![]() |
Daca cineva crede ca e nevoie de pasapoarte biometrice pentru supraveghere, se insala! Urmariti link-ul de mai jos; dupa ce se incarca poza, dati "zoom' din stanga si asteptati cateva secunde; veti avea surpriza sa vedeti ca o astfel de fotografie permite recunoasterea intr-o multime de cateva mii de oameni a unui individ!
http://www.gigapixel.com/image/gigapan-canucks-g7.html |
Citat:
|
da, cum e editata din taieturi...asta daca nu or fi surprinse materializari....:24:
|
O atitudine foarte echilibrata pe aceasta tema a avut-o parintele Vasile Gavrila de la Biserica Rusa. Iata ce spune sfintia sa.
"La ora actuală într-adevăr, a apărut o problemă delicată: punerea microcipurilor biometrice în anumite acte – la noi în România s-a pus problema implantului lor în pașapoarte și în permisele de conducere – spunându-se că după aceea va urma cartea de identitate, iar mai departe nu știm cum va fi. Aceasta a creat multă, multă tulburare pentru faptul că, din câte am constatat eu, dintr-o etapă ce s-a consumat în jurul acestei crize, am constatat că sunt două atitudini care, din punctul meu de vedere, intuiesc două tabere sau două atitudini: o atitudine foarte laxă și aproape indiferentă conform căreea aceasta nu e nicio problemă, nu-mi ia nimeni credința mea, eu am credința în suflet, și pe de altă parte este o altă atitudine, și anume a acelora care au spus: „gata, aceasta este pecetea lui Antihrist, și cine acceptă acest tip de pașaport sau permis de conducere, înseamnă că nu L-a mărturisit pe Hristos, că s-a lepădat de Hristos, și a fost pecetluit – este exagerat! Și cred că bine ar fi să ne regăsim undeva la mijloc, și anume: este foarte clar că această etapă este una din etapele lucrării antihristice pe pământ. Îmi este foarte clar lucrul acesta, și prin faptul că prin aceste microcipuri persoana umană devine un număr, este îndosariată undeva; este o lezare a personalității umane, a drepturilor umane, nu mă refer la drepturile europene. După care acestea reprezintă un ultracontrol care nu este deloc benefic, este chiar dăunător, și în plus, mai mult decât atât, este o pregătire a lumii, o obișnuință ca oamenii să fie cumva mai puțin conștienți și activi în fața unei astfel de atitudini, a unei astfel de lucrări. Că este sau nu este asta pecetea, eu gândesc și cred că nu este pecetea, pentru că nu este condiționată primirea pașapoartelor cu cip biometric de lepădarea de Hristos. Este foarte clar. Însă ne obișnuiește cu un anumit mod de viață, crează o mentalitate, crează o cultură, de care îmi este teamă că mă voi lepăda foarte greu atunci când, dacă mi se va pune condiția să o păstrez mai departe, cu condiția lepădării de Hristos, mi-este teamă că atunci voi fi foarte vulnerabil. Adică va fi foarte greu să mă lepăd de toate avantajele pe care mi le oferă, care de fapt sunt niște dezavantaje, nu sunt avantaje, sunt pseudoavantaje. Pe de altă parte însă, nu este o pecetluire, pentru că așa cum spuneam, nu pretinde, nu cere nimeni acum lepădarea de Hristos." |
Su eu cred ca a avea un act cu cip, nu este lepadare.
Lepadarea este constienta. Deocamdata nu a cerut nimeni lepadarea. Poate fi insa un semn al vremurilor. Dar a face din posesia simpla a unui act cu cip un act de lepadare de credinta, personal consider ca este o atitudine exagerata si chiar de-a dreptul tembela. |
Citat:
|
Citat:
foarte sanatos punctul de vedere. |
Citat:
|
Citat:
adevarul este unul mult mai grav ,luati alfabetul si numarati literele odata 6,60,600 si veti vedea ce iese ,exact incalcarea primei porunci,incalcand prima porunca le incalci pe toate. |
Nu stiu de ce iti faci griji pentru un amarat de pasaport, devreme ce nu iti faci griji de vremurile " apocaliptice " care te pot prinde pe meleaguri straine, cu trasaturi straine si independente de vointa din viata ta sociala ? !
Ma uimesc oamenii care isi axeaza credinta pe o latura, ignorand alte laturi care, de fapt sunt legate de celelalte. Crezi ca doar un act conteaza in viata spirituala a unui om ? Nu, conteaza toata viata acestuia, faptele, gandurile, trairile ! Deci, hai sa nu ne mai cramponam intr-un mod atat de superficial de niste amarate de acte, caci dedicatia pentru " fiara " vine din inima si minte, din mainile care plamadesc atatea fapte, nu din liniutele de pe un document/aliment...si-atatea presupuneri apocaliptice, incontrolabile, de altfel ! Si eu trebuie sa-mi fac pasaportul nou, si nu ma intreb cum, devreme ce nu ma intreb si...de ce il fac ? Avem nevoie de mondializare, dar nu avem nevoie de factorii ei...ciudat ! Lucrurile sunt legate intre ele, nu le putem lua individual, asadar sa ni le asumam pe deplin. |
Sa avem trezvie, caci aceasta lucrare a lui antihrist este amagitoare si-i va insela si pe cei alesi, daramite pe noi. Foarte putini vor veni sa ne explice clar si sa ne spuna ca acesta este semnul si sa ne ferim de el. Numai ca multi ii vor lua in ras pe acestia. Deocamdata cipul de pe pasapoarte este premergator cipului de pe buletin care este premergator celui de pe mana dreapta sau de pe frunte.
Din pacate, prea putini preoti marturisitori exista. Dar si acest lucru este ingaduit de Dumnezeu pentru necredinta noastra. Nu putem sluji la doi domni, insa. Daca ne indreptatim si-i consideram nebuni pe cei care se tem de documente cu cip si de cipuri, facem jocul lui antihrist. Iar preotii care invata poporul si interpreteaza cuvintele Apocalipsei in functie de comanda politica primita vor raspunde. Lumea se indreapta intr-o directie gresita. Undeva am gasit scris: ,,In vremurile acelea inteleptii sa taca!'' Poate acest citat se refera la faptul ca oricum acestia vor vorbi degeaba, caci lumea inglodata in pacat nu va fi dispusa sa-i asculte. Si multi chiar tac, se linistesc si se roaga pentru ei insisi si nu-si mai racesc gura de pomana. Cine vrea sa doarma sa doarma, dar nu cred ca le e de folos sa-i considere smintiti pe cei care-si permit sa fie treji! |
|
Probabil ca totul se indreapta spre un final predestinat in al carui curs nu mai putem interveni noi.
Daca realitatea ar fi fost alta,toti locuitorii globului ar fi fost crestini si puternic spiritualizati,daca toate rasele ar fi trait in armonie sub soare pt a-L slavi pe Dumnezeu atunci Dumnezeu nu ar fi avut nici un motiv sa aduca Sfarsitul Timpurilor. Din pacate diferentele dintre fiintele locuitoare pe Pamant sunt astronomice,nimeni nu salveaza saracii care mor de foame la propriu,nimeni nu le asigura o minima asistenta sociala macar sa le oblojeasca ranile si bolile,spuneti-le asta miliardarilor in valuta-probabil ca vor rade ca de o gluma buna! |
Citat:
Rusine celor care duc rusinea asta mai departe. |
Citat:
|
intradevar, traim vremuri tulburi, in care valori sunt prezentate ca nonvalori iar novalorile sunt promovate la scara larga.
traim vremuri cand Biserica se zguduie din temelii datorita tulburarilor dinauntru. Si se pare ca cele 2 probleme spinoase care framanta Biserica sunt ecumenismul si actele biometrice.Desi nu ar trebui sa fie motiv de framantare deoarece adevarata credinta e sustinuta de invataturile sfintilor parinti(si avem destui care vorbesc de ecumenism ca de "erezia tuturor erziilor" precum si de pericolul actelor biometrice). daca respingem ce spun ei, e decizia fiecaruia dintre noi. dar ni s-a respectat dreptul la cunoastere. Nu vom putea spune ca "nu am stiut". vom putea spune doar "am auzit, dar mi s-a parut o stupiditate". M-am intrebat adeseori care e drumul.Cum il propovaduiesc cei multi sau cei putini? Si mi-au venit in minte cuvintele"cand va veni Fiul Omului oare va mai gasi credinta?". Uitandu-ma si la modul de vietuire , precum si la sfarsitul celor care marturiseau anti cip si anti ecumenism, si felul in care s-au savarsit cu pace , am inteles care e drumul. Chiar daca e huiduit si se arunca cu pietre in el de catre atatia. |
AlinB,
Sunt de acord cu tine. Cei care spun ca se leapada daca au un pasaport cu cip, ar trebui sa observe intai de toate ca pozitia lor e una ambigua. Pe de o parte le-a casunat pe cipurile din pasaport, dar pe de alta parte toti au telefoane mobile, care telefoane mobile au nu numai cip si antena, dar si un card electronic cu ditamai memoria. Pacat ca unii se folosesc de marii duhovnici ca sa sustina ca un pasaport cu cip e lepadare, ca un vaccin anti-gripal e lepadare, etc. Este evident, o lipsa de discernamant. |
Asa cum spune si parintele Vasile, in citatul pe care l-am dat, NU poate fi vorba de lepadare in momentul de fata, pentru ca NU a cerut nimeni lepadarea.
E un lucru evident si de bun simt. |
Citat:
Aud ca exista si preoti masoni. Brr! Carui ,,domn" ii vor sluji acestia cand li se va cere sa-i influenteze pe credinciosi intr-un anume fel in semn de supunere fata de gradul superior? Dumnezeu sa-i lumineze pe toti pastorii duhovnicesti pentru a ne informa corect. Numai comunistii au spus deschis ca nu exista Dumnezeu. Masonii spun ca exista Dumnezeu, cel putin pana se inmultesc suficient, dar isi calculeaza toate actiunile pentru a ne determina incet si sigur sa ne inchinam lui satana. Oamenii au fost informati suficient pe aceasta tema. Dar exista multi care vor sa fie ,,in rand cu lumea''. Sa fie, dar sa nu se zbarleasca asa de tare cand vad ca altii cred altfel. Deja ierarhilor li se spune ,,stapani'', deja avem icoane cu semne masonice etc. Si tu spui ca putem dormi linistiti, caci parintele Vasile a spus asa. |
Nu zic sa dormim linistiti. Dar nici sa exageram.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Astfel oamenii pot fi santajati sau convinsi sa accepte cipul implantat. Unde? Pe mana dreapta sau pe frunte! (Ca in textul Apocalipsei!) Mai conteaza cum te numesti? Nu! CNP iti este suficient pentru a fi identificat. Se bazeaza aceasta tehnologie pe 666? Da. Spune textul Apocalipsei sa nu ne insemnam cu 666? Da. Daca stergi cele trei perechi de bare de la orice produs, aparatul de taxare nu mai decodifica informatia. Sa nu ne amagim. Traim vremuri apocaliptice si e bine sa deschidem ochii. Banii de la serviciu poti solicita sa ti-i puna intr-un cont bancar fara sa dai prea multe explicatii. Te duci la banca si ti-i ridici lunar. Astfel te obisnuiesti treptat mai putin dependent de Sistem. Se mai spune in textul Apocalipsei ca nu vom putea nici sa cumparam, nici sa vindem daca nu vom avea pecetea. Fara multe speculatii se observa ca un microcip implantat care permite accesul la contul bancar indeplineste perfect acest rol. Daca se retrage numerarul de pe piata si n-ai cip, mori de foame! |
1 atașament(e)
Parintele Filoteu,absolvent la cibernetica,explica f.bine de ce pecetea(sau semnul) este cipul implantat si vb. si despre actele biometrice.Daca aveti cateva minute sa il ascultati.Link-ul este ptr. partea a3a,celelalte parti le gasiti in playlist.
p.3 - Ce este pecetea, 666 si cine este Fiara [Cat de sigure sunt cipurile biometrice [RFID] http://www.youtube.com/watch?v=Xq4VY...eature=related Si aceste linkuri sunt pe aceiasi tema. Populatia de pe Glob va fi controlata în întregime prin cip-uri! .flv (interviu Aaron Russo) http://www.youtube.com/watch?v=wr_XfT5fmN8 Carl Sanders - Mark of The Beast (666) [Part 1 / 28] http://www.youtube.com/watch?v=OEkCq...eature=related Ce inseamna sa ai numarul 666 pe buletin. http://www.youtube.com/watch?v=G4b-E...eature=related Apelul Parintelui Iustin Parvu despre pasapoartele biometrice 666-Noua Ordine Mondiala http://www.youtube.com/watch?v=TI8IF...eature=related Carti care vorbesc despre lucruri similare: apocalipsa13 http://www.scribd.com/doc/67163624/apocalipsa13 Apusul Libertatii de Ieromonah Hristodul Aghioritul http://www.scribd.com/doc/67163758/A...dul-Aghioritul Acum,inainte sa spuneti ca nu este adevarat in privinta cipurilor,cercetati,cititi,ascultati ce au de zis marii duhovnicii Romaniei,ai Greciei,ai Rusiei,abia dupa ce v-ati documentat cum trebuie sa veniti sa spuneti ca nu e adevarat si ca este o exagerare.E simplu sa ascult de parintele care spune ce imi convine mie,dar e mai greu sa faci ce trebuie ptr. ca de multe ori e greu.Din cate stiu eu,trebuie sa alegem calea cea stramta daca vrem sa fim cu Hristos,iar voua vi se pare ca cipurile sunt calea stramta sau calea cea usoara,accesibile si comoda?Niciodata in istoria omenirii nu s-a intamplat sa insemneze(implanteze)un om cu un cip,iar acum asta se intampla.Inca nu este obligatoriu,dar v-a fii.Cei din puscarie in USA,UK si alte tari au cip,cei din armata vor avea cip si ei,asta daca nu au deja,si asa mai departe. Daca accepti cipul implantat de ex este lepadare voita.Asta ptr ca ti s-a atras atentia de catre duhovnici ca cipul este pecetea,scrie in bible despre pecete,au fost profetii despre pecete,iar tu ai decis sa le ignori si sa accepti cipul-deci se poate spune ca este lepadare voita din moment ce stiai despre ele. As vrea nespus de mult ca eu si ceilalti care cred in treaba asta cu cipul sa ne inselam si sa nu fie nimic de care sa ne temem, cine n-ar vrea? Insa cred cu tarie ca monahii care ne atentioneaza nu s-ar deranja degeaba si nu ar vorbi vorbe in vant,asa sa se afle in treaba. Fiecare crede ce doreste si pe cine doreste pana la urma.Eu atat va zic: documentati-va bine,nu credeti orice vorba oficiala de la tv si in ziare, fiti atenti si rugati-va Lui Dumnezeu si Fecioarei Maria sa va lumine-ze si sa face-ti alegerea corecta-daca omul nu va dumireste,sunt sigura ca Dumnezeu va v-a ajuta sa intelegi daca Il rugati. |
A crede ca un cip in sine, ca obiect, este lepadare sau cadere, in conditiile in care nimeni nu cere lepadarea de credinta, asa ceva este o superstitie.
In momentul de fata acest obiect, cipul, nu are nici o semnificatie spirituala, pentru ca nu este conditionata primirea lui de lepadarea de credinta. Fereasca Dumnezeu! Este o gresala sa consideri ca in momentul asta, acceptarea unui act cu cip este o cadere. Sfintii Parinti, si toata traditia bisericii invata doua lucruri despre acest aspect: 1. ca lepadarea este constienta 2. ca nu exista pecete a antihristului inainte de venirea antihristului, cu alte cuvinte nu exista pre-peceti sau ante-peceti. Si sinodul Rusiei a afirmat raspicat acest lucru. Dincolo de toate aceste speculatii, trebuie sa observ ca: -marii duhovnici nu au avut o pozitie unitara. De exemplu, parintele Rafail Noica, parintele Teofil Paraian, chiar Arsenie Papacioc, au avut o pozitie mult mai nuantata ca cei de la Petru-Voda. - parintele Iustin Pirvu a afirmat explicit ca primirea unui act cu cip inseamna lepadare. Deci, draga Antonia, daca spui ca e doar cadere il contrazici pe parintele Iustin. Asta doar ca sa vezi cat e de ambigua situatia in care te afli. Si hotaraste-te. Daca cipul e lepadare, inseamna ca si telefonul mobil e cadere. Inseamna ca si cardul bancar e cadere. Dar si cei de la Petru-Voda au telefoane mobile. Si mai au si computere si laptop-uri la care butoneaza tot timpul, desi un calugar n-ar trebui sa piarda vremea pe internet. Cum se impaca asta cu credinta? |
Ala, Aaron Ruso e un tembel, scuzati-mi expresia.
Si eu pot sa apar maine la tv si sa spun ca mi-a zis nu stiu cine ca urmeaza sa se implanteze cipuri in oameni. Acolo sunt multe minciuni si speculatii. Cine stie ce interese o fi avut si Aaron Ruso? Sunteti chiar atat de creduli incat sa credeti tot ce zice unu' pe internet? Oricine poate sa zica orice. Si eu pot sa zic ca mi-a zis Basescu ca vrea sa extermine Romania. Si unii or sa ma creada. |
Si apropos de pozitia unor duhovnici.
Si cand s-a schimbat calendarul au zis unii, unii chiar cu viata sfanta, ca cine trece pe calendarul nou isi pierde mantuirea. Si a fost asa? Chiar nu mai aveti nici un pic de discernamant? Cum poate un crestin sa se lepede fara sa stie ca s-a lepadat? |
Bogdan81, citeste cu atentie mesajele mele pe acest topic. Dar cu atentie. Fireste, daca eu as fi avut cuvant cu putere multa, atunci ai fi inteles ce am vrut sa spun. Dar pentru ca eu am scris informatia cu bucuria egoista ca am avut dreptate, ai crezut si tu in dreptatea ta. Si asa fiecare crede in continuare ca are dreptate. Si tu si eu. Sa facem abstractie de orgolii si sa-L rugam pe Dumnezeu sa ne deschida inimile pentru a urma calea cea buna. Mantuire iti doresc.
|
|
Citat:
Citat:
|
De asta nu sunt dezlegati la spovedanie nici impartasiti cei care au act cu cip la Petru-Voda?
Mie imi e destul de clar ca ce se intampla acolo nu e in duhul ortodoxiei. |
O dovada clara de aberatia la care s-a ajuns este si lupta impotriva vaccinurilor.
Apar tot felul de insi dubiosi care ne indeamna sa nu ne mai vaccinam copiii, nici macar impotriva poliomielitei sau tuberculozei. In ritmul asta mai avem putin si ajungem ca martorii lui iehova, care au omorat copii carora nu le-au permis sa faca transfuzii de sange. Pai asta e ortodoxie? Asta e tembelism, nu ortodoxie. |
Daca a avea un card bancar cu cip e slabiciune, atunci sa ai un telefon mobil e sau nu slabiciune?
Dar un calculator? Astea nu sunt tot tehnologie? Ce atata ipocrizie? |
Citat:
|
Citat:
Este o diferenta majora intre a trata un copil bolnav (transfuzii) si a "trata" unul sanatos (vaccin). Vaccinam de frica sa nu se imbolnaveasca copilul (unde? in mediu de copii vaccinati 99,99%?). Asta este necredinta, parerea mea. Tratam nu boli, ci spaima parintelui sa nu se intample ceva. Mai urmeaza ca pt. linistea noastra sufleteasca sa legam copilul fedeles ca nu cumva sa se accidenteze cand se joaca. Ca fapt divers, ca ai pomenit de tuberculoza.. copilul meu vaccinat imp. tuberculozei a facut testul Mantoux si a iesit negativ (in traducere, nu a avut anticorpi care sa recunoasca tuberculina... ca si cum NU a fost vaccinat). Asa ca ma intreb unde este aberatia. In capul parintilor, cumva? http://www.razbointrucuvant.ro/recom...-solutii-avem/ http://www.razbointrucuvant.ro/recom...a-todea-gross/ |
Eu da.
Insa cei care spun astfel de prostii nu prea sunt. Sunt mai degraba sectari |
Anna 21,
Spui prostii. |
Citat:
Adica in ce masura te-ai informat despre aceasta incat sa poti da verdicte. Vorbesti pe alt thread de cei care se inchina idolului stiinta.. dar despre idolul medicina ce parere avem? E bun de inchinaciune? Vrei sa-ti vorbesc despre efectele vaccinului DTP asupra copilului meu (in privat)? (Sau despre procedee medicale, in general.. Tin minte ca acum doi ani un prieten invata sa puna un anumit tip de mesa pacientilor operati (ca era o chestie ce tinea de nivelul de profesionalism, risca sa fie dat in judecata de pacient pt malpraxis daca nu o folosea. Zilele trecute am vazut la tv ca pacientii dau in judecata tocmai medicii care au folosit acea procedura! Si vorbim de un interval de 2 ani! Habar nu ai cate lacune exista in cunoastere. S-a facut un studiu (in sua, de catre medici) care a estimat ca printre primele cauze ale mortii in sua (a treia, parca) este tratatmentul medical! Asa ca nu vad de unde atata entuziasm pro-vaccinare.. indiferent de orientarea religioasa) |
Citat:
,,19. De vedeai furul, alergai cu el și cu cel desfrânat partea ta puneai. 20. Gura ta a înmulțit răutate și limba ta a împletit vicleșug. 21. Șezând împotriva fratelui tău cleveteai și împotriva fiului maicii tale ai pus sminteală." ( Psalmul 49) |
Ora este GMT +3. Ora este acum 16:49:46. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.