![]() |
Citat:
|
Citat:
Nu incercati sa-mi spicuiti cuvintele. Aratati-mi va rog, din cele scrise, daca exista undeva o tendinta de a sustine fanatismul antisemitist??? |
Citat:
|
Citat:
asta nu este antisemitism? |
Citat:
Cei despre care vorbesc, nu prea aveau treaba cu evreii si am zis pe la inceput ca nu ma intereseaza ce fac. Ca nu accept credinta lor e una, dar sa am cu ei ceva ca oameni e total pe langa ce scriu aici. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Reciteste-ti mesajul cu care ai deschis acest topic. Nu e vorba despre acesti oameni si idealul crestin ci despre legionari si idealul legionar, normele lor, etc. o tentativa de spalare a fenomenului legionar care s-a dovedit CLAR un rateu atat dpdv istoric cat si crestin, spalare care se incearca din prisma unor oameni care au biruit prin perspectiva educatiei crestine NU a idealurilor legionare, poate frumoase pe hartie (pana la un punct) dar puse ingrozitor in practica. De asta ziceam ca multi traiesc o confuzie tragica intre cele doua. Prin astfel de confuzii, nu legionarismul devine mai stralucitor, ci viata crestina a acestor oameni sunt impinse spre un derizoriu politic. |
Citat:
ca tu ai scris asta nu eu. ai si subliniat. |
Se pare ca nu reusesc sa ma fac inteleasa...
Nu sustin miscarea legionara! Nu sustin crimele facute din fanatism sau din oricare alt motiv. Partea asta nu ma ajuta in nici un fel.
Sustin oamenii care au facut parte din Fratia de Cruce si s-au dovedit nevoitori pentru Hristos. Unul dintre ei este Valeriu Gafencu, care din nefericire, pentru moment, nu a reusit sa fie canonizat din motive pe care le pot spune daca va intereseaza (in conditiile in care nu le stiti deja). Consider de asemenea ca parintele Iustin Parvu si parintele Arsenie Papacioc sunt mari duhovnici, chiar daca au facut parte din aceasta fratie. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:39:04. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.