Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Atentate in Oslo (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13373)

ai2 24.07.2011 23:28:20

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 381124)
Foarte proastă, ca și ateismul.

Afirmatia asta singura este o dovada a nocivitatii religiei asupra ratiunii. Sub nicio forma ateismul nu este religie. Sa spui ca ateismul e religie, inseamna sa recunosti ca religia este ceva inferior, indiferent cu ai lua-o. Inca un motiv pentru care religia se potriveste de minune romanilor care ar face orice sa se convinga ca altii nu sunt mai buni ca ei desi dovezile sunt zdrobitoare.

ai2 24.07.2011 23:44:05

Citat:

În prealabil postat de Erethorn (Post 381108)
Imprejurarea ca cineva este religios nu il face de nici o culoare un om mai bun. Exista religii bune si religii proaste.

Religia e un mod de gandire care nu poate fi altfel decat prost, indiferent de ce nume poarta, in principal pentru ca nu admite corecturi si se bazeaza pe erori de logica. Indiferent ce tampenii au spus unii acu' cateva mii de ani religiosii se incapataneaza sa creada acele baliverne refuzand sa accepte realitatea. Sa nu vrei sa te corectezi si sa persisti in greseala, chiar daca este o greseala care apartine religiei tale, nu poate fi catalogat drept inteligent sau bun sau oricum alt cumva pozitiv. Aici trebuie sa includ si modul in care musulmanii sunt teroristi iar individul de la Oslo nu e crestin, ci mason. Erorile de logica ale modului de gandire religios curg pe banda rulanta in acest topic si asta nu ridica crestinismul deasupra altor religii, pline la randul lor de erori de logica. Lipsa de corectie in religie este dovedita de modul in care nu va acceptati greselile din religia proprie si incercati sa le ascundeti sub covor. Omul respectiv era crestin. Punct. A inteles ca e bine sa omoare niste oameni asa cum intelegeti si voi sa faceti exact acelasi lucru prin intoxicarea maselor cu aberatii la adresa stiintei. Religia a fost cea care a distrus stiinta antica relativ avansata si a lasat intunericul peste Europa pentru mai bine de un mileniu pana cand tot stiinta a aprins o lumanare in intuneric. Oricum ai privi religia nu a avut un efect pozitiv, indiferent ce nume a avut sau inca are.

Mihnea Dragomir 24.07.2011 23:47:33

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 381129)
Religia e un mod de gandire care nu poate fi altfel decat prost, indiferent de ce nume poarta, in principal pentru ca nu admite corecturi si se bazeaza pe erori de logica. Indiferent ce tampenii au spus unii acu' cateva mii de ani religiosii se incapataneaza sa creada acele baliverne refuzand sa accepte realitatea. Sa nu vrei sa te corectezi si sa persisti in greseala, chiar daca este o greseala care apartine religiei tale, nu poate fi catalogat drept inteligent sau bun sau oricum alt cumva pozitiv. Aici trebuie sa includ si modul in care musulmanii sunt teroristi iar individul de la Oslo nu e crestin, ci mason. Erorile de logica ale modului de gandire religios curg pe banda rulanta in acest topic si asta nu ridica crestinismul deasupra altor religii, pline la randul lor de erori de logica. Lipsa de corectie in religie este dovedita de modul in care nu va acceptati greselile din religia proprie si incercati sa le ascundeti sub covor. Omul respectiv era crestin. Punct. A inteles ca e bine sa omoare niste oameni asa cum intelegeti si voi sa faceti exact acelasi lucru prin intoxicarea maselor cu aberatii la adresa stiintei. Religia a fost cea care a distrus stiinta antica relativ avansata si a lasat intunericul peste Europa pentru mai bine de un mileniu pana cand tot stiinta a aprins o lumanare in intuneric. Oricum ai privi religia nu a avut un efect pozitiv, indiferent ce nume a avut sau inca are.

Delir. În special în partea pe care am subliniat-o, delirul dv este evident. Sunteți caz clinic, după părerea mea. Aveți nevoie de asistență: nu întârziați prea mult, asemenea probleme nu se rezolvă niciodată singure.

GLAdoS 24.07.2011 23:50:57

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 381129)
Sa nu vrei sa te corectezi si sa persisti in greseala, chiar daca este o greseala care apartine religiei tale, nu poate fi catalogat drept inteligent sau bun sau oricum alt cumva pozitiv.

Dar ei nu considera ca gresesc... asta din cauza ca le este frica de consecintele care ar putea urma in urma necredintei asa cum se regasesc in biblie.

GLAdoS 24.07.2011 23:52:35

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 381132)
Delir. În special în partea pe care am subliniat-o, delirul dv este evident. Sunteți caz clinic, după părerea mea. Aveți nevoie de asistență: nu întârziați prea mult, asemenea probleme nu se rezolvă niciodată singure.

ai uitat sa recomanzi sa isi caute un duhovnic... lol

ai2 25.07.2011 00:01:31

Citat:

În prealabil postat de Mihnea Dragomir (Post 381132)

Inca un argument pentru cele spuse de mine. Nimic din ce ai spus nu e logic, dar e religios! Atacul la persoana, ocolirea argumentelor fac parte din arsenalul religiei. Prin faptul ca intoxicati lumea cu idei nestiintifice va faceti vinovati de incetinirea progresului si pierderea de vieti omenesti. Ati preferat sa construiti biserici in loc sa puneti niste detectoare de fum in maternitati.

GLAdoS 25.07.2011 00:03:27

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 381138)
Ati preferat sa construiti biserici in loc sa puneti niste detectoare de fum in maternitati.

si prefera biserici in loc de spatii verzi in orase...

ai2 25.07.2011 00:03:38

Citat:

În prealabil postat de GLAdoS (Post 381134)
Dar ei nu considera ca gresesc... asta din cauza ca le este frica de consecintele care ar putea urma in urma necredintei asa cum se regasesc in biblie.

Nu considera ca gresesc sau considera ca au dreptate? Cred ca e o diferenta de nuanta foarte importanta.

GLAdoS 25.07.2011 00:17:18

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 381140)
Nu considera ca gresesc sau considera ca au dreptate? Cred ca e o diferenta de nuanta foarte importanta.

Asa cum am zis, mai mult de faptul ca ei considera ca au dreptate, tot ce este in biblie este corect deci nici nu gresesc... asa ca nu vor accepta nici corectari.

LapetiteMoc 25.07.2011 00:42:21

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 381138)
Ati preferat sa construiti biserici in loc sa puneti niste detectoare de fum in maternitati.

- (ti-ai propus sa faci foc de tabara in curtile maternitatilor ? :21: O noua distractie de vacanta? :21: )

... sau detectoare de atei ... :39:

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:50:01.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.