Danut7 |
16.02.2010 13:01:26 |
Citat:
În prealabil postat de lacrimi
(Post 212620)
Durerea cea mare a venit tocmai prin faptul ca eu am aflat printre ultimii de "botezul" lui... mai precis eu am aflat joi ca "botezul" lui avea loc sambata la 7... Inchipuiti-va soc!!!! Ideea ii venise mai devreme, prin Februarie (s-a "botezat" in August), dar nu il credeam in stare sa o faca, mai ales avand in vedere ca l-am amenintat ca-l parasesc si-i iau copiii (care erau sufletul lui). Si poate tocmai pentru ca am rugat mai multi frati ortodocsi sa stea de vorba cu el, nu a picat prea bine "pastorilor" care i-au grabit "botezul"... Ma rog...
Sincera sa fiu mi-e frica sa merg la adunarile lor. Asta pentru ca sotul meu, inainte ii ura, spunea ca il au pe satana, nici nu vroia sa stea de vorba cu ei... si acum???? e unul dintre ei. Cum s-a intamplat asta si de ce, numai Dumnezeu stie. Si totul de la participarea la o nunta si mai apoi la o "binecuvantare".
Nu ar intra in Biserica nici in ruptul capului! Mi-a repetat asta de mii de ori; si atunci eu de ce sa ma duc la spectacolul ala a lor de doi bani?
|
Inseamna ca sotul tau e usor de manipulat.Daca aveti cunostiinte, rude sau prieteni de familie ortodocsi nu ezitati sa aduceti aminte de lucru asta in conversatiile voastre,de cate ori aveti ocazia, spunand : "ce ai facut bai nenica cum ai ajuns la astia asa de rau".Aminteste-i si de ce credea el despre ei.Si intreaba-l de ce nu ar intra intr-o Biserica ortodoxa, sau nu ar vorbi cu oameni ortodocsi(daca e si asta cazul).Si daca iti va spune ca asa i-a zis pastorul sau altii de la adunare, pune-l sa se intrebe "oare de ce nu vrea(pastorul sau altcineva) nici in ruptu capului sa interactionezi cu ortodocsi".
Cauta lucruri compromitatoare despre penticostali, si arata-i si filmulete cu exorcizari sau oameni posedati de diavol, s.a.m.d.Toate pe rand.Insa incet incet trebuie sa-i faci mintea sa mearga si sa se intrebe oare de ce, oare ii bine ce fac?Daca nu asa atunci sa-i atingi orgoliul, provocandu-l.Daca e vorbitor in limbi , crede-ma ca are mult orgoliu si mandrie, mai ales mandrie ascunsa.Insa nu isi da seama de asta.Provoaca-l din mandria si orgoliul lui, si atata-l.Ce trebuie sa faci e sa-i dai de gandit sa-l pui putin pe ganduri.Cred ca cel mai bine poti incepe cu ceea ce a crezut el initial despre ei.Numai bine si Dumnezeu sa te ajute si sa te binecuvanteze!
|