Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Tragedie fără precedent in Capitală! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18164)

AlinB 01.11.2015 15:11:55

Citat:

În prealabil postat de crisstiann (Post 603969)
Țara asta nu are nevoie de doliu național. Țara asta are nevoie de legi. Și de alți conducători
http://www.stiri-extreme.ro/tara-ast...i-conducatori/

"Bănicioiu, Arafat, Ponta, Dragnea, Iohanis, țara asta nu are nevoie de zile de doliu, băi, nebunilor! Doliul nu îi va aduce înapoi pe acei copii. Țara asta are nevoie de legi stricte pentru construcții și autorizări. Și de oameni corecți care să nu ia șpagă și să se uite în altă parte."

-mai adaug eu : bai nu mai votati cu mizeriile din ultimii 25 de ani, nu mai dati votul ateilor,satanistilor,masonilor,comunistilor,tradat orilor,hotilor......

Aici ai nimerit-o.

O dau aia cu jalea ca sa dovedeasca ca's oameni.
Ca le pasa.

Dar adevarul este ca nu dau doi bani, sunt mult mai multi oameni in tara asta care nici nu mor nici nu traiesc din cauza lepadaturilor care fac politica.

The Willful One 01.11.2015 15:12:23

Pentru Antonia:
Nu vad care e problema daca exista o aplecare catre asa-zise culte duboase. Daca noi am fi cu putine sau deloc pacate de moarte, atunci acele cuklte ar dipare de la sine. Dar sa ceri unui popor cu 20 de milioane de prunci nenascuti pe constiinta sa nu adere la miscari paraspirituale ciudate, e cam contra naturii, nu crezi? Indeamna la pocainta familiile pline de curve, avoertoare, profitoare, betivi, batausi, curvari, etc., si apoi cere interzicerea halouinului. Sincer, ar fi plictisitor sa fie doar sarbatori crestine. La fel cum ar fi plictisitor sa fie doar sarbatori niueigiste sau pur si simplu comerciale.
Prin definitie, orice monolit, orice monopol este instabil pe termen lung. O societate pur crestina sau pur satanista e sufocanta pur si simplu. Plictisitoare si opresiva in cel mai inalt grad.

Mihailc 01.11.2015 15:15:01

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 603968)
Treaba noastra e sa cerem asa ceva. Daca cerem, exista sanse sa obtinem ce dorim. Daca acceptam totul, se poate intampla ca in viitor chiar, cei dragi ai nostri sa ne ofere surprize neplăcute. Iisus S-a rastignit pentru mantuirea noastra, iar noi sa asistăm pasivi la demonizarea semenilor nostri si chiar la sacrificii umane in cinstea celui rau? Mai avem sanse de mantuire daca procedam astfel?

Cui să-i ceri, lui Ponta (aka guvernului)? Nu conștientizezi că ăsta ar fi un act dictatorial?
Totalitarismul ortodoxist, mântuire cu japca? O sharia pravoslavnică?

Copacel 01.11.2015 15:15:49

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 603968)
Treaba noastra e sa cerem asa ceva. Daca cerem, exista sanse sa obtinem ce dorim. Daca acceptam totul, se poate intampla ca in viitor chiar, cei dragi ai nostri sa ne ofere surprize neplăcute. Iisus S-a rastignit pentru mantuirea noastra, iar noi sa asistăm pasivi la demonizarea semenilor nostri si chiar la sacrificii umane in cinstea celui rau? Mai avem sanse de mantuire daca procedam astfel?

Hai sa ne intoarcem in trecut si sa vedem cum au rezolvat probleme Vasile Cel Mare si Grigore de Nazianz

crisstiann 01.11.2015 15:20:37

Gigi Becali: Îmi vine să plâng! Țineau degetele lui Satan, e semnul lui, încornorarea lui :http://www.ganduridinierusalim.com/g...ornorarea-lui/

„Eu nu vreau sa intervin, dar aceasta tragedie m-a facut si pe mine sa ma uit la tv si sa vad aceste lucruri. Eu voi comenta cum gandesc: suferinta parintilor care isi ingroapa copiii. Mi se ridica parul si ma cutremur tot. Sa fie invatare de minte la educatie, ca am si eu fete si sa ma ierte toata lumea, dar ale mele nu puteau fi acolo niciodata. Am vazut niste filmari de la acele asa-zise spectacole. Erau lucrari demonice, se jucau cu focul si faceau miscari satanice. Sa ma ierte trupa care se promova acolo, dar ati vazut ca atunci cand dansau, tineau degetele lui Satan? E semnul lui, incornorarea. Copiii, saracii, nu constientizau, ci doar conducatorii.

Fetele mele imi spun tot timpul unde sunt, eu nu le las seara sau noaptea afara. Eu trebuie sa stiu tot timpul unde este. Eu nu vreau ca fetele mele sa fie atrase in alta religie. Trebuie ca parintii sa traga concluzii din aceasta tragedie: trebuie sa stie unde sunt copiii lor tot timpul. Pe organizatori nu i-a interesat profitul, ci distrugerea sufletului. Ei au vrut sa distruga tineretul, sa acapareze suflete prin miscari demonice. Asta fac cluburile alea. Sa ma ierte toata lumea, dar asta e adevarul, imi vine sa plang. Ala nu era un spectacol curta, nu era lumina, ci intuneric acolo. Imi vine sa urlu! Cum sa lasam 400 de copii sa se duca intr-o miscare satanica? E semn de la Dumnezeu sa invatam din asta.

De aia nu i-a interesat banii pe intrare, au fost altii care au vrut suflete acolo. Vinovati sunt cei care au organizat acel spectacol satanic pentru moarte. Procurorii vor intra in ei sa le dea 25 de ani ca sa ii invete minte. Nu au vrut bani, au omorat suflete, sa ma ierte Dumnezeu”, a spus Gigi Becali în direct la Romania TV.

iliegh 01.11.2015 15:22:30

Antoniap,

In esenta ai dreptate, dar nu stii sa o exprimi. Amesteci credinta cu normalitatea.

Unui om normal ar trebui sa-i placa frumosul nu uratul. Indiferent cine si de ce s-a sacrificat pe cruce.

Acei copii care au murit au fost rockeri. Rockul e frumos. Daca vrodata ai fi putut sa cunosti si sa stai de vorba cu niste adolescenti rockeri ai vedea cat de mare e diferenta intre ei si niste manelisti de aceeasi varsta. Chiar trasaturile fetei difera foarte mult. Tot ce spun si cum gandesc e superior fata de manelisti.

Ei nu sunt criminali, sunt razvratiti impotriva coruptiei si decaderii morale a societatii. Ei se opun sistemului, mai mult decat orice crestin practicant. Pe manelisti toata ziua ii vezi la biserica, au cruci cat carul pe ei, dar nu inteleg nimic din religie, prin versurile si muzica lor promoveaza incultura si decadenta morala, sexuala sau financiara.

N-o sa auzi nici o piesa manelista de genul "Mai bine golan, decat activist / Mai bine haimana decat comunist". O sa zuzi doar "Sa moara dusmanii mei/ ca am bani mai multi ca ei"

DragosP 01.11.2015 15:31:06

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 603970)
Treaba ta ar fi sa nu mai lasi cratita pentru tastatura ca atunci cand o faci apar pe forumul asta scrise tot felul de enormitati.

Chiar crezi că mârlănia te arată mai deștept?

antoniap 01.11.2015 15:36:08

Citat:

În prealabil postat de The Willful One (Post 603972)
Pentru Antonia:
Nu vad care e problema daca exista o aplecare catre asa-zise culte duboase. Daca noi am fi cu putine sau deloc pacate de moarte, atunci acele cuklte ar dipare de la sine. Dar sa ceri unui popor cu 20 de milioane de prunci nenascuti pe constiinta sa nu adere la miscari paraspirituale ciudate, e cam contra naturii, nu crezi? Indeamna la pocainta familiile pline de curve, avoertoare, profitoare, betivi, batausi, curvari, etc., si apoi cere interzicerea halouinului. Sincer, ar fi plictisitor sa fie doar sarbatori crestine. La fel cum ar fi plictisitor sa fie doar sarbatori niueigiste sau pur si simplu comerciale.
Prin definitie, orice monolit, orice monopol este instabil pe termen lung. O societate pur crestina sau pur satanista e sufocanta pur si simplu. Plictisitoare si opresiva in cel mai inalt grad.

In tara asta, asa cum e ea, credinta trebuie aparata. Pur si simplu ne vine randul sa facem asta. Lupta poate fi colectiva, dar mantuirea e individuala. Vedem pacatele unora, dar nu le stim pocainta. Insa Dumnezeu stie si judeca dumnezeieste, nu omeneste. Nu avem voie sa promovam sau sa incurajam pacatul, caci ne facem partasi la pacate straine. Iisus S-a rastignit si pentru acest pacatosi pentru a le da o sansa. Daca erau toti perfecti, jertfa lui Hristos nu mai era necesara.

crisstiann 01.11.2015 15:40:13

Halloween sau una dintre cele mai mari sărbători din an pentru SATANIȘTI… http://www.cunoastelumea.ro/hallowee...tru-satanisti/

"Anton LaVey fondatorul Bisericii lui Satana și autorul Bibliei satanice, spune: „cele două sărbători satanice principale, după ziua de naștere a cuiva, sunt Walpurgisnacht și Halloween.” Așadar Halloween-ul este considerat cea mai mare a treia zi din calendarul satanic. Așa a început Halloween-ul modern să glorifice și mai mult moartea și să se închine lui Baal, sau diavolului!

Pentru adepții lui Anton LaVey și a culturilor satanice, în noaptea de Halloween, toți diavolii se dezlănțuie. Este o noapte plină de ritualuri hidoase care, de la an la an, devin tot mai puternice. Ceremoniile dedicate acestor ritualuri au folosit, încă din cele mai vechi timpuri, costumația! De aici și obiceiul actual de fi costumat în ziua și noaptea de Halloween. „Aceata este ziua când milioane de copii și adulți vor fi îmbrăcați ca diavoli, vrăjitoare, și spiriduși… pentru a-l sărbători pe Satana. Ei nu-și dau seama ce fac.”, a explicat Pat Robertson, fondatorul televiziunii creștine în SUA (Christian Broadcasting Network).

Johanna Michaelsen, membră a unor grupari ocultiste, dezvăluie, „Halloween-ul este, de asemenea, un sezon de recrutare pentru sataniști.” (Michaelsen, Johanna. Like Lambs to the Slaughter, p. 192)

În timp ce mulți consideră ziua de Halloween ceva distractiv și inofensiv, această sărbătoare afectează, în special în rândul copiilor, discernământul față de vrăjitorie și ocultism. Practicarea vrăjitoriei ca religie, cunoaște în prezent cea mai rapidă creștere în SUA. Prin costumarea în ziua de Halloween, aproape fiecare fetiță devine o vrăjitoare… Iată un început promițător pentru cei ce-și recruteaza viitorii adepți. Și este doar un exemplu. Cum interpretăm măștile de morți, de diavoli și alți demoni pe care le oferim cu bucurie copiiilor noștri pentru a se transforma în personaje oculte? Cărui ideal servesc aceste măști, aceste schimbări de personalitate și îndemn la satanism?

http://s4.postimg.org/u9e504mlp/masks.jpg

Istoricul Jean Markale descrie oferta costumelor de Halloween drept o invitație la o „călătorie inițiatică” ghidată de cineva [Satana] „ascuns în umbră”. El consideră că nimeni nu se „întoarce de la Halloween nevinovat”: „Pasajul de trecere în lumea Halloween-ului este cu adevărat o călătorie inițiatică. Dar această călatorie, chiar dacă este făcută de unul singur, nu s-a făcut fără un ghid, un inițiator, cineva care a determinat căutarea și care, uneori ascuns în umbră, veghează asupra călătorului și drumului său prin acest labirint, pentru a se asigura că ajunge, fie și metaforic, în cealaltă lume.” (Markale, Jean. The Pagan Mysteries of Halloween, p. 127)

„Practicile de Halloween deschid ușile pentru ocultism și introduc forțele negative în viețile oamenilor, forțe pe care inițial nu le înțeleg și de multe ori nu le pote combate. . .” a declarat dr. David Enoch, de la Royal Liverpool Hospital si University of Liverpool.

Poate că ar trebui să ne gândim de două ori înainte de a îmbrățișa cu bucurie această sărbătoare și poate ar fi nevoie de mai mult discernământ atunci când îi indemnăm pe cei mici să se bucure că pot deveni, pentru o zi, o vrăjitoare sau un drac!"

The Willful One 01.11.2015 15:44:23

cristiann, lasa in puii lor pozele alea, chiar nu ai masura?! Ai un gust pentru morbid si show de foarte proasta calitate.

AlinB 01.11.2015 15:46:27

Si cam instabil psihic.

Pune mai intai pozele cu niste fete inofensive care au ars acolo si zice ca alea nu erau sataniste pe urma pune niste poze care rezoneaza cu mintea lui bolnava si le asociaza cu cei prezenti acolo, deci inclusiv cu fetelea alea.

Sa-i faca cineva un colaj in fotoshop poate se prinde cat e de bolnav.

AlinB 01.11.2015 15:47:31

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 603977)
Chiar crezi că mârlănia te arată mai deștept?

Pai nu stiu, spune tu, ca tu esti expertul.

AlinB 01.11.2015 15:48:25

iliegh, cand citezi, incearca sa scoti de acolo mizeriile neesentiale, mai ales cand umplu jumatate de pagina.

crisstiann 01.11.2015 15:51:04

Revoltator, puteau fi SALVATE vieti. Iata ADEVARUL, autoritatile mint: „Primii pompieri au venit pe jos, FARA echipamentul necesar”

http://www.aktual24.ro/revoltator-pu...entul-necesar/

Andreea Sopa, o tanara care a reusit sa se salveze din incendiul de la Colectiv, povesteste cum au intervenit de fapt autoritatile. Ea spune ca primii pompieri au venit pe jos, fara echipamentul necesar, si intrebau unde este cheia de la intrarea in club.

„Scriu asta, pentru ca cred ca este important ca lumea sa stie adevarul (pe care posturile de stiri il prezinta un pic denaturat) si mai sper ca poate fi unul din lucrurile care pot fi imbunatite pe viitor de dl.arafat, de smurd, de isu, de 112, de firmele de securitate…..

Sunt unul dintre cei norocosi ca am reusit sa ies, cand am reusit sa imi recuperez respiratia, dupa cateva minute si am realizat amploarea dezastrului, ma intrebam ce sa fac ca sa ajut…o vazusem deja pe prietena mea ca suna la 112 si ma gandeam ca echipajele vor ajunge in scurt timp…la televizor au spus ca primul apel s.a efectuat la 10.32 si sunt convinsa ca foarte multi dintre cei de afara sunasera deja….la 10.41 nu venise inca nici un echipaj nici pompieri, nici smurd, nici ambulanta si am sunat si eu la 112 gandindu.ma ca poate in haosul creat nu a sunat nimeni (am ora apelului memorata de telefon)…doamna de la 112 mi.a spus sa nu ma panichez, ca se cunoaste problema si au trimis „1 echipaj de politie”!!!

STUPEFACTIE!!!! Am inceput sa ii explic ca este o tragedie, un carnagiu, ca umbla oameni arsi din cap pana in picioare si cer ajutor si avem nevoie de multe echipaje, foarte multe…pompieri, descarcerari, ambulante…de.abia in acel moment mi s.a facut legatura cu altcineva sa explic exact de ce echipaje avem nevoie… DEJA TRECUSERA 10 MINUTE DE LA APELUL DECLARAT DE ARAFAT!!!)

Imediat dupa a aparut prima masina de politie…2 oameni care s.au ingrozit de ce vedeau….abia dupa alte 2-3 minute a venit prima salvare si dupa alte cateva minute au aparut pompierii PE JOS fara echipamentul necesar pentru ca nu stiau pe unde sa intre in incinta de la pionierul…si ne intrebau daca stim cine ar putea avea cheia de la poarta !!!!

ULUIRE!!! Mi-aduc aminte ca le.am strigat sa o sparga sa o ia dracu de poarta! Pana la urma, dupa alte cateva minute au reusit sa aduca masina in incinta

PE SCURT DUPA cca 20 MINUTE IN INCINTA ERAU O MASINA DE POMPIERI SI 2 SALVARI si s.au adus primele furtune si au intrat primii pompieri!!! FOARTE MULT!!!!! a fost un incediu care a mistuit totul intr.un minut si practic interventia de salvare s.a intamplat la circa 20 minute….probabil ca daca cei de la 112 ne.ar fi crezut la telefon ca este un incendiu grav cu multi raniti si multi blocati in interior, si ar fi trimis mai multe echipaje din prima, daca pompierii ar fi stiut pe unde sa intre in incinta si ar fi fost anuntati de dispecerat de gravitatea incendiului, mult mai multe vieti ar fi putut fi salvate!!! fiecare secunda conta vineri seara si din pacate 112 se pare ca nu a inteles asta de la primele apeluri!!! Sper ca pe viitor, in memoria celor care si.au pierdut viata, a celor raniti si familiilor lor, ceva sa se schimbe in interventia de urgenta si modalitatea in care apelurile de urgenta sunt evaluate si prioritizate!!!!”, a scris tanara pe pagina sa de Facebook.

iliegh 01.11.2015 15:53:05

Cristian,

in poza ta am vazut un craniu pe tricoul individului care e mai frumos decat tine.

Tin sa-ti reamintesc ca unii crestini obisnuiesc sa sarute astfel de cranii, dar nu pe tricou, ci chiar acolo in sicriu deadevaratelea.

Poasta inspiratie ai avut cu poza aia.

AlinB 01.11.2015 15:57:23

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 603979)
In tara asta, asa cum e ea, credinta trebuie aparata. Pur si simplu ne vine randul sa facem asta. Lupta poate fi colectiva, dar mantuirea e individuala. Vedem pacatele unora, dar nu le stim pocainta. Insa Dumnezeu stie si judeca dumnezeieste, nu omeneste. Nu avem voie sa promovam sau sa incurajam pacatul, caci ne facem partasi la pacate straine. Iisus S-a rastignit si pentru acest pacatosi pentru a le da o sansa. Daca erau toti perfecti, jertfa lui Hristos nu mai era necesara.

Tare te mai doare pe tine de pacate straine, dar de prostiile tale, fix in cot.

Raoul 01.11.2015 16:06:16

Pr. Savatie Baștovoi despre evenimentul din Clubul Colectiv:
De ce nu e bun mascatul? Mii de oameni se frămîntă acum ghicind dacă între un joc mascat cu draci și lumînări și moartea care intră brusc peste ei este vreo legătură.
Mascatul nu e bun de nici un fel. Există multe mărturii creștine din primele secole în care se condamnă jocul de-a preoția. Asta pentru că, chiar în joacă, lucrurile devin serioase. Altminteri, v-am propune să vă jucați de preoția și de-a îngerii, dar canoanele opresc îmbrăcarea veșmintelor preoțești de formă. Cu viața, ca și cu moartea, nu e de joacă.
Atunci cînd, în apus, catolicii au început să se mascheze în îngeri la Crăciun, să se îmbrace în Maica Domnului, să facă spectacole cu Hristos, ei au spulberat taina și au deschis drumul mascărilor de tot felul. Nu că ele ar fi fost închise, ele au existat în lumea păgînă, dar creștinismul le oprise pentru sine.
Jocul de-a bostanii este un joc de-a moartea. Slavă Domnului, îngerii ne păzesc și îi păzesc și pe cei care se joacă de-a jocurile morții. Uneori însă moartea capătă prea multă îndrăzneală, așa cum s-a întîmplat în București. Moartea e obraznică de felul ei. Unul Dumnezeu e timid, sfios în atotputernicia Sa.
Nu vă jucați cu moartea. Nu mimați nimic din ce este al morții. Sau n-ați înțeles că în această lume nu există simboluri, ci numai forme ascunse ale realității?
Rămîneți în lumină, jucați-vă de-a lumina, fiți lumină. Pentru a trăi.

iliegh 01.11.2015 16:12:07

Citat:

În prealabil postat de crisstiann (Post 603980)
Halloween sau una dintre cele mai mari sărbători din an pentru SATANIȘTI
 http://www.cunoastelumea.ro/hallowee...tru-satanisti/

"Anton LaVey fondatorul Bisericii lui Satana și autorul Bibliei satanice, spune: „cele două sărbători satanice principale, după ziua de naștere a cuiva, sunt Walpurgisnacht și Halloween.” Așadar Halloween-ul este considerat cea mai mare a treia zi din calendarul satanic. Așa a început Halloween-ul modern să glorifice și mai mult moartea și să se închine lui Baal, sau diavolului!

Ai dat-o in bara si cu Hallowenul !! uite de ce:

The word Halloween or Hallowe'en dates to about 1745[26] and is of Christian origin.[27] The word "Halloween" means "hallowed evening" or "holy evening".[28] It comes from a Scottish term for All Hallows' Eve (the evening before All Hallows' Day).[29] In Scots, the word "eve" is even, and this is contracted to e'en or een. Over time, (All) Hallow(s) E(v)en evolved into Halloween. Although the phrase "All Hallows'" is found in Old English (ealra hālgena mÊssedÊg, all saints mass-day), "All Hallows' Eve" is itself not seen until 1556.[29][30]

Deci Halloween inseamna "Seara sfanta". O amintire a tuturor mortilor, sfinti sau nu.
Si e de origine crestina.

In plus, satanismul lui LaVey este de tip non-teist. Ei nu cred in Dumenzeu sau Satana. Ei cred doar in persoana individuala, si afirma valori morale adevarate, nicidecum crime.

crisstiann 01.11.2015 16:12:56

daca nu stii nu mai vorbi

Copacel 01.11.2015 16:16:06

https://www.facebook.com/pcalistrat/...592782749366:0

iliegh 01.11.2015 16:18:19

Citat:

În prealabil postat de crisstiann (Post 603992)
daca nu stii nu mai vorbi

Nu trebuie sa stiu. Exista Wikipedia pentru asta. Ca de pe net ai copiat si tu. Iar poza ai gasit-o in google images, si e o reclama la o peruca.

cristiann, esti amator.

iuliu46 01.11.2015 18:23:03

Citat:

În prealabil postat de iliegh (Post 603991)
In plus, satanismul lui LaVey este de tip non-teist. Ei nu cred in Dumenzeu sau Satana. Ei cred doar in persoana individuala, si afirma valori morale adevarate, nicidecum crime.

Valori morale adevarate ? Tu ai citit cartea aluia ? :71:

DragosP 01.11.2015 19:53:34

Nu trebuie, există wikipedia.

crisstiann 01.11.2015 20:11:00

Marsul solidaritatii - 12000 de oameni in strada - clubul Colectiv

https://www.youtube.com/watch?v=rild...ature=youtu.be

cristiboss56 01.11.2015 20:21:23

Previziunile pentru supraviețuitorii incendiului din Club Colectiv nu sunt cele mai bune. 90 dintre ei sunt în stare gravă și critică, iar autoritățile spune că numărul deceselor, care a ajuns până în prezent la 30, s-ar putea dubla.
Încă un tânăr rănit în incendiul din Club Colectiv a murit duminică după-amiază, în spital. Acesta era internat la spitalul Bagdasar, unde duminică dimineață a mai murit o femeie de 31 de ani. Bilanțul morților ajunge astfel la 30, după ce doar duminică au murit trei răniți în spitale.
Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul de Interne, a declarat că "e posibil să se dubleze numărul actual al deceselor, dar nu înseamnă că așa va fi ".
"Victimele au un specific care se găsește la astfel de tipuri de evenimente. Pe lângă arsuri, au apărut și factori agravanți. Au fost într-un spațiu închis, au inhalat fum și gaze calde, au apărut arsuri la nivelul traheei, al plămânului. Crește gravitatea și complexitatea. Se produc cianuri și substanțe toxice foarte grave . Depinde cât te-ai expus la ele. Mai este un factor agravant: traumatismele asociate. Unele persoane au căzut și au fost călcate de alții care încercau să iasă. Sunt fracturi de coaste, leziuni toracice, care înrăutățesc prognosticul și scad șansele. Unii sunt foarte grav, unii grav. 90 pot să meargă spre mai bine sa mai rău. Nu înseamnă că ne așteptăm la 90 de decese, dar dintre ei unii sunt cu riscuri de a sucomba în timpul tratamentului", a explicat Raed Arafat, după o ședință cu ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, cu ministrul de Interne Gabriel Oprea, cu profesorul Ioan Lascăr, șeful Clinicii de Chirurgie Plastică de la Floreasca, și cu alte autorități competente.
"S-a analizat cam ce poate să mai apară și pe linie medicală a fost un consens că riscăm să mai avem un număr semnificativ de decese. Luni va fi nominalizată o comisie condusă de profesorul Lascăr, care va merge la toate spitalele să evalueze pacienții și atunci o să știm măcar orientativ care este nivelul gravității", a explicat Raed Arafat.
Prof. Ioan Lascăr a declarat că prognosticul este foarte rezervat pentru zeci de pacienți: "Privarea de oxigen, producerea gazelor toxice, faptul că era incintă neaerisită și cocentrația de CO 2 a crescut, faptul că oamenii, din panică, s-au călcat unii pe alții, s-au bulucit spre ieșire, dar și din cauza arsurilor la nivelul suprafeței corpului, prognosticul e sever. Evaluăm că numărul deceselor poate să crească semnificativ. E posibil chiar să se dubleze. Dar nu putem estima concret, ci să evaluăm prin prisma datelor statistice și a experienței noastre clinice", a declarat Ioan Lascăr.
Ministrul Nicolae Bănicioiu a declarat că se fac "eforturi extraordinare" pentru ca medicii să poată asigura răniților tot tratamentul de care au nevoie: "Donarea de piele va fi anunțată la momentul portun pentru fiecare bolnav în parte. Este totul asigurat în banca de piele, momentan, dar dacă va fi nevoie nu vom refuza niciun donator. Avem toate echipamentele și medicamentele necesare pentru tot ce e nevoie în momentul de față. Este o patologie aparte, cu niște costuri și consumuri suplimentare, dar sunt asigurate toate cererile medicilor".
Ministrul Nicolae Bănicioiu a precizat că printre răniți sunt cinci minori, toți internați la Spitalul Grigore Alexandrescu, doi dintre ei fiind intubați, adică în stare critică.
Bilanțul morților din incendiul de la Club Colectiv a ajuns la 29. O tânără de 31 de ani s-a stins, duminică, la Spitalul Bagdasar Arsenie, unde ajunsese cu arsuri grave pe o suprafață mare din corp, iar o altă tânără de 25 de ani a decedat, duminică, la Spitalul de Arși.

EzioAuditore 01.11.2015 20:39:20

Citat:

În prealabil postat de iliegh (Post 603991)

In plus, satanismul lui LaVey este de tip non-teist. Ei nu cred in Dumenzeu sau Satana.

Gresit. Ei cred in zeul incornorat. https://en.wikipedia.org/wiki/Horned_God adica Pan, Faunus, Baphomet ... simbolul fiind sarpele adica falusul ...

Si in Regina trinitara ... https://en.wikipedia.org/wiki/Triple..._(Neopaganism)) - adica Eva, pe care a sedus-o sarpele, etc

Cu dedicatie celor care au ales constient sa mearga pe drumul "raul e bine" :

https://www.youtube.com/watch?v=Od4e...mgnpjOzF7-mFeg

antoniap 01.11.2015 21:11:54

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 603989)
Tare te mai doare pe tine de pacate straine, dar de prostiile tale, fix in cot.

De unde stii?

Copacel 01.11.2015 21:24:08

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 604031)
De unde stii?

Antonia, sa fii la manie iute ca melcul si la iertare iute ca pestele(Filocalia)

DragosP 01.11.2015 22:00:53

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 604031)
De unde stii?

Din oglindă. Acum treci la loc la cratiță!

The Willful One 01.11.2015 22:20:54

Citat:

În prealabil postat de EzioAuditore (Post 604030)
Gresit. Ei cred in zeul incornorat. https://en.wikipedia.org/wiki/Horned_God adica Pan, Faunus, Baphomet ... simbolul fiind sarpele adica falusul ...

Si in Regina trinitara ... https://en.wikipedia.org/wiki/Triple..._(Neopaganism)) - adica Eva, pe care a sedus-o sarpele, etc

Cu dedicatie celor care au ales constient sa mearga pe drumul "raul e bine" :

https://www.youtube.com/watch?v=Od4e...mgnpjOzF7-mFeg

Aceste deitati NU sunt ale Partii Intunecate, adica nu sunt rele in sensul etic-uman comun. Asimilarea lor cu Raul a inceput cand statele crestine europene au inceput sa supuna popoare non-crestine, in Evul Mediu timpuriu, de pilda francii pe saxoni, mai tarziu criminala cruciada impotriva balto-slavilor (de care nu prea se zice nimic), etc., si de, trebuia sa iasa, de dragul propagandei aglutinante, ca niste oameni care venerau...copaci se inchinau chipurile de fapt la draci. Asa ca gloriosii convertitori cu sabia in mana au aplicat nediscrimnat, idiot de zelos, pretutindeni aceaasi reteta. Ei nici macar nu erau atenti la realitatea din teren, gloriosii cruciati din Baltica; totul vedeau prin prisma combativ-ideologica a modelelor genocidare din VT. Rezultatele le culegem astazi.

iuliu46 01.11.2015 22:25:14

Citat:

În prealabil postat de The Willful One (Post 604037)
Aceste deitati NU sunt ale Partii Intunecate, adica nu sunt rele in sensul etic-uman comun. Asimilarea lor cu Raul a inceput cand statele crestine europene au inceput sa supuna popoare non-crestine, in Evul Mediu timpuriu, de pilda francii pe saxoni, mai tarziu criminala cruciada impotriva balto-slavilor (de care nu prea se zice nimic), etc., si de, trebuia sa iasa, de dragul propagandei aglutinante, ca niste oameni care venerau...copaci se inchinau chipurile de fapt la draci. Asa ca gloriosii convertitori cu sabia in mana au aplicat nediscrimnat, idiot de zelos, pretutindeni aceaasi reteta. Ei nici macar nu erau atenti la realitatea din teren, gloriosii cruciati din Baltica; totul vedeau prin prisma combativ-ideologica a modelelor genocidare din VT. Rezultatele le culegem astazi.

Cum se numeau astia care venerau copaci ? :1:

Copacel 01.11.2015 22:30:03

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604038)

Ecologisti

The Willful One 01.11.2015 22:38:35

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 604038)

Habar nu am. Oricum, erau pagani. O sa caut ceva de Marija Gimbutas, casa vedem impreun amai bine. Si, repet, oricum, nu meritau exterminare si vanatoare ca niste vite. Erau oameni, si NU jertfeau copii lui Baal sau nu se sodomizau reciproc in onoarea nu stiu carui mare arhitect de cacat. Greseala lor a fost ca i-au provocat pe principii crestini ai vremii si pe Papa. Iuliu, sper ca nu vezi puterile crestine ale acelei Europe (pe langa care, asa cum erau ele, pline de abuzuri si superstitii fanatice, actuala Europa nu este decat o hazna infernala) cam ca pe niste iubire-flori-pace-etc. Ca nu erau. Dar, chiar si o basina a unui cruciat german brutal din Livonia secolului doispe dupa Cristos face mai mult decat toti neuronii unei episcopese lesbiene suedeze. Macar, fie cretin de limitat si fanatic de zelotist, primul isi urma credinta asa cum o primise de la Cristos si Papa; a doua nu este decat o falsa credincioasa, o iapa troiana a pacatului in ce inca mai pare a se numi crestinism nordic. Una peste alta, deopotriva paganii si crestinii din trecut sunt aproape semizei sau in cheie crestina sfinti facatori de minuni pe langa falsii pagani si modernistii crestini din ziua de astazi.
Da, stiu, nu prea am discursul polarizat, adica orientat de o parte sau alta in mod clar si asumat. De ce? 'cause I hate choosing sides and following faith.

iuliu46 01.11.2015 22:45:00

Citat:

În prealabil postat de The Willful One (Post 604042)
Habar nu am. Oricum, erau pagani. O sa caut ceva de Marija Gimbutas, casa vedem impreun amai bine. Si, repet, oricum, nu meritau exterminare si vanatoare ca niste vite. Erau oameni, si NU jertfeau copii lui Baal sau nu se sodomizau reciproc in onoarea nu stiu carui mare arhitect de cacat. Greseala lor a fost ca i-au provocat pe principii crestini ai vremii si pe Papa. Iuliu, sper ca nu vezi puterile crestine ale acelei Europe (pe langa care, asa cum erau ele, pline de abuzuri si superstitii fanatice, actuala Europa nu este decat o hazna infernala) cam ca pe niste iubire-flori-pace-etc. Ca nu erau. Dar, chiar si o basina a unui cruciat german brutal din Livonia secolului doispe dupa Cristos face mai mult decat toti neuronii unei episcopese lesbiene suedeze. Macar, fie cretin de limitat si fanatic de zelotist, primul isi urma credinta asa cum o primise de la Cristos si Papa; a doua nu este decat o falsa credincioasa, o iapa troiana a pacatului in ce inca mai pare a se numi crestinism nordic. Una peste alta, deopotriva paganii si crestinii din trecut sunt aproape semizei sau in cheie crestina sfinti facatori de minuni pe langa falsii pagani si modernistii crestini din ziua de astazi.
Da, stiu, nu prea am discursul polarizat, adica orientat de o parte sau alta, clar. De ce? 'cause I hate choosing sides.

Nu cred ca era vorba intotdeauna despre iubire flori pace. Daca in VT sunt sigur ca erau niste pedepse indreptatite ( pe care tu le numesti genociduri :) ), nu acelasi lucru il cred despre ce s-a intamplat dupa Hristos - dupa ce crestinismul devine religie oficiala in Imperiul Roman.
Dar de asemenea nu-s sigur nici ca iubitorii de copaci erau iubitori de copaci. Astea-s basme inventate in sec XIX.

EzioAuditore 01.11.2015 22:46:59

Citat:

În prealabil postat de The Willful One (Post 604042)
'cause I hate choosing sides and following faith.

Nu ai ce sa alegi prietene! Ca eu am trecut prin iad ca sa imi salvez Regina. Si nu ai ce sa intelegi dar iti spun atat : pe piciorul drept se afla OLD SERPENT!

https://www.youtube.com/watch?v=tN9EC3Gy6Nk

P.S. Scuze!

"2. Zis-a Domnul către el: "Ce ai în mână?" Și el a răspuns: "Un toiag!"
3. "Aruncă-l jos!" îi zise Domnul. Și a aruncat Moise toiagul jos și s-a făcut toiagul șarpe și a fugit Moise de el.
4. Și a zis Domnul către Moise: "Întinde mâna și-l apucă de coadă!" Și și-a întins Moise mâna și l-a apucat de coadă și s-a făcut toiag în mâna lui."

crisstiann 01.11.2015 23:53:54

Citat:

În prealabil postat de crisstiann (Post 603923)

-acum le-au prezentat pe aceste fete pe antena3

cristiboss56 02.11.2015 00:02:42

acum 1 ora 19 minute

Incendiu la un club din Constanta. 100 de persoane evacuate de urgenta, 2 persoane s-au intoxicat cu fum

La doar cateva zile distanta de la tragedia din Clubul Colectiv, un incendiu a izbucnit intr-un bar din Constanta, situat la subsolul fostei Casei de Cultura

cristiboss56 02.11.2015 00:09:00

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 603798)
Incendiu la Clubul Colectiv: 27 de morti si 162 de raniti. Raed Arafat: "Este o tragedie fara precedent"

Numarul persoanelor care si-au pierdut viata in incendiul din Clubul Colectiv din Capitala a ajuns la 27, majoritatea neavand acte asupra lor, in timp ce raniti sunt peste 162. La nivelul MAI a fost activat codul rosu pentru situatii de urgenta.

NUMERE DE URGENTA: 021.206.92.91; 021.313.06.05; 021.312.25.47 |

Un incendiu puternic a avut loc, vineri seara, in jurul orei 23.00, la Clubul Colectiv , din Capitala. Potrivit unui bilant actualizat, este vorba de cel putin 27 morti si de alte 162 de persoane care au suferit arsuri grave. 155 de victime se afla internate in spitale, pentru ingrijiri. Din relatarile martorilor, un pilon si tavanul clubului au luat foc de la artificii. Conform paginii de Facebook a clubului, vineri seara a fost programata lansarea unui album al trupei Goodbye To Gravity. Organizatorii au anuntat si un show de lumini customizat, precum si de efecte pirotehnice.
SUMARUL EVENIMENTELOR:
►Un incendiu puternic a avut loc, vineri seara, la clubul Colectiv din zona Piata Unirii din Capitala.
►Ultimul bilant anuntat oficial: 27 de morti si peste 162 de raniti.
►Procurorul de caz: A fost deschis dosar penal. Principala ipoteza de lucru este incendiul, nu explozia.
►Martor: Incendiul, provocat de artificiile din timpul spectacolului.
►Mesajul lui Klaus Iohannis: Sunt cutremurat.
►Gabriel Oprea: Este o mare tragedie. Este alarma generala la MAI.
►MAI a activat codul rosu pentru situatii de urgenta.
►Ministerul Sanatatii a facut apel la donare de sange.

SUMARUL EVENIMENTELOR:
►Autoritatile se tem ca numarul mortilor ar putea depasi 50.
►90 de pacienti se afla inca in stare grava.
►5 minori sunt la Spitalul Grigore Alexandrescu. 2 sunt in stare grava.
►Raed Arafat: Persoanele din club au inhalat inclusiv cianura.
►Raed Arafat: Unele persoane au fost ranite pentru ca au cazut cand incercau sa iasa, au fost calcati de altii.
CRONOLOGIA EVENIMENTELOR
UPDATE 20:00 Situatia ranitilor, duminIca seara.
La Spitalul Militar sunt internati 12 raniti care au intre 20 si 40 de ani si cei mai multi dintre ei au arsuri pe 50% din suprafata corpului. In fiecare zi sunt pansati, in sala de operatie, sub anestezie. Altfel nu ar putea indura durerile infioratoare. Sunt tineri, insa evolutia fiecaruia e unica, si este dictata de starea generala de sanatate.
Florentina Ionita Radu, comandantul Spitalului Militar: "5 pacienti sunt in stare critica, cu arsuri de cai respiratorii superioare, evolutia lor e imprevizibila, daca pentru piele avem metode sa rezolvam problemele pentru caile respiratorii, din pacate numai organismul isi reface structura tesuturilor."
24 de pacienti sunt si acum la Spitalul Universitar, iar pentru 10 dintre ei, emotiile sunt mari. Si La Floreasca medicii se lupta sa faca imposibilul: 4 pacienti, in stare stabila, dar cu arsuri pe peste 50% din suprafata corpului.
La spitalul Elias, 7 dintre cei 15 pacienti adusi aici, sunt in stare grava. In schimb la Grigore Alexandrescu au ajuns 5 copii. Doi dintre ei sunt frati. Cel mai mic dintre suferinzi are numai 15 ani.
In toate spitalele, medicii au operat fara pauza. Stocurile de sange, plasma, albumina antibiotice, morfina sunt deocamdata suficiente.
La Militar se fac liste cu cei care vor sa doneze. Este nevoie, in medie, de 30 de donatori pe zi. Tot la Militar a fost creat si un centru pentru consilierea psihologica a pacientilor, dar si a familiilor lor.
UPDATE 18:20 Secretarul de stat, Raed Arafat, spune ca ranitii in stare critica sufera nu numai de arsuri grave, ci si de intoxicari cu substante otravitoare, inclusiv cianuri, emanate de materialele arse. In plus o parte dintre supravietuitori au rani grave pentru ca au fost efectiv calcati in picioare. Evaluarea prezentata de guvern ia in calcul diversele tipuri de leziuni de care sufera ranitii si rata de supravietuire in situatii similare. Daca aceasta evaluare se va adeveri, numarul mortilor va depasi 50.
Raed Arafat: “Unele persoane au fost ranite pentru ca au cazut cand incercau sa iasa, au fost calcati de altii”
Ioan Lascar: “Numarul deceselor poate sa creasca semnificativ”
UPDATE 18:10 Guvernul spune ca Institutul de Medicina Legala nu a putut da rudelor mai repede trupurile neinsufletite, pentru ca mai intai au fost facute autopsiile, iar fiecare caz a fost avizat de un procuror. Potrivit guvernului recuperarea supravietuitorilor poate costa intre 500.000 si 1.000.000 de euro de persoana. Din acest motiv se va crea un program special de recuperare. Saptamana viitoare guvernul sustine ca va declansa un control al tuturor cluburilor, barurilor, mall-urilor si in general al tuturor spatiilor publice in care se pot aduna multe persoane.
UPDATE 18:00 : Numarul victimelor a ajuns la 30. Doctorii de la Bagdasar Arsenie au anuntat ca o tanara de 26 de ani, cu arsuri de peste 50% din suprafata corpului si arsuri de cai respiratorii, a murit, in urma unui stop cardio-respirator.
Chirurgii plasticieni evalueaza sanse de doar 50% pentru cei 90 de pacienti aflati in stare grava. Au fost zeci de raniti, care au fost calcati in picioare de cei care au incercat sa iasa. Foarte multi au politraumatisme.
5 minori cu varste intre 14 si 18 ani sunt internati la Spitalul Grigore Alexandrescu. 2 sunt in stare grava, intubati, frate si sora. 3 pacienti mai sunt si la spitalul de copii Marie Curie, in stare grava, dar stabila.
Pacientul scos din club in scaun cu rotile si-a revenit partial si a fost detubat.
Un chirurg plastician de la Spitalul Universitar spune ca sta si 3 ore sa panseze un bolnav cu 50% arsuri. E nevoie de anestezie si mare finete pentru a fi ingrijite acele rani.
Medici experti din Israel sunt deja in Bucuresti si ii ajuta pe doctorii romani, urmand ca si experti din Franta sa vina sa participe la operatiunile din spital.
UPDATE 17:20 14 persoane sunt in continuare in stare grava la Spitalul Floreasca, in sectia de terapie intensiva a spitalului, transmis oficialii acestuia.
UPDATE 16:26 Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat duminica, la Guvern, ca este posibil sa mai fie inregistrate inca aproximativ 20 de decese in "urmatoarea perioada" in randul celor raniti.
"Riscam sa mai avem inca decese, si chiar un numar semnificativ din cei internati, avand in vedere ca un numar este inca critic. Sunt 90 in stare grava si critica. Sunt unii foarte grav si unii grav. Asta nu inseamna ca ne asteptam sa avem, Doamne fereste, 90 de decese. Din aceste cazuri, statistic vorbind, un procent poate sa fie cu riscul de a sucomba in timpul tratamentului ", a afirmat secretarul de stat.
Intrebat daca procentul celor care ar putea sa moara se apropie de 50% , Raed Arafat a raspuns ca e posibila o dublare a numarului actual al deceselor.
"Cel putin din ce s-a vorbit in cadrul discutiei este posibil inca sa se dubleze numarul actual al deceselor, adica sa mai avem inca vreo 20 de decese in urmatoarea perioada, este posibil, dar aceasta este o cifra care este foarte orientativa, asta nu inseamna ca asa va fi ", a mai spus el

crisstiann 02.11.2015 02:16:04

Mitropolitul Banatului, despre incendiul devastator din Clubul Colectiv: „Nouă nu ne este dat a-i judeca pe acei tineri. Ar trebui să ne judecăm pe noi”

http://adevarul.ro/locale/timisoara/...357/index.html

„Văzând cele petrecute la București, suntem alături de familiile tinerilor, dar vrem să fim și alături de sufletele acestor tineri. În toate bisericile și mănăstirile noastre, duminică, vor fi pomeniți acești tineri care au ars ca niște torțe vii în acel club și ne vom ruga ca Dumnezeu să îi ajute să treacă marele obstacol din viața lor, pe cei care sunt în acest moment în grea suferință. Dumnezeu să le dea sănătate și să pună el degetul binecuvântării Sale peste degetele lor și să le dea șansa unei noi nașteri în viața lor, să fie redați familiilor care îi iubesc și care îi plâng pe la ușile spitalelor în acest moment”, a declarat ÎPS Ioan Selejan pentru „Adevărul”.

„Nouă nu ne este dat a-i judeca pe acei tineri. Pe noi, cei care suntem părinții lor, ar trebui să ne judecăm pentru a vedea dacă am făcut tot ce este posibil pentru ca ei să nu își petreacă timpul într-o asemenea locație. Se spune că trupa aceea, care își lansa albumul avea una din melodii Ziua în care voi muri. Nu putem vorbi de niște tineri care nu credeau în Dumnezeu. Erau oameni care aveau dimensiunea morții și a vieții de dincolo, dar cred că dincolo de elementele acestea materiale și arhitectonice în care s-a petrecut tragedia, se vede și efectul sărbătorilor acestea, care nu sunt în tradiția noastră românească.

Nu cred că la Sărbătorile noastre de Crăciun, de Paște de Sfânta Marie se întâmplă asemenea lucruri. Eu cred că trebuie să le arătăm tinerilor ce să aleagă, din ce flori să culeagă polenul acesta al veșniciei. Eu nu îi învinuiesc pe ei, ci mă învinuiesc pe mine pentru că eu sunt acela care nu i-am luat întodeauna de mână să îi duc pe calea Raiului”, a mai declarat ÎPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului. "

-asta da :"Eu nu îi învinuiesc pe ei, ci mă învinuiesc pe mine pentru că eu sunt acela care nu i-am luat întodeauna de mână să îi duc pe calea Raiului"
-tare de tot

Mihnea Dragomir 02.11.2015 06:30:29

Frumoase cuvintele acestui mitropolit. O atitudine de adevrat parinte spritual.

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:49:52.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.