Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7739)

Danut7 14.02.2010 15:36:27

Citat:

În prealabil postat de almaris (Post 212042)
Nu te supara, dar vezi ca esti foarte aproape sa cazi in propria descriere, adept al unei secte e unul care e inflacarat si intolerant, chiar fanatic raportat la altii cu convingeri diferite.

Nu am probleme cu altii care au convingeri diferite, dar am probleme cu sectarii.

amarius 14.02.2010 15:46:02

Citat:

În prealabil postat de anita (Post 187421)
Glykys ,scriu si eu ce a spus duminica parintele la predica ,nu biblia ne va mantui ci trairea in biserica ordodoxa unde se savarsesc sf.Taine ,cele 7 taine.
Tot el a spus ca asta inseamna sa respectam ce a spus Mantuitorul sfintilor Apostoli :"Cine va primeste pe voi pe mine ma primeste". Asta e trairea in biserica ortodoxa cu tot ce inseamna ea.
Ori la secte nu poate fi vorba de asa ceva ,oricine poate fi preot .
Doamne ajuta !

Anita, sa-l intrebi altadata unde scrie ca altcineva sau altceva poate mantuii in afara de D-zeu prin al Sau Fiu?
Dar de cand apostolii erau ortodocsi si cu biserica?, eu stiu ca erau evrei crestini prin casele lor sau a altora.

hanico 14.02.2010 15:59:32

Intrebare

[quote=tricesimusseptimus;187330]1.

Stimati doamne/domni de alta religie decit ortodoxa

Cum n-am avut nici timpul si nici rabdarea sa citesc toate raspunsurile de la aceasta postare, daca tot spuneti ca nu v-ati regasit in ortodoxie si va simtiti bine la adventisti sau penticostali sau alte secte, cum se face ca postati pe acest site eminamente ortodox? Si care va sunt intentiile? :confused::7::29:
Astept raspunsuri, cu tot respectul cuvenit

anaana71 14.02.2010 17:10:28

[quote=hanico;212051]
Citat:

În prealabil postat de tricesimusseptimus (Post 187330)
1.

Cum n-am avut nici timpul si nici rabdarea sa citesc toate raspunsurile de la aceasta postare, daca tot spuneti ca nu v-ati regasit in ortodoxie si va simtiti bine la adventisti sau penticostali sau alte secte, cum se face ca postati pe acest site eminamente ortodox? Si care va sunt intentiile?

eu pun intrebarea asta de am si uitat de cate ori. cel mai des, dar si hilar, raspuns este, cica: pentru dialog :35: pur si simplu dracul isi trimite slujitorii pe aici sa ne sminteasca. dar si-a gresit tinta:4:

AndruscaCIM 14.02.2010 17:32:55

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 212077)
eu pun intrebarea asta de am si uitat de cate ori. cel mai des, dar si hilar, raspuns este, cica: pentru dialog :35: pur si simplu dracul isi trimite slujitorii pe aici sa ne sminteasca. dar si-a gresit tinta:4:

Dar pot fi si in cautare de raspunsuri...mie una cel putin asa mi se pare, adreseaza foarte multe intrebari ortodocsilor, ceea ce poate conduce logic spre o anumita concluzie :3:

anaana71 14.02.2010 17:55:41

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 212092)
Dar pot fi si in cautare de raspunsuri...mie una cel putin asa mi se pare, adreseaza foarte multe intrebari ortodocsilor, ceea ce poate conduce logic spre o anumita concluzie :3:

eu n-am observat. multi au convingerile sectelor lor, iar intrebarile sunt puse mai mult ca sa ne "deschida" noua ochii. :57:

AndruscaCIM 14.02.2010 19:04:00

Citat:

În prealabil postat de anaana71 (Post 212105)
eu n-am observat. multi au convingerile sectelor lor, iar intrebarile sunt puse mai mult ca sa ne "deschida" noua ochii. :57:

Asa si este...insa tot intrebari sunt, deci poate ca in subconstientul lor...

tricesimusquintus 14.02.2010 19:54:08

Citat:

În prealabil postat de Danut7 (Post 212018)
Dai dreq de posedati :)).Urmareste indeaproape pe "vorbitorii in limbi" de la penticostali, ca multi dintre ei ajung posedati de draci.Si dracu cand poseda ghici ce face?Vorbeste in limbi.Fereste-te de spurcatii aia, si daca sotul tau continua lasa-l drequ de ratat infect.Sectarii astia penticostali "fanatici" sunt neoameni.

Dar tu de ce spirit ești condus când înjuri și dai sfaturi pentru divorț?

tricesimusquintus 14.02.2010 19:54:42

Citat:

În prealabil postat de hanico (Post 212051)

Cum n-am avut nici timpul si nici rabdarea sa citesc toate raspunsurile de la aceasta postare, daca tot spuneti ca nu v-ati regasit in ortodoxie si va simtiti bine la adventisti sau penticostali sau alte secte, cum se face ca postati pe acest site eminamente ortodox? Si care va sunt intentiile? :confused::7::29:

Stimat/ă domn/doamnă, dacă timpul ori superficialitatea nu v-au lăsat să observați, eu postez mai mult pe acest sub-forum de dialog între ortodocși și restu' lumii. Și fiind un dialog, e numai normal să răspundem la întrebările ce ni se pun. Cam acesta e secretul...

tricesimusquintus 14.02.2010 19:55:56

[quote=anaana71;212077]
Citat:

În prealabil postat de hanico (Post 212051)

Dracul (așa cum plastic vă exprimați) are emisari și slujitori deopotrivă în toate denominațiile creștine și nu cred că e treaba noastră să decantăm neghina din grâu. Mă iertați că am spus-o poate prea direct...

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:03:29.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.