![]() |
Citat:
|
Doamne cata ratacire! Iarta-ne Doamne, ca nu stim ce facem!
Dragi frati si surori,
Oare suntem cu adevarat crestini? Atunci pentru ce vorbim atatea desertaciuni? Cum poate gandi un crestin ca Dumnezeul Milei si al Dragostei, Cel Atotdrept si Atotbun va trimite in iad niste suflete nevinovate. cine suntem noi sa ne invrednicim a cunoaste ratiunile si iconomia lui Dumnezeu, cum putem face afirmatii categorice despre fapte si ratiuni pe care nu le cunoastem si nu avem smerenia de a le cauta in adevar cu toata fiinta?! Pentru ce nu ne smerim putin si nu cautam vorbele si invatatura celor pe care Bunul Dumnezeu ni i-a dat pentru a ne invata, pe noi cei slabi, neputinciosi si neintelepti. Cautati raspunsuri la nedumeririle voastre in Sfintii nostri Parinti, avem atatia, Slava Domnului! Nu va rataciti in šinteligenta š voastra, mandria ne inseala fratilor, doar dragostea zideste in Adevar! Sa cautam dragostea lui Hristos in inimile noastre si vom afla si Adevarul! Dumneze sa ne ierte si sa ne binecuvanteze vesnic! |
Scrie in Pateric,de unul care omorase o femeie insarcinata,Dumnezeu ii cerea aceluia socoteala de pacatele mamei si de copil,adica mama si copilul fusesera trimisi in Rai,dar aceluia ii era ceruta socoteala de pacatele lor si trebuia sa faca acum pocainta pentru ele.
"2) Se spunea pentru oarecarele avva Apollo de la schit, ca era taran pastor de oi. Si vazand in tarina o femeie ca avea in pantece, indemnandu-se de diavolul, a zis: voiesc sa vad cum sta pruncul in pantecele ei. Si despicind-o pe ea, a vazut pruncul. Si indata l-a lovit pe el inima si umilindu-se, a venit la schit si a vestit parintilor ceea ce a facut. Si i-a auzit pe dansii cantand: zilele anilor nostri intru dansii saptezeci de ani, iar de vor fi in putere optzeci de ani. Si ce este mai mult decat acestia, osteneala si durere ( 1 ). Si a zis lor: sunt de patruzeci de ani si o rugaciune n-am facut si acum de voi trai alti patruzeci de ani, nu voi inceta rugand pe Dumnezeu, ca sa-mi ierte pacatele mele. Deci, nici un lucru de mani nu facea ci totdeauna se ruga, zicand: am gresit ca un om, iar Tu ca un Dumnezeu curateste-ma ! Si i s-a facut lui rugaciunea aceasta intru cugetare ziua si noaptea. Si era un frate petrecand cu el si l-a auzit zicand: suparatu-Te-am, suparatu-Te-am, Doamne. Lasa-ma ca sa ma odihesc putin. Si i s-a facut lui incredintare, ca i-a iertat Dumnezeu toate pacatele lui si al femeii, iar pentru copil nu s-a incredintat. Si i-a zis lui unul din batrani: si pacatul copilului ti l-a iertat Dumnezeu, dar te lasa in durere, ca este de folos sufletului tau." Dracii inseala pe unii in acest punct de vedere,al copiilor avortati,de interpreteaza dupa cum dracii au vorbit prin gura fericitului Augustin de Hipo uneori,de au zis de copii ca sunt necurati si ca se duc in Iad,daca sunt nebotezati. De mai sus se vede clar ca acel copil a fost dus in Rai,ca asta inseamna ca pacatul copilului l-a iertat Dumnezeu,nebotezat in felul in care il stim noi,dar botezat cum stie Dumnezeu Iisus Hristos,ca nu numai asa e Sfantul Botez,cum stim noi,cu nasi la Biserica vazut de noi. Randuiala cu femeia necurata dupa nastere e randuiala iudaista,nu e crestin ortodoxa. Asta (cu femeia necurata la nastere) e mai groaznica decat ce au inselat dracii pe fericitul Augustin de Hipo sa zica cu privire la copii.Ca fericitul Augustin a zis ca nu vor merge in Rai,dar nu a dat vreodata voie ca cei nebotezati sa fie prigoniti pentru motivul ca sunt nebotezati.Si nici nu a zis de "eretici" sa fie arsi pe rug. Vedeti referitor la razboi,ca fericitul Augustin de Hipo a zis de razboiul drept,conform carei teorii nu e voie sa ucizi civili in razboi. Pai cati comandanti ar fi trebuiti judecati in al doilea razboi mondial,daca s-ar fi aplicat aceasta foarte buna teorie a fericitului Augustin,care aci a fost inspirat de Duhul Sfant,cand a zis aceasta teorie? Care comandanti au fost insuflati de draci,de au dat sa se faca bombardamente asupra populatiei civile? Aceasta e iudaismul,care zice ca nu e pacat sa omori populatii civile in razboi,care absurditati sunt inspirate de Satana,de ii inselase uneori si pe iudei in VT sa faca asa. Cum pot unii sa zica asa ceva,ca unii oameni sunt necurati inaintea lui Dumnezeu si ca Dumnezeu nu ii iubeste,nu are grija de dansii,cand Dumnezeu si de fapturile nerationale are grija,nu zice Dumnezeu Iisus Hristos asa : " Nu se vând oare cinci vrăbii cu doi bani? Și nici una dintre ele nu este uitată înaintea lui Dumnezeu." Ca am auzit cum au inselat dracii pe unii sa zica,ca numai de la Botez "e pomenit numele tau in fata tronului Preasfintei Treimi"? Care tron al Preasfintei Treimi,ca doar Preasfanta Treime pretutindenea este,apoi Dumnezeu Iisus Hristos se numeste tronul Preasfintei Treimi,dar dupa Inviere si Inaltare a indumnezeit firea Sa omeneasca si cine poate sa stie cum este firea sa omeneasca acum? Ca altceva inseamna ca a asezat firea Sa omeneasca "de-a dreapta Tatalui" ca zice Sfantul Ioan Damaschinul,nu e cuvincios sa vorbesti de o dreapta spatiala a Tatalui,de vreme ce Dumnezeu e fara sfarsit,nelimitat etc. "Spunem că Hristos s-a așezat cu trupul în dreapta lui Dumnezeu și a Tatălui, dar nu vorbim de o dreaptă spațială a Tatălui. Căci cum va avea o dreaptă spațială cel necircumscris? Dreapta si stânga au numai lucrurile circumscrise. Numim dreapta Tatălui slava si cinstea Dumnezeirii, în care Fiul lui Dumnezeu, ca Dumnezeu si deoființă cu Tatăl, există înainte de veci, și în care, după ce s-a întrupat în vremurile din urmă, sade și cu trupul, deoarece trupul Lui este slăvit împreună cu El." Nici macar nu cred mai poti sa pui intrebarea cum este firea omeneasca a lui Dumnezeu Iisus Hristos acum,ca asta duce cu gandul la ceva limitat,la ceva care poate fi definit,iar taina fara sfarsit nu e nici limitata nici nu poate fi definita. Asta cu privire la absurditate de a zice ca "e pomenit numele tau in fata tronului Preasfintei Treimi". Iar cu privire la absurditatea pe care tot dracii au inselat pe unii sa o zica,ca Dumnezeu numai de cei botezati are grija,aceea e aratata ca absurditate de ce zice Dumnezeu Iisus Hristos referitor la vrabii,ca si de acelea are grija Preasfanta Treime si cu atat mai mult de oameni. Asa a zis Dumnezeu Iisus Hristos,de copii mici,chiar nebotezati,sa fie lasati sa vina la Dansul,ca asa ii inselau dracii pe iudaisti de atunci,sa zica de copii ca sunt necurati ; sau alte absurditati,ca lui Dumnezeu ii este sila de cei pacatosi,pentru care si zic ca Dumnezeu Iisus Hristos nu e profet a lui Dumnezeu,de vreme ce lasa o femeie desfranata sa sarute Sfintele sale picioare. "Acesta, de-ar fi prooroc, ar ști cine e și ce fel e femeia care se atinge de El, că este păcătoasă. " Pai Dumnezeu Iisus Hristos de aceea a si venit ca sa sfinteasca pe pacatosi,sa ii vindece. |
Citat:
Doamne ajută! |
Pana la urma va puteti ruga la Dumnezeu sa va arate unde sunt copiii avortati si sa va spuna ce puteti face pentru ei.
Odata am citit o poveste cu o calugarita care i-a murit fratele si calugarita s-a rugat la Dumnezeu sa-i descopere unde este fratele ei si Dumnezeu i-a dat un vis si l-a vazut pe fratele ei in iad legat de un bolovan. S-a rugat pentru el si apoi s-a rugat sa-l vada din nou si Dumnezeu i-a descoperit ca e tot in iad numai ca dezlegat de bolovan si putea sa mearga pe langa el. Inspirat de povestea asta m-am rugat si eu sa-mi descopere Dumnezeu unde sunt bunicii meai si am visat ca un bunic a ajuns in iad. L-am rugat pe Dumnezeu sa-mi descopere de ce si mi-a descoperit ca a participat la un avort pentru o nepoata. Probabil ca nu s-a spovedit. Probabil ca nici nu a salvat copii de la avort. Pasul doi este rugaciunea ca sa descopere Dumnezeu ce se poate face cu scoaterea acestor oameni din iad. Deci daca stii copii avortati in familie la rude roaga-te la Dumnezeu sa tii descopere unde sunt si apoi roaga-te sa-ti descopere ce sa faci sa-i ajuti cat mai efectiv. Uite ca sa fie ascultata rugaciunea mai bine adauga si pe altii in ea. Te poti ruga asa cand iti amintesti: Bunule Dumnezeu, te rog mantuieste-ma pe mine, pe rudele mele si pe familiile noastre si pe cat de multi oameni posibil. Te rog descopera-mi unde sunt copii avortati de rudele mele, daca sunt in iad sau in rai, te rog boteaza si cumineca pe acesti copii avortati si pe cat mai multi oameni si copii morti nebotezati si neimpartasiti si te rog spovedeste pe cine are nevoie in lumea cealalata. Te rog miluieste-ne in toate eternitatile si da fiecarei tari si parti din Creatie ceea ce are ea nevoie. De asemenea te rog spune-mi daca se poate face ceva cat mai eficient cu acesti copii avortati de rudele mele. Amin. |
Citat:
|
Parca am intrebat parca la sfarsitul visului si mi s-a raspuns si apoi cred ca m-am trezit. Oricum aveam convingerea ca a fost iadul. Daca te rogi la Dumnezeu sa-ti descopere unde sunt o sa-ti descopere Dumnezeu. Iti va descoperi prin ceva care sa ti se potriveasca tie.
Te poti ruga zilnic seara pana ce iti descopera Dumnezeu. In rugaciuni mai adauga si pe altii ca sa aiva rugaciunea putere cat mai mare. Te poti ruga asa cand iti amintesti: Bunule Dumnezeu, te rog mantuieste-ma pe mine, pe rudele mele si pe familiile noastre si pe cat de multi oameni posibil. Te rog descopera-mi unde sunt copii avortati de rudele mele, daca sunt in iad sau in rai, te rog boteaza si cumineca pe acesti copii avortati si pe cat mai multi oameni si copii morti nebotezati si neimpartasiti si te rog spovedeste pe cine are nevoie in lumea cealalata. Te rog miluieste-ne in toate eternitatile si da fiecarei tari si parti din Creatie ceea ce are ea nevoie. De asemenea te rog spune-mi daca se poate face ceva cat mai eficient cu acesti copii avortati de rudele mele. Amin. Acestea fiind zise, roaga-te sa ti se descopere si unde esti acuma , daca esti spre rai sau spre iad si ce sa faci sa te duci spre rai. |
Citat:
|
Parintele Cleopa despre copiii avortati:
"- Sufletele copiilor avortati unde sunt? - Sufletele copiilor avortati stau într-un loc unde nu este nici întuneric, nici lumină. Nici nu se bucură, nici nu se chinuiesc. Si ei strigă la Dumnezeu: "Doamne, pentru ce suntem noi lipsiti de bucuria fetei Tale, căci noi nu am văzut lumina soarelui, nu am văzut frumusetile din această lume si nici nu am făcut vreun păcat?" Si atunci glasul lor se ridică la Dumnezeu, iar Dumnezeu va cere sufletele din mâna mamelor ucigase. Iar părintii, care au omorât copiii în pântece, dacă fac canon, îi eliberează pe copiii lor din acea stare. " S-ar parea ca spovedirea si canonul sunt o solutie desi banuiesc ce inseamna eliberare dar nu stiu sigur. Roaga-te la Dumnezeu sa-ti descopere unde sunt copiii avortati de care esti interesat/interesata si pana nu -ti fac fericiti cu mana din rai, la lupta. |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:36:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.