![]() |
Citat:
PS: nu trebuie sa te superi, doar sa accepti ca exista si oameni care cred in Dumnezeu. |
Citat:
centri=centru, adică Pământul se află în centrul universului. Nu mă supăr, da de ce religia ne este băgată pe gât? Un exemplu ar fi orele de religie din școli. |
Citat:
Inteleg. Nu stiu. Dumnezeu nu obliga pe nimeni sa creada, ne-a lasat liberul arbitru. :) Presupun ca din acelasi motiv pt care mi-au bagat si mie chimia pe gat, desi nu mi-a placut ( nu de alta, dar aveam o profesoara...tremuram inca din pauza ca incepe ora ei) :) Noapte buna! sper sa mai vorbim. |
Chimia e reală, se studiază pentru că este nevoie de ea. Ai putea spune ușor că apa e ceva duhovnicesc da eu spun ce e formată din două molecule de hidrogen si una de oxigen, mai crede dacă n-ai fi studiat chimia?
|
Modern Talking, ce crezi tu ca stii care nu stim noi? Chiar nu realizezi ca oamenii credinciosi nu sunt niste ignoranti, ca multi sunt oameni instruiti, ca lucreaza în domenii specializate, sunt profesionisti, au o cultura?
Faci pe desteptul dar nu cunosti nici macar formula apei. Molecula apei e formata din doi atomi de hidrogen si unul de oxigen, formula nu e din doua molecule de hidrogen si una de oxigen fiindca o substanta e formata din acelasi tip de molecule nu din mai multe tipuri. Dupa cum vezi, inclusiv la domeniul chimie stam mai bine ca tine. Eu te sfatuiesc sa-ti vii în fire fiindca faci de râs ateismul mai rau decât au facut-o ceilalti atei care au intrat pe forum. |
In ce sens au facut de ras ateismul ???
|
Citat:
|
Citat:
Eu n-am auzit nicodată de ei, și nici n-o să mai aud. În școli nu se predă despre ei, poate dar la ora de religie dar și acolo, majoritatea profesorilor dau nota 10 pe stat. Dar totuși sunt sigur că tu ai auzit de Einstein, Newton sau Arhimede. Cei enumerați de mine au enunțat teorii care față de sfinți la care ai dar icoane, legile lor le folosești zilnic făr să-ți dai seama, chiar și atunci când mergi la biserică ești tras în jos de gravitație. |
Citat:
|
Citat:
Picau mere si inainte de Newton si pica si de-atunci fix in aceeasi maniera ca si cum el n-ar fi existat vreodata. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:31:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.