![]() |
Pe mine m-au impresionat foarte multe postări și, de aceea, așa cum am mai spus, îmi este deosebit de dificil să aleg una singură, plus că sunt multe pe care nici nu mai știu prin ce topic-uri le-am citit.
Mi-au plăcut foarte foarte mult postările Deliei31 de la topic-ul "Ce loc ocupă Hristos în inima ta?". De la același topic, m-a impresionat profund prima postare a domnului Mihnea Dragomir. Mi-a mai plăcut extraordinar de mult mesajul lui N.Priceputu de la topic-ul "Întrebare pentru cei convertiți: cum L-ați cunoscut pe Dumnezeu?", în care relata întoarcerea sa la credință și faptul că viața sa în Hristos a devenit o continuă convertire (o "conversio continua", cum ar spune un părinte de care sunt foarte atașată). O altă postare foarte impresionantă - pe care aș pune-o chiar pe locul I - este cea a dlui Mihnea Dragomir, în care mărturisea, în câteva cuvinte, modul cum a devenit credincios. Voi căuta postarea și voi indica link-ul, fiindcă este pe cât de concisă, pe atât de profundă. În general, îmi plac mult postările următorilor colegi de forum: N.Priceputu, MariS, Mihnea Dragomir, Cristiboss56, Mihailc, Delia31, Scotland The Brave, Florin-Ionut, Kyrie Eleison, Arwein, TigerAvalo9, Noesisaa, Marius22, George Val, Glykys și muulți mulți alții, pe care nu-i am acum în minte. Cred că mâine voi completa lista. :) Acești utilizatori nu sunt menționați în ordinea preferințelor, ci în ordinea în care mi i-am amintit. Citesc cu mult interes și cu admirație postările lor, pe care le consider a fi deosebit de profunde, bine documentate și echilibrate. Hristos în mijlocul nostru! |
Completez lista din mesajul anterior:
ioan cezar, Theodor_de_Mopsuestia, VladCat. Tot am sentimentul că am uitat să-i menționez pe unii dintre user-ii mei preferați, dar o să mi-i amintesc. :) Iată și postarea domnului M. Dragomir despre care spuneam că aș pune-o pe locul I: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=12840 Este al treilea mesaj de pe prima pagină a acelui topic. Doamne ajută! |
A, era să uit!!! Postarea Sarei I de la topic-ul "O chemare la război", înființat la secțiunea "Biserica Ortodoxă în relația cu alte confesiuni". Este minunat acel mesaj! :)
|
Completez lista cu Lore86, în special cu ultima postare, chiar de pe topic-ul acesta. :)
|
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=13737 |
Completez lista user-ilor ale căror postări m-au impresionat: Ioanna.
|
Am simtit bucuria de a simti bucuria celuilalt cand am citit :
Citat:
Mesajul mi-a mers direct la suflet, drept pentru care il consider cea mai buna postare dintre cele citite de mine. |
Citat:
http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=14175 Este un mesaj excepțional! O adevărată mărturisire de credință și o doxologie închinată lui Hristos! |
Tot de pe topic-ul "Întrebare pentru cei convertiți...", mesajul lui VladCat cu link-ul de pe You Tube este foarte interesant.
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 13:01:36. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.