Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Sa mai si radem ,apropo de protestele din capitala !!! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14407)

N.Priceputu 16.01.2012 10:02:53

... atunci e un protest de dragul protestului. Cel puțin astă noapte asta cred că a fost.

Lucian008 16.01.2012 10:03:29

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 422269)
Deocamdata protestele sunt sunt la stadiul de apa de ploaie. Sa vedeti proteste peste vreo 4-5 luni! Nu intelege nimeni ca statul e falimentar ca nu mai au bani sa sustina fondul de pensii si salariile bugetarilor. SUA si-a retras banii de la FMI asa ca pa si pu! ne putem linge pe bot! Politicienii nu inteleg ca degeaba vor castiga alegerile ca bani tot nu sunt! Ei tot spera, nu stiu Doamne ce spera, ca va merge tot ca si pana acum. Nu inteleg ca ABSOLUT NIMENI nu le va mai da nici un ban! Toata Europa e pe cont propriu! Scapa cine poate!
De acum inainte salvarea va fi individuala, fiecare se va descurca dupa talentul si priceperea lui! O sa ajungem foarte curand sa nu mai poata fi platite pensiile. Atunci sa vedeti manifestari in strada!

In mare aveti dreptate. Aveti dreptate si ca se va inchide rezervorul. Dar chiar daca nu sunt bani sunt alte resurse. Resurse care pot fi folosite. Dar cine sa le activeze? Basescu? Boc? Ponta? Antonescu? Ne imbatam cu apa rece.

DragosP 16.01.2012 10:18:08

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 422271)
Cel puțin astă noapte asta cred că a fost.

Astă noapte n-a fost protest.
Astă noapte a fost plină de provocări. Părerea mea că din partea puterii.
De ce? O să vedem probabil începând cu azi.

AnnaKarenina90 16.01.2012 10:38:21

Am auzit de proteste, dar nu mi'am dat seama cat sunt de... stupide si de inutile pana nu am ajuns si eu in strada. Din pura intamplare, nu cu scopul de a protesta sau de a ma amesteca in conflictele lor.
Ce am vazut? O gloata de oameni furiosi, care habar nu aveau pentru cine sau pentru ce protesteaza, oameni care pur si simplu s'au saturat de saracie si mizerie si au iesit in strada, fara un scop anume si fara un plan bine definit. Daca ii intrebi ce vor, nimeni nu va putea sa iti dea un raspuns concret. Toti vor spune "vrem pensii", "vrem bani", vrem aia si aia. Si cum anume cred ei ca se pot obtine astea asa, peste noapte? Nu stiu nici ei si nu prea ii intereseaza. Ei pur si simplu vor.

Si eu sunt bugetara. Si eu resimt toata lipsa de bani si toate taierile de salar. As vrea sa se gaseasca o solutie, insa nu stiu exact care ar fi aceasta, asa ca daca nu ma pricep, stau la locul meu si imi tin gura, nu ies in strada ca sa'mi vars furia in dreapta si in stanga, pe oameni care sunt in aceeasi situatie ca a mea [ma refer la cei care au inceput sa se bata intre ei sau sa loveasca jandarmii]. Asa cum spunea N.Priceputu, e dovada de barbaritate si primitivism.

Adriana Cluj 16.01.2012 10:48:15

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 422144)
Si ce-i de ras?

Zic si eu ca tine : ce-i de ras?
Nu uitati: profetia pustnicului din Muntii Raraului. Anul 2011 s-a incheiat, pe stil vechi in 13 ianuarie 2012!!!
Si ce scrie aici: http://www.razbointrucuvant.ro/recom...a-protestelor/ merita citit cu atentie!

maria40 16.01.2012 11:01:18

Citat:

În prealabil postat de Lucian008 (Post 422272)
In mare aveti dreptate. Aveti dreptate si ca se va inchide rezervorul. Dar chiar daca nu sunt bani sunt alte resurse. Resurse care pot fi folosite. Dar cine sa le activeze? Basescu? Boc? Ponta? Antonescu? Ne imbatam cu apa rece.

Care resurse le mai avem Lucian? Nu mai avem nimic! Aici a fost marea hotie a FMI-ului ca ne-au manipulat sa ne vindem toate resursele!

Lagrace 16.01.2012 11:16:47

important

Sa ne rugam pentru viata lui Basescu si pentru linistea noastra!

revolta din ultimele zile : lectie de la Putin catre Obama, via Bucuresti.

maria40 16.01.2012 11:18:01

Citat:

În prealabil postat de AnnaKarenina90 (Post 422281)
Am auzit de proteste, dar nu mi'am dat seama cat sunt de... stupide si de inutile pana nu am ajuns si eu in strada. Din pura intamplare, nu cu scopul de a protesta sau de a ma amesteca in conflictele lor.
Ce am vazut? O gloata de oameni furiosi, care habar nu aveau pentru cine sau pentru ce protesteaza, oameni care pur si simplu s'au saturat de saracie si mizerie si au iesit in strada, fara un scop anume si fara un plan bine definit. Daca ii intrebi ce vor, nimeni nu va putea sa iti dea un raspuns concret. Toti vor spune "vrem pensii", "vrem bani", vrem aia si aia. Si cum anume cred ei ca se pot obtine astea asa, peste noapte? Nu stiu nici ei si nu prea ii intereseaza. Ei pur si simplu vor.

Si eu sunt bugetara. Si eu resimt toata lipsa de bani si toate taierile de salar. As vrea sa se gaseasca o solutie, insa nu stiu exact care ar fi aceasta, asa ca daca nu ma pricep, stau la locul meu si imi tin gura, nu ies in strada ca sa'mi vars furia in dreapta si in stanga, pe oameni care sunt in aceeasi situatie ca a mea [ma refer la cei care au inceput sa se bata intre ei sau sa loveasca jandarmii]. Asa cum spunea N.Priceputu, e dovada de barbaritate si primitivism.

Anna eu zic sa gasesti solutia in tine! Nu astepta de la nimeni sa gaseasca solutii pentru tine! Ai dreptate ca oamenii au iesit in strada pentru ca s-au saturat de mizerie si saracie dar toti aia de acolo asteapta de la cineva sa le rezolve problemele! Si acel cineva sa fie Statul....sa le dea aia, sa le dea cealalta! Nu va mai fi asa ceva! S-a terminat!
Nu va mai fi de unde! Va fi legea junglei! Va rezista doar cine va pune osul la treaba si va gasi solutii pentru el personal cum sa razbata si sa iasa la liman! Vremea pomenilor a apus!

AnnaKarenina90 16.01.2012 11:28:30

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 422293)
Anna eu zic sa gasesti solutia in tine! Nu astepta de la nimeni sa gaseasca solutii pentru tine! Ai dreptate ca oamenii au iesit in strada pentru ca s-au saturat de mizerie si saracie dar toti aia de acolo asteapta de la cineva sa le rezolve problemele! Si acel cineva sa fie Statul....sa le dea aia, sa le dea cealalta! Nu va mai fi asa ceva! S-a terminat!
Nu va mai fi de unde! Va fi legea junglei! Va rezista doar cine va pune osul la treaba si va gasi solutii pentru el personal cum sa razbata si sa iasa la liman! Vremea pomenilor a apus!

Da, Maria, multumesc pentru sfat! Am invatat si eu ca fiecare e pentru el. Pe pielea mea si un pic cam usturator, dar asta e. Am regretul de a nu fi fugit cand am avut ocazia. Am ramas pentru ce? Ca sa apuc zile ca astea. Doamne...

Lucian008 16.01.2012 11:30:00

Citat:

În prealabil postat de maria40 (Post 422285)
Care resurse le mai avem Lucian? Nu mai avem nimic! Aici a fost marea hotie a FMI-ului ca ne-au manipulat sa ne vindem toate resursele!

Avem. Avem potential agricol. Nu suntem nici Franta, nici Germania ca sa avem productivitate iesita din comun. Dar avem suprafete imense de teren arabil necultivate. Am putea stopa nenumaratele ajutoare sociale pe care le primesc oamenii ca sa stea acasa. Suntem o tara de asistati social. Sa munceasca pentru ajutoarele respective. Sa se stopeze rentele revolutionarilor. Nu e posibil sa primesti zeci de milioane toate viata pentru ca ai iesit 2 zile in strada (cei care au iesit, nu cei care au stat in fata televizorului si acum primesc bani ptr asta). Nu pentru banii aia au iesit. Au recunostinta tarii si atat. Avem cercetatori peste hotare. sa ii motivam punandu-le la dispozitie resurse sa se intoarca. In conditiile crezei internationale sunt multi romani carora nu le e bine in strainatate. Avem posibilitatea de a folosi potentialul lor de productie. De ce nu incurajam investitiile? Potentilalul piscicol e foarte mare. Ce ar fi sa stopam braconajul industrial, uneori legiferat? Ce ar fi sa incuragam micii agenti de turism pentru a folosi potentialul din acest domeniu. Si mai sunt si altele. Dar cine sa le activeze?

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:26:52.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.