Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Dovada rationala ca ateismul e o prostie ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=9230)

ciprian22 23.04.2010 00:31:14

Nu inteleg de ce o discutie poate degenera in afronturile aduse aici.Mai ales din partea celor care-si spun crestini.Un ateu in general are impresia ca este putin mai destept decat un credincios si de obicei are un vocabular bogat si intra pe un asemenea forum cu lectia invatata dinainte asa ca nu aveti cum sa-i raspundeti eficient cu atat mai putin sa-l convingeti.Vocabularul jignitor nu face decat sa le confirme ideile.Pentru Dumitru 73:dovezile palpabile sunt milioanele de oameni care au asistat la minuni si nu ma refer aici l;a icoane plangatoare sau lemne din care curge mir.Ma refer la acele minuni care nu au putut fi explicate de nimeni sau daca au fost explicate au avut un lung sir de daca.....si conjuncturi..Ma refer la zecile de mii de martiri care printe altele au murit si pentru ca tu sa ai un trai mai bun,ce i-a motivat pe ei?o himera?ma indoiesc.Simtul evolutiv?protejarea speciei?Insusi sistemul moral modern este profund inradacinat in cultura crestina..a aparut pur si simplu?sau a evoluat?Cred ca biblia nu minte,mai degraba nu intelegem noi exact ce vrea sa spuna pe alocuri si referitor la om,privita intr-un anume fel nu cred ca se contrazice cu teoria evolutiei de loc..dar in fine..ma intristeaza ca pe un forum crestin se ajunge la cuvinte de genul "zat" "mai lasati-ma ca mirositi" si multe altele.pacat...:(

ai2 23.04.2010 09:10:04

Marturiile oamenilor nu sunt dovezi palpabile. Memoria ne joaca feste in multe feluri si mai ales atunci cand o ajutam si noi.
Ce te faci cu minunile facute de fenomene care ulterior s-au dovedit cat se poate de naturale? Sau minuni produse de moaste de animale cum am vazut la stiri acu ceva timp?

Mtcrysty17 23.04.2010 09:25:42

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 238598)
Marturiile oamenilor nu sunt dovezi palpabile. Memoria ne joaca feste in multe feluri si mai ales atunci cand o ajutam si noi.
Ce te faci cu minunile facute de fenomene care ulterior s-au dovedit cat se poate de naturale? Sau minuni produse de moaste de animale cum am vazut la stiri acu ceva timp?

minuni facute de animale? la crestini? nu am auzit. biserica face multe cercetari pana sa canonizeze un sfant, sau sa aprobe o minune. sunt de acord, memoria joaca feste, dar la atatea milioane de oameni?

Mtcrysty17 23.04.2010 09:27:39

Citat:

Sau maicuta domnului s-a aratat in mexic in fata a mii de oameni. probabil toti erau drogati, sau au mintit.

Dumitru73 23.04.2010 09:29:27

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 238338)
Ati spus bine, o mare sfanta. nu toate moastele au ramas intregi. ziceti ca s-a mumificat natural. nu e ciudat k a fost mumificata o femei care a dus o viata sfanta. alti sfinti sunt impartiti in multe biserici. de ce au ramas moastele intregi tocmai unor oameni care au dus vieti inchinate lui dumnezeu. ciudata coincidenta.

Ti se pare ciudat ca s-a mumificat o sfanta, alaturi de alte cateva mii de oameni simpli, multi dintre ei fiind chiar pagani?
De ce privesti totul doar cu un ochi? Deschide-l si pe celalat.

Mtcrysty17 23.04.2010 09:30:22

Citat:

Nu zice nimeni ca nu sunt si minuni false, inventate de oameni bolnavi. ce dovezi palpabile vrei? atunci nu ar mai fi credinta. ar fi o certitudine. in asta consta frumusetea religiei.

topcat 23.04.2010 09:32:21

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 238261)
Ca sa vedeti ca nici eu nu cred orbeste ci incerc totusi sa explic. e vorba de apa sfintita. am apa sfintita de patru ani, care e in stare perfecta. anul acesta am incercat ceva. la mine la biserica apa se ia dintr-o biserica alaturata. am luat o sticla cu apa normala din acea fantana si dupa aceea am luat aceeasi cantitate de apa sfintita. ajuns acasa le-am pus una langa alta intr-un loc. dupa o saptamana apa normala mirosea groaznic. oare cum sa explic.

Te-as ruga sa faci un experiment: pune in sticla cu apa normala niste busuioc. Mai vorbim apoi peste o saptamina.

topcat 23.04.2010 09:33:16

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 238613)
Nu zice nimeni ca nu sunt si minuni false, inventate de oameni bolnavi. ce dovezi palpabile vrei? atunci nu ar mai fi credinta. ar fi o certitudine. in asta consta frumusetea religiei.

Atunci nu mai pretindeti ca aveti dovezi si evolutionismul din contra ;)

Mtcrysty17 23.04.2010 09:33:29

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 238612)
Ti se pare ciudat ca s-a mumificat o sfanta, alaturi de alte cateva mii de oameni simpli, multi dintre ei fiind chiar pagani?
De ce privesti totul doar cu un ochi? Deschide-l si pe celalat.

Nu este doar una, sunt sute, poate mii de moaste in toata lumea. reamintesc ca de o mie de ani nu au putrezit, indiferent de conditii. plus ca izvorarc mici broboane de mir.

ai2 23.04.2010 09:34:01

Citat:

În prealabil postat de marioad24 (Post 238347)
sunteti prea mult bagati in seama, tu si frati-tu topcat... cel mai bine e sa va obisnuiti cu singuratatea, ca doar nu credeti ca in momentul mortii si dupa, veti mai avea aceleasi conditii ca acum in aceasta viata... pe care o furati! caci sunteti sunteti doar hoti si profitori. Numai voi existati, toti ceilalti, de acum 50, 100, 200, 500, 1000, 2000,... nu exista! Pentru ca nu i-ati cunoscut voi.... La fel si Iisus Hristos.... Hai lasati-ma ca mirositi...

Spre deosebire de marea majoritate a celor care-si fac cruce in autobuz cand trec pe langa o biserica, eu ma spal destul de des. Asa ca nu stiu la ce te referi.

Mtcrysty17 23.04.2010 09:34:59

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 238614)
Te-as ruga sa faci un experiment: pune in sticla cu apa normala niste busuioc. Mai vorbim apoi peste o saptamina.

Apa sfintita are busuioc in ea? a mea eu are.

ai2 23.04.2010 09:35:54

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 238615)
Atunci nu mai pretindeti ca aveti dovezi si evolutionismul din contra ;)

Si mai ales ca ateismul e ilogic!

Dumitru73 23.04.2010 09:39:08

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 238342)
Va doresc o seara placuta. sincer sa fiu stiti mai multa teologie decat unii preoti. pacat ca va lipseste credinta.

Nu cunosc foarte multa teologie.
Nu ai inteles.
Eu am crezut candva. Si am crezut cu tarie.
Iti spun sincer, daca vreau, iti pot da mai multe argumente in favoarea existentei lui Dumnezeu decat vad ca poti sa dai tu si multi altii de pe aici.
Eu nu sunt un simplu ateu (de altfel ma feresc sa-mi pun aceasta eticheta, prefer sa spun ca sunt necredincios), ci unul care a crezut.
Imi spunea o data un parinte, ca este mult mai usor sa aduci pe calea credintei pe unul care a fost toata viata necredincios, decat pe unul care a crezut candva.
Oare de ce?

Mtcrysty17 23.04.2010 09:39:24

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 238618)
Spre deosebire de marea majoritate a celor care-si fac cruce in autobuz cand trec pe langa o biserica, eu ma spal destul de des. Asa ca nu stiu la ce te referi.

Credinta nu consta in faptul ca iti faci cruce toata ziua sau te dai mare credincios. deci sa credem ca patura de jos e cu religia si toti intelectualii sunt atei. te rog lasa atacurile astea.

Mtcrysty17 23.04.2010 09:42:14

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 238622)
Nu ai inteles.
Iti spun sincer, daca vreau, iti pot da mai multe argumente in favoarea existentei lui Dumnezeu decat vad ca poti sa dai tu si multi altii de pe aici.
Eu nu sunt un simplu ateu (de altfel ma feresc sa-mi pun aceasta eticheta, prefer sa spun ca sunt necredincios), ci unul care a crezut.
Imi spunea o data un parinte, ca este mult mai usor sa aduci pe calea credintei pe unul care a fost toata viata necredincios, decat pe unul care a crezut candva.
Oare de ce?

Nu stiu de ce nu mai credeti. nu va cunosc viata. doar dvoastra puteti sa spuneti de ce.

Dumitru73 23.04.2010 09:43:05

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 238344)
Daca tu crezi ca eu mint si spun povesti atunci nu putem discuta. Si nu prea ai ce sa-mi spui de evolutionism, fiindca stiu si eu teoriile foarte bine si stiu ca nu au dovezi adevarate.
http://filmeortodoxe.blogspot.com/20...xander-of.html

Nu am spus ca minti. Parerea mea este ca tu chiar crezi in aceasta poveste.
Foarte bine. Trebuie sa ne luptam pentru credintele noastre.
Si eu m-am batut in clasa 1 cu un coleg de clasa care afirmase ca nu exista Mos Craciun.

costel 23.04.2010 09:54:41

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 238622)
Nu ai inteles.
Oare de ce?

Nici nu trebuie sa ai multe cunostinte teologice, trebuie sa ai o relatie vie cu Dumnezeu. Si aceasta relatie iti va aduce si raspunsuri la multe intrebari.

Sincer, imi pare rau sa aud ca ai crezut si nu mai crezi. Acest mesaj imi demonstreaza ca nu ai crezut cat si cum trebuie. Faptul ca tu nu mai crezi, nu e o dovada pentru a afirma ca Dumnezeu nu exista, ci o dovada ca nu L-ai cautat cu adevarat. L-ai fi intalnit.

Din momentul in care Il simti pe Dumnezeu, nu-L mai poti parasi pentru nimic.

topcat 23.04.2010 09:54:52

Citat:

În prealabil postat de ai2 (Post 238618)

Ceva cu dihori ;)

topcat 23.04.2010 09:56:35

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 238619)
Apa sfintita are busuioc in ea? a mea eu are.

Eu zic ca are. Chiar daca nu se vede ;)
Poate un preot sa stie mai bine

Dumitru73 23.04.2010 09:59:30

Citat:

În prealabil postat de Traditie1 (Post 238368)
De ce pe orice topic despre ateism trebuie sa apara si ...ateii?

Ei se simt mereu vizati, cred ca aceste topicuri sunt o invitatie la o discutie între atei si credinciosi.

Gresit domnilor. Pe aceste topicuri se urmaresc discutii între credinciosi despre atei, nu cu atei.

Nu va doreste nimeni, doar 1-2 membri mai noi care nu va cunosc lipsa de caracter si ideile putine si fixe va mai baga în seama.

Tu nu te-ai simti vizat daca s-ar vorbi despre tine?
Preferati sa ne vorbiti de rau doar intre voi?
Nu trebuie sa ne aparam si noi?
Daca se doreste a fi un forum strict ortodox, ar fi trebuit sa fiu intrebat la inceput, cand mi-am facut contul.
Daca nu ne doreste nimeni, de ce subiectele pe care scriem noi sunt printre cele mai citite si comentate?
Vreti sa ne dati afara? Nu am nimic impotriva.
Ramaneti voi si laudati-va credinta unul altuia. Spuneti-va unul altuia cat sunteti de buni si credinciosi.
Ramaneti voi si spuneti-va unul altuia cat de rai sunt ateii, cum nu pot ei sa iubeasca si sa faca fapte bune, de care voi sunteti plini pana la urechi.
Vorbiti intre voi despre smerenie, despre fapte bune, despre cum sa-ti ajuti aproapele, despre cum a plecat Pastorul cel bun sa-si caute oita cea ratacita, etc.

Imi cer scuze, dar m-am enervat putin.
Daca am sarit calul as ruga admin-ul sa ma avertizeze inainte de a-mi inchide contul, ma pot controla :)

Mtcrysty17 23.04.2010 10:02:58

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 238631)
Eu zic ca are. Chiar daca nu se vede ;)
Poate un preot sa stie mai bine

Ai vazut vreodata o slujba de sfintire a apei? la mine la tara s-au sfintit 500 de litri. eu am adus apa cu cativa baieti de la o fantana. preotul a atins apa de trei ori superficial cu putin busuioc, timp de o fractiune de secunda. tu chiar crezi ca a putut bucatica aia sa omoare toate organismele din apa. doamne, cat de naiv esti. ai auzit de duhul sfant?

Mtcrysty17 23.04.2010 10:09:06

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 238634)
Tu nu te-ai simti vizat daca s-ar vorbi despre tine?
Preferati sa ne vorbiti de rau doar intre voi?
Nu trebuie sa ne aparam si noi?
Daca se doreste a fi un forum strict ortodox, ar fi trebuit sa fiu intrebat la inceput, cand mi-am facut contul.
Daca nu ne doreste nimeni, de ce subiectele pe care scriem noi sunt printre cele mai citite si comentate?
Vreti sa ne dati afara? Nu am nimic impotriva?
Ramaneti voi si laudati-va credinta unul altuia. Spuneti-va unul altuia cat sunteti de buni si credinciosi.
Ramaneti voi si spuneti-va unul altuia cat de rai sunt ateii, cum nu pot ei sa iubeasca si sa faca fapte bune, de care voi sunteti plini pana la urechi.
Vorbiti intre voi despre smerenie, despre fapte bune, despre cum sa-ti ajuti aproapele, despre cum a plecat Pastorul cel bun sa-si caute oita cea ratacita, etc.

Imi cer scuze, dar m-am enervat putin.
Daca am sarit calul as ruga admin-ul sa ma avertizeze inainte de a-mi inchide contul, ma pot controla :)

Nu trebuie sa se ajunga aici. dar sunt unii de pe forum care iau religia in ras, care fac misto, jignesc indirect. toata lumea isi spune parerea si aduce argumente. traim totusi intr-o lume civilizata, iar fara comunicare am fi nimic. mantuitorul era atras mai mult de cei care nu credeau.

topcat 23.04.2010 10:11:04

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 238635)
Ai vazut vreodata o slujba de sfintire a apei? la mine la tara s-au sfintit 500 de litri. eu am adus apa cu cativa baieti de la o fantana. preotul a atins apa de trei ori superficial cu putin busuioc, timp de o fractiune de secunda. tu chiar crezi ca a putut bucatica aia sa omoare toate organismele din apa. doamne, cat de naiv esti. ai auzit de duhul sfant?

Un experiment valid ar fi urmatorul: se iau doi litri de apa si se pun in doua vase. Unul din vase se sfinteste prin metoda duhului sfint (fara contact cu argint sau busuioc) si celalalt ramine neatins. Se pun ambele vase la dospit si se compara apoi dupa un timp.
Altfel, compari mere cu pere.

costel 23.04.2010 10:11:41

Mtcrysty17, i-ai spus omului ca apa este ferita de stricaciune pentru ca a fost sfintita. E de ajuns. E irelevant sa discutam despre busuioc.

Dumitru73 23.04.2010 10:12:58

Citat:

În prealabil postat de ciprian22 (Post 238511)
Nu inteleg de ce o discutie poate degenera in afronturile aduse aici.Mai ales din partea celor care-si spun crestini.Un ateu in general are impresia ca este putin mai destept decat un credincios si de obicei are un vocabular bogat si intra pe un asemenea forum cu lectia invatata dinainte asa ca nu aveti cum sa-i raspundeti eficient cu atat mai putin sa-l convingeti.Vocabularul jignitor nu face decat sa le confirme ideile.Pentru Dumitru 73:dovezile palpabile sunt milioanele de oameni care au asistat la minuni si nu ma refer aici l;a icoane plangatoare sau lemne din care curge mir.Ma refer la acele minuni care nu au putut fi explicate de nimeni sau daca au fost explicate au avut un lung sir de daca.....si conjuncturi..Ma refer la zecile de mii de martiri care printe altele au murit si pentru ca tu sa ai un trai mai bun,ce i-a motivat pe ei?o himera?ma indoiesc.Simtul evolutiv?protejarea speciei?Insusi sistemul moral modern este profund inradacinat in cultura crestina..a aparut pur si simplu?sau a evoluat?Cred ca biblia nu minte,mai degraba nu intelegem noi exact ce vrea sa spuna pe alocuri si referitor la om,privita intr-un anume fel nu cred ca se contrazice cu teoria evolutiei de loc..dar in fine..ma intristeaza ca pe un forum crestin se ajunge la cuvinte de genul "zat" "mai lasati-ma ca mirositi" si multe altele.pacat...:(

Eu unul nu cred ca am folosit cuvinte ca "zat", "mai lasati-ma ca mirositi" sau "mars", dupa cum am citit aici.
Referitor la miile de martori ale unor minuni foarte vizibile, gen Sfanta Lumina, intoarcerea Iordanului de Boboteaza, norul de pe Tabor de la Schimbarea la fata, etc,
De cel putin 20 de ani omul obisnuit are acces la mijloace tehnice pentru a surprinde si inregistra miscarea.
A fost pelicula de celuloid, apoi banda magnetica, iar acum diverse medii de stocare digitala.
La fiecare din "minunile" mai sus amintite, participa mii de oameni in fiecare an.
Ar fi trebuit sa existe multime de inregistrari cu fiecare din acestea, in fiecare an.
Ori ce constatam.
Ca ni se arata acelasi filmulet cu intoarcerea Iordanului, foarte prost calitativ, in care se vede clar ca filmarea este selectiva, doar inducandu-se senzatia ca aceasta intorcere chiar are loc.
Despre Sfanta Lumina la fel, iar despre norul de pe Tabor nu exista nimic.
Tu daca te-ai duce acolo, nu scoti macar telefonul sa faci un clip cat de mic?
De ce nu exista mai multe inregistrari?

Dumitru73 23.04.2010 10:14:00

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 238605)
minuni facute de animale? la crestini? nu am auzit. biserica face multe cercetari pana sa canonizeze un sfant, sau sa aprobe o minune. sunt de acord, memoria joaca feste, dar la atatea milioane de oameni?

Conteaza daca s-a produs la crestini sau nu? "Minunea" s-a "produs".

costel 23.04.2010 10:15:24

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 238641)
Un experiment valid ar fi urmatorul: se iau doi litri de apa si se pun in doua vase. Unul din vase se sfinteste prin metoda duhului sfint (fara contact cu argint sau busuioc) si celalalt ramine neatins. Se pun ambele vase la dospit si se compara apoi dupa un timp.
Altfel, compari mere cu pere.

Stai linistit, sunt peoti care folosesc cruci de lemn la sfintirea apei. Si apa ramane ferita de stricaciune. Apreciez unele postari venite de la tine, dar cele de pe aceasta tema mi se par puerile.

topcat 23.04.2010 10:17:48

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 238647)
Stai linistit, sunt peoti care folosesc cruci de lemn la sfintirea apei. Si apa ramane ferita de stricaciune. Apreciez unele postari venite de la tine, dar cele de pe aceasta tema mi se par puerile.

Ar fi pentru mine o curiozitate stiintifica. Va propun sa facem un asemenea experiment, in direct.

Dumitru73 23.04.2010 10:33:39

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 238617)
Nu este doar una, sunt sute, poate mii de moaste in toata lumea. reamintesc ca de o mie de ani nu au putrezit, indiferent de conditii. plus ca izvorarc mici broboane de mir.

Dar nenea ala pe care l-au dezgropat anul trecut si era mai OK decat toate moastele pe le-am vazut?
Iti aduci aminte? L-a aratat pe toate televiziunile, zila la rand.

Dumitru73 23.04.2010 10:35:12

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 238624)
Nu stiu de ce nu mai credeti. nu va cunosc viata. doar dvoastra puteti sa spuneti de ce.

Intrebarea era de ce pe unul care a crezut candva, este mult mai greu sa-l faci sa creada din nou, decat pe unul care nu a crezut niciodata?

Dumitru73 23.04.2010 10:38:46

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 238628)
Nici nu trebuie sa ai multe cunostinte teologice, trebuie sa ai o relatie vie cu Dumnezeu. Si aceasta relatie iti va aduce si raspunsuri la multe intrebari.

Sincer, imi pare rau sa aud ca ai crezut si nu mai crezi. Acest mesaj imi demonstreaza ca nu ai crezut cat si cum trebuie. Faptul ca tu nu mai crezi, nu e o dovada pentru a afirma ca Dumnezeu nu exista, ci o dovada ca nu L-ai cautat cu adevarat. L-ai fi intalnit.

Din momentul in care Il simti pe Dumnezeu, nu-L mai poti parasi pentru nimic.

Am mai vorbit despre subiectul asta.
Nu stiu daca am crezut cum si cat trebuie.
Dar stiu ca am crezut cu tarie, am citit mult, etc.
"ci o dovada ca nu L-ai cautat cu adevarat. L-ai fi intalnit." - dupa tine ce crezi ca am facut?

ai2 23.04.2010 10:42:16

Citat:

În prealabil postat de Anytza (Post 238229)
De fapt evenimentele aceste le-am vazut demonstrate tot de catre atei, au gasit referiri la potop la mai multe popoare din vechime din toate continentele,si nu crestine.

Ce s-a demonstrat nu e in favoarea Bibliei. Au existat inundatii in mai multe locuri dar nu exista dovezi pentru un potop mondial. Mai ales in zonele departate de fluvii, mari.

ai2 23.04.2010 10:43:12

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 238623)
Credinta nu consta in faptul ca iti faci cruce toata ziua sau te dai mare credincios. deci sa credem ca patura de jos e cu religia si toti intelectualii sunt atei. te rog lasa atacurile astea.

Nu eu am inceput :D asa ca roaga pe cine trebuie, nu pe mine!

costel 23.04.2010 10:49:07

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 238665)
Am mai vorbit despre subiectul asta.
Nu stiu daca am crezut cum si cat trebuie.
Dar stiu ca am crezut cu tarie, am citit mult, etc.
"ci o dovada ca nu L-ai cautat cu adevarat. L-ai fi intalnit." - dupa tine ce crezi ca am facut?

Dumnezeu nu Se arata unora si altora nu, din cauza ca este lipsit de timp. Unora li se descopera mai repede, altora mai tarziu, in functie de dorul cu care Il cautam. Faptul ca eu L-am intalnit, e un motiv de a-L cauta in continuare. Si asta pentru ca nu e Dumnezeul meu, ci al nostru.

Dumitru73 23.04.2010 11:04:36

Citat:

În prealabil postat de costel (Post 238673)
Dumnezeu nu Se arata unora si altora nu, din cauza ca este lipsit de timp. Unora li se descopera mai repede, altora mai tarziu, in functie de dorul cu care Il cautam. Faptul ca eu L-am intalnit, e un motiv de a-L cauta in continuare. Si asta pentru ca nu e Dumnezeul meu, ci al nostru.

Pana acum am inteles, nu dor de la tine, ca nu meritam sa-L gasesc pentru ca nu L-am cautat cum trebuie.
De parca Dumnezeu s-ar adresa doar unei elite superioare si daca nu ai ajuns sa dobandesti anumite subtilitati, gata, afara.

Mtcrysty17 23.04.2010 11:05:25

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 238660)
Dar nenea ala pe care l-au dezgropat anul trecut si era mai OK decat toate moastele pe le-am vazut?
Iti aduci aminte? L-a aratat pe toate televiziunile, zila la rand.

Sunt de acord. dar nenea ala daca sta in contact cu aerul si umezeala, o luna, nu t poti apropia de el pt ca se descompune. l-au ingropat. sfanta e de o mie de ani asa, miroase a mir.

Mtcrysty17 23.04.2010 11:09:09

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 238646)
Conteaza daca s-a produs la crestini sau nu? "Minunea" s-a "produs".

Conteaza, pt ca sunt atatea secte care inventeaza orice pt a atrage adepti. ca sa fie canonizat sf nectarie, biserica i-a cercetat minunile timp de 40 ani.

Dumitru73 23.04.2010 11:12:04

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 238687)
Sunt de acord. dar nenea ala daca sta in contact cu aerul si umezeala, o luna, nu t poti apropia de el pt ca se descompune. l-au ingropat. sfanta e de o mie de ani asa, miroase a mir.

Nu este adevarat. Odata ce au disparut lichidele din organism, iar din corp au ramas doar niste fibre uscate, ce sa mai putrezeasca?

Mtcrysty17 23.04.2010 11:17:07

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 238694)
Nu este adevarat. Odata ce au disparut lichidele din organism, iar din corp au ramas doar niste fibre uscate, ce sa mai putrezeasca?

Asa este, dar in contact cu umezeala si oxigenul, sunt niste bacterii care descompun orice materie organica. cautati pe google si o sa va convingeti. egiptenii aveau de partea lor o umiditate scazuta.

Dumitru73 23.04.2010 11:20:17

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 238696)
Asa este, dar in contact cu umezeala si oxigenul, sunt niste bacterii care descompun orice materie organica. cautati pe google si o sa va convingeti. egiptenii aveau de partea lor o umiditate scazuta.

Ai vazut tu asa ceva?
Ai vazut vreodata un astfel de cadavru?

Ora este GMT +3. Ora este acum 00:02:36.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.