cristiboss56 |
28.04.2007 00:16:12 |
Citat:
În prealabil postat de Alexandr_Bazil
prin departare ma refer la respingere :p
|
In regula, am inteles contextul. Dar am folosit acel cuvint in expunerea mea pentru ca foarte multi il folosesc ca departare ca distanta etc. Alex , eu nici pe departe nu sunt un fanatic, extremist, rigid in credinta mea,dar iti spun cu certitudine de suta la suta ca DUMNEZEU exista. Nu imi raspunde cu intrebarea demonstrari acestei afirmatii, pentru ca iti reiau ce am spus ceva mai sus si nu ajungem nicaieri , ne invirtim pe loc. Iti dau totusi un raspuns, argument mai pamintesc. Cel putin eu personal, l-am simtit in momentele critice pe DUMNEZEU, l-am simtit efectiv si chiar "auzit"(nu este vorba de voce, cuvinte etc) ci ceva greu de exprimat.Tot El m-a salvat , m-a ajutat , m-a calauzit in momente de rascruce. Tot El m-a trezit la realitate in momentele de "deriere", de deruta a mea. Il simt aproape, atit de aproape chiar acum cind iti scriu aceste cuvinte. Poate tu nu ai cum sa intelegi , dar va veni si la tine momentul X , cind IL vei accepta. Rabdarea si bunatatea Lui este fara margini. EL ne-a dat libertate deplina ! Depinde de noi cum intelegem aceasta libertate si cum o folosim.
|