![]() |
Citat:
|
Citat:
Nu stiu daca e nevoie atat de martori cat de urmarit circuitul banilor. Oricum, nici Capone nu a fost condamnat vreodata pentru cel mai mare rau care l-a facut cu adevarat si spre deosebire de Capone, Nastase a scapat iefti tare de tot. |
Citat:
E mai greu (dar nu imposibil) sa falsifici prezenta la vot decat un vot nul. Desi in cazul asta (unic, cred) si neparticiparea are nuanta unei optiuni. |
Citat:
PS: intre Satan 1 si Satan 2 pe cine poti alege? In cazul de fata ai vreo alternativa? Nu poti pune decat vot nul si oricare din cei doi va fi ales, deciziile lor politice ma va afecta |
Vorbește domnule în numele tău!
P.S. AMR 14. |
[/QOUTE] deciziile lor politice ma va afectcta[/quote]
"deciziile ma VOR afecta" Votul nul inseamna punct pentru base... |
Citat:
"deciziile ma VOR afecta" Votul nul inseamna punct pentru base...[/quote] sau DA este pentru Antonescu care este tot acelasi lucru (raul nr. 2, raul nr 1 fiind Base). In schimb eu vreau sa am constiinta impacata |
Citat:
|
http://dilemaveche.ro/sectiune/tilc-...ra-mea-o-manea
Țara mea ca o manea |
Citat:
Iar timpul rămas până când scăpăm de satana era proorocit de 42 de luni adică 3 ani și jumătate, iar din 2009 decembrie AMR este de aproximativ 11 luni, asta dacă nu cumva Domnul va reduce această perioadă de suferință și pedeapsă pentru poporul român până la alegerile din toamnă-iarnă sau poate că o va prelungi cu 4 sau 8 ani în funcție de poporul rătăcit și băgat în ceață și noapte căci suferința și timpul este și funcție de popor. Deci tu te bucuri degeaba că AMR 16, fiindcă tu te bucuri crezând că Băsescu este antichristul, dar defapt fiul fărădelegii este cel ce calcă voința suverană a poporului, voință validată prin referendum validat și care trebuia atașată imediat la Constituție, adică trebuia să avem din 2009 parlament unicameral și doar 300 parlamentari. Însă cu participarea Patriarhului s-a autoânscăunat într-o splendidă și impunătoare biserică nu Băsescu deși așa părea ci PSD-Geoană adică senatul demis de popor prin referendum și minciuna lui Iliescu lansată prin gura CCR că poporul a fost doar consultat și că voința lui este doar o părere fără putere legislativă așa că acum parlamentul este deasupra legii și a poporului și este confiscat lucrând anticonstituțional prin nerespectarea articolului 2 (2). Deci atunci a fost înscăunat parlamentul bicameral și 450 parlamentari călcându-se în picioare voința suverană și supremă a poporului adică atunci s-a răpit suveranitatea intrându-se în zodia fărădelegii, minciunii și imposturii prin jocurile murdare făcute de CCR patronată de Iliescu-Isărescu și apărată de casa de avocatură Voiculescu și fraierii Vadim, Becalii, Dan Diaconescu! Acum se încearcă atragerea poporului în cursă, adică vor să mergem la referendum pentru ca prin votul popular să validăm călcarea în picioare a referendumului validat. Poporul nefiind conștient, treaba lui, el mergând la vot în număr de 9 milioane nu v-a face altceva decât va legitima planul viclean al USLașilor și ungurilor de a se abandona referendumul validat anterior (300p 1 cameră) și astfel va legitima o lovitură de stat parlamentară, de guvern și preșledinte printr-o tranzacționare de curve parlamentare care apoi au preluat puterea ilegitim, nu la urne ci prin tranzacții (teroare, mită și ispită spre trădare). Eu știu că trădătorii s-au aliat și că Băsescu pleacă fără nicio șansă și fără niciun aliat, decât cu o infimă fracțiune din PDL care i-a rămas fidelă, și asta doar pentru că i-a unit sufernința și nedreptățile suferite sau interesul electoral. Deci Băsescu este practic singur: Oprea și ungurii au trădat iar, țiganii și minoritățile au trădat, intelectualii au trădat de pe vremea lui Paler și a demisiei lui Pleșu, chiar Cărtărescu se to răzgândește, Constantinescu și Ciuvică și Zoe Petre și Ciorbea au trecut și ei de partea lui Iliescu imediat ce au trădat pe Coposu și pe Rege, PNL-ul cu Patriciu și Câmpeanu care s-au lăsat mituiți de Iliescu PSD au trădat apărând mafia Tăriceanu-Patriciu-Petrom-PSD, și iată cum după 22 de ani PNȚ aripa Ciorbea și PNL aripa Câmpeanu se află alături de impostorii ce de 66 de ani ne mint și ne fură și ne bat și ne ucid neâncetat. Practic s-au unit comuniștii cu capitaliștii de cumetrie și cu masonii și toți fraierii care au crezut în casele lor de avocatură massmedia. Astfel că astăzi avem un Băsescu singur împotriva tuturor, căci poporul bugetar de frică să nu fie dat afară de USL și-a lepădat credința, iar firmele sunt majoritare de artea PNL și asta se vede din sponsorii USLașilor. Deci de jur împrejur băsescu este înconjurat de armatele lui antichrist fiind singur împotriva tuturor! Este exact ca și sfântul Pavel în închisoare. Veți zice că nu mai are nicioșansă. Așa ar fi, dar să nu uităm că Domnul este de partea Adevărului, Dreptății, Justiției poporului suveran, a binelui, deci speranțe mai sunt. Trăiască regele Mihai, președintele legitim Băsescu și poporul român creștin suveran! Amin. AMR 11-12 luni! până la debarcarea lui antichrist: satana-iliescu-isărescu-CCR... iar Antonescu seamănă tot mai mult cu Antonescu din trecut și cu Iliescu. Nu ne rămâne decât să ne rugăm!:63: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 06:40:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.