![]() |
Citat:
Oare cât s-ar putea construi în România dacă s-ar eficientiza cheltuielile și s-ar munci pe bune : https://www.economica.net/autostrada...11_797214.html Umbrărescu a facut mai repede lotul Buzău - Focșani și o treime din autostrada Moldovei de 300 de km e gata deja. |
Faza zilei, Ciolacu și-a pierdut busola..., iertare dar nu m-am putut abține.
https://spotmedia.ro/wp-content/uplo...-1536x1025.jpg |
Iulian Capsali despre dezarmare și faptul că nu ne putem permite dezamăgiri
https://www.facebook.com/iulian.caps.../?locale=ro_RO |
Citat:
Pensionarii tremura pentru pensiile lor recent, cat de cat imbunatatite, in timp ce bugetarii si corporatistii nici nu vor sa auda de reforme care le pun in pericol fragila stabilitate si nivel de trai. Aici este problema! Singurii care sunt 100% de acord cu reforme la sange si demontarea a tot si toate sunt diasporenii care privesc si se amuza din afara. |
Citat:
Doi cred că iepurașul extras din joben de diasporeni sau surpriza nu va fi G.S. ci cârlionțatul din PMB, văd mulți cretini care spun că au votat la Montreal, sau pe aiurea și că le place matematica și radicalul ca o memă a momentului, chipurile ei evită interdicția legată de ziua tăcerii. |
Citat:
|
Citat:
Un cuvânt greu de spus îl vor avea și votanții lui Victor Ponta, votanții SOS, Terheș, Funeriu, partea conservatorilor din PNL, votanții PNȚCD în anii 90-2000 și simpatizanții lui Corneliu Vadim Tudor din anii 2000, tinerii de pe tiktok care s-au speriat de ura declanșată de televiziuni și presa scrisă împotriva lor după noiembrie 2024, care ar putea trage pentru tabăra conservatoare. |
[quote=Iorest;680822]Faza zilei, Ciolacu și-a pierdut busola..., iertare dar nu m-am putut abține.
Mda, nu este nevoie sa te abtii deoarece reactiile nu sunt neaparat ceea ce crezi tu. Da , este/a fost o mare capcana pentru investitorii disperati sa-si parcheze banii, insa din nou o sa-i vedem pe noii chiriasi ai Guvernului cum vor adresa aceste pacaleli si multe, multe alte sarcini venite de la Stapanii banilor.:102: |
Încă o dovadă că Untoldul e o mizerie folosită eminamente cu scop politic pt a dirija votul tinerilor fără niciun fel de experiență politică:
Sistemul turează la maxim pentru victoria lui Nicușor Dan: TikTok i-a ÎNCHIS definitiv contul lui Ion Cristoiu, UNTOLD oferă vouchere pentru cei care se duc să voteze În același timp, organizatorii festivalului UNTOLD au anunțat că oferă un voucher de 150 de lei la achiziția unui abonament, pentru cine face dovada că votează. Evident, festivalul organizat de un acuzat de pedofilie și fiul fostului șef SRI din Aiud, îl promovează pe Nicușor Dan. Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin afirmă că acest lucru este penal. „Pe 3 aprilie 2025, Nicușor Dan a anunțat public faptul că a semnat un protocol cu UNTOLD pentru organizarea unui festival în București. A doua zi începea campania electorală pentru prezidențiale. Pe 8 mai 2025, UNTOLD anunța că oferă vouchere de 150 de lei celor care vor vota pe 18 mai. 𝙈𝙖𝙞 𝙥𝙚𝙣𝙖𝙡 𝙙𝙚 atât 𝙣𝙪 𝙨𝙚 𝙥𝙤𝙖𝙩𝙚! Bogdan Peșchir a stat în arest preventiv din 21 martie și până pe 25 aprilie, mai bine de 30 de zile pentru că a oferit bani unora ca să promoveze un candidat, nu ca să voteze. Liviu Dragnea a făcut pușcărie pentru că, în 2012, a organizat scoaterea oamenilor la vot. Și repet informația: 𝗨𝗡𝗧𝗢𝗟𝗗, 𝘀𝗲𝗺𝗻𝗮𝘁𝗮𝗿𝗶𝗶 𝘂𝗻𝘂𝗶 𝗽𝗿𝗼𝘁𝗼𝗰𝗼𝗹 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗹a𝗯𝗼𝗿𝗮𝗿𝗲 𝗰𝘂 𝗡𝗶𝗰𝘂ș𝗼𝗿 𝗗𝗮𝗻, 𝗼𝗳𝗲𝗿ă 𝟭𝟱𝟬 𝗱𝗲 𝗹𝗲𝗶 𝘀𝘂𝗯 𝗳𝗼𝗿𝗺ă 𝗱𝗲 𝘃𝗼𝘂𝗰𝗵𝗲𝗿𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝘂𝗻 𝘃𝗼𝘁. Această infracțiune se găsește în Codul Penal, la capitolul Infracțiuni electorale, articolul 386, alineatul 1, și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani și interzicerea unor drepturi. |
https://www.activenews.ro/opinii/Rob...ele-PNL-197150
„Mai spun o dată! Nu se poate așa ceva, mai ascultați o dată. Deci Nicușor spunându-le liberalilor la ședința de acum, care a început la ora 4:00 cum vrea el să se desfășoare campania în această săptămână a liberalilor pentru el, da, și le spune foarte clar - bă, nu cumva să știe lumea că sunteți liberali. Sunteți așa, niște nicușoriști independenți ca și mine și îmi faceți campanie, dar nu cumva să asocieze lumea campania mea cu voi, cu liberalii, că scad în procente. Și mai era, să le spună, mi-e și scârbă de voi.”, este comentariul jurnalistului Robert Turcescu într-o intervenție pe TikTok. În înregistrarea audio din timpul ședinței PNL, se aude vocea lui Nicușor Dan care dă instrucțiuni clare liberalilor cum să procedeze în campanie. „Aș dori însă tocmai ca să nu speculeze adversarii, ca în momentul în care faceți asta în teritoriu, să nu aveți însemnele PNL-ului, ca să nu vină să facă repede niște poze, să spună, iată dovada.”, le-a spus Nicușor Dan tuturor liberalilor, prezenți la ședință. Băi, băi, este incredibil așa ceva. Băi, oameni buni! Cum e asta, mă? Băi, vă dați seama? Și liberalii îi și vezi acum, spunând: da, da, da, da, da, sigur că da, nu, ne prefacem că nu suntem liberali. Incredibil. Absolut incredibil! Așa vor mă să câștige ei alegerile. Să-i prostim pe cretinii ăștia de români, spunându-le că sunt independenți, sunt cu tare, cu tare. Așa le-o fi spus și ăla din sistem. Vedeți cum o faceți, dar în așa fel încât să nu se prindă proștii că de fapt mă sprijină sistemul. Faceți-o în așa fel încât să creadă că e o chestie naturală, că eu cresc natural în opțiunile de vot, da? Și dacă îmi băgați voturi în sacoșă și dacă mă sprijină DexOnline și alții, faceți-o să fie ca o mișcare din asta naturală, da? Și dacă mă sprijină Șora din mormânt, la fel să fie o chestie naturală. Nu cumva să vine cineva și să găsească vreo dovadă. Incredibil!”, a spus Robert Turcescu, după ce a auzit indicațiile date de Nicușor Dan. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:34:40. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.