![]() |
Citat:
|
Citat:
Elena Lasconi stă jos în sondaje dar insistă să fie ea cea care candidează din partea usr, deși administrează un orășel cât un sfert dintr-un sector din București și critică activitatea primarului general, totuși ea și-a legendat nerușinat mitul de primar gospodar, deși nu mai are timp de Câmpulung fiind mai mult prin campanii. |
Citat:
Cred ca or sa ajunga ca pe vremea lui Nea Nicu sa umble cu listele si laditele de vot pe la blocurile muncitoresti, ca nu mai iese nici cucu. Zi tu, pentru ce? Dupa ce te faci de KKO si lasi sa candideze numai pe ametitii pusi de Ei, gata, finita la comedia, la revedere si un praz verde. Mai bine ma uit la un serial ceva decat la spectacolul macabru de la tv si de pe strazi unde vor apare din nou mutrele lor pe bat. Pana nu se schimba ceva radical am terminat cu sectiunea asta, ca altfel vorba lui Alaric, dam in expresii vulgare si e pacat! |
Citat:
|
Citat:
|
https://www.activenews.ro/stiri/GEOR...on-FOTO-195874
Teoretic George Simion e validat pt a fi pe buletinul de vot, practic or nu l-au considerat semnificativ să treacă în Turul 2 mizând și pe cenzura online. Sau dacă va fi pericol să câștige alegerile, le vor putea trânti iarăși ca în Noiembrie-Decembrie. |
https://www.youtube.com/watch?v=QcAqwzma6eg
Sondajul Atlasintel nu ține cont decât de cei care răspund în mediul online, îi omite pe cei din rural, sau care nu folosesc deloc internetul pt a urmări politică. |
Citat:
...nimeni nu-l alege pe Nicusor sprijinit de Basescu si Sica Ludovic pentru ca e un non sens sa lasi capitala dupa ce ai facut referendum si l-ai castigat. Esti complet neserios! Cred ca se va retrage in favoarea doamnei EVLasconi si ea va avea in jur de 20% cu sanse mari pentru turul 2. Practic toate tinerele si femeile o vor vota pe ea. Ordinea fireasca e fix asta: 1. Simion 31% 2. Ponta 25% 3. Lasconi 15% 4. Crin 10% 5. Anamaria Gavrila 7% 6. Nicusor Dan 5% 7. Daniel Funeriu 3% 8. Sebastian Constantin Popescu (Partidul Noua Românie) 2% 9. Restul 2% Deci lupta se da intre Simion, Ponta si EVLasconi astfel ca oricare dintre ei poate ajunge presedinte. Foarte greu sa intre Crin sau Nicusor in turul 2... degeaba. |
Citat:
Eu nu cred că Lasconi are mai mult de 5% și Nicușor tot 15-20%. Nu se știe cât se va eroda Simion în urma tuturor atacurilor care vor veni, tot felul de trădători din partid și de pungași îl vor ataca fără motiv aparent doar ca să-l oprească să intre în T2 și dacă intră să nu câștige. |
Becali urzește subminarea electoratului suveranist, împreună cu Claudiu Târziu care a avut numai gură de criticat deși și-a băgat soția în Parlament în 2020 și s-a făcut europarlamentar în 2024, el având doar un rol marginal în jurnalismul românesc mai ales în ultimii 10 ani.
Strategia lui Hrebenciuc e ca să iasă Becali cu scandaluri și să fie mediatizat gratuit peste tot cu mesaje de distrugere a imaginii lui Simion, digi 24, b1, antena 3, rtv până când Simion nu mai intră în T2 sau să intre cât mai șifonat. Tot Becali a adus prejudicii de imagine uriașe când a aruncat ipoteza că e înțelegere PSD cu AUR pt turul 2 și niciunul nu a intrat de fapt în T2. Brusc lumea nu mai vorbește de greșelile din mandatele lui Nicușor, de ce a făcut Ponta, de cenzura lui Bolojan, cufureala verbală a lui Becali acoperă tot. Să-și facă și Becali partid să vedem unde ajunge cu tot cu Târziu, se va vedea cât are fiecare tracțiune electorală. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:47:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.