![]() |
Citat:
ce doctrina este asta? |
Citat:
tu prin "învierea morților" ce înțelegi? "invierea" spirituală? faptul că ai ajuns în Rai după moarte? |
Citat:
|
Citat:
"Ci v-ați apropiat de muntele Sion și de cetatea Dumnezeului celui viu, de Ierusalimul cel ceresc și de zeci de mii de îngeri, în adunare sărbătorească, Și de Biserica celor întâi născuți, care sunt scriși în ceruri și de Dumnezeu, Judecătorul tuturor, și de DUHURILE DREPȚILOR celor desăvârșiți". (Evrei 12:22-23) |
Citat:
Eu unul ti-am pus o intrebare la care n-ai stiut sa raspunzi! Ai spus ca te mai documentezi! Bag sama incepi sa devii obraznic precum "fratele tau spre pieire", cetateanul 666. Vrei sa fi si tu banat? Banarea va vine pe fond de nesimtire, nu din alte motive! |
Citat:
Tu o simti in tine? Daca da, cum o simti? |
Citat:
Citat:
Te-am mai prins cu minciuna si alta data. Te rog, nu mai minti! Fi corect si calmeaza-te! Asa poate vei intelege ce ti s-a raspuns de nenumarate ori la intrebarile tale, si nu abera. Eu unul as dori sa mentinem un nivel cat mai ridicat de bun-simt a ceea ce scriem si fi inteligent. Mersi de intelegere! |
Citat:
Alte argumente: "9.Pentru aceea, și Dumnezeu L-a preaînălțat și I-a dăruit Lui nume care-i mai presus de orice nume, 10.pentru ca'ntru numele lui Iisus tot genunchiul să se plece, al celor cerești, al celor pământești și al celor dedesubt," Filipeni 2. Nu poate un genunchi de om mort sa se plece decat daca credem ca sufletul este constient si rational dupa moartea trupului. Duhurile tinute-n inchisoare sunt cei dedesubt. Si iarasi: "6.Că spre aceasta li s'a binevestit chiar și morților, pentru ca ei să fie judecați ca oameni după trup, dar după Dumnezeu să vieze cu duhul." 1 Petru 4. De aici si invatatura judecatii particulare a celor trecuti la cele vesnice. |
Și uite așa, ne-am întors cu două zile în urmă... Să sperăm că nu ne întoarcem înapoi până-n Evul Mediu...:33:
|
Citat:
vei trece brusc de la sec. XXI la sec. III, apoi vei zbura către sec. XVIII doar pentru a te afunda în sec. XII, etc. toate,astea se pot intampla într-un singur comentariu. montagne russe? o gluma pentru copii. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:02:12. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.