Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Istorie, profanare sau defaimare? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15159)

iuliu46 03.07.2012 08:57:24

Eu cred ca este o smecherie si e bine ca s-a oprit la timp. Nu am nici o indoiala ca rezultatul ar fi fost pozitiv, ca domnitorii nostri au fost cumani, chiar daca nu acesta ar fi adevarul. In cazurile astea testele ADN se fac pentru a inchide gura criticilor, nu pentru a afla adevarul, nu prea vad cum am putea afla adevarul cu ajutorul testelor ADN.

horatiu.miron 03.07.2012 09:18:24

E inadmisibil cum ministrul culturii, din ratiuni pur politice, se baga cu picioarele intr-o cercetare stiintifica si o opreste. Vorbim aici despre aflarea adevarului, aparent unora le e frica de el.

iuliu46 03.07.2012 09:25:35

Citat:

În prealabil postat de horatiu.miron (Post 455962)
E inadmisibil cum ministrul culturii, din ratiuni pur politice, se baga cu picioarele intr-o cercetare stiintifica si o opreste. Vorbim aici despre aflarea adevarului, aparent unora le e frica de el.

Pai eu cred ca deja era stabilit adevarul si ca testul ADN numai ar fi "confirmat" ca sant cumani.
Ministrul culturii e totusi de meserie.

mihaiB 03.07.2012 14:39:00

Citat:

Daca in Turcia un om al stiintei ar deshuma si preleva bucati din oasele unui sultan, sa zicem il intereseaza daca este de origine romana (de altfel plauzibil avnd in vedere cate tinere domnite au fost maritate cu sultani)? Ce atitudine crezi ca ar avea oamenii, presa, organizatiile religioase?

eodor nastasa 03.07.2012 14:40:59

Citat:

În prealabil postat de Pelerin spre Rasarit (Post 455710)
Partial se poata da credit unei teorii conspirationiste complexe(si ca orice teorie de acest tip are o mare sansa sa ramina doar o teorie) si partial poate sa fie doar un zel istoric bazate pe motivatii independente de ce credem noi.Concret fiecare,in functie de inocenta proprie si interesul fata de situatia cu pricina, poate apreciza,urmari,verifica sau stramba din nas si pleca mai departe.Am luat nota de trecere cu raspunsu sau repet anu'? :)

Nota de trecere.:6:

eodor nastasa 03.07.2012 14:47:23

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 455733)
Cum? N-ai o neliniște-n ogradă neștiind ce soi de cuman o fo' Mircea cel Bătrân?

Ba da, nopti la rand nu am putut pune capu' in perna. lu' io..De gaini ce sa mai zic, revolta ! Nu vor sa produca si pace, iimi cotzcaie : "Bre daca Mircea'Mosneagu' nu'i cuman, noi ne demisionam din functia lu' noi !"
Tara arde si baba si chiaptana.:107:

eodor nastasa 03.07.2012 14:52:30

Citat:

În prealabil postat de mihaiB (Post 456021)
Daca in Turcia un om al stiintei ar deshuma si preleva bucati din oasele unui sultan, sa zicem il intereseaza daca este de origine romana (de altfel plauzibil avnd in vedere cate tinere domnite au fost maritate cu sultani)? Ce atitudine crezi ca ar avea oamenii, presa, organizatiile religioase?

Pai ce sa zica bre, si-ar acuti iataganu' s'ar urla : Pei, daca nu, pe masa lor !:4:

Pelerin spre Rasarit 03.07.2012 16:36:34

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 456022)
Nota de trecere.:6:

Va multumesc :6: profesorii mei din facultate,de pe vremuri,ar fi fost socati de generozitatea dvs.Mentionez ca nu am nici un interes particular in acesta dezgropare de oseminte stravechi intrucat am cel putin 4 nationalitati in neam si daca as afla ca as avea inclusv stramosi cumani situatia nu s-ar schimba radical si prin urmare as inchina o bere si pt ei,intr-o zi cu soare,ca sa nu se supere nimeni :) Oricum baietii astia erau calareti iscusiti si arcasi pe masura,unii spun ca dadeau impresia de a fi nascuti in sa.Va salut cu drag

Adriana Cluj 03.07.2012 17:03:41

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 455955)
Eu cred ca este o smecherie si e bine ca s-a oprit la timp. Nu am nici o indoiala ca rezultatul ar fi fost pozitiv, ca domnitorii nostri au fost cumani, chiar daca nu acesta ar fi adevarul. In cazurile astea testele ADN se fac pentru a inchide gura criticilor, nu pentru a afla adevarul, nu prea vad cum am putea afla adevarul cu ajutorul testelor ADN.

da..... si cumani si neortodocsi:4:, spre satisfactia lui MD, colegul nostru care a devenit atat de inversunat impotrica ortodocsilor, de o vreme....parca era prietenos mai demult...

Demetrius 03.07.2012 17:07:53

Citat:

Există interese străine de țară care vor să demonstreze(acolo unde există un puternic sentiment naționalist) că nu există o bază reală pentru acest sentiment; altfel spus, (atenție!) rezulatul analizei este prestabilit, fiind necesar doar experimentul fizic, doar procedura dezgropării și recoltarea de ”probe”, indiferent că-i lemn, pământ sau os.

Cu alte cuvinte și ca să vă simțiți puțin ”implicat”, dvs ați fi de acord să se facă analize din ADN tatălui dvs care să demonstreze că el nu-i orotdox?

Rațiunile lui Hașoti nu sunt politice(deschideți ochii!), ci pur și simplu ale ființei noastre naționale, pentru că interesele străine sunt de a desființa numele de ”român” pentru a ne dezbina și de a accepta să fim guvernați de legile lor, așa-zis ”europene”.

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:35:03.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.