ioanna |
17.03.2013 18:11:32 |
Citat:
În prealabil postat de antoniap
(Post 510508)
Decat sa aruncam cu pietre, mai bine le-am urma exemplul. Grecii si rusii au iesit in strada in numar mai mare. Alte tari mai bogate ca a noastra au respins buletinele electronice, iar noi, dupa ce ca suntem vai de capul nostru, suntem dispusi sa facem politica in genunchi si sa-i lasam pe toti sa ne cotrobaiasca prin toate ungherele existentei, ca sa dovedim ce?.
|
Vrei sa ti se respecte dreptul la opinie, atunci respecta si tu decizia altora, chiar daca nu o impartasesti.Atata ii lauzi pe greci, de parca ce ar fi facut?! Au iesit si unii romani in strada, au protestat. Unele interpretari si speculatii de-ale lor nu ma reprezinta, deci nu ma alatur protestului lor. Daca numai mana aceea de protestatari considera ca stiu ei ce e Ortodoxia, sa le fie de bine. Nu o sa-i opresc eu sa marsaluiasca pe strazi. Daca n-au reusit sa scoata oamenii afara pe strazi, sa se solidarizeze cu ei, inseamna ca discursul lor n-a fost unul convingator.
Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
(Post 510484)
poate că cipul chiar nu este bun.dar astfel de mesaje gen "ai primit cipul, te-ai lepădat de Hristos", are darul de a îndepărta mulți oameni, care ar rezona la alt tip de mesaj.
|
Iti dau dreptate. Asa a fost in 2009, acum la mitingul asta chiar nu stiu daca au reluat aceleasi conceptii despre "lepadare", daca au echivalat cardul de sanatate cu lepadarea de Hristos.
Citat:
În prealabil postat de Parascheva16
(Post 510288)
Sa intervina si acum BOR ptr. a se include si buletine simple ptr. ca acei 1 mil de romani sa fie linistiti. Au dreptul si ei sa isi expuna opinia. Deasta zic sa fie la alegere, asa nimeni nu ar mai face mintiguri si nimeni nu ar mai fi panicat. Nu ar fi mai bine asa?
|
Laura, nu este obligatoriu buletinul electronic, poti opta pentru buletin simplu.
Am inteles ca protestul e impotriva informatizarii sistemului de sanatate, impotriva aparitiei acelui card de sanatate, unii preferand varianta clasica: arhiva scrisa, nu digitala.
|