![]() |
Citat:
|
Mda, acum pe digi fac reclamă unui preot catolic extenuat de drumul făcut pe la spitale și acum prezent la protest. Și BOR din nou lovită. E clar.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Si vizitati deja de preoti ortodocsi. Dar cu astia nu o scoti la capt, orice ai face, faci gresit :) |
Nu era chiar asa, mesajul era ok dar totusi ... de ce sa pui niste copii sa spuna asta ? Stiu ca am vazut la altii mesaje similare din alte tari mai demult.
|
Citat:
"Nu mai vrem". Bun, si ce o sa faceti? Aici se termina, furtunos si fioros si gaunos :) Urmeaza sa vina CTP sa ne explice ce trebuie sa facem, cati preoti trebuie sa spanzuram, etc totul ca sa ne fie bine, pentru SCHIMBARE :) |
Ia uite-l si pe asta. Da e bine ca-i popularizeaza pe toti.
http://www.realitatea.net/petitie-pe...s_1823116.html Ironia sortii face ca eu sa stiu ca in perioada interbelica, un foarte bogat roman din Basarabia, a donat o suma imensa pentru constructia Catedralei. Statul trebuia sa contribuie si el cu restul dar lucrurile s-au tergiversat asa ca banii s-au folosit pentru construirea de... scoli. Asa ca macar aia cu scolile ar trebui sa taca. :71: Chiar inainte de primul razboi a donat banii... scuze. Oricum nu e prea mare greseala pentru ca perioada interbelica e tot timpul...speram acum sa nu fie. :) |
Citat:
|
Imi popularizez si eu gluma ( reusita zic eu ) de pe Facebook de astazi :
"Robert Turcescu, aflat în mijlocul protestatarilor, a declarat că la manifestație participă foarte mulți tineri. " - B1TV Exact ca in 89. Foarte multi tineri si printre ei cate un securist batran. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:02:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.