![]() |
Nu crezi ca ai inceput cam repede? Trebuia sa mai astepti sa treaca vreo 30-40 postari macar..
|
Putem sa ne spunem parerea oricand, nu dupa 30-40 de mesaje. Tu ai inceput dupa 16000 sau cum? :38:
|
Citat:
|
Asa e el, mai crispy.
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Normal ca e interzis youtube-ul. Noi ne uitam doar pe trilulilu.
|
Eu mai scap și cate un vimeo.
|
Acum depinde si ce scapi de pe vimeo.. :)
|
Citat:
|
Mi se pare corect. Uite, de exemplu, ne putem uita pe youtube la asta:
https://www.youtube.com/watch?v=u5JnngqQYvc |
Citat:
|
Ionele tata, ti-a mai explicat domnul Dragomir ca nu exista "mitra" papala, ci "tiara" papala, dar se pare ca ai memoria scurta.
In rest, in ce priveste ideea ta fixa despre crucea care ar fi nu stiu ce simbol pagan, cred ca doar rugaciunea iti poate ajuta: Doamne Atotputernic care ai suferit pentru toate pacatele mele, vino intru ajutor. Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, revarsa asupra mea tot binele. Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine tot raul. Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa si ajung pe calea mantuirii. Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, departeaza de la mine atingerea mortii. Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, pazeste-ma de orice accidente corporale si temporale. Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fii intreaga mea nadejde. Doamne Atotputernic, fa sa ador Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, Nazariteanul crucificat si si ai grija de mine. Sfanta Cruce a lui Iisus Cristos, fa ca duhul rau sa fuga de la mine in vecii vecilor. In cinstea sangelui nepretuit al lui Iisus Cristos, in cinstea incarnarii spre viata vesnica, precum este adevarat ca Iisus Cristos este nascut in ziua Craciunului si ca a murit in ziua de Vinerea Mare. Amin. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Ionele, crucea de veșmintele preoților este Crucea lui Hristos, nu crucile culturii Cucuteni. Ce nu ți-e clar ? |
Ei, stim cu totii unde vrea sa ajunga si cum o sa se termine povestea, doar ca incearca saracutul niste manevre evazive, poate poate evita intalnirea cu destinul.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Bine că e rozeta solară, și nu alta...ceva mai întunecoasă... |
Adrian, este specific mentalității (dar se poate vorbi despre "mentalitate" în cazul unui cult specializat in spalarea pe creier ? Hmmm......) Martorilor lui Iehova să ignore în mod voit disincția fundamentală între semnificat și semnificant.
Cu alte cuvinte: românul ortodox își împodobește lada de zestre (dacă e fată de măritat) sau veșmântul liturgic (dacă e popă) cu un simbol cruciform. Dacă îl întrebi, o să-ți spună că e un simbol, o reprezentare, a Sfintei Cruci a Mântuitorului. După care apare martoru lu' ebola, care zbiară din rărunchi că, dacă semnificantul (simbolul cruciform) nu corespunde exact cu forma Crucii lui Hristos (pe care, de altfel, el o contestă de plano, dar asta e altă discuție) ci seamănă cu un alt simbol cruciform, înseamnă că e ăla, e simbolul păgân, iar semnificatul trebuie să fie tot păgân. Bine, dacă i-am spune că și cravata pe care o poartă la gât președintele societății Watchtower arată la fel cu cine știe ce atârnău pe care îl poartă pe burtă un trib de canibali din jungla amazoniană, crezi că ar sesiza esența chestiunii ? Eu cred că nu... Sau, dacă le-ai explica că și păgânii din China antică aveau TURNURI, la fel ca turnul din emblema lor ? Sau că și învățăturile păgâne erau scrise în cărți care arătau la fel ca biblia lor ? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ionele tată, spălătorii voștrii de creiere, corporația din Brooklyn care se autointitulează "gura lui Dumnezeu pe pământ", v-a spus câte ceva adevăruri, dar, din păcate, întoarse cu capul în jos și transformate astfel în minciună.
Fenomenul despre care tot vorbești tu există, dar el se numește corect și adevărat d.p.d.v. istoric "creștinarea păgânismului", iar nu "păgânizarea creștinismului", așa cum greșit ai învățat la Sala Regatului. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Este irelevant daca s-a sarbatorit sau nu la inceput, Important este ca se sarbatoreste acum si e un lucru bun. Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Cand ai sa vezi iepurasi la "Trinitas TV" sa ne anunti si pe noi. Citat:
Adica poti sa-ti sarbatoresti ziua de nastere, a parintilor, prietenlor, sotiei, copiilor, dar a Mantuitorului nu. Mai sa fie, ce logica isteata. Citat:
|
Citat:
|
[quote=Romowe;621865]Multumesc, martore, de mult nu am mai ris precum cind am citit cele subliniate. Ai o doza imensa innascuta de umor involuntar. Mai bine este sa razi , decat sa plangi desigur...Si nu am mai auzit pana acum pe cineva sa rada asa bine la astfel de argumente adevarate. Daca le iei in ras inseamna ca nu crezi ca exista astfel de argumente . Sau consideri autorii respectivi , ori masoni , ori eretici , ori sectanti , care sant neaveniti cum mai zicea cineva , si nu au scoala.
|
Citat:
"am vazut pe youtube" e argument pentru cei mai saracuti cu duhul (si nu in sensul bun). Despre restul, nu mai zic ca ne-am amuzat destul de "logica" asta a "argumentarii": Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:37:43. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.