![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
pe cine? eu chiar as vrea sa stiu |
Sa zicem ca un om este intr-o padure, si esti urmarit de 2 lupi.
La un moment dat este incoltit, intr-un spatiu stramt, si nu mai poate scapa. Si totusi, un miracol se intampla - lupii se iau la bataie. Cel care pare mai slab si mai pirpiriu, pare sa piarda. Ce face omul? Daca e un prost, tzipa, se roaga, poate chiar intervine in lupta sa ajute pe un lup sa castige. Care - nu conteaza, ca i se face mila de ala mai slab, ca ala are blana mai stralucitoare, ca celalalt daca o sa castige musca mai tare.. Daca e un om inteligent, stie ca indiferent de care lupi va castiga, el va fi mancat. Dar ca atat timp cat lupii se bat intre ei, nu-l maninca pe el. Si va avea grija ca lupii sa se bata in continuare iar cel care pare mai slab sa nu piarda. Ca atunci cand va pierde, vine randul lui. Desigur, politica nu trebuia sa fie asta, dar din pacate asta este. Si fiecare face ce si cat il duce capul iar la noi din pacate, mintea trece prin stomac. Si macar daca stomacul s-ar pricepe la calcule pe termen lung, dar are si memorie si viziune scurta. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Dar incepand batalia acum si mai ales prin unul ca Ponta Copiatorul, au sanse mari sa piarda. Acum, raspunsul tau imi arata ca mai este o categorie in afara de cele doua, "the machoman" care desi are muschi cat paiul si tot ce face este sa faca galerie pentru lupul mai puternic, crede ca o data ce va castiga va fi in stare sa se lupte cu el desi dupa cum recunoaste, 3 ani a fost mancat de ala mai slab. Sa razi? Sa plangi? |
Citat:
Intelegi tu ?:76: |
Citat:
Citat:
O fi prost crescut - prefer un badaran decat un ucigas calculat. Citat:
Citat:
Este politica, nu exista politicieni "tradatori", ca si cand ar fi o categorie aparte, marginala - cam toti sunt asa. Citat:
S-a incalcat vreo lege? Nu cred ca presedintele ar trebui sa poata fi schimbat cu una cu doua mai ales avand in vedere ca majoritatea in Parlament se poate schimba atat de usor. Citat:
Sa fim seriosi. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:18:50. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.