Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Rugaciuni (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5048)
-   -   Va iau cu mine la Cuvioasa Paraschiva! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=10897)

talida 14.10.2010 16:50:26

Va multumesc

Si eu am dus pomelnicele la biserica,chiar daca biserica noastra nu are hramul Sfintei Parascheva .Doamne ajuta si Sfanta Parascheva sa ne ajute cu rugaciunile ei.

solentina 14.10.2010 17:07:24

multumiri

Multumim din suflet pentru tot ce faci pentru noi.Aceasta zi sa straluceasca in sufletele tuturor romanilor de pretutindeni.Sa fii binecuvintata ca meriti draga Dorina.Doamne Ajuta.

ory 14.10.2010 17:53:23

Multumim pentru gandul bun si sufletul deschis spre a ne imbratisa si pe noi in credinta ta.
Sper ca m-ai luat si pe mine cu tine...in gand ( o secunda, macar ).

Mtcrysty17 14.10.2010 18:30:17

Multumesc tuturor care au dus aceste pomelnice. va multumesc pentru ca a-ti dus numele unui pacatos la toate aceste biserici. Doamne ajuta.

cristiboss56 14.10.2010 22:35:45

Citat:

În prealabil postat de ory (Post 297096)
Multumim pentru gandul bun si sufletul deschis spre a ne imbratisa si pe noi in credinta ta.
Sper ca m-ai luat si pe mine cu tine...in gand ( o secunda, macar ).

Dacă Dorina te-a uitat , stai fără grijă te-am pomenit eu precum ți-am promis cu ceva timp în urmă ! Doamne ajută!+

Daisy75 15.10.2010 02:16:47

Vai cata nevoie aveam de voi acum o luna!! Sa ma ajute cineva sa-mi duca un pomelnic la Sf. Parascheva.
Sunt intr-un necaz si aveam mare nevoie,insa v-am descoperit prea tarziu.
Am citit Acatistul Sf.Parascheva si deja au inceput sa se aseze lucrurile,Sfanta ma ajuta.Am fost la un pas sa-mi pierd casa si am rugat-o sa-mi aduca oameni intelepti in preajma care sa ma ajute:):)

O sa fac acelasi lucru,cand o sa merg la Iasi.
Numai bine tuturor,sunteti minunati !

inna-inna 15.10.2010 09:58:31

Citat:

În prealabil postat de dorinastoica14 (Post 297061)
Acum câteva minute am ajuns acasă.Sunt foarte obosită și îmi este rău dar mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a ajutat să duc la bun sfârșit ce mi-am propus și toate pomelnicele pe care le-am luat până când am închis calc la oara 22 pe 12 au ajuns la racla cu Sfinele Moaște.V-am purtat în inima mea și în cele 16 ore de nevoință ,
Sfânta Maică Paraschiva și Sfântul Maxim Mărturisitorul să vă asculte rugăciunile voastre și ale mele păcătoasa.
Dacă am pus niște linioare sau am greșit ceva iertați-mă dar am încercat să nu omit nici un nume Cei bolnavi i-am trecut în primul pomelnic.
Dacă mă va ajuta Dumnezeu să ajung și la Sfântul Dimitrie izvorâtorul de mir voi prelua pomelnicele toate și cele trimise după...
Nu vreau mulțumiri ci doar să mă pomeniți și pe mine Dorina când vă aduceți aminte,la Sfânta Liturghie sau la Sfântul Maslu.

Voi posta ceva poze pe pagina mea când mă voi odihni .

Vă iubesc pe toți.

Pentru acest gest deosebit nu am cum sa multumesc eu ...nu am cuvinte de multumire (sunt prea mici)...ma rog la Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit pentru tot binele...si va voi pune si eu la randul meu (DORINA) la Sf.Maslu si la Sf.Liturghie la mine la Valcea. Chiar imi doream f mult sa fiu cumva (chiar si intr-un Pomelnic) la Sfanta Parascheva...pentru ca sa cer ajutor pentru MARIA pacatoasa...si am ajuns cu ajutorul dumneavoastra.

ory 15.10.2010 11:11:12

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 297192)
Dacă Dorina te-a uitat , stai fără grijă te-am pomenit eu precum ți-am promis cu ceva timp în urmă ! Doamne ajută!+

Multumesc, Cristi....simt, simt pulsul unor atasamente ce par fictive, dar nu sunt, tocmai pentru faptul ca le simt si-mi sunt transmise cu adevarat prin linistea pe care nu indraznesc sa o dezamagesc.
Oricum, Dorina nu m-a uitat !
Multumesc, inca odata !

arwein 15.10.2010 19:15:02

1 atașament(e)
Multumesc pentru ca te-ai nevoit si pentru mine, sa iti ajute Dumnezeu si sa fii exemplu!

dorinastoica14 15.10.2010 19:36:28

Citat:

În prealabil postat de arwein (Post 297496)
Multumesc pentru ca te-ai nevoit si pentru mine, sa iti ajute Dumnezeu si sa fii exemplu!

Oauuu ce gura leului minunată! Mulțumesc mult. M-ai făcut fericită căci ador florile.

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:44:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.