AnnaKarenina90 |
16.01.2012 10:38:21 |
Am auzit de proteste, dar nu mi'am dat seama cat sunt de... stupide si de inutile pana nu am ajuns si eu in strada. Din pura intamplare, nu cu scopul de a protesta sau de a ma amesteca in conflictele lor.
Ce am vazut? O gloata de oameni furiosi, care habar nu aveau pentru cine sau pentru ce protesteaza, oameni care pur si simplu s'au saturat de saracie si mizerie si au iesit in strada, fara un scop anume si fara un plan bine definit. Daca ii intrebi ce vor, nimeni nu va putea sa iti dea un raspuns concret. Toti vor spune "vrem pensii", "vrem bani", vrem aia si aia. Si cum anume cred ei ca se pot obtine astea asa, peste noapte? Nu stiu nici ei si nu prea ii intereseaza. Ei pur si simplu vor.
Si eu sunt bugetara. Si eu resimt toata lipsa de bani si toate taierile de salar. As vrea sa se gaseasca o solutie, insa nu stiu exact care ar fi aceasta, asa ca daca nu ma pricep, stau la locul meu si imi tin gura, nu ies in strada ca sa'mi vars furia in dreapta si in stanga, pe oameni care sunt in aceeasi situatie ca a mea [ma refer la cei care au inceput sa se bata intre ei sau sa loveasca jandarmii]. Asa cum spunea N.Priceputu, e dovada de barbaritate si primitivism.
|