Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   ROCK-ul !! = ''Satanism'' =)) (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11316)

medusa 14.12.2010 16:57:53

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313148)
Daca mai citesc odata ce se asculta icisa intru in coma Ca sa nu imi sece inima de ras..haideti pentru numele lui Dumnezeu..sa fim on topic.Deci care sunt argumentele pentru care niste pitigoi scheunatori ne-ar binecuvanta cu satanism?

ce faza de doi lei !
Belphegore, iti spun eu: pentru ca multi membri ai trupelor care canta death, doom, black sunt practicanti ai satanismului, de aia ! ce mare lucru ! evident ca muzica lor te influenteaza in rau. doh !

Belphegor 14.12.2010 17:04:49

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313151)
ce faza de doi lei !
Belphegore, iti spun eu: pentru ca multi membri ai trupelor care canta death, doom, black sunt practicanti ai satanismului, de aia ! ce mare lucru ! evident ca muzica lor te influenteaza in rau. doh !

Maica Precista!
Deci ce legatura are blackul ,deathul si doomul cu satanismul avand in vedere ca nu stim religia membrilor?Inteleg ca te lauzi ca stii niste sub-genuri dar totusi..sa fim deschisi subiectului!

medusa 14.12.2010 17:06:50

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313158)
Maica Precista!
Deci ce legatura are blackul ,deathul si doomul cu satanismul avand in vedere ca nu stim religia membrilor?Inteleg ca te lauzi ca stii niste sub-genuri dar totusi..sa fim deschisi la obiect!

nu ma laud, draga, ca stiu aceste sub-genuri, de fapt, nici nu stiu mare lucru in domeniul muzicii metal, ca nu ascult, dar vreau sa exemplific pentru unul ca tine ca esti pierdut daca mai faci voia demonilor ascultand muzica demonica.
uita-te numai ca sunt plini de simboluri satanice, Tapul Belphegor stapanul iadului, pentagrame etc. !

Belphegor 14.12.2010 17:09:49

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313160)
nu ma laud, draga, ca stiu aceste sub-genuri, de fapt, nici nu stiu mare lucru in domeniul muzicii metal, ca nu ascult, dar vreau sa exemplific pentru unul ca tine ca esti pierdut daca mai faci voia demonilor ascultand muzica demonica.
uita-te numai ca sunt plini de simboluri satanice, Tapul Belphegor stapanul iadului, pentagrame etc. !

Ar-gu-men-te!
Daca baieteii aia care canta in bar poarta trii pintagrami ca sa fie smecheri nu inseamna ca nea Ionica de colo ascultator o sa umble cu treburi necurate
Beelphegor nu e un tap,trebuie sa mai citesti ceva demonologie daca nu ti-e cu suparare.

medusa 14.12.2010 17:12:25

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313161)
Ar-gu-men-te!
Daca baieteii aia care canta in bar poarta trii pintagrami ca sa fie smecheri nu inseamna ca nea Ionica de colo ascultator o sa umble cu treburi necurate

versurile proslavesc pe satana si astfel cheama demonii.

Belphegor 14.12.2010 17:14:19

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313162)
versurile proslavesc pe satana si astfel cheama demonii.

Versurile sunt puse pentru elitism,nimic mai mult.

medusa 14.12.2010 17:16:22

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313163)
Versurile sunt puse pentru elitism,nimic mai mult.

bine, bine, cum zici tu, tu stii cel mai bine...

Belphegor 14.12.2010 17:24:54

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313164)
bine, bine, cum zici tu, tu stii cel mai bine...

In absenta argumentelor tale,da..

camy_d 14.12.2010 17:31:53

Ce ai crede, Belphegor, dacă prietena ta ar asculta muzică în care cântărețul și-ar bate joc de tine? (presupunând că ar fi posibil) Ai zice "Nu-i nimic, ascultă în continuare!" ?

medusa 14.12.2010 17:33:16

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313167)
In absenta argumentelor tale,da..

si in prezenta argumentelor...nu ai avea dreptate? right?

Belphegor 14.12.2010 17:35:20

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 313170)
Ce ai crede, Belphegor, dacă prietena ta ar asculta muzică în care cântărețul și-ar bate joc de tine? (presupunând că ar fi posibil) Ai zice "Nu-i nimic, ascultă în continuare!" ?

Dar eu nu sunt o fictiune cum e cea de care isi bat joc versurile metal si apoi fictiunea asta are destui sclavi care sa ii ridice moralul.

camy_d 14.12.2010 17:43:35

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313173)
Dar eu nu sunt o fictiune cum e cea de care isi bat joc versurile metal si apoi fictiunea asta are destui sclavi care sa ii ridice moralul.

La ce ficțiune te referi?

Belphegor 14.12.2010 17:46:44

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 313178)
La ce ficțiune te referi?

Sa imi mai pun oare mintea?La Dumnezeu,desigur!

camy_d 14.12.2010 17:48:19

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313179)
Sa imi mai pun oare mintea?La Dumnezeu,desigur!

Deci până la urmă ești împotriva rockului satanic, sau nu, că nu mai înțeleg.

Belphegor 14.12.2010 18:06:34

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 313180)
Deci până la urmă ești împotriva rockului satanic, sau nu, că nu mai înțeleg.

Sunt impotriva sinonimitatii dintre rock si satanism.Sunt doua lucruri foarte distincte.In rock nici macar Naosul nu intra,carte de valoare a unui ordin iar pentru ca se gasesc niste grohaitori sa se dea scandinavi folosind cateva cuvinte nepricepute e cu totul alt subiect..mult mai pueril .

camy_d 14.12.2010 18:10:17

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313192)
Sunt impotriva sinonimitatii dintre rock si satanism.Sunt doua lucruri foarte distincte.In rock nici macar Naosul nu intra,carte de valoare a unui ordin iar pentru ca se gasesc niste grohaitori sa se dea scandinavi folosind cateva cuvinte nepricepute e cu totul alt subiect..mult mai pueril .

Într-adevăr rock-ul nu e în întregime satanist, dar melodiile rock mai dure cu tipii fără voce care urlă și cu versuri împotriva lui Dumnezeu sunt sataniste. Parcă acesta era hard-rock, nu?

Belphegor 14.12.2010 18:15:47

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 313195)
Într-adevăr rock-ul nu e în întregime satanist, dar melodiile rock mai dure cu tipii fără voce care urlă și cu versuri împotriva lui Dumnezeu sunt sataniste. Parcă acesta era hard-rock, nu?

Imi pun mainile in cap!Cum poate fi o creatie mai dura decat creatorul?Doar ca ei sunt atei nu te indeamna pe tine sa il urmezi pe satana.Hard rockul e Aerosmith,Bon Jovi,Scorpions..Noi vorbeam de Behemoth,Gorgoroth,Belenos..

hanico 14.12.2010 18:21:15

Nu pot privi lucrurile la modul general, rockul are si balade care sunt chiar frumoase! Important este sa simti ce iti face bine si ce nu din ce asculti. Daca simti ca te tulbura, iti da ganduri urate, ...daca versurile sunt mai putin ortodoxe ... tu alegi.

I.Calin 14.12.2010 18:31:06

Nu știu dacă rock-ul este satanist, dar, în mod cert, e o modalitate eficientă de acțiune a diavolului în lume.

George.m 14.12.2010 18:37:20

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 308238)
Vad peste tot o conceptie gresita fata de rock , cum ca ar fi o muzica diabolica , ca ar fi satanist .Eu ascult rock de 4 ani de la alternativ ,pana la heavy metal .si hardcore si nu as asculta alt fel de ,muzica pt nimic in lume.Este muzica in care ma regasesc.Si despre manele ,este o muzica de rahat ,(Numai dusmani ,bani, femei ,bautura )astea sunt subiectele lor de a compune o ''melodie''

Ascult si trupe mai dark (Slipknot,Disturbed ,Bullet for my valentine) da asta nu inseamna ca sunt satanist ,cred in Iisus Hristos,cred in Dumnezeu si dupa parera mea rock ul si lucrurile Sfinte nu ar trebui amestecate cum fac multi tineri de seama mea care cred ca daca asculti rock tre sa te indepartezi de Dumnezeu .

Sper ca nu o sa ard in iad doar pt ca ascult rock,dupa conceptia altora. Poate sunt pe aici oameni care asculta rock,m as bucura .numai bine Astept pareri ,contra sau pro

E o realitate ca muzica rock ii atrage pe satanisti. Am citit intr-un studiu legat de satanism ca nu toti rokerii sunt satanisti, dar toti satanistii sunt rokeri.
Sa nu ma intelegi gresit, nu sunt impotriva muzicii rock, dar faptul ca e ascultata de adeptii lui satan imi ridica niste semne de intrebare.

Belphegor 14.12.2010 18:43:19

Citat:

În prealabil postat de George.m (Post 313211)
E o realitate ca muzica rock ii atrage pe satanisti. Am citit intr-un studiu legat de satanism ca nu toti rokerii sunt satanisti, dar toti satanistii sunt rokeri.
Sa nu ma intelegi gresit, nu sunt impotriva muzicii rock, dar faptul ca e ascultata de adeptii lui satan imi ridica niste semne de intrebare.

Cine e satanist doar ca sa fie ,,rocker''nu e satanist, pentru numele lui Dumnezeu, asa cum daca il asculti pe Hrusca in supermarket nu esti crestin.Tu nu faci diferenta intre teribilism si adevaratul satanism ortodox,teist,de ordin vechi.
Un pusti care poarta o pentagrama la gat si asculta death nu e totuna cu un membru al unui templu serios.

medusa 15.12.2010 07:21:56

Citat:

În prealabil postat de George.m (Post 313211)

este evident o muzica violenta si aici nu vorbim de rock'n'roll sau de balade ci de ultimele "gaselnite" precum formatii ca Beatrik, Blunt aus nord, Burzum, Xasthur si multe altele...

medusa 15.12.2010 14:03:57

Citat:

În prealabil postat de Templier Knight (Post 308272)
Asculti rock ?Eu ascult;Slipknot.evanescence,Nightwish,three days grace . Godsmack Iris,Iron maiden ,mettalica si multi altii

Iron maiden este o muzica posedata, glasul solistului e dracesc.

medusa 15.12.2010 14:04:59

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313216)
Un pusti care poarta o pentagrama la gat si asculta death nu e totuna cu un membru al unui templu serios.

nu draga, acel pusti e doar teribilist, nu e satanist, dar chiar daca nu se inchina lui satan, cocheteaza oarecum in inima lui? n'est pas?

Belphegor 15.12.2010 15:17:02

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313473)
nu draga, acel pusti e doar teribilist, nu e satanist, dar chiar daca nu se inchina lui satan, cocheteaza oarecum in inima lui? n'est pas?

Da-o in pisici mai,nu cocheteaza,el e doar un adolescent caruia ii place sa se uite chioras ca sa fie ,,cul''.

medusa 15.12.2010 16:46:14

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313503)
Da-o in pisici mai,nu cocheteaza,el e doar un adolescent caruia ii place sa se uite chioras ca sa fie ,,cul''.

in felul acesta "pustiul" demonstreaza ca este atras de rau si nu de bine !

Belphegor 15.12.2010 19:12:18

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313526)

Demonstreaza ca inca e pusti si mai are de munca pana la o eventuala maturizare.

razvan_andrei 15.12.2010 23:37:27

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313526)

Avand in vedere modul in care critici, nu cred ca esti atrasa prea mult de bine. Ce a spus Iisus, ca sa aduc un argument din Biblie: 'nu am venit pt cei drepti, ci pt cei pacatosi' Cum se comporta Iisus cu pacatosii? Asa cum judeci tu orice tanar naiv si care inca nu stie pt ce traieste? Sau mult mai bland si mai bun? Vrei sa-l ajuti? Pai atunci nu-i scoate ochii ca e atras de rau, ci incearca sa-i arati diferenta dintre bine si rau, sa-i demonstrezi ca faptele bune, lucrurile bune, gandurile bune ii vor aduce zambetul pe buze.
Insa tu tai si spanzuri, fara sa gandesti. 'Asculta metal, pai sa-l taiem!' Cum era si Inchizitia: 'e eretic, sa-l ardem pe rug!' Imi pare rau sa-ti spun, insa atitudinea ta nu este tocmai crestina. Si de fapt nu doar a ta, ci a multora de-aici...

medusa 16.12.2010 07:04:23

Citat:

În prealabil postat de razvan_andrei (Post 313663)
Insa tu tai si spanzuri, fara sa gandesti. 'Asculta metal, pai sa-l taiem!' Cum era si Inchizitia: 'e eretic, sa-l ardem pe rug!' Imi pare rau sa-ti spun, insa atitudinea ta nu este tocmai crestina. Si de fapt nu doar a ta, ci a multora de-aici...

nu domnule, nu aceasta e atitudinea pe care am aratat-o vis-a-vis de metal si cei care asculta aceasta muzica.

Belphegor 16.12.2010 17:32:38

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313694)
nu domnule, nu aceasta e atitudinea pe care am aratat-o vis-a-vis de metal si cei care asculta aceasta muzica.

Ooo ba da,ai criticat bietii copchii cum o facea Hitler cu oamenii ce nu munceau si erau cancerul societatii.

medusa 16.12.2010 17:44:33

Citat:

În prealabil postat de Belphegor (Post 313859)
Ooo ba da,ai criticat bietii copchii cum o facea Hitler cu oamenii ce nu munceau si erau cancerul societatii.

copiii trebuie educati, nu aprobati in tot ceea ce fac !

vidoveczandrei 16.12.2010 20:37:27

Sfantul Ioan de Kronstadt ne da o idee foarte frumoasa care ne poate ajuta sa alegem:

“Nu te lasa vrajit de armonia sunetelor scoase de instrumente si de voci omenesti, ci cauta sa descoperi efectul acestora asupra sufletului sau, cu alte cuvinte, care este spiritul lor. Daca acea muzica iti aduce in suflet o stare de liniste, de intelepciune, de sfintenie, ascult-o, nutreste-ti sufletul cu ea. Iar daca prin ea iti patrund in suflet patimi, nu o mai asculta, tine-te deoparte de trupul si de spiritul acelei muzici.”

razvan_andrei 17.12.2010 00:52:29

Citat:

În prealabil postat de medusa (Post 313694)

Daca nu este aceasta atitudinea, atunci care este? Si vreau justificare pt ceea ce spui, altfel nu-mi ramane decat sa cred ca esti o simpla adolescenta care nu se cunoaste aproape deloc.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:19:48.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.