Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Homosexualitatea (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5043)
-   -   Nu este asa pacat lucrul asta (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=1214)

veilur 01.05.2007 20:59:34

Citat:

În prealabil postat de euftalia
Cunoaste Dumnezeu sufletul fiecaruia, exista pacate mai grave si altele mai putin grave si mai exista si circumstante atenuante.
Numai Dumnezeu poate judeca cat de grav este un pacat.
Sigur ca este bine sa ne ferim sa gresim, iar daca o facem, stiti cum spune slujba sf. maslu: " de cate ori vei gresi scoala-te si ridica-te"
Mare este mila Domnului!

Asa sa fie!

Saurian 02.05.2007 09:53:37

Citat:

În prealabil postat de erzbet
Deci pentru tine, omul numai prin suferinta se poate mantui, nu? Atunci de ce ne mai nastem si nu ramanem in starea superioara de dinaintea nasterii? De ce Dumnezeu ne da viata, daca ne face atat sa suferim? Daca in mainile mele ar sta soarta si suferinta unui biet copil bolnav, si as avea puterea sa il vindec, nu as mai sta pe ganduri.
Atat timp cat se sustine ideea ca Dumnezeu nu se amesteca in liberul arbitru, exemplul tau nu este relevant. S-a amestecat in mod indirect, prin uciderea copilului. Deci copilul nu a mai avut ocazia sa isi ucida parintii, sa faca o alegere. In schimb Dumnezeu putea interveni in alte moduri, putea sa ii ajute pe toti trei sa se mantuiasca, fara sa ucida un prunc nevinovat pentru pacatele parintilor.
Ma pune pe ganduri: Chiar ai putea sa ii spui unui copil de 5 ani sa zicem, bolnav de leucemie, ca este norocos,sa se bucure pentru boala lui, cand ii citesti in ochi o dorinta vie de viata?
Gandeste-te ca pentru noi moartea cuiva drag reprezinta o pierdere. Pentru cel ce moare, moartea il desparte de toti. Pentru el, moartea e moartea tuturor.
Sunt de acord ca moartea este calea spre implinire, atunci vom intelege tot ce nu putem intelege acum. Dar momentan, viata asta concreta e singura existenta reala, dovedita, palpabila, pe care o avem. Mai ales cand ni se spune cat de bun este Dumnezeu si daca te uiti putin in jur, vezi numai nedreptati, crime, morti; de ce permite Dumnezeu asa ceva? In aceste conditii, ideea de viata vesnica si dreapta pentru cei ce sufera este mai mult o consolare pentru nereusitele vietii pe pamant. De aceea nu mi-as irosi viata pe care o am slujind si sacrificandu-mi tineretea respectand niste dogme si o ideologie in care nu prea mai pot crede. Daca voi ajunge in Iad, daca exista, macar voi stii ca scurta mea existenta umana a reprezentat fericirea mea suprema, considerata poate iluzorie. Dar as sti ca mi-am trait "ora de iubire". De asta mi se pare atat de tragica moartea copiilor nevinovati: ei nu au dreptul sa aleaga.

Iarta-ma, dar nu m-am gandit la ca ai astfel de ganduri. Ce pot sa spun? Si eu mult timp aveam astfel de nemultumiri. Dar pana la urma totul consta in a avea o incredere oarba in Dumnezeu. Trebuie sa crezi ca Dumnezeu ne-a creat din dragoste si tot ce face e ca sa ne duca la fericirea vesnica. Sunt niste intrebari care inca ma mai tulbura si la care nu le-am gasit raspunsul. Totusi ceva pot sa fac. Sa iti prezint o intamplare pe care am trait-o si care te va putea mangaia ( cel putin asa sper ). Eu am vreo 20 ani dar am o sora de 3 ani. Tin la ea foarte mult, mai mult ca la paintii mei sau fratii mei. Am avut impreuna parte de greutati ce a facut sa ne apropiem foarte tare ( si nu-ti doresc sa ai parte de astfel de greutati cu un copil de vreo 2-3 ani. Ce poti sa-i faci? ). Nu demult timp nu stiu din ca cauza ( nimeni nu stie ) sora mea s-a imbolnavit, vomita toata noaptea. Ma rugam la Dumnezeu fara rost ca nu ma asculta. Era groaznic. Mai tarziu se intampla ceva ce are legatura cu mine. Sunt prea multe greutati. Ma rog la Dumnezeu sa-mi dea o mangaiere orice. La Dumnezeu nu-I pasa. Urmatoarea seara Il hulesc groaznic pe Dumnezeu si sfinti. Apoi imi amintesc de o veche prietena. O persoana credincioasa care m-a mai ajutat in astfel de necazuri. Dar prietenia noastra fusese rupta din cauza mea. Intr-un gest de disperare apelez la ea. Imi spune ca se va ruga pentru mine. Iar in acea seara visez ceva. Visul e mai lung dar in esential ajung sa vorbesc cu o pustnica care imi zice ca ce a patit sora mea e ceva normal. Si se schimba visul iar apoi ma trezesc. Peste o zi doua imi spune sora mea ca a visat un ingeras ( mi-l descrie mare cu galben) care i-a zis sa nu-i fie frica ca Doamne-Doamne si ingerasul sunt cu ea. Apoi s-a transformat ingerasul in niste pui pui care au zburat pe capul ei. Sper sa nu te fi smintit. Ai putea sa gasesti tot felul de scuze sa-mi dai explicatii. Dar eu vad aici mana lui Dumnezeu care nu ne-a parasit. Da, Dumnezeu deseori ni se pare nedrept dar stie El ce face.

ory 05.05.2007 13:50:10

Daca despre erzbet este vorba,Veliur,ca l-ar fi hulit pe Dumnezeu,nu mi se pare ca a vrut sa spuna chiar acest lucru,mi se pare ca a fost cat se poate de realist cu viata si trasaturile ei palpabile pe care le traim toti,dar absolut toti.Tocmai in acest sens si intr-un mod similar a exprimat ieri intr-o emisiune documentara,viata unui succesor la tron care a fost pus in situatia sa aleaga intre nemurire si viata muritoare,dupa lungi cercetari si simtiri a ales nemurirea prin perpetuare,a ales sa se casatoreasca si sa aiba fii,ca acestia sa duca mai departe numele si sangele sau si astfel sa fie nemuritor.A precizat intr-un mod extraordinar faptul ca viata in sine este mai interesanta si mai complexa decat cea a zeilor,ca nu merita sa si-o sacrifice pentru o perceptie incerta si fara diversitate.
In ceea ce priveste suferinta copiilor,cu adevarat este cea mai grea de suportat durere care poate exista pe pamant,dar sunt lucruri pe care nu putem sa le-ntelegem ,insa,care fac un tot necesar al existentei pamantene,fiindca daca totul ar fi atat de perfect,atunci notiunea vietii in sine ar fi imperfecta,fiindca doar prin lucruri negative putem sa le percepem pe cele pozitive...Este fosrte greu sa putem intelege complexitatea vietii pe pamant,mai ales in conformitate cu simtirile diverse si coplesitoare care ne domina,insa cu adevarat religia,mai ales prin legile ei mult prea extremiste a devenit un sacrificiu ajuns aproape pana la paroxism,aici incadrandu-se cei care dau TOTUL si nimic in numele ei,adica tin cont de partea aspra materiala a ei,dar nu si de cea spirituala si profunda cu care ar trebui sa se defineasca.O confuzie de neimaginat care afecteaza relatiile social interumane.
Cu certitudine Dumnezeu exista,si mari savanti afirma acestea,insa cu aceiasi certitudine principiile existentei Lui au fost mult distorsionate de-a lungul timpului,si astfel s-a ajuns la INCERTITUDINE,mai ales prin caracterul acestor principii care se contrazic aproape permanent.

romandragut 08.05.2007 01:11:16

Citat:

În prealabil postat de veilur
Citat:

În prealabil postat de romandragut
a fi homosexual nu este pacat. a te masturba nu este pacat. a ucide este pacat. a distruge si a uri este pacat.

Aceste cuvinte ne doare! :) De unde stii tu ce e pacat si ce nu? Cu totii suntem praff si pulbere in fata lui Dumnezeu, dar cu toate astea El tot ne iarta si ne iubeste, cu o singura conditie: sa ne iubim si noi intre noi. Dar nu sex, fapt efemer, ci iubirea spirituala ce ne va conduce in Imaparatia Cereasca. Hehe, dar cine mai iubeste astazi cu sufletul?

pentru ca si eu casi tine cred in ceea ce vreau sa cred. Sunt milioane de pagini care spun cat de futil este omul, cat de mic si de neputincios. Si suntmilioane de pagini care spun cat de puternic esteomul, cate frumuseti si cate oribilitati a cladit.

eu sunt om si nu am nimic cu dzeu sau cu oricine altcineva. nu am nevoie de reguli sa imi traiesc viata sexuala, emortionala si spirituala. nu imi trebuie prescris pentru a trai. m-am descurcat destul bine si poate mi-am trait pana acum toata viata, poate doar jumate sau poate doar o treime din ea.

nu imi este frica de dzeu ci imi este frica de oamenii care urasc.

cozia 08.05.2007 16:40:25

Cu noi esti in siguranta deoarece aici nu cred ca te uraste nimeni, ci vrem sa te indrepti, sa te opui, si pe undeva tu simti acest lucru ca altfel nu ai mai aduce vorba incontinuu:)

veilur 08.05.2007 23:34:48

Dragutule ce esti, mancatea-ar mama pe tine de frumusel, tot adevarul este ca homosexualii isi concentreaza toata atentia asupra actului sexual anal propriu zis, asa ca nu ma mai lua tu pe mine cu faze ca ai tu propriul tau mod de a crede, de a vedea si de a simti lucrurile pentru ca obiectivul principal in viata voastra de homosexuali este sa faceti sex cu frumusei si draguti. Voi traiti pentru sex si placere, pe cand noi traim pentru diversitate si normalitate, pentru un mod de viata moral si decent, nu ca voi pentru a ne prosti aiurea cu ideile voastre pederaste si bolnave. Gandeste-te ca actul facut de voi nu aduce nici un folos, pe cand actul sexual normal da viata la noi oameni.

Saurian 09.05.2007 16:31:22

Citat:

Dragutule ce esti, mancatea-ar mama pe tine de frumusel, tot adevarul este ca homosexualii isi concentreaza toata atentia asupra actului sexual anal propriu zis, asa ca nu ma mai lua tu pe mine cu faze ca ai tu propriul tau mod de a crede, de a vedea si de a simti lucrurile pentru ca obiectivul principal in viata voastra de homosexuali este sa faceti sex cu frumusei si draguti. Voi traiti pentru sex si placere, pe cand noi traim pentru diversitate si normalitate, pentru un mod de viata moral si decent, nu ca voi pentru a ne prosti aiurea cu ideile voastre pederaste si bolnave. Gandeste-te ca actul facut de voi nu aduce nici un folos, pe cand actul sexual normal da viata la noi oameni.

Da ce-i vorbeste asa urat? Chiar crezi ca-l vei convinge? Hai sa fim seriosi. Sa luam cazul ipotetic ca reusesti. Tu iti dai seama ce cruce vei avea pe spate? Sa nu te mandresti ca ai intors un homosexual la adevar. Trebuie sa ne cunoastem limitele. Este o ispita de-a dreapta ceea ce faci tu. Incercarera ta de a convinge nu face la nimeni nimic bun. Daca nu vrea in nici un chip sa se intoarca spre Adevar n-ai ce face. Daca nu cumva esti ceva mare sfant. Esti?

Nu stiu dar acest topic nu cred ca e despre homosexualitate. Nu mai tot aduceti vorba despre asta. Nu v-ati saturat sa va tot certati?

veilur 12.05.2007 00:15:49

Sauriene, eu nu ma consider nimica. Pur si simplu ei sunt dusi cu capu in relatia lor de poponari nesimtiti, pentru ca eu nu as avea nimica cu ei daca ar sta in banca lor si ar "pacatui" in pace, dar dupa ce ca se considera oameni normali, mai sunt si cu pliscul pe sus, vor drepturi si legi special elaborate pentru ei, sa nu cumva sa fie discriminati. Ar trebui sa te gandesti totusi ca ei prea se victimizeaza, situatia fiind trasa de par rau de tot in toata treaba asta cu homosexualitatea.

erzbet 12.05.2007 10:11:44

Veilur, oricat de mult te-ar deranja homosexualii, in primul rand sunt oameni, asa ca nu ii mai jigni, te rog frumos

Negroponte 12.05.2007 10:58:00

:)Potrivit Sfintei Scripturi malahia(masturbarea)ca si homosexsualitatea sunt pacate impotriva firii care despart pe om de Dumnezeu.Observ ca se incearca acreditarea ideii ca din spirit de toleranta pentru oameni sa acceptam si pacatele lor cu care ei de altfel se mandresc si chiar le lauda pe un forum unde incercam ne zidim sufleteste unii pe altii.
Nu pot fi de acord cu oameni care trambiteaza pacatul.Doamne ajuta!

inlove 12.05.2007 18:26:48

Super tare..de fiecare data cand citesc ceva aici ma minunez si mai mult. Masturbarea e in nici un caz dpdv religios o cunoastere a organismului nostru,ne cunoastem pe noi, este prima forma de cunoastere a trupului nostru.asa ne dam seama de zonele noastre erogene si partile mai sensibile. (ma refer aici la pers care au pana in 18 ani) dupa aceea daca vreti si mi se pare tot o tampenie, masturbarea este ceva rau.daca ziceti voi,de ce nu.

Apoi la ceea ce s-a zis mai jos.asta credeti voi ca homosexuali se gandesc numai la sex, sa stiti ca voi ati vzt doar partea care vreti voi sa o vedeti dintr-o persoana de acest fel, dar este tot OM si are sentimente. Da,..si apropo...dar femeile de ce se F..T in C..R?

veilur 12.05.2007 19:59:45

Citat:

În prealabil postat de inlove
Super tare..de fiecare data cand citesc ceva aici ma minunez si mai mult. Masturbarea e in nici un caz dpdv religios o cunoastere a organismului nostru,ne cunoastem pe noi, este prima forma de cunoastere a trupului nostru.asa ne dam seama de zonele noastre erogene si partile mai sensibile. (ma refer aici la pers care au pana in 18 ani) dupa aceea daca vreti si mi se pare tot o tampenie, masturbarea este ceva rau.daca ziceti voi,de ce nu.

Apoi la ceea ce s-a zis mai jos.asta credeti voi ca homosexuali se gandesc numai la sex, sa stiti ca voi ati vzt doar partea care vreti voi sa o vedeti dintr-o persoana de acest fel, dar este tot OM si are sentimente. Da,..si apropo...dar femeile de ce se F..T in C..R?

O intrebare capcana! :) :) :)

romandragut 13.05.2007 01:18:48

Citat:

veilur vorbesti exact ca si un poponar notoriu de joasa speta. te stii, ca si un expert.
apoi daca taceam din gura, nu obtineam drepturile naturalme de acum. te oftici nu te oftici, tot am mai ulte drepturi decat acum 5 ani. si peste 5 ani voi avea si mai multe.

ma intreb: oare cum ar fi o terra cu niste heterosexuali carandu-si drepturile unei rase superioare, homosexualii. :))

hai nu te oftica.

veilur 14.05.2007 17:11:15

Bah, eu in primu rand nu sunt pederast. In al doilea rand, cu niste oameni ca tine degeaba se vorbeste elevat pentru ca se vorbeste degeaba, sustinandu-mi ideea ca voi sunteti pe invers doar pentru ca vi se nazare ca ati fost facuti pentru a iubi persoane de aceleasi sex. Si in ultimul rand eu nu am de ce sa-mi fac griji pentru ca dupa atatea mii de ani tot o minoritate de intrusi si paraziti ati ramas din punct de vedere social, o minoritate care incearca sa-si obtina niste amarate de drepturi si deabia daca sunteti bagati in seama. Asa ca zbateti-va in continuare sa va osteniti in agonie pentru a va fi acordate acele drepturi la care aspirati cu atata dorinta...:) :) :)

veilur 14.05.2007 17:11:44

Bah, eu in primu rand nu sunt pederast. In al doilea rand, cu niste oameni ca tine degeaba se vorbeste elevat pentru ca se vorbeste degeaba, sustinandu-mi ideea ca voi sunteti pe invers doar pentru ca vi se nazare ca ati fost facuti pentru a iubi persoane de aceleasi sex. Si in ultimul rand eu nu am de ce sa-mi fac griji pentru ca dupa atatea mii de ani tot o minoritate de intrusi si paraziti ati ramas din punct de vedere social, o minoritate care incearca sa-si obtina niste amarate de drepturi si deabia daca sunteti bagati in seama. Asa ca zbateti-va in continuare sa va osteniti in agonie pentru a va fi acordate acele drepturi la care aspirati cu atata pofta...:) :) :)

veilur 14.05.2007 17:12:44

Imi cer scuze pentru a doua postare. :|

macs 14.05.2007 22:19:22

eh erau prea multe persoane care se purtau civilizat, trebuia sa fie si un becali...

veilur 15.05.2007 14:26:05

Citat:

În prealabil postat de macs
Citat:

Romandragut, daca un singur om si-ar face user pe un forum de gay si ar incepe sa spuna ca: Mai baieti mai, nu mai fiti asa ca e mare pacat! Lasati pederastia si intorcetiva catre Domnul!

diferenta e ca in exemplul tau acel "om" se duce sa faca propaganda, pe cand romandragut isi apara ideile aici, nu incearca sa le promoveze...

Ca incearca sa faca propaganda? OK, asa este, poate am gresit...

veilur 15.05.2007 14:28:47

Citat:

În prealabil postat de erzbet
Veilur, el nu a venit sa faca propaganda homosexuala din cate am citit, doar si-a dat cu parerea la topicurile formate de altii pe aceasta tema. In plus, mi se pare ca a raspuns cu bun simt, in ciuda unor ironii(si totusi nu a intrecut masura). Ba chiar mi se pare interesant faptul ca discutand cu el, ii aflam si punctul sau de vedere.
Isi apara drepturile pentru ca nu el a initiat acest topic, si se discuta lucruri care il jignesc. Faptul ca tu nu il consider normal, nu inseamna ca nu este.

Mai aveti un pic si o sa fiti de acord cu ei. Vedeti cum faceti poate reusiti sa va duceti si voi la protestele lor, ca doar deh, ei sunt oameni normali si trebuiesc sustinuti. :|

macs 15.05.2007 17:48:10

nu o sa ma duc la proteste, pentru ca nu m-as simti in largul meu. dar asta nu inseamna ca nu sustin libertatea, pentru ca de-aia traim in democratie. ce sa intamplat cu "live and let live"...?

cozia 15.05.2007 18:05:44

dar ce te faci ca nu te mai lasa ei sa live", tu iti faci datoria si-i lasi , ei intra in guvern si-ti impun ei cum sa traiesti?
De asta ce mai spui?...pentru ca la asta s-a ajuns:(

macs 15.05.2007 18:16:07

dar nu iti impun cum sa traiesti, iti impun sa-i lasi tu pe ei sa traiasca...

veilur 18.05.2007 23:28:56

Hai sa fim seriosi acum, dar cine le-a zis ca nu au voie sa fie cum vor ei? Pana si Dumnezeu ii lasa in pace sa faca absolut ce vor in viata, asa ca ei vor doar sa fie auziti si bagati in seama, asa doar de a se afla in centrul atentiei, cum ca ar fi demoralizati si chiar discriminati. Astea sunt doar mofturi, din moment ce pana acum nu au fost pedepsiti nici de legea civila, dar mai ales de cea sfanta.

romandragut 19.05.2007 18:46:24

na inteleg ce este atatd e rau sa fii pederast. au venit minerii in bucuresti, au ucis oameni si iliescu i-a felicitat. o parada care cere drepturi egalitare nu mi se pare nici crima.

vailur daca nu pot sa suporti o parada inchide pleoapele. sau du-te in afganistan. oricum romania, in ceea ce priveste drepturile omului este o tara cu o politica mediocra. ce putem asepta de la niste oameni indobitociti de dictatura, de comunism si un ortodoxism rau aplicat? rezultatul?

ce este romania pe plan cultural sau social? exista oameni de o deosebita valoare, cativa artisti si in rest? manele, babet, baieti de baieti si cartiere de cartier. tarfe si prostituate (denumite politicos "dansatoare") prin toate tarile. intoleranta fata de rromi, homoseuxali, evrei si maghiari, fotbal (de proasta calitate pentr ca nu avem rezultatele din vremurile lui hagi) incununat cu forta de lauri; multa munciuna, multa corputie, mare saracie.

si tipam in gura mare ca occidentul este decazut. ca nu au valori, ca nu au idealuri. ca biserica catolica este satanica. uitand-ma spre romania ma gandesc, daca ne ajuta dumnezeu pentru ca urmam calea cea dreapta cum de se intampla sa fim atat de... amarati.

cozia 20.05.2007 05:29:01

Citat:

babet

Tu crezi ca o sa fi un tinerel o vesnicie?:(

macs 21.05.2007 00:02:07

cred ca se referea la genul de babe care barfesc si fac politica in autobuz :P

veilur 21.05.2007 01:35:30

Citat:

na inteleg ce este atatd e rau sa fii pederast. au venit minerii in bucuresti, au ucis oameni si iliescu i-a felicitat. o parada care cere drepturi egalitare nu mi se pare nici crima.

vailur daca nu pot sa suporti o parada inchide pleoapele. sau du-te in afganistan. oricum romania, in ceea ce priveste drepturile omului este o tara cu o politica mediocra. ce putem asepta de la niste oameni indobitociti de dictatura, de comunism si un ortodoxism rau aplicat? rezultatul?

ce este romania pe plan cultural sau social? exista oameni de o deosebita valoare, cativa artisti si in rest? manele, babet, baieti de baieti si cartiere de cartier. tarfe si prostituate (denumite politicos "dansatoare") prin toate tarile. intoleranta fata de rromi, homoseuxali, evrei si maghiari, fotbal (de proasta calitate pentr ca nu avem rezultatele din vremurile lui hagi) incununat cu forta de lauri; multa munciuna, multa corputie, mare saracie.

si tipam in gura mare ca occidentul este decazut. ca nu au valori, ca nu au idealuri. ca biserica catolica este satanica. uitand-ma spre romania ma gandesc, daca ne ajuta dumnezeu pentru ca urmam calea cea dreapta cum de se intampla sa fim atat de... amarati.

Frate, sincer acum, eu nu sunt de acord cu ideea sustinuta in acele proteste, nu ca nu le suport, acum iti zic pe bune ca nici nu am fost sa hulesc impotriva voastra, ca doar suntem oameni, nu dobitoace. Cat depsre ultimele tale cuvinte din postarea ta faceau referire la lipsa de ajutor din partea lui Dumnezeu si acolo vad ca ai gandit bine, asa este, suntem o natie care apartinem de o religie ce ne arata Adevarul, dar care din pacate putin il primesc, iar cei mai multi nici nu il recunosc ci il hulesc, pentru ca impune un mod de viata ostenitor si anevoios. Din aceasta cauza nu ne ajuta Dumnezeu pe toti la un loc, ci ne ajuta pe fiecare in parte dupa cum crede El de cuviinta.

romandragut 21.05.2007 09:46:03

eu cred ca nimeni nu te poate ajuta atata timp cat nu te ajuti singur. pentru unii rugaciunea este esentiala insa atata timp cat doar te rog si nu faci nimic in plus pentru asta nu vad sensul.

se pledeaza iubire pentru oameni. se pledeaza iubire chiar petru dusmmani. insa cand vine vorba de drepturi atunci se tipa. este o situatoe similara cu so,dajul facut pentru Eurobarometru. La intrebarea: ce parerea aveti despre scolile in limba romana din Spania (pentru emigrantii romani) s-a raspuns cu mai mult de 80% foarte bine. Cand au intrebat despre introducerea invatamantului in limba maghiara pentru minoritatea respectiva s-a raspuns 20 % au fost de acord. pentru noi da, dar pentru altii nu.

o parada arata ca homosexualitatea exista. inchipuieti ca un homosexual iese pe strada intr-un cartier unde pe la colturi de blocuri stau baieti de cartieri in grupuri de 3-4 cu cate un pitbull. o parada nu cheama la pederstie. ci arata ce inseamna pederastie si nu numai. lesbianismul, de asemenea. si nu este altceva decat:dragoste, culoare, pace, sex, libertate, expresie.

romandragut 21.05.2007 10:01:13

babet sunt acele persoane de diferite varste care gandesc si au in vocabular expresii de genul "trazneasca-te dzeu", "cade cerul pe tine", "arza-te-ar para focului", "ai vazut-o ca si-a mai luat ceva de la altex" etc.

veilur 21.05.2007 11:02:17

Heh...daca tu numesti iubire numai faptul ca doua tipe se mangaie reciproc sarutandu-se tandru, facand si alte chestii pe care le stii foarte bine, inseamna ca chiar nu cunosti acevaratul sens al iubirii, nu ai trait cu adevarat iubirea. A, ca se iubesc corporal, asta e cu totul alta mancare de peste.

macs 21.05.2007 13:13:49

da, dar de unde stii ce simt acele persoane? de unde stii ca nu e vorba si de iubire adevarata, cum o numesti ? :)
a, ca au fost unii(unele) care faceau astfel de gesturi ostentativ, asta e altceva, e teribilism, leaga-te de persoanele in cauza, dar nu cred ca e corect sa generalizezi...

ca sunt unele persoane pentru care exista doar "iubire corproala", iar sunt de acord, dar acest caz nu este restrans doar in randul homosexualilor sau al lezbienelor, este ceva general

Saurian 21.05.2007 13:27:39

Apropo de dragoste adevarata. Poveste par. arhim. Teofil Roman la o emisiune cu acest subiect despre o tanara pe care a cunoscut-o in viata sa de duhovnic. Aceasta avea un prieten homosexual si ea stia ca era homosexual. Stiind aceasta era gata sa se marite cu acest tanar si sa-l ajute sa scape de acea patima. Din pacate, continua par. Teofil, pornirile acelui tanar erau prea puternice si nu s-a intamplat nimic. M-a impresionat dragostea acelei tinere. Ce n-as da ca daca ma voi insura vreodata sotia mea sa poata ajunge la masura acelei tinere. Si mi-a parut rau de acel tanar care n-a putut aprecia acel dar de la Dumnezeu.

pt toti homosexualii intrati pe www.homosexualitate.ro

cozia 21.05.2007 22:51:47

Citat:

babet sunt acele persoane de diferite varste care gandesc si au in vocabular expresii de genul "trazneasca-te dzeu", "cade cerul pe tine", "arza-te-ar para focului", "ai vazut-o ca si-a mai luat ceva de la altex" etc.

La acest aspect de luat in deridere am facut si eu referire, adica sa fim toleranti pentru ca clipim de trei ori si vom fi si noi, daca da Domnul, in acel moment cind altii vor ride de noi si ne vor batjocori.
Acum poate nu simtim dar atunci, la batrinete, asa vei simti, ca timpul a trecut fulgerator, mai ales daca nu aratam ACUM respect celor batrini, saracii de ei!

romandragut 22.05.2007 08:46:19

Citat:

Heh...daca tu numesti iubire numai faptul ca doua tipe se mangaie reciproc sarutandu-se tandru, facand si alte chestii pe care le stii foarte bine, inseamna ca chiar nu cunosti acevaratul sens al iubirii, nu ai trait cu adevarat iubirea. A, ca se iubesc corporal, asta e cu totul alta mancare de peste.

bai sunt si eu poponar. dar nu ma gandesc atat de mult precum te gandesti tu la sex. nici macar nu ma intereseaza sexul anal. tu vezi doar sex. asta ai fost invatat sa vezi. dar sunt casatorit cu un barbat si functioneaza. daca vroiam sex nu faceam pasul asta. si sunt o gramada de relatii care functioneaza. am prieteni care sunt de 12 ani impreuna. am prieteni care au implinit 31 de ani impreuna. crezi ca daca ar fi doar sexul ar rezista aceste relatii?

imagistica pe care o ai tu depre homosexualitate (feminina sau masculina) este preluata din filmele porno sau d epe revistele cu acelasi continut. nu am nimic cu aceste materiale insa ele nu reflecta realitatea.

suntunOM 22.05.2007 12:03:21

GIZAZ:)) homosexualii sunt cum sunt ca se indragostesc unii de altii, nu ca vor sa faca prostii anale... :)) nu e vorba de patima carnala, poate fi doar un efect, dar cauza e biochimica mai mult...

veilur 22.05.2007 21:03:37

Si vrei tu sa-mi spui ca tu nu.....stii ceva? Da chiar m-ai vazut cu ciunga in par? Hai sa fim seriosi frate, dao-ncolo de treaba....pffff chiar m-ai facut sa rad cu o pofta acerba din cauza afirmatiei facute. Eu cred ca revistele si filmele porno au fost inspirate de voi si nu invers, dar fie si asa cum spui tu, daca zici ca esti cunoscator in materie de asa ceva, nu te mai contrazic! :) Si aproppo, eu nu vreau sa vad doar sex, dar imi poti spune ce faci cand simti nevoia de afectiune? te masturbezi? :) :) :) Plus ca tu ignori faptul ca aici traiesti in mare pacat fata de Dumnezeu, dar nu e nimica, e posibil sa ne intilnim in iad impreuna, acolo unde multi cred ca e muzica la maxim, femei, droguri, tigari, bautura si multe alte senzatii tari! :) :) :)

romandragut 23.05.2007 10:30:28

detaliile despre viata mea sexuala nu sunt importante. in plus gandeste-te la cantitatea de pornografie heterosexuala. pentru pronografia exista indeosebi pt heterosexuali.

ceea ce faci tu este sa spui ca viata amoroasa a homosexualilro este decupata din filmele porno. dar spune-mi nene, viata amoroasa a heterosexualolor de ce este una speciala. doar toate aceste filme porno heterosexuale, mergand pe rationamentul tau ar trebui sa fie realitatea. in aceste conditii mi-e teama sa ma gandesc in ce orgii am fost conceput de propria mama. sau gandeste-te si tu la parintii tau care te-ar fi putut concepe dupa scenariul unui film porno. nu prea cred.

insa realitatea este putin probabila. vrei sa imi spui ca pornografia este un manual de sexualitate? hmmm, poate fi. insa este mai mult fantezie.

dumnezeu spune foarte multe lucruri, dar oare tu sau multi altii le indeplinesti? sau te legi doar "pacatele" mele, pe cand pe ale tale le duci cu mandrie in spate.

consider afirmatiile tale fie rautacioase, fie superficiale.

D.C. 23.05.2007 10:53:56

Citat:

detaliile despre viata mea sexuala nu sunt importante. in plus gandeste-te la cantitatea de pornografie heterosexuala. pentru pronografia exista indeosebi pt heterosexuali.

ceea ce faci tu este sa spui ca viata amoroasa a homosexualilro este decupata din filmele porno. dar spune-mi nene, viata amoroasa a heterosexualolor de ce este una speciala. doar toate aceste filme porno heterosexuale, mergand pe rationamentul tau ar trebui sa fie realitatea. in aceste conditii mi-e teama sa ma gandesc in ce orgii am fost conceput de propria mama. sau gandeste-te si tu la parintii tau care te-ar fi putut concepe dupa scenariul unui film porno. nu prea cred.

insa realitatea este putin probabila. vrei sa imi spui ca pornografia este un manual de sexualitate? hmmm, poate fi. insa este mai mult fantezie.

dumnezeu spune foarte multe lucruri, dar oare tu sau multi altii le indeplinesti? sau te legi doar "pacatele" mele, pe cand pe ale tale le duci cu mandrie in spate.

consider afirmatiile tale fie rautacioase, fie superficiale.

pentru a fi desavarsita, iubirea dintre doi oameni trebuie sa aiba ca Temelie Binecuvantarea. Ori,ea nu se poate obtine decat prin Taina nuntii. Asa ca oricat de mult ati spune ca aveti "sentimenete deosebite" domnule romandragut..ma indoiesc ca ati aflat sensul cuvintelor DRAGOSTE CURATA. o dragsote binecuvantata Nu are la baza PATIMA! ci respectul, bunatatea, iertarea, e cand "dragostea dumneavoastra" se numeste de fapt PATIMA!!

Negroponte 23.05.2007 11:30:32

Romandragut,il iubesti tu pe Dumnezeu?Cat de mult?Mai mult decat pe prietenul tau?Atat de mult incat sa scrii Dumnezeu cu litera mare????

suntunOM 23.05.2007 14:22:24

"Taina nuntii" *avatarul meu* casatorie exista pentru a avea un suport, ce zice Biserica e alta mancare de peste... si atat cat persoanele homosexuale sau bisexuale nu va deranjeaza cu nimic, ce va bagati in sufletul lor? fiti mai ingaduitori "crestinilor"... :hmmm:

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:15:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.