stinga ce face dreapta lor ,ca sa a zis MINTUITORUL.Daca bogatia e adunata pe nedrpt milostenia nu e primita de DUMNEZEU ci mai degraba o milostenie mai mica dupa putinta ,dar din bani cistigati cinstit.

mirelat 05.08.2007 00:39:00

Citat:

În prealabil postat de ory
Aratati-mi si mie crestinul care-si dezbraca haina de pe el si o da saracului de pe strada sau de oriunde altundeva????

:satisfied: draga ory, nu zic ca sa ma laud, dar sa stii ca eu odata mi-am scos manusile si le-am dat unei femei sarace care n-avea... acuma, sa stii ca eu sunt sigura ca sunt altii care au facut si fac mult mai mult decat atat!

mirelat 05.08.2007 00:57:14

Citat:

În prealabil postat de impact
Va invit sa va afisati opiniile si nu in ultimul rand apartenenta!

:) eu opiniile mi le-am afisat... in ceea ce priveste apartenenta, numai Dumnezeu stie! pentru cei de aici insa cu siguranta nu sunt bogata! si mi-am adus aminte de vorba cuiva: saracia sau bogatia este doar o stare de spirit. oare o fi adevarat?! eu una niciodata nu m-am simtit saraca, desi n-am invartit bani cu lopata.

mirelat 05.08.2007 01:02:02

:rolleyes: vroiam sa spun ca m-am simtit bogata, desi de fapt nu sunt...

veilur 05.08.2007 01:16:04

Citat:

În prealabil postat de mirelat
draga ory, nu zic ca sa ma laud, dar sa stii ca eu odata mi-am scos manusile si le-am dat unei femei sarace care n-avea... acuma, sa stii ca eu sunt sigura ca sunt altii care au facut si fac mult mai mult decat atat!

Nu spui ca sa te lauzi, dar ai spus-o ca sa vada lumea ca totusi ai facut-o...:)

mirelat 05.08.2007 01:19:35

:D:D:D am spus-o ca sa vada ory ca se poate !

veilur 05.08.2007 01:22:10

Un lucru bun inspre zidirea sufletului facut in taina, face de o mie de ori mai mult decat lucrul facut astfel incat sa afle si altii de fapta ta, spun asta pentru ca acel lucru facut in ascuns il stii doar tu si Dumnezeu, atat, nefiind prilej de a fi laudat/a pentru fapta ta!

veilur 05.08.2007 01:34:53

sa-mi fie cu iertare daca te-am suparat cu ceva, dar ar trebui cateodata sa accepti ca poate mai gresesti si tu asa cum gresesc si eu. Da, eu sunt convins ca ce ai facut tu atunci a fost milostenie si nu trebuie sa te intristezi ca am facut referire la aceasta, dupa cum bine stii am vrut sa subliniez altceva, in nici un caz sa te critic. :(

mirelat 05.08.2007 01:38:08

:) nu m-am suparat, veilur, stai linistit. insa am observat ca se cam pun abuzeaza de citatele astea "a la carte", precum de ax. ai zis tu, cum ca lucrul bun facut in taina etc. etc.

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:18:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.