![]() |
Citat:
Unele sunt metafore, dar sunt totdata adevaruri. Depinde cat esti de "open-minded". (Ce, atunci cand Domnul Isus a zis "luati si beti, acesta sangele meu", si -a taiat vreo vena? Din cate stiu eu, nu , desi teoretic ar fi putut s-o faca, chiar daca religia iudaica nu aproba genul asta de manifestari.) Dupa cum am mai spus si atunci, explicatia (cea legata de chipul si asemanarea Domnului) nu-mi apartine mie (nu m-a dus capul atat incat sa-mi explic asta) ci asta am inteles din ce a explicat acel parinte (care intamplator e si profesor). Cea legata de sangele Domnulu Isus, aceea imi apartine mie personal (care nu am o pregatire de specialitate) cum am mai zis, nu vreau sa pun vorbe in gura altor persoane, mai ales daca acele vorbe ar putea discredita pe cineva. |
Citat:
|
Unele sunt metafore, dar sunt totdata adevaruri. Depinde cat esti de "open-minded".
Sunt foooate open minded , mai open minded ca mine nu gasesti p forumul asta:)) NU , nu cred. DOOOh..cum sa crezi?...nu stii vb aia? ''Daca un om ar avea credinta cat un bob d mazare..(desi mi se pare mult un bob d mazare..e d ajuns si cat un fir d praf) ar putea muta muntii din loc'' (ar putea muta muntii din loc LA PROPRIU) ;) reflecteaza la asta |
de ce nu crezi fallen? :-?
|
Acum am citit intregul tau post de la metafore , :) ,cine mi-a zis chestia cu oamenii din nordul chinei e un profesor de fizica:)
|
Din cite stiu eu anumite cercetari in domeniul metastiintei -spirituallitatii -psihologiei (cercetari de granita) au postulat ideea ca cu cit noi folosim mai putin din capacitatea creierului cu atit Dumnezeu foloseste cealalta parte.
Asta doar pentru ca se considera ca sfintii au o minte mai linistita si mai clara. Probabil de aceea se pune accentul pe linistirea mintii atit in crestinism cit si in meditatiile orientale. |
Da mihai...asta este fix genul de manipulare in masa care iti spun ceva de genu ''e mai bine sa ramai la gandirea ta de maimuta (ca fix asta suntem..fix niste maimute) ca daca gandesti mai mult se vor gasi multi sa spuna ca ceea ce crezi/afirmi/spui nu este adevarat''
Si din pacata genul acesta de gandire pastreaza lumea intr-un echilibru de sclavagism ; imagineaza'ti ca maine ar veni cineva cu o dovada imbatabila cum ca D-zeu a fost o persoana fix ca noi ceilalti care si-a folost 100% din capacitatea creierului si a realizat tot ceea ce a realizat si ca noi la randul nostru suntem perfect capabili sa fim ca El ..stii cum ar arata lumea in urmatoarele 24 de ore? ar fi raiul pe pamant , la propriu;) . Din nou , din pacate suntem indoctrinati cu multe idei care au un scop bine'definit. imagineza'ti ca multi dintre noi nu percepem/credem legea atractiei universale , (de vazut documentarul the secret) iar cei care cred in asta nu stiu cum sa o aplice , pentru ca cei care au facut acel documentar au avut grija sa iti spuna doar ''vezi ca ai putea sa faci asta'' nici intr'un caz nu iti vor spune cum si prin ce mijloace...te vor lasa sa incerci si sa esuezi , si in momentul in care vei spune cu tarie si cu credinta ca tu nu crezi in legea atractiei , ghici ce..nici nu vei mai putea sa o aplici vreodata . Ar fi multe de spus.... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:04:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.