![]() |
Citat:
Ba chiar foarte frumoasa si o sa cautati cearta de dragul impacarii! Domnul fie cu voi. Har, smerenie si jertfa de sine. |
Multumesc tuturor pentru raspunsurile primite, astept si altele. Stiam ca daca ma destainui unei persoane care nu ma cunoaste, va fi franca, nu va tine cu mine si imi va spune parerea sa.
Dupa citirea mesajelor am hotarat urmatoarele: 1. post si spovedanie - sunt urgente si imperios necesare. adevarul e ca ne-am cam departat amandoi de Biserica si de Dumnezeu, mai ales dupa ce am nascut. cred ca a fost o provocare foarte mare pentru noi nasterea fetitei, si chiar daca ne-o doream nu erm pregatiti. Sper sa nu esuam. 2. sa avem acelasi duhovnic - in prezent mergem la duhovnici diferiti, adica mergeam. Se poate sa trec la alt duhovnic? (nu stiu daca exprimarea este cea mai bine aleasa) Cred ca un duhovnic care ne stie pe amandoi, adica ne stie destainuirile, ne va da sfaturi bune. 3. sa ma detasez de situatie si sa privesc putin din afara - nu stiu cum sa o fac dar gasesc eu o cale. Nu sunt nici eu o sfanta, am si eu "piticii" mei. poate trebuie sa schimb si eu cate ceva. 4. sa petrecem mai mult timp impreuna - nici nu imi mai aduc aminte cand am iesit, doar noi doi, in oras. Mereu pe fuga, hai la plimbare cu a mica, hai la cumparaturi, hai la baie, fa-i mancare, schimb-o, vezi ca plange, etc etc. 5. sa ne facem un program saptamanal, scris, cu sarcini si indatoriri - ca sa nu zica nici unul ca nu e treaba lui asta Si nu in ultimul rand pusculita. Care greseste, plateste. Eu m-am oprit la 5, pentru ca astea imi vin acum in minte. Daca mai aveti propuneri si sugestii, va rog..... Doamne-ajuta! |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Multumesc! |
Citat:
De fapt, ma gandeam sa va impartasesc pe parcurs cum evolueaza lucrurile. |
Citat:
|
Citat:
cand ziceam om puternic, ma refeream la nivelul psihic, si nu la forta fizica de-a ridica haltere ! Exista oameni cu o forta interioara, si cu o privire dominatoare care impun in jurul lor un anumit respect ! Napoleon,de ex, avea 1,58 inaltime, sau asa ceva,si era adorat de un imperiu,soldatii dorind sa moara pentru el; pentru imparat ! Stalin avea 1,62, si baga groaza in supusi, numai cu privirea ! Maresalul Antonescu avea 1,66, si era comandantul suprem al intregii Romanii interbelice, impunand respect pana si lui Hitler ,la care i-a zis,la o intalnire ca sa aiba grija cum vorbeste cu el, ca are in spate 2 milioane de soldati romani ! am dar exeplele asta ca sa vdem ca uneori in oameni f mici zace o putere mare de dominare a celorlalti ! |
Citat:
Am inteles nuanta la care te-ai referit, doar ca eu vroaim sa nuantez altceva. N-o fi el puternic (psihic) sa ma domine (ma rog, daca chiar e nevoie de dominare intr-o familie....), dar cred ca nici nu vrea sa faca asta. Mi se pare prea captivat de persoana lui. |
Azi am incercat sa avem o conversatie normala, si l-am intrebat daca e de acord sa postim si sa ne spovedim. A spus ca este, a recunoscut ca ne-am departat de Dumnezeu si ca nu e bine. Nu am insistat prea mult pe tema ca sa nu devin cicalitoare.....am vrut doar sa vad care e pozitia lui.
Am incercat sa-mi musc limba de cate ori ma tenta un comentariu si l-am lasat sa faca ce vrea el, fara sa ii spun eu. Sa vedem zilele urmatoare cum vor decurge lucrurile. Va intrebam ieri daca este posibil sa imi schimb duhovnicul. Al meu, mie mi se pare prea ingaduitor, am fost plecati in pelerinaje cu el si am reusit sa il cunoastem mai bine, el are o parere putin mai libertina despre firea omului. Duhovnicul sotului meu este o persoana mai sobra, mai putin ingaduitoare, care atunci cand te mustra chiar te rusinezi (stiu asta de la sotul, de pe vremea cand mergea la el). Cred ca ar fi bine sa mergem amandoi la acesta. Stiu ca schimbarea duhovnicului necesita un motiv intemeiat. Oare acesta e suficient? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:24:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.