![]() |
Citat:
Belphegore, iti spun eu: pentru ca multi membri ai trupelor care canta death, doom, black sunt practicanti ai satanismului, de aia ! ce mare lucru ! evident ca muzica lor te influenteaza in rau. doh ! |
Citat:
Deci ce legatura are blackul ,deathul si doomul cu satanismul avand in vedere ca nu stim religia membrilor?Inteleg ca te lauzi ca stii niste sub-genuri dar totusi..sa fim deschisi subiectului! |
Citat:
uita-te numai ca sunt plini de simboluri satanice, Tapul Belphegor stapanul iadului, pentagrame etc. ! |
Citat:
Daca baieteii aia care canta in bar poarta trii pintagrami ca sa fie smecheri nu inseamna ca nea Ionica de colo ascultator o sa umble cu treburi necurate Beelphegor nu e un tap,trebuie sa mai citesti ceva demonologie daca nu ti-e cu suparare. |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Ce ai crede, Belphegor, dacă prietena ta ar asculta muzică în care cântărețul și-ar bate joc de tine? (presupunând că ar fi posibil) Ai zice "Nu-i nimic, ascultă în continuare!" ?
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Nu pot privi lucrurile la modul general, rockul are si balade care sunt chiar frumoase! Important este sa simti ce iti face bine si ce nu din ce asculti. Daca simti ca te tulbura, iti da ganduri urate, ...daca versurile sunt mai putin ortodoxe ... tu alegi.
|
Nu știu dacă rock-ul este satanist, dar, în mod cert, e o modalitate eficientă de acțiune a diavolului în lume.
|
Citat:
Sa nu ma intelegi gresit, nu sunt impotriva muzicii rock, dar faptul ca e ascultata de adeptii lui satan imi ridica niste semne de intrebare. |
Citat:
Un pusti care poarta o pentagrama la gat si asculta death nu e totuna cu un membru al unui templu serios. |
Citat:
este evident o muzica violenta si aici nu vorbim de rock'n'roll sau de balade ci de ultimele "gaselnite" precum formatii ca Beatrik, Blunt aus nord, Burzum, Xasthur si multe altele... |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Insa tu tai si spanzuri, fara sa gandesti. 'Asculta metal, pai sa-l taiem!' Cum era si Inchizitia: 'e eretic, sa-l ardem pe rug!' Imi pare rau sa-ti spun, insa atitudinea ta nu este tocmai crestina. Si de fapt nu doar a ta, ci a multora de-aici... |
Citat:
nu domnule, nu aceasta e atitudinea pe care am aratat-o vis-a-vis de metal si cei care asculta aceasta muzica. |
Citat:
|
Citat:
copiii trebuie educati, nu aprobati in tot ceea ce fac ! |
Sfantul Ioan de Kronstadt ne da o idee foarte frumoasa care ne poate ajuta sa alegem:
“Nu te lasa vrajit de armonia sunetelor scoase de instrumente si de voci omenesti, ci cauta sa descoperi efectul acestora asupra sufletului sau, cu alte cuvinte, care este spiritul lor. Daca acea muzica iti aduce in suflet o stare de liniste, de intelepciune, de sfintenie, ascult-o, nutreste-ti sufletul cu ea. Iar daca prin ea iti patrund in suflet patimi, nu o mai asculta, tine-te deoparte de trupul si de spiritul acelei muzici.” |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:19:48. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.