![]() |
Eu am 21 merg pe 22 in decembrie.
|
Desi sunt recent inscrisa, sper ca nu o " sa fiu ca musca in lapte" atunci cand postez si eu un raspuns aici: eu am 20 de ani si marturisesc ca ma simt cam batrana. :|
|
Am 53 de ani, 3 copii si un nepotel de 3 ani.
|
si eu sunt destul de noua pe acest forum...dar ca sa ma prezint...am 20 de ani. Am vazut ca mai sunt cativa nascuti in aceeasi zi cu mine, pe 22 decembrie :)
|
Citat:
Si eu am doar 19 ani, dar la fel sunt cam nesigura daca e bine sa ma casatoresc atat de devreme, sau chiar in cel mult 2 sau maxim 3 ani... Pentru ca nu vreau sa traiesc in pacat, din moment ce ma inteleg, multumesc lui Dumnezeu, surprinzator de bine cu cel de langa mine, desi nu ne cunoastem de foarte mult timp... Oare daca intr-adevar suntem convinsi ca iubim curat si ne dorim sa ramanem impreuna toata viata, in Biserica Mantuitorului, si cu dorinta sa ne straduim sa implinim menirea Sf Taine a Cununiei, este bine sa facem pasul asta tinand cont de faptul ca suntem atat de tineri? |
Citat:
|
Citat:
Multumesc, achimovjan! Dumnezeu si Maica Domnului sa-ti ajute si tie, spre tot lucrul bun. |
Citat:
|
Multumesc, Alexandra. Iti urez sa fii fericita!
|
FELICITARI TUTUROR TINERILOR DE PE ACEST FORUM ,pt ca ii preocupa mintuirea sufeltului ,prin tineri intelegind pina la virsta de 45 ani.
|
multumesc adrian si sofiaiuga
|
30
|
51 :) casatorita cu nepoti mari.
|
:) Sa fiti sanatosi cu totii!
|
02.12.1984 adica 23-24 :)
|
Am 21 de ani.
|
28 de ani.
|
Am 18 ani.:)
|
Este o mare bucurie ca intra din ce in ce mai multi tineri pe acest forum.
|
Din mila lui Dumnezeu ortodoxa iar anul acesta am implinit 39 ani.Si ptr ca veni vorba de religia noastra nu ma pot abtine sa nu va impartasesc un sentiment f deosebit pe care l-am avut in urma cu o luna cand am suportat o interventie chirurgicala.. inaintea operatiei mi s-a atasat pe mana o bratara pe care erau trecute ca date: numele,data nasterii si religia ORTODOX..imi e greu sa explic ce am simtit purtand la mana aceasta inscriptionare, exact in acel moment de cumpana al vietii mele ... bucurie, lacrimi, teama, uriasa responsabilitate...
ITI MULTUMESC DOAMNE CA SUNT ORTODOX! |
Buna ziua eu am 52 ani(26 noiembrie 1956)am doi copii o fetita de 29 ani si un baiat de aproape 20. Sunt singura(fara sot) si ii multumesc lui Dumnezeu ca v-am descoperit!
|
:)Bine ai venit pe acest forum!Sper sa te simti bine alaturi de noi.Eu sunt Adrian.Mi-ar placea sa-ti cunosc numele de botez.Doamne ajuta!
|
am ramas uimita sa vad k in general sunt oameni peste 40 de ani. eu am 27 si o fetita minunata de 1 an si 2 luni, azi isi serbeaza ziua de nume chiar dak nu e trecuta cu rosu in calendar tot nume de sfant e alexandra.
salutari la toti! |
:) nu, mai mult sunt sub 40, dar oricum asta nu prea conteaza... sufletul e tot tanar!
Sf. Ierarh Alexandru sa o aiba in paza pe fetita ta, sa fie iubita si fericita! |
Eu am 19 ani. Va imbratisez pe toti, bunii mei prieteni! Doamne-ajuta!
|
Eu am 19 ani. Va imbratisez pe toti, bunii mei prieteni! Doamne-ajuta!
|
SCUZE , S-A TRIMIS DIN GRESEALA DE DOUA ORI.
|
Ana Maria, 26 de ani. Bun gasit tuturor!
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Eu am 19 ani.
|
Buna tuturor.eu am 36 ani,divortata ,cu un copil,o mare doza de optimism, si o mare speranta in Ortodoxie, si in BUNUL DUMNEZEU! M-am schimbat mult de cand am postat aici, chiar daca nu particip activ, citesc ce scrieti si este foarte important! Dumnezeu sa ne Ajute!
|
Citat:
|
Citat:
|
:)Buna Maria!Sper sa pot sa fiu alaturi de tine cand ti-e greu. O sa ma rog alaturi de tine bunului Dumnezeu sa-ti fie mai bine.Doamne ajuta!
|
eu is cel mai mic de pe acilea???
|
:) da, Ionule, esti ca Praslea cel Voinic!
|
ortodox oca, osuta48 de ani(nu ma lasa regina sa plec acasa,avem maldare de cazuri de rezolvat)...puteti sa-mi spuneti si tinere...ca nu ma supar!
sherlock e prenumele iar ca nickname folosesc gabriel ( cind lucrez under cover) |
Siana, aici gasesti varsta celor care scriu pe forum.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:38:52. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.