Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dovada rationala ca ateismul e o prostie ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9230)

modern talking 01.05.2010 16:02:47

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 241610)
Deci concluzia, ii una, fandezi la raspunsu cu zeu', te faci ca nu'ntelegi la faza cu rozu', si imi urezi da bine la faza cu umbra(numa ca daca's face(s'numai daca), as face ca si copacu'n in miez da vara(adicatelea sa se hodineasca s'racoareasca unia mai incalziti).
S'acuma hai ca tre' sa mai' asamblez s'un IDE, ca matu's cere dreptu'.

N-are rost să răspund unuia care crede că un popă care habar n-are numărul sateliților planetei Mercur îi poate spune cum a fost creat Universul. Apropo șansa ca dumnezeu să existe e atât de mică încat nu merită să-mi bat capu.

modern talking 01.05.2010 16:03:57

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 241613)
acu' vre'o niste ani tocmai sa laudau' unia de la nu'stiu laborator di america ca au depasit-o in conditii da hiperspatiu(intr-un borcan da'lor creasera nu stiu ce conditii), asa ca din nou , 'Gentu' esti obsolete...:4::16:

În spațiu lumina nu circulă prin hiperspațiu. Cugetare fericită!

Jane Says 01.05.2010 16:04:26

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241614)
N-are rost să răspund unuia care crede că un popă care habar n-are numărul sateliților planetei Mercur îi poate spune cum a fost creat Universul. Apropo șansa ca dumnezeu să existe e atât de mică încat nu merită să-mi bat capu.

Nu il intereseaza pe popa alea, pe el il intereseaza Cel Care a facut pe mercur si toti satelitii ever :) si pentru care 13.7 e o nimica toata.

eodor nastasa 01.05.2010 16:07:58

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241615)
În spațiu lumina nu circulă prin hiperspațiu. Cugetare fericită!

Pretine, da borcanu' lu' aia unde era ? Pretine, iti face mintea pluta-n paharu' da cola ? :4:

flying 01.05.2010 16:10:34

@modern talking :

=>spui ca inveti/predai fizica ...de cand faci tu asta ,ai descoperit ce i-ar fi putut face pe niste atomi sa treaca din starea de materie moarta in materie vie ,ai depistat ceva "ratiune" la ei ? de ce ar "vrea" niste atomi de elemente chimice sa" inventeze" materia vie infinit mai complexa ,ce nu stateau ei bine unde erau ? ce IQ crezi ca au atomii sa creeze o asemenea minunatie care este celula ?

Citat:

Apropo șansa ca dumnezeu să existe e atât de mică încat nu merită să-mi bat capu.

imi dai si mie formula cu care ai calculat "sansele" lui Dumnezeu sa existe?

Anytza 01.05.2010 16:18:55

Citat:

N-are rost să răspund unuia care crede că un popă care habar n-are numărul sateliților planetei Mercur îi poate spune cum a fost creat Universul.

Deci dupa nr satelitilor deduci tu cum a fost creat Universul?
Citat:

Apropo șansa ca Dumnezeu să existe e atât de mică

Dar sansa ca TOTUL sa apara LA INTAMPLARE din NIMIC e mult mai mare , nu? sa stii ca exista formule si pt asa ceva.
Citat:

încat nu merită să-mi bat capu.

Atunci te rog, nu ti-l mai bate, ca o sa te doara. De ce intri aici pe forum, si vorbesti asa superior? speri ca nimeni nu intelege, fiindca esti profesor, si astfel crezi ca ti se da dreptate? stai linistit, am facut si noi fizica si chimie si geografie, am facut si noi facultati, am studiat si am invatat si am si citit pt cultura noastra generala, asa ca nu te mai stresa.

Anytza 01.05.2010 16:23:02

Citat:

În prealabil postat de modern talking (Post 241599)
Dacă ar mai fi trăi Nietzsche ar fi speriat de cât de credul e omul.

Si Nietzsche a fost filosof, nu cercetator sau om de stiinta.

modern talking 01.05.2010 16:26:36

Citat:

În prealabil postat de flying (Post 241618)
@modern talking :

=>spui ca inveti/predai fizica ...de cand faci tu asta ,ai descoperit ce i-ar fi putut face pe niste atomi sa treaca din starea de materie moarta in materie vie ,ai depistat ceva "ratiune" la ei ? de ce ar "vrea" niste atomi de elemente chimice sa" inventeze" materia vie infinit mai complexa ,ce nu stateau ei bine unde erau ? ce IQ crezi ca au atomii sa creeze o asemenea minunatie care este celula ?

În natură nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă.
În particula primordială exista tot universul de astăzi, adică era o densitate de aș umple 100 de pagini din acest topic numai cu numărul. La o așa densitate, atomi nu sau mai putut ține unul lângă altul și a explodat. Așa cum dacă umpli o sticlă cu apă de dă pe afară pui dopu, strângi bine și o pui peste noapte afară. Dacă temperatura va ajunge pe la 4*C ea va exploda (sticla). DILATARE ȘI CONTRACȚIE.

Citat:

imi dai si mie formula cu care ai calculat "sansele" lui Dumnezeu sa existe?
Numărul religilor/numărul zeilor/prostie.

modern talking 01.05.2010 16:27:40

Citat:

În prealabil postat de eodor nastasa (Post 241617)
Pretine, da borcanu' lu' aia unde era ? Pretine, iti face mintea pluta-n paharu' da cola ? :4:

Am spus clar în paranteză natural. Ce mai vrei, nu zboară borcane prin spațiu.

modern talking 01.05.2010 16:30:51

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 241620)
Deci dupa nr satelitilor deduci tu cum a fost creat Universul?

Numărul sateliților planetei mercur e 0. La fel ca și cunoștiințele popei.

Citat:

Dar sansa ca TOTUL sa apara LA INTAMPLARE din NIMIC e mult mai mare , nu? sa stii ca exista formule si pt asa ceva.
N-a apărut din nimic, un atom, fie el neglijabil nu este egal cu 0.

Citat:

Atunci te rog, nu ti-l mai bate, ca o sa te doara. De ce intri aici pe forum, si vorbesti asa superior? speri ca nimeni nu intelege, fiindca esti profesor, si astfel crezi ca ti se da dreptate? stai linistit, am facut si noi fizica si chimie si geografie, am facut si noi facultati, am studiat si am invatat si am si citit pt cultura noastra generala, asa ca nu te mai stresa.
Să înțeleg că România nu mai e stat laic?

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:39:12.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.