![]() |
Citat:
apropo de partea mea. am facut si eu un experiment, despre care am mai vorbit pe forum. am pus apa intr-o sticla si am pus-o in dulap. sticla este inca in dulap. iar apa din ea are aceleasi proprietati ca o apa sfintita ce a trecut de 1 an. pe sticla am scris data "imbutelierii": 23.01.02. cred ca e ceva mai mult de 1,5 ani ... |
Citat:
Eu zic sa se repete acea minune, adica sa fie preoti si episopi ortodocsi si la fel de partea catolica si sa repete exact acel experiment. |
Citat:
stii bine ca asa ceva nu o sa se intample. |
Citat:
Nu cred ca ai inteles, eu nu am nevoie de experiment, eu sunt sigur ca e asa. Dar pentru ca tu nu crezi poti face tu ceea ce ai spus, nu ai nevoie de mine. Poti face cu apa sfintita de preot in casa (sau cu aghiazma mica) sau daca vrei cu Aghiazma mare. Exact cum ai spus, iei apa la fel si tii cele doua sticle cu apa normala si apa sfintita in aceleasi conditii. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Eu am facut deja, eu nu am nevoie, au facut altii etc. Omul v-a lansat o provocare fara echivoc. Aveti curajul sau nu ? P.S. In ceea ce priveste legendele lui Mihai Viteazu', daca va asteptati ca oricine nu este indoctrinat ca dumneavoastra sa le ia drept realitate istorica, va inselati grosolan. De aceea va provoc si eu, personal: luam apa din aceeasi sursa, mergem cu ea la preotul dumneavoastra si la al meu, sa o sfinteasca, o sigilam si vedem a cui tine mai mult. Aveti curajul ? |
Citat:
|
Citat:
Scopul, momentan incert. Ar fi cateva directii.. Citat:
De asta ne si pacalim asa usor, nu suntem suficient de sceptici vizavi de informatie, indiferent de unde vine ea. Exemple (actuale) sunt multe.. Citat:
Citat:
Citat:
Si ce te faci daca te pune sa dovedesti lucrul asta cu un experiment de genul care ti s-a propus deja? Ce zici, ai suficienta credinta? Chiar nu sesizezi problema? Citat:
Citat:
Citat:
Cumpara un microscop, fa niste poze si dovedeste asta. Citat:
Tot ce s-a enuntat acolo se poate studia in max. o saptamana. Citat:
Citat:
100 ori e insuficient pentru ca apa sa fie potabila. Daca sunt 1.000.000 microorganisme intr-un litru de apa, dupa reductia (x100) asta raman 10.000. Adica 1%. Nu prea e potabila apa asta. Citat:
Citat:
|
Unu la mana - presa ruseasca nu e tocmai de luat in seama cand vine vorba de stiri de sensatie.
Doi - apa sfintita intradevar isi modifica anumite proprietati. A demonstrat-o acel japonez care studiaza apa de o viata (nu-i retin numele). Trei - minunile lui Dumnezeu sunt multe. Totusi nu cred ca are Dumnezeu nevoie sa-i atribuim noi diverse povesti de-ale noastre ca sa-I inmultim minunile. Acest folclor deobicei apare acolo unde nu exista credinta adevarata si unde se cauta diverse "minunatii" pentru autoconvingere. Iarasi nu cred ca doar faptul ca s-a modificat densitatea optica a apei va face prea multi sa creada (apropos: stie cineva ce e aia densitate optica a apei??! Credinta adevarata vine doar prin HAR. Credinta care vine prin minte/ratiune este nestatornica si se numeste convingere. De aceea se insista pe Impartasanie si pe Tainele Bisericii. De aceea ne indeamna vrajmasul spre diverse secte, pt ca stie ca aia nu e credinta adevarata, e doar o iluzie (cati martiri din secte s-au facut in anii comunismului?). |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:51:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.