![]() |
in viata mea de crestin am avut ocazia sa vad multe cazuri cu "demonizati".
nu vorbesc de clipurile prezentate la tv sau pe net. imi aduc aminte cum fiind in drum spre Frasinei, m-am oprit putin la Muereasca. era Maslu. cateva femei se rostogoleau si urlau. sincer va spun, chiar si la vremea aceea a trebuit sa duc munca de convingere, cu mine insumi, ca sa cred ca ce vedeam era real. mi se parea atat de teatral si de uman ... dar cea mai tare aventura de gen am trait-o la biserica unde mergeam. preotul foarte evlavios si traitor. la un moment dat apare langa mine un tanar, despre care mi s-a spus ca este indracit. in general era linistit. dar tocmai in momentele importante, cand te rugai mai cu foc, incepea... tremura, gemea, scotea sunete neinteligibile, cu o voce groasa, ireala. nu pot spune in cuvinte ce simteam atunci, eu si cei de langa mine. sa fii la strana, sa citesti sau sa canti si sa-l auzi pe ala in spatele tau... chiar imi aduc aminte, la o liturghie, nu mai stiu in ce moment, a strigat "sunt rusinat! sunt rusinat!" erau momente cumplite. chiar si in casa, mi se parea ca trosneste mobila, ca vad umbre, uhhhh! a fost o experienta teribila. a durat cam o luna, duminica de duminica. a fost dus chiar si la Sihastria, de cativa crestini. pe urma a disparut brusc, asa cum a venit. ulterior am aflat ca tipul era student la teatru si ca TOTUL facea parte dintr-un proiect initiat de el in cadrul facultatii ... |
haha tare faza... personal eu nu contest ca exista indraciti, draci sau poltergeist dar nu le acorda importanta nici lor nici acestor fenomene.. astea sunt umbre,nimic..
|
Probabil că or exista diferențe între bolnavii psihici și demonizați, poate că ar putea fi deosebiți, dar cum n-am văzut nici bolnav, nici posedat, nu pot să spun în ce ar consta diferențele.
|
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Pe niste atei cand ii prindem cu dracu-n ei ? |
Citat:
|
Citat:
vazut de un crestin practicant, pare un caz de indracire initial, dar la sfarsit iti dai seama ca este vorba de un caz de schizofrenie. filmul prezinta cazul real al unui matematiciant de geniu, distins cu premiul Nobel. |
Citat:
|
Citat:
dar restul? au ramas cu impresia si vor povesti copiilor ca au fost martorii unui caz autentic de indracire. |
Un nebun nu HULESTE si NU FUGE de cele sfinte! NU reactioneaza negativ la Rugaciuni, Sf.Euharistie, la Sf.Cruce, Aghiasma, Moliftele Sf.Vasile cel Mare! Un nebun are cele ale nebuniei, iar daca asculti, un nebun nu vorbeste din 'cele inalte'! Nebunul are viuziunile lui din nebunia proprie, dar indracitul desi cu mintea ocupata de demon, spune numai ce vade! El tot ce face e inconstient! De aceea un indracit de moare este MUCENIC! Incat sunt si canoane care spun ca daca nu ai Sf,Moaste de Mucenic sa pui in Sf.Masa, sa iei de la un indracit...
Indracirea e BOALA SUFLETEASCA nu e MINTALA! Nu tine de psihic, ci de spiritual! Cauzele demonizarii sunt PACATELE si GRELELE PACATE NESOPVEDITE, sau mai rar, dar se intampla, din vraji! Am cunoscut o indracita care spunea ca 28 de ani se chinuie din cauza unor (redau cuv dansei): 'am facut pacate grele cu sotul meu!'... si se chiunuie si acum.. are momente de lucuditate, si plange! Un nebun isi face cruce usor, chiar daca ajutat, nu intampini obstacol in a-i misca mana! Dar indracitului simti cum ti se impotriveste... simti cum cauta sa te sfasie... Un nebun nu are sclipirea din ochi a demonizatului! Si un om duhovnivesc simte asta, numai uitandu-se in ochii lui... Duhul Sfant din el ii face cunoscuta prezenta demonica a acelui posedat! Nu exista remediu medical, ci numai MILA LUI DUMNEZEU! |
Citat:
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:23:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.