Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Referendum national pentru demiterea parlamentului anticonstitutional si ilegitim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15183)

kikyo_ea 12.07.2012 17:02:47

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 458238)
si Nastase al vostru nu e la fel?

Nu e al meu. Macar n.a fost asa penibil. Nu exista grad de comparatie intre cele doua peraonaje. Nastase are alta viata. Are copii educati are o altfel de prezenta "scenica". Pe cand base are la usa doua pitzipoance "educate" in spirit basist. Cum poti compara o familie cu alta? Mai deschide si tu ochii sa vezi si cum se comporta omul pe care il sustii cu atata ravna. Nu sunt pro usl dar n.am de unde alege. Categoric insa sunt contra base. :)

stefan florin 12.07.2012 17:33:46

Citat:

În prealabil postat de kikyo_ea (Post 458249)
Nu e al meu. Macar n.a fost asa penibil. Nu exista grad de comparatie intre cele doua peraonaje. Nastase are alta viata. Are copii educati are o altfel de prezenta "scenica". Pe cand base are la usa doua pitzipoance "educate" in spirit basist. Cum poti compara o familie cu alta? Mai deschide si tu ochii sa vezi si cum se comporta omul pe care il sustii cu atata ravna. Nu sunt pro usl dar n.am de unde alege. Categoric insa sunt contra base. :)

n-a fost penibil Nastase? Tu pe ce lume traiesti? Cu acel "suicid" cum a fost Bombonel? Nu esti pro USL dar il ridici in slavi, iar cu afirmatia "n-am de unde alege" nu tine. Chiar ai de unde alege insa tu te-ai decis deja: USL

Adriana Cluj 12.07.2012 17:45:39

Citat:

În prealabil postat de stefan florin (Post 458251)
Chiar ai de unde alege insa tu te-ai decis deja: USL

pe cine Florine? te-am mai intrebat, cu cateva pagini in urma, ai dat un raspuns, acuma ne spui altceva..
pe cine? eu chiar as vrea sa stiu

AlinB 12.07.2012 21:44:21

Sa zicem ca un om este intr-o padure, si esti urmarit de 2 lupi.

La un moment dat este incoltit, intr-un spatiu stramt, si nu mai poate scapa.

Si totusi, un miracol se intampla - lupii se iau la bataie.

Cel care pare mai slab si mai pirpiriu, pare sa piarda.

Ce face omul?

Daca e un prost, tzipa, se roaga, poate chiar intervine in lupta sa ajute pe un lup sa castige. Care - nu conteaza, ca i se face mila de ala mai slab, ca ala are blana mai stralucitoare, ca celalalt daca o sa castige musca mai tare..

Daca e un om inteligent, stie ca indiferent de care lupi va castiga, el va fi mancat.
Dar ca atat timp cat lupii se bat intre ei, nu-l maninca pe el.
Si va avea grija ca lupii sa se bata in continuare iar cel care pare mai slab sa nu piarda.
Ca atunci cand va pierde, vine randul lui.

Desigur, politica nu trebuia sa fie asta, dar din pacate asta este.
Si fiecare face ce si cat il duce capul iar la noi din pacate, mintea trece prin stomac.
Si macar daca stomacul s-ar pricepe la calcule pe termen lung, dar are si memorie si viziune scurta.

iuliu46 12.07.2012 22:04:08

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 458271)
Sa zicem ca un om este intr-o padure, si esti urmarit de 2 lupi.

La un moment dat este incoltit, intr-un spatiu stramt, si nu mai poate scapa.

Si totusi, un miracol se intampla - lupii se iau la bataie.

Cel care pare mai slab si mai pirpiriu, pare sa piarda.

Ce face omul?

Daca e un prost, tzipa, se roaga, poate chiar intervine in lupta sa ajute pe un lup sa castige. Care - nu conteaza, ca i se face mila de ala mai slab, ca ala are blana mai stralucitoare, ca celalalt daca o sa castige musca mai tare..

Daca e un om inteligent, stie ca indiferent de care lupi va castiga, el va fi mancat.
Dar ca atat timp cat lupii se bat intre ei, nu-l maninca pe el.
Si va avea grija ca lupii sa se bata in continuare iar cel care pare mai slab sa nu piarda.
Ca atunci cand va pierde, vine randul lui.

Desigur, politica nu trebuia sa fie asta, dar din pacate asta este.
Si fiecare face ce si cat il duce capul iar la noi din pacate, mintea trece prin stomac.
Si macar daca stomacul s-ar pricepe la calcule pe termen lung, dar are si memorie si viziune scurta.

Lupii se bat intre ei la alegeri.Acum este vorba despre un singur lup. Ceea ce spui tu este sa-l las sa scape pentru ca o sa ma fereasca de ceilalti lupi. Gresit. Daca-l las sa scape ma mananca, asa cum m-a mancat in ultimii 3 ani in care a facut ce-a vrut. Asa ca eu ii dau una in cap dupa care o sa am grija si de lupii ceilalti. Vorba lui Arsenie Papacioc, prima data am grija de inamicul care e cel mai aproape de mine si pe care-l pot invinge.

Adriana Cluj 12.07.2012 22:07:04

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 458279)
Lupii se bat intre ei la alegeri.Acum este vorba despre un singur lup. Ceea ce spui tu este sa-l las sa scape pentru ca o sa ma fereasca de ceilalti lupi. Gresit. Daca-l las sa scape ma mananca, asa cum m-a mancat in ultimii 3 ani in care a facut ce-a vrut. Asa ca eu ii dau una in cap dupa care o sa am grija si de lupii ceilalti. Vorba lui Arsenie Papacioc, prima data am grija de inamicul care e cel mai aproape de mine si pe care-l pot invinge.

8 ani, Iuliu, 8 ani!!!!

iuliu46 12.07.2012 22:09:15

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 458281)
8 ani, Iuliu, 8 ani!!!!

Eu vorbesc de ultimii 3 in care a avut toata puterea. Ma dezgusta propaganda basista si interesul asta subit pentru lege si statul de drept. Cautati pe internet interviul lui Becali de pe RTV din seara asta, e foarte bun, Becali in simplitatea lui judeca mult mai bine decat orice intelectualist basist.

AlinB 12.07.2012 22:11:40

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 458279)

Cum ziceam si mai inainte, daca ar fi asteptat pana la alegeri probabil ar fi avut mai multa legitimitate si poate castig de cauza.
Dar incepand batalia acum si mai ales prin unul ca Ponta Copiatorul, au sanse mari sa piarda.

Acum, raspunsul tau imi arata ca mai este o categorie in afara de cele doua, "the machoman" care desi are muschi cat paiul si tot ce face este sa faca galerie pentru lupul mai puternic, crede ca o data ce va castiga va fi in stare sa se lupte cu el desi dupa cum recunoaste, 3 ani a fost mancat de ala mai slab.

Sa razi? Sa plangi?

cristiboss56 12.07.2012 22:17:46

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 458284)
Sa razi? Sa plangi?

Sa nu-ti mai irosesti timpul :18:, Aline , asta sa faci !
Intelegi tu ?:76:

AlinB 12.07.2012 22:18:13

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 458201)
Sigur ca pot.
In 2004 Basescu a castigat acuzand o frauda de proportii. Nu s-a intamplat nimic si nimeni dintre basisti nu a protestat.
Cand Basescu a furat o casa ca ultimul borfas, nici unul dintre basisti nu a protestat.
In 2009 Basescu a refuzat numirea lui Johannis. Nici unul dintre basisti nu a protestat.
Un membru al CCR votat de parlament a fost impiedicat sa-si ocupe locul acolo. Pentru ca era de la opozitie PDL-ul a reluat votul la ora 2 noaptea. Si nimeni nu a protestat.
Ministri ai guvernului Tariceanu au fost suspendati din functie doar pentru ca nu s-au supus presedintelui. Si nimeni nu a protestat.

Fii bun si detaliaza ce articole din Constitutie au fost incalcate.

Citat:

Cand au fost jigniti militari, medici, profesori, judecatori,ziaristi, mame, sau batrani nimeni dintre basisti nu a protestat. Ba chiar unii mai "elitisti" i-au catalogat pe cei care s-au revoltat ca fiind viermi sau mahala inepta.
Nu stiu despre ce vorbesti dar asta se presupune a fi o incalcare a Constitutiei?

O fi prost crescut - prefer un badaran decat un ucigas calculat.

Citat:

Cand a fost modificata legea referendumului de catre PDL in asa fel incat sa faca imposibila demiterea presedintelui nici unul dintre basisti nu a protestat.
A fost modificat ilegal?

Citat:

Cand Basescu a infiintat un alt partid cu tradatori de la PSD si PNL pentru a-si face o majoritate, nici unul dintre basisti nu a protestat. Cand USL a facut acelasi lucru toti au sarit sa-i condamne pe "tradatori ".
Inca o data, ce legatura are asta cu Constitutia?
Este politica, nu exista politicieni "tradatori", ca si cand ar fi o categorie aparte, marginala - cam toti sunt asa.

Citat:

Cand s-a modificat legea in asa fel incat avizul CCR sa fie obligatoriu ( alt scut impotriva suspendarii presedintelui ), nimeni dintre basisti nu a protestat.
De ce, ar fi trebuit?
S-a incalcat vreo lege?
Nu cred ca presedintele ar trebui sa poata fi schimbat cu una cu doua mai ales avand in vedere ca majoritatea in Parlament se poate schimba atat de usor.

Citat:

Sigur ca sunt multe de spus. Dar nimeni dintre basisti nu o sa inteleaga vreodata ce inseamna stat de drept sau democratie. Ei inteleg numai ca daca-s ai nostri la putere e democratie, daca sunt altii atunci e dictatura. :71:
Tu care lupti pentru intoarcerea dictaturii PSD care de altfel a fost sub diverse forme mult mai mult timp decat cea PDL, spui ca stii ce e aia democratie?
Sa fim seriosi.

Ora este GMT +3. Ora este acum 05:18:50.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.