Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dovada rationala ca ateismul e o prostie ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9230)

modern talking 01.05.2010 17:35:52

Citat:

În prealabil postat de Jane Says (Post 241669)
Tu sa ne spui ce s-a intamplat :)

Pentru că mi-am dat seama că e o mare prostie. P R O S T I E.

modern talking 01.05.2010 17:44:27

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 241672)
:)
dupa raspunsul asta , sunt sigur si de faptul ca nu prea ti-a placut fizica deloc ,nicidecum sa mai studiezi ...esti pe langa subectul fizica poate vorbeai de educatie fizica?

Eu cred că ești un kinder cu chef de ceartă care pentru luni trebuie să-și facă tema la dispersia luminii.

Citat:

si cum o sa se contracte ? poti sa ne spui ? universul (comform legii entropiei) va ajunge in stadiul de temperatura 0 absolut si asa va "incremeni"
Un obiect care se răcește se contractă. (cu unele excepții)

Citat:

=>ce poti sa ne spui de PRIMA EXPLOZIE (BIG-BANG) a universului ? ce-a fost LA INCEPUT inainte de PRIMA EXPLOZIE ,cum a aparut punctisoru ' nazdravan care va exploda
?
Acea particulă nu are început și sfârșit, idem zeus.

Citat:

1.omul =>produce
2.un procesor pt. PC(intel de exemplu)

sa zicem ca in povestea noastra :omu e Dumnezeu ,iar procesoru' e universul.
tu (modern talking)esti un electron din procesor :

electronu' se gandeste : pai stai ma ,de ce nu-l vad pe omu' ca alti electroni religiosi imi spun ca procesoru a fost facut de omu' ,oare de ce nu-l vad in procesor pe omu'?

si pe omu' cine l-a facut daca omu' a facut procesoru' ? DAR PRODUCEREA UNUI PROCESOR DE CATRE OM S-A FACUT PRINTR-UN PROCES TOTAL DIFERIT DECAT PROCESUL NASTERII OMULUI =>ELECTRONU NU STIE CE-I AIA NASTERE UMANA ,NU PRICEPE ASA CEVA ,CI AR "PRICEPE" CEVA IN LEGATURA CU PRODUCEREA PROCESORULUI . :)

intelegi mai electronule ca universul asta in care esti tu (procesoru) are alte legi decat acelea ale nasterii omului din mama sa ,omul a "nascut" procesoru nu prin aceeasi lege prin care el insusi (omul) s-a nascut ...
Procesorul face ce-i zici tu. Nu are memorie și voință proprie. Eu am. E diferență,

eodor nastasa 01.05.2010 17:52:50

Citat:

Procesorul face ce-i zici tu. Nu are memorie și voință proprie. Eu am. E diferență,
Oare, ai :4:? Oare nu cumva, din punctul de vedere a lu' procesoru' ii tocmai invers ?:16:

modern talking 01.05.2010 17:58:46

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 241679)
Oare, ai :4:? Oare nu cumva, din punctul de vedere a lu' procesoru' ii tocmai invers ?:16:

Bun să zicem, că exemplul dat de voi este corect. Asta înseamnă că după ce îmi trebe un procesor mai bun îl arunc pe cel vechi. Sau îl păstrez ca piesă de muzeu.
De aici avem următoarele premise:
-Eu nu mă gândesc la procesor zilnic, cred că nu m-am gândit la el de săptămâni, ceea ce rezultă că dumnezeu nu se gandește la noi.
- După ce nu mai are nevoie de noi ne va distruge în groapa de gunoi a raiului.
-Suntem păstrați ca piesă de muzeu de către el. Poate că există, dar că lucrează la un proiect mai puțin ambițios.

eodor nastasa 01.05.2010 18:05:00

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241681)
Bun să zicem, că exemplul dat de voi este corect. Asta înseamnă că după ce îmi trebe un procesor mai bun îl arunc pe cel vechi. Sau îl păstrez ca piesă de muzeu.
De aici avem următoarele premise:
-Eu nu mă gândesc la procesor zilnic, cred că nu m-am gândit la el de săptămâni, ceea ce rezultă că dumnezeu nu se gandește la noi.
- După ce nu mai are nevoie de noi ne va distruge în groapa de gunoi a raiului.
-Suntem păstrați ca piesă de muzeu de către el. Poate că există, dar că lucrează la un proiect mai puțin ambițios.

Nu-l arunc si nu il trag pe linie moarta, il upgradez cum ar spune inglezu', asta-i projectu'.:16:

eodor nastasa 01.05.2010 18:09:47

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241667)
Am fost botezat ca ortodox, bunicii m-au învățat tot felul de rugăciuni, îmi făceam cruce mereu, pe lângă biserică, la masă etc. Am fost olimpic la religie în clasa VI-a și a VII-a. Vă arăt și diplome dacă vreți. Da totuși la 15 ani mi-am pierdut credința în dumnezeu, și față de unii care citesc pe aici am citit biblia. Poți explica de ce?

La's ca trece, ai sa vezi, asa-i in viata, mai cazi, te mai ridici, pa'n la urma nimeresti tu cararea care trebe', ai sa vezi. :5:
p.s. arunca dracu'(ptiu,ptiu) cartea aia cu filozofu', ca ala era un tampit cu pretentii de (i)luminat.

flying 01.05.2010 18:12:40

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241676)
Un obiect care se răcește se contractă. (cu unele excepții)

:) oare un pietroi cat se contracta la 0 absolut ? :) dar o planeta dar o galaxie dar miliarde de galaxii...=>CA SA SE COMPRIME MILIARDELE DE GALAXII AU NEVOIE SA SE DEPLASEZE SPRE UN PUNCT ->DAR LA 0 ABSOLUT INCETEAZA ORICE FEL DE MISCARE DECI CUM SE VOR DEPLASA (COMPRIMA) IN PUNCTISORU' NAZDRAVAN?

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241676)
Acea particulă nu are început și sfârșit, idem zeus.

=>adica tu afirmi despre MATERIE CA E VESNICA SI E NECREATA ? :))))))
ai inventat O NOUA LEGE A FIZICII => PREMIUL NOBEL SCRIE PE TINE .

chestia asta e mai credibila pentru tine decat existenta unui Dumnezeu ?
adica voi ajungeti tot la "necreat si vesnic" dar dati materiei oligofrene aceste atribute si nu lui Dumnezeu? si spuneti ca sunteti rationali?

modern talking 01.05.2010 18:13:03

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 241689)
La's ca trece, ai sa vezi, asa-i in viata, mai cazi, te mai ridici, pa'n la urma nimeresti tu cararea care trebe', ai sa vezi. :5:
p.s. arunca dracu'(ptiu,ptiu) cartea aia cu filozofu', ca ala era un tampit cu pretentii de (i)luminat.

NU m-a convins nimeni, m-am convins singur. Ai să vezi tu că e invers.

Anytza 01.05.2010 18:17:54

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241671)
La handicapat dacă ești cu capu, nici nu realizezi că trăiești.

Aici cred ca vorbeste de el insusi.
Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241671)
Și dacă te violează ce?

Si asta o demonstreaza.

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241614)
N-are rost să răspund unuia care crede că
"În particula primordială exista tot universul de astăzi, adică era o densitate ... La o așa densitate, atomi nu sau mai putut ține unul lângă altul și a explodat."

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241673)
Pentru că mi-am dat seama că e o mare prostie.

Cred ca niciunul n-ar mai trebuii sa raspunda posturilor din partea lui, sa-l lasam in pace, sa zica ce-o vrea.
Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241614)
încat nu merită să-mi bat capu.

modern talking 01.05.2010 18:20:25

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 241690)
:) oare un pietroi cat se contracta la 0 absolut ? :) dar o planeta dar o galaxie dar miliarde de galaxii...=>CA SA SE COMPRIME MILIARDELE DE GALAXII AU NEVOIE SA SE DEPLASEZE SPRE UN PUNCT ->DAR LA 0 ABSOLUT INCETEAZA ORICE FEL DE MISCARE DECI CUM SE VOR DEPLASA (COMPRIMA) IN PUNCTISORU' NAZDRAVAN?

Chiar și o piatră se contractă și se dilată. Ai văzut cumva raclama aceea la Cosmote cu 0 absolut? Poate că acea definiție ți-a implementat o altă percepție asupra acestui termen. 0 absolut e -273,15*C adică 0 Kelvin. Chiar și la temperatura aceasta va exista mișcare. Temperatura pe Pluto uneori ciupește din această valuare da ea tot se mișcă în jurul soarelui.

Citat:

=>adica tu afirmi despre MATERIE CA E VESNICA SI E NECREATA ? :))))))
ai inventat O NOUA LEGE A FIZICII => PREMIUL NOBEL SCRIE PE TINE .
Mulțumesc, sper să mi-l acorde.

Citat:

chestia asta e mai credibila pentru tine decat existenta unui Dumnezeu ?
adica voi ajungeti tot la "necreat si vesnic" dar dati materiei oligofrene aceste atribute si nu lui Dumnezeu? si spuneti ca sunteti rationali?
Este mai credibilă. Dacă dumnezeu ar fi venit pe Pământ în 1980 și nu când o fi venit el, poate aș fi crezut. Știi vorba, nu cred în fantome până nu le văd cu ochii mei, da nici când o să le vâd n-o să cred că ele există.

Ora este GMT +3. Ora este acum 17:13:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.