Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dovada rationala ca ateismul e o prostie ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9230)

Jane Says 01.05.2010 18:47:49

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241714)
Știu că o să mor și o să aleagă praf stelar de mine, ți-am mai spus chestia cu 20 de ani pe Pământ în schimbul...?

In schimbul a ce, ca daca nu crezi in acel lucru nici n-ai cum sa-l dai la schimb nici macar teoretic :)

modern talking 01.05.2010 18:48:33

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 241709)
in ce clasa esti ? nu poti sa faci diferenta intre un punct al sistemului care "poate" atinge temporar 0 absolut si un sistem intreg care are 0 absolut ? sper ca nu predai pe undeva fizica ca e jale...nici la gimnaziu.

Probabil că tu ești într-o clasă elementară și te dai mare cu fițe găsite pe wikipedia.

Citat:

vrei sa spui ca milioanele de sfinti si martiri care au murit pentru Hristos sunt doar niste nebuni? mai ,daca erau 10 ,100,1000 dar...milioane sa se fi inselat timp de 2000 de ani? aceasta dovada e echivalenta cu Dumnezeu a venit in 1980 cum "vrei" tu .
Cum rămâne cu dacii care au fost sacrificați pentru Zamolxes? Au murit pentru el, dar dacii s-au înșelat. Știai că un chinez poate relata exact aceleași bazaconii despre buddha? Și în viziunea ta, toți se înșeală/s-au înșelat. Eu resping dar un zeu mai mult ca tine. De ce ar fi al tău corect?
Și da, toți acei martiri și blabla s-au înșelat, într-un efect de turmă pe care te-a luat și pe tine.

modern talking 01.05.2010 18:49:35

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 241711)
Hai ca-ncep sa intuiesc ce s-a intamplat la 15 ani :5:
Mult ne-am mai judecat de-a fizica pan-am ajuns la esenta.

Defapt prima oară a fost la 16 ani. Câte păcate am încălcat? :D

Jane Says 01.05.2010 18:51:04

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241719)
Defapt prima oară a fost la 16 ani. Câte păcate am încălcat? :D

Asa mare a fost presiunea psihica si remuscarea incat ai decis ca mai bine sa nu existe Dumnezeu decat cu mustrari de constiinta dupa evenimentele de la 16 ani? :)

laurschepsis 01.05.2010 18:51:42

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241710)
Vă rog să citiți asta http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=595426
probabil că veți înțelege mai mult.
ȘI o întrebare. Ce are biserica cu sexul?

Doamne-ajuta!

Mai frate, eu iti raspund, fratia ta nu imi raspunde. Ce fel de dialog este acesta? Discutam despre altceva. Unde m-am referit eu la sex? Macar la intrebarea asta poti sa raspunzi clar?

Doamne-ajuta!

modern talking 01.05.2010 18:52:44

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 241721)
Asa mare a fost presiunea psihica si remuscarea incat ai decis ca mai bine sa nu existe Dumnezeu decat cu mustrari de constiinta dupa evenimentele de la 16 ani? :)

Am făcut după ce am renunțat. Și tot n-am aflat răspunsu la păcate . :D

modern talking 01.05.2010 18:55:30

Citat:

În prealabil postat de laurschepsis (Post 241722)
Doamne-ajuta!

Mai frate, eu iti raspund, fratia ta nu imi raspunde. Ce fel de dialog este acesta? Discutam despre altceva. Unde m-am referit eu la sex? Macar la intrebarea asta poti sa raspunzi clar?

Doamne-ajuta!

Ce frăție? Nu te-ai referit, da la întrebările tale ți-am referit un link care îți răspunde la întrebari. Așa că eu am întrebat altceva. Capisi?

Jane Says 01.05.2010 18:56:38

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241723)

Nu conteaza cand si ce ai facut, ca presupun ca ai deliberat inainte, cam de cand a inceput sa topaie fiziologia prin tine :) Pai cate ai facut ai facut, c'est la vie.
Dar de ce trebuia sa te superi pe Dumnezeu si sa-i dai shutdown? Crezi ca erai primul din istorie care face, sau ce. A zis ca iarta de 70 de ori cate 7 in fiecare zi.
Cred ca tu te-ai deznadajduit cu totul si de Dumnezeu si de iertare si de tot.

modern talking 01.05.2010 19:03:04

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 241726)
Nu conteaza cand si ce ai facut, ca presupun ca ai deliberat inainte, cam de cand a inceput sa topaie fiziologia prin tine :) Pai cate ai facut ai facut, c'est la vie.
Dar de ce trebuia sa te superi pe Dumnezeu si sa-i dai shutdown? Crezi ca erai primul din istorie care face, sau ce. A zis ca iarta de 70 de ori cate 7 in fiecare zi.
Cred ca tu te-ai deznadajduit cu totul si de Dumnezeu si de iertare si de tot.

Nu e păcat să n-ai păcate? Câte am făcut, poate că dacă m-aș duce la spovedanie, s-ar speria popa. Aș vrea totuși, dacă exista în variantă online, o listă a tuturor păcatelor, apropo "cum" se face că o ființă atotputernică s-a odihnit după ce a creat lumea. Sau nu e atât de atotputernic.

eodor nastasa 01.05.2010 19:04:49

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241723)

putea-i sa ceri ajutor(sau o parere, un sfat) din prima, esti p'un forum da crestini...astia nu sar la gatu tau, nici nu te arata cu destu', astia te ajuta cum pot, mai c'o vorba, mai c'un sfat...daca zici ce te doare..."copilu care nu plange nu'i da masa tata" sau "Dumnezeu iti da, da' nu-ti baga'n traista":63:

Ora este GMT +3. Ora este acum 04:23:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.