![]() |
Citat:
Oare chiar vor toti pace si garantii de securitate? Hai sa va spun (de la Dumnezeu, sper) ce ar trebui facut daca se urmareste asta intr-Adevar. Make RomaniA (+ Moldova and Ucraina) Great Again Reloaded and breakfree from matrix! Adica isi da Zelensky demisia si Maia Sandu candideaza si in Romania si in Ucraina si prin alegeri libere ca un referendum se face astfel unirea cea mare, un stat nou si modern, Romania-Moldova-Ucraina, Dacia-RoMoCraina, la sfarsit ca la-nceput avand statut de membru NATO si fiind membru cu toate drepturile in Uniunea Europeana!... al 7-lea stat european, mare, puternic si suveran! Doar asa se poate pune capat razboiului fratricid! Puteti sa-i informati pe Trump si pe Putin, respectiv pe Mark Rutte, pe Ursula si Macron, adica pe toti liderii UE, chiar si pe evrei, chinezi si turci! (Daca chiar vor, daca vrea Victor Orban pace, cu Austria cu tot, asa cum declara, intorcandu-se la dreapta Credinta crestina-ortodoxa pe care o aveam toti pe vremea regelui crestin-ortodox Stefan I si vor sa fim mari de tot ca la-nceput atunci primim si Austria si Ungaria in RoMoCraina si tara cea mare a Domnului se va numi DaciaAURoMoCraina suverana si buna care va avea un Cuvant drept si bun de spus la orice masa a marilor puteri mondiale! N-am uitat nici Bulgaria, Muntenegru si Serbia. Ii primim si pe ei daca vor, avem si Catedrala Mantuirii Neamului si Casa Poporului care o sa-i incapa pe toti...caci ”Aiasta-i pohta ce-am pohtit-o Io.”) Cam asa ar arata!..implinita. |
Inca il adulati si-l compatimiti si-l vreti presedinte pe CG dracoolashrink?
S-ar putea ca veganismul familiei Gerogescu, Calin si Cristela, ideiile cu zapada tamaduitoare, chemarile la unirea toti cu el si impreuna cu Dumnezeu, horele si toate populismele sa nu provina din credinta, din crestin-ortodoxie, din traditiile daco-crestine milenare ci fix din paganismele MISA si ale unor autozeificati gen Osho. Pare ca vrea sa repete misticismul ocultist nazist de pe pozitia de candidat sau chiar de presedinte facand prin referendumuri cu poporul ceva gen spiralele yoghine, vara la mare, nudiste, trenuletele groazei, tratamentele cu vinul-pipilin, stagiile de pregatire in ashramuri unde se practica prostitutia si pacatuirea in masa, adularea gurului, pentru energizare si iubire cica, pentru deschiderea chakrelor si ”inteleptire”, trezirea in constiinta si constientizarea.Vai lor.
Deci ce ne propun suveranistii sa alegem? Pe un discipol al lui Bivolaru MISA-pisa? Iar daca sfaturile doamnei Cristela din veganism provin de acolo, atunci m-am convins si cu ea, produce sminteala in copiii tarii de care se ocupa. Deci n-au ce cauta in primplanul societatii si nici la butoane. Sunt un pericol de sminteala generala! Pentru ce ii tot sustineti si-i adulati? (Nu c-as fi io mai bun...) |
Citat:
|
Citat:
Mai bine ai fi atent la cum vor să cenzureze internetul, asta-i durea pe ei că există o supapă pe care nu o controlează cu manipularea psihologică și teroarea din presă. Guvernul bagă pumnul în gură online-ului - ELON MUSK A AVERTIZAT DE IERI! Legea ONG-urilor SOROS aproape de adoptare în România: ANCOM și serviciile de informații pot bloca site-uri și conturi. Ion Cristoiu: ”Cea mai dură cenzură postdecembristă” Tu conștientizezi pericolul prietene, un veteran de 101 ani la care s-a intrat cu descindere ca și cum era cine știe ce pericol public: https://www.activenews.ro/stiri/ALER...TIONALE-195660 De prin 2018 tot felul de manipulări, propaganda anti referendumul pt familie, protestele post colectiv și alegerile europarlamentare din 2019, vaccinismul și înfricoșările din pandemie, plățile împovărătoare de război, criza energetică și taxe mari, e prea mult într-o țară așazis europeană. |
Citat:
Am citit in legatura cu legea cenzurii online. Personal eu consider ca sunt de acord atât timp cât va fi și aplicata la nivelul corespunzător, sau mai bine spus... pentru ce a fost creata. Cat timp știu că se vor aplica masuri împotriva celor ce folosesc deepfake-uri și dezinformare și propaganda ce incita la ura și conținut neo-legionar, eu zic ca e foarte bine de se va aproba cadrul legislativ necesar. Mai departe... restul lucrurilor sunt la un nivel foarte mare și cred ca spațiul online are nevoie de un fel de "curatenie", mai ales dat fiind ca sunt peste 30.000 [sau poate mai mult] de conturi bot care postează conținut neo-legionar, rasist, nazist, xenofob și care tulbura ordinea și liniștea publica |
Citat:
Și a mai fost când erau protestele de la Pungești împotriva fracturării hidraulice care otrăvea tot subsolul și provoca cutremure, site-ul Apologeticum fusese închis și monitorizat cu premier Ponta și împărat Petrov. Citat:
A fost pur și simplu o emulație de moment. |
Citat:
La intrebarea catre stapani: Sefu' te superi, mancati-as, daca o dam cotita pe aratura? Aia ACUM i-ar fi trimis la plimbare cu un: Hai! Zit de aici! Gasiti-va alte joburi! |
Citat:
Cat despre boți, trebuie sa intelegi ca Makaveli este un simplu megafon pentru propaganda Georgescu, realitatea fiind însă că au existat N alte conturi care transmiteau comentarii denigratoare la adresa celor care nu erau de acord cu Georgescu. Conturile au fost găsite ca fiind cu IP rusesc, și găzduite pe tot felul de servere dubioase din Turcia. CSAT-ul, STS-UL nu mint niciodată, au găsit dovezi concludente pentru treaba asta. |
Citat:
Nu votează IP-urile sau serverele, C.G. a luat voturi masive și în rural unde nu stă lumea pe net, pe tiktok, nu l-au votat doar tinerii. În rural acoliții primarului și activul de partid PSD-PNL a dus oamenii cu mașinile lor la secția de vot cu indicația să pună pe Ciolacu șamd și tot n-au votat oamenii ce au vrut ei. Premiera e că un partid suveranist a avut oameni în secțiile de vot care au păzit numărătoarea buletinelor, ghici ce și POT și SOS vor avea oameni la următoarea tură de prezidențiale se triplează forțele care se vor bate pt corectitudinea numărătorii. În loc să te bucuri că scăpăm de jegurile care ne-au condus la depopulare, înstrăinare, sclavagizare, trai prost, muncă Duminica și în sărbători, și care permit privaților să-și facă de cap în numele profitului cu orice cost, tu aplauzi un sistem eminamente anti-familie, anti-credință șamd. |
Citat:
Am fi naivi sa credem ca Trump cu Elon se vor limita la a face curatenie la varfuri fara sa sigileze "dealul" cu masuri de o sa ne pice falca. Nu le mai enumar ca le stii si tu foarte bine. Mai bine ne abtinem. Multi blogeri din afara intuiesc deja spre ce "paradis fiscal" ne indreptam asa ca altceva nu ne-a ramas sa facem decat sa asteptam in tara indiferent cu ce Presedinte... Te asigur ca nu o sa-ti mai arda de suveranism cand, indiferent daca le vrem sau nu, ni se vor prezenta NOILE REGULI de JOC in cadrul NOII LUMI! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 07:28:17. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.