![]() |
Va multumesc
Si eu am dus pomelnicele la biserica,chiar daca biserica noastra nu are hramul Sfintei Parascheva .Doamne ajuta si Sfanta Parascheva sa ne ajute cu rugaciunile ei.
|
multumiri
Multumim din suflet pentru tot ce faci pentru noi.Aceasta zi sa straluceasca in sufletele tuturor romanilor de pretutindeni.Sa fii binecuvintata ca meriti draga Dorina.Doamne Ajuta.
|
Multumim pentru gandul bun si sufletul deschis spre a ne imbratisa si pe noi in credinta ta.
Sper ca m-ai luat si pe mine cu tine...in gand ( o secunda, macar ). |
Multumesc tuturor care au dus aceste pomelnice. va multumesc pentru ca a-ti dus numele unui pacatos la toate aceste biserici. Doamne ajuta.
|
Citat:
|
Vai cata nevoie aveam de voi acum o luna!! Sa ma ajute cineva sa-mi duca un pomelnic la Sf. Parascheva.
Sunt intr-un necaz si aveam mare nevoie,insa v-am descoperit prea tarziu. Am citit Acatistul Sf.Parascheva si deja au inceput sa se aseze lucrurile,Sfanta ma ajuta.Am fost la un pas sa-mi pierd casa si am rugat-o sa-mi aduca oameni intelepti in preajma care sa ma ajute:):) O sa fac acelasi lucru,cand o sa merg la Iasi. Numai bine tuturor,sunteti minunati ! |
Citat:
|
Citat:
Oricum, Dorina nu m-a uitat ! Multumesc, inca odata ! |
1 atașament(e)
Multumesc pentru ca te-ai nevoit si pentru mine, sa iti ajute Dumnezeu si sa fii exemplu!
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:44:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.