![]() |
Macsim, lasa vrajelile, ca stim noi mai bine, pastorii bisericilor voastre va incaseaza circa 10% din venituri, si voi dati acesti bani acelor corupti, sunteti ori naivi ori hipnotizati.
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"Dar pe când oamenii dormeau, a venit vrăjmașul lui, a semănat neghină printre grâu și s-a dus. Venind slugile stăpânului casei, i-au zis: Doamne, n-ai semănat tu, oare, sămânță bună în țarina ta? De unde dar are neghină? Iar el le-a răspuns: Un om vrăjmaș a făcut aceasta. " |
Citat:
Cele 10 procente nu sunt date pastorilor ci Bisericii. Aka, lui Dumnezeu, ca sa fie mai clar. Din acesti bani se platesc utilitatile cladirii bisericii, se fac renovari, investitii, se tiparesc carti pentru a-i evangheliza pe crestinii necrestini, se face misiune in tarile necrestine, se ajuta saracii si muuulte, multe altele. Comitetul Bisericii (consiliul parohial, cum ar veni) da pastorului, sub forma de salariu, o mica parte din suma care se strange. |
Citat:
|
Citat:
|
Danut, de ce te superi tu asa tare cand este spus adevarul?
Nu stii ca atunci cand te enervezi vorbesti prostii? Te sfatuiesc sa nu mai scrii cand esti tulburat. Numara pana la 100 si apoi posteaza. Sigur nu vei mai folosi cuvinte vulgare. Pace! |
Citat:
Desigur, este dificil sa intelegi ceea ce spun ... |
Citat:
De ce valul din templu s-a sfasiat singur, de sus pana jos, in momentul in care Domnul Isus si-a dat duhul? |
Citat:
Si daca nu dai ce se intampla? Te da afara Dumnezeu ca nu i-ai platit cotizatia? |
Citat:
|
Citat:
Eu inteleg perfect ce spui...am mai intalnit ca tine multi, care mi-au spus ca ei nu apartin niciunui cult si cxa ei se ghideaza dupa Biblie. Se poate sa aveti dreptate, dar ceea ce faceti inseamna EGOISM. Crestinii primului secol se adunau impreuna, nu separat. Se rugau si aduceau slava lui D-zeu, impreuna si nu separat. Pavel spune Evreilor 13, 17.: Ascultați pe mai-marii voștri și vă supuneți lor, fiindcă ei priveghează pentru sufletele voastre, având să dea de ele seamă, ca să facă aceasta cu bucurie și nu suspinând, căci aceasta nu v-ar fi de folos. ... Ori tu si cei ca tine de cine sa asculte? poate imi vei spune de D-zeu... Spui ca il urmezi pe Iisus, dar Dumnezeu cel care l-a inspirat pe Pavel mai are o parere: Evrei 13, 7. Aduceți-vă aminte de mai-marii voștri, care v-au grăit vouă cuvântul lui Dumnezeu; priviți cu luare aminte cum și-au încheiat viața și urmați-le credința. .... asa ca tu, ai chiar grave probleme! nu asculti de nimeni si nu urmezi pe nimeni...oare atunnci tu nu te faci calcator de randuieli stabilite de D-zeu prin Pavel??? |
Citat:
|
Citat:
Nu vreau sa ma bagi in seama dar daca ai si intrebari serioase s-ar putea sa-ti raspund. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Daca pastorul tau are o vaca si traieste din laptele ei, sa stii ca nu astfel sta cazul cu pastorii cu vile in Romania sau in alta tara. Nu am nimic cu nimeni, dar nici minciuna nu o agreez.... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
Dar mai e ceva: dumneata pazesti poruncile lui Dumnezeu ca sa nu te dea El afara? Nu conteaza daca te da Dumnezeu afara sau nu. Nu mai actionati bazata pe frica. Din dragoste fata de Dumnezeu, fiti darnica cu Biserica. Daca nu vreti sa dati 10%, nu e nici o problema, dati 12% sau 15%. Mergeti in fiecare duminica si duceti cate 50 de Ron intr-un plic si dati-l preotului. Spuneti asa: „Cu smerenie as vrea sa ofer bisericii putin din putinul meu!”. Preotul il va da casierului bisericii. |
Citat:
|
Citat:
Sunt pastori si preoti care traiesc cu putin si Domnul le poarta de grija. Sunt pastori si preoti care au vile. Unii le-au construit cinstit, din binecuvantarea lui Dumnezeu, altii le-au ridicat din furtisaguri. Iti spun minciuni sau lucruri noi? |
Citat:
Iar eu am spus in fiecare duminica. 50 ori 4 duminici egal 200 Ron pe luna. Ceea ce este o zeciuiala decenta. |
Daca nu esti pastor atunci de ce suporti cauza asta cu datul a 10% din venit?
|
Citat:
Si celelalte biserici la fel. Tu trebuie Danut sa incepi sa daruiesti primul in biserica ta si apoi sa-i inveti si pe prietenii tai. Preotul nu se va supara. |
Citat:
Iar acea libertate, pe care nu o intelegi, se refera la faptul ca nu ma supun unor legi facute de oameni. Orice decizie pe care o iau, orice lucru pe care il fac ... ma gandesc ca este Domnul de fata si stie si vede ... Uite, este de fata si acum, cand scriu pe forum ... De aceea nu pot vorbi oricum si nu ma pot adresa pe masura unor anumite replici pe care le primesc ... Si stii, de cate ori sar calul imi pare rau ... ma mustra si simt lucrul acesta in inima mea ... Despre o astfel de libertate vorbesc ... Toate aceste nu exclud respectul pe care il port celor care au facut si isi fac lucrarea ... Si stii ... eu le urmez credinta. Ei au crezut in jertfa lui Isus, in invierea Lui, in mantuirea pe care Isus ne-a dat-o ... S-au inchinat lui Dumnezeu, la fel si eu ... |
Citat:
Si, rugati-l sa va spuna adevarul ... |
Citat:
n-am spus ca e cineva NP...am vazut ca nu poti sa continui o idee daca nu te legi de Bis. Orto.... daca nu stii despre cultul/secta ta nimic, taci si lasa pe altii sa comenteze... voi NP cand raspundeti la o intrebare pusa de un ortodox, imediat va legati de Bis. Orto....de ce, nu sunteti capabili sa va aparati sau va este rusine ca unii oameni va spun POCAITI iar faptele voastre sunt jalnice? |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
"Aduceți toate zeciuielile la vistierie și să fie merinde în casa Mea și puneți-Mă și pe Mine la încercare", zice Domnul Savaot, "și veți vedea că vai deschide, la dorința voastră, stăvilarele cerului și voi vărsa din belșug binecuvântarea, spre binele vostru. " - Maleahi 3:10 Biblia ortodoxa Uite cine si ce impune ... De ce nu Il luati si pe Dumnezeu la rost ca indrazneste sa va contrazica??? Iata de ce isi dau zeciuiala ereticii de sectanti .. pentru ca Domnul are indrazneala sa le-o ceara!!! |
Citat:
Daca vrei sa vb despre preoti, vorbim... Cand sunteti intrebat atunci imediat va legati si de BO....asa fac lasii... |
Citat:
|
Citat:
Dar apropo, cati NP dau zeciuiala? |
Citat:
Exista legi in Imparatia cerului care sunt valabile dintodeauna ... Cele 10 porunci au devenit desuete? Psalmii nu sunt si acum valabili? Ah, stiu ... proverbele ... nu avem nevoie de ele ca sunt din vechiul testament ... Este bine sa NU-l citim pe Isaia, pentru ca acolo am putea intelege mai mult in ce fel isi iubeste Dumnezeu creatia ... Iar Daniel si cu Ilie ... e o chestie cu ei, luam din ei ceva ... vedem noi ce ... si restul nu - ca doar e din vechiul testament ... Si apoi, daca petrecem prea mult timp prin el, s-arputea sa ne dam seama ca nu s-a schimbat mare lucru in mentalitatea noastra, desi intre timp s-a scurs Sange nevinovat ... |
Citat:
E o barna acolo: din 650 de postari ale tale 620 denigreaza neoprotestantismul. Citat:
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
ai spus adevarul.... bravoooo!!!! insa ramane mereu problema interpretarii...repet(cetatea NINIVE) sau (BABILONUL CEL TAINIC) unde fiecare isi da cu pareare si in general este intuneric bezna... |
Ora este GMT +3. Ora este acum 19:13:08. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.