![]() |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XII)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XII)
Altă inconsecvență majoră se referă la transparența, respectiv opacitatea acestei veniri. În același mesaj întâlnim elogierea unei veniri a Domnului întru slavă văzută, sărbătorită acum de toți cei care-L pot vedea la Pucioasa pe cel care zice “iată, vin cu slavă!”; pentru ca peste doar câteva rânduri să ni se vorbească despre o venire proiectată undeva în viitor și în neștire, pe care puțini o vor vedea, și o vor vedea numai cei care sunt treji și au privegheat pentru ea: “Ies înaintea ta cuvânt, lume fără de Dumnezeu. Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu, Care S-a făcut Fiu al Omului prin Fecioară acum două mii de ani. Eu sunt Cel ce Mă sărbătorește lumea, născut, răstignit, înviat și înălțat la Tatăl, Care M-a născut fără de ani mai înainte de toți vecii. Dar mai este scrisă în Scripturi o sărbătoare a Mea, și aceea este sărbătoarea celei de a doua veniri a Mea, și iată, vin cu slavă și Mă fac cuvânt care judecă viii și morții, iar împărăția cuvântului Meu nu va avea sfârșit.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-3-97) “O, lume fără de cale, o, omule fără Dumnezeu, vin să te judec și să-ți spun să faci pocăință înaintea Mea, căci cel ce se pocăiește vindecându-și vederea, acela Mă cunoaște pe Mine în acest cuvânt cu care vin să judec viii și morții și să înviez omul și să Mă arăt în slavă mare peste pământ, așa cum scrie în Scripturi. Dar mai întâi vin să-l trezesc pe om și să-l pun să privegheze, ca să nu vin pe neștire cu slava venirii Mele ca Împărat al cerului și al pământului, al tuturor celor văzute și nevăzute de om.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-3-97) |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XIII)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XIII)
Deși Sfânta Scriptură vorbește limpede despre o a doua venire văzută a lui Hristos pe pământ iar Cuvântul lui Dumnezeu este doar un nume, prin care Hristos Se definește pe Sine din veșnicie, pucioșii insistă în a pretinde că a doua venire a lui Hristos are loc doar în cuvânt, adică fără trup, Cuvântul lui Hristos definind exclusiv Duhul Lui. Pucioșii consideră acea colecție de predici ticluite de ei și intitulate “Cuvântul lui Dumnezeu” este însăși a doua venire a lui Hristos adică “așternerea lui Hristos pe pământ” și “împlinirea Scripturii: cuvântul Fiului, ieșit din cuvântul Tatălui”. “Poporul” pucios este considerat “casa de adăpost” a Fiului, fără a ni se preciza și de ce (și de cine) se adăpostește: “Când a trebuit să Mă dovedesc Dumnezeu venit din Dumnezeu, M-am așternut pe cruce, și prin cruce M-am dovedit Fiul lui Dumnezeu. Iar acum când trebuie să Mă dovedesc cuvânt din cuvânt, cuvântul Tatălui peste pământ, așa cum este proorocit în Scripturi pentru timpul de acum la venirea Mea cea de a doua din Tatăl, Mă aștern în tine cuvânt, ca să Mă dovedesc prin cuvânt împlinit din Mine Fiu al lui Dumnezeu Tatăl, […] iar tu, poporul Meu, vei sta lângă Mine, că tu ești casa Mea de adăpost întru cea de a doua venire a Mea. Fericit cel ce crede azi în cuvântul acesta, că acela nu se va tângui când Mă voi lăsa descoperit întru venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7-4-1997) Pucioșii pretind că “cerul român” se unește cu “pământul român” ca să împlinească taina celei de-a doua veniri a lui Hristos la ei “în cuvânt”, venire în fața căreia cerul și pământul se dau în lături: “O, Israele român, am cerul român cu Mine în venirea Mea, și mare este taina ta pe pământ și în cer. Cerul român și pământul român se unesc și fac dreptate sfinților, care au cupele pline de rugăciuni pentru venirea Mea. Eu sunt Răscumpărătorul, Care vin. Eu sunt Izbăvitorul celor vii. Eu sunt Mângâietorul, Duhul Adevărului, Care vine din cer pe pământ și Se face cuvânt, și dinaintea Mea cerul și pământul se trag în lături…” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 24-4-1997) Primitorul celei de-a doua veniri a fost exclusiv “poporul” pucios, dezmierdat în cuvânt cu apelativul “Israelul român” (ceea ce contrazice flagrant Biblia, care spune că toți Îl vor vedea pe Hristos atunci când El va veni): O, Israele român, Mă vestesc cu tine, că tu ești poporul Meu cel micuț, și Eu sunt Domnul Dumnezeul tău. Ferice ție că M-ai primit întru a doua Mea venire, căci vin cuvânt peste pământ, și tu Îmi ești iesle, și îți voi plăti pe veci, și voi cina cu tine, și tu cu Mine, și voi fi văzut cu tine, și tu cu Mine, Israele român, poporul Meu iubit.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 24-4-97) Cea de-a doua venire are loc exclusiv în Grădina Întâlnirii de la Pucioasa, iar liderii pucioși sunt desemnați “străjeri ai venirii”. Începutul anului 2000 este anunțat ca începutul venirii biruitoare a “Domnului” Pucioasei cu veacul cel nou și cu viața veșnică. Îngerii se bucură, iar liderii pucioși sunt învăluiți în taina “venirii Domnului”. Ca prin vis ei vor așeza această taină în fața neamului omenesc ca mărturie a lucrării de mântuire de la Pucioasa: “Vin în grădină. Cuvânt dulce vin, ca să vă îndulcesc auzul din cuvântul Meu cel dulce, fiilor străjeri ai venirii Mele. […] O, copilași ai Duhului Meu, Mă adâncesc cu voi în taina veacului cel nou, veacul ce va să fie, veacul Meu cu omul, Eu și poruncile Mele scrise pe inima omului, Eu și sfinții Mei prin care-Mi aștern venirea Mea biruitor cu veacul cel nou, cu viața veacului ce va să fie. [...] Acum îngerii au părtășie prin voi la bucuria tainei venirii Mele cu veacul cel nou, căci Eu Mă odihnesc cu voi în taina aceasta și vă învăluiesc în ea, și ca prin vis vă voi așeza cu ea în fața neamului omenesc spre veșnică mărturie a lucrului Meu cu omul, pentru răscumpărarea omului care a părăsit pe Dumnezeu.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 2-1-2000) A doua venire a “Domnului de la Pucioasa” este considerată simultan a doua Sa naștere, naștere în mireasa România, naștere fără trup, naștere în cuvânt, naștere din Fecioară Curată, Fecioara Verginica, în care S-a întors “Domnul” după 2000 de ani și S-a încuibat într-însa: “Mă nasc cuvânt la ieslea cuvântului Meu din România, țara venirii Mele cu sfinții, țara întoarcerii Mele după două mii de ani.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7-1-2000) |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XIV)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XIV)
Liderii pucioși răstălmăcesc încă o dată Scripturile, pretinzând că între prima venire a Domnului de acum 2000 de ani și cea de-a doua despre care vorbește Scriptura, mai este încă o venire (!!!) , o venire de pregătire a celei de-a doua veniri (venire care devine , automat, a treia, dacă judecăm matematic). De asemenea, ei pretind că Scriptura localizează precis locul venirii Domnului în România, care ar fi “țara strălucirii” proorocită de Daniel (ignorând cu seninătate faptul că Daniel se referea la țara sfântă a Vechiului Testament), deoarece, după cum apreciază liderii pucioși, România strălucește pe pământ de șapte ori mai mult decât ziua (!!! O performanță demnă de Guiness Book !!!). Pucioșii o mai asemuiesc pe România cu un pântece, în care “Domnul” pucios își introduce sămânța Sa de bărbat, cuvântul, ca să zămislească ea apoi, și să rămână grea, și să rodească, și să nască, și să răsară din acest pântece un prunc nou care este … tot “Domnul” Pucios cu venirea Lui. Greu de pătruns această taină pucioșească, în care “Domnul” pucios este și tată al pruncului care se va naște, și prunc al tatălui care a fecundat pântecele (adică pe România): “ Iată, vin, și sunt întru venirea Mea peste ea, și Mi-am așezat în ea scaunul de judecată, cuvântul Meu care Mă vestește venind pentru vii și pentru morți, căci împărăția Mea va fi fără de sfârșit, și vin să Mi-o pregătesc. Vin cu cei din cer, căci cei de pe pământ își pregătesc venirea lor, nu pe a Mea. Este scrisă în Scripturi venirea Mea, și se tem oamenii de ea și nu Mi-o pregătesc, și nu vor să se pregătească pentru ea. Dar Eu sunt întru venirea Mea și vin venind, căci cine poate opri fulgerul ca să nu se vadă când el taie cerul și vine și se vede tăind întunericul cu strălucirea lui cea de foc, de șapte ori mai strălucitor decât lumina zilei, precum scrie în Scripturi? Iată țara venirii Mele! Ea strălucește pe pământ de șapte ori mai mult decât ziua, căci lumina ei sunt Eu, Domnul; Eu și cuvântul Meu. Ea este pântecele în care Eu îmi însămânțez cuvântul Meu, ca să răsar din ea cu venirea Mea. Ea este nașterea din nou a lumii, și zic din ea popoarelor: veniți la ieslea cuvântului Meu din România...” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7-1-2000) Altă inconsecvență pucioșească urmează imediat: Mai întâi, ei proclamă că pe 7 ianuarie 2000 se anunță că ceasul venirii Domnului, cu sfinții Săi pe pământ, n-a venit încă: “ Faceți pâine, fiilor. Eu sunt pâinea care se coboară din cer spre viața omului. Dați săracilor pâinea aceasta, căci cei bogați gustă și o scuipă jos, și nu dau pâinea lor pe pâinea aceasta. Voi însă hrăniți-vă cu ea până la ceasul zilei venirii Mele cu sfinții pe pământ și stați întru întâmpinarea Mea cu ieslea Mea de la voi. Amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 7-1-2000) După doar o zi se anunță că “Domnul” deja este venit cu sfinții pe pământ, căci acestea sunt zilele venirii Domnului cu sfinții: “ Și va veni apoi foamete mare peste ei și Te vor dori și nu Te vor afla, iar lumina grădiniței ieslei Tale va cuprinde tot pământul, spre mărturia venirii Tale din zilele acestea, Fiule tainic, Fiule venit, că Tu vii venind cu sfinții, și duhurile drepților Tăi vin cu Tine. Amin, amin, amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 8-1-2000) În același mesaj se revine apoi tot la afirmația făcută cu o zi înainte: sfinții n-au venit încă, dar vor coborî pe pământ și vor veni cu “Domnul” curând, curând, ca să încununeze “adevărul venirii Domnului”: “Curând, curând lumina Mea cu voi se va vedea bine; curând, curând, fiilor. Atunci morții vor învia nestricăcioși, și sfinții și îngerii vor coborî pe pământ și vor încununa adevărul venirii Mele, iar minciuna și trupul ei va roși și se va topi spre pedeapsa fățărniciei și a trupurilor ei.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 8-1-2000) După încă o zi, misterul se dezleagă: sfinții au venit, totuși cu Domnul pe pământ, acum, după două mii de ani, și sunt angajați cu toții într-un război nevăzut în care trebuie păzită însăși lucrarea venirii Domnului cu judecata pentru fapte: “Eu, Domnul Dumnezeul vostru sunt mereu, mereu cu mare grijă și cu mare dor pentru voi, copii ai venirii Mele. Mă frământ cu tot cerul de sfinți și de îngeri în toată vremea, căci războiul cel nevăzut al celor fără Dumnezeu care-și văd biruința pierdută pune cerul în alarmă pentru paza lucrării Mele cu voi, lucrarea venirii Mele cu judecata pentru fapte. [...] Acum, după două mii de ani, am venit iar pe pământ la voi și v-am născut din Mine, din cuvântul Meu v-am născut,[...] “(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 09-01-2000) Liderii pucioși sunt numiți “fiii venirii Domnului” și sunt tocmiți să țină caldă ieslea “venirii Domnului” să o țină vie prin noi predici meșteșugite aduse “poporului” pucios ca de la Domnul, și să se bucure de această venire: “Țineți-Mi caldă ieslea, țineți-Mi vie venirea, căci împărăția cerurilor este cu cei înțelepți, cu cei ce veghează întru lumină. [...] Vine Mirele! Curând, curând se va auzi această strigare peste cei ce dorm fără veghere, fără lumină. Dar voi, fii ai venirii Mele, bucurați-vă de venirea Mea, că străin am umblat între cer și pământ, și voi v-ați dat Mie casă și v-ați făcut împărăție a Mea și odihnă a Mea după șapte mii de ani de așteptare, iar Eu M-am făcut la voi nuntă și masă de nuntă și pom al vieții. Vă binecuvintez cu mare iubire; iubire pentru iubire, și zic, ca să se audă plata voastră cea de la Mine: celui ce biruiește îi voi da să șadă cu Mine pe scaunul Meu, precum Eu am biruit și am șezut pe scaunul Tatălui Meu.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 09-01-2000) “Cuvântul de la Pucioasa” este un fel de piatră filosofală a pucioșilor. El este când “ fluid botezător” (materie sacră), când “râul vieții” (mântuitor), când “venirea Domnului” (acțiune), când “Însuși Domnul” (ființă), când “Iordanul care curge de sus în jos” (fenomen al naturii – spre deosebire de “Iordanul care curge de jos în sus”, care este fenomen supranatural); când “carte de învățătură” (obiect): “Vine Domnul pe pământ. Amin, amin, amin. Mă vestesc întru venirea Mea. Mă așez duh de pace peste grădina cuvântului Meu. întăresc stâlpii porților Mele ca să stea după voia Mea, și trimit cuvântul Meu pământului și îmi lucrez lucrarea venirii Mele. Vin și botez pământul în cuvântul Meu. Vin să cufund pământul în cuvântul Meu ca în apă, ca să-l botez în numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh, și să fie nou apoi, să fie din cer apoi, ca și omul cel nou prin botezul credinței și al Duhului Sfânt prin pocăință. Mă fac botezător. Cuvântul Meu este râul vieții, apa în care cufund pământul, căci tot și toate așteaptă cer nou și pământ nou. Cuvântul Meu este Iordanul care curge de sus în jos și se împarte în patru brațe și botează pământul. Apa vieții este el, iar cine se apleacă să bea din el nu mai însetează după nimic și stă întru venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-01-2000) |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XV)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XV)
“Venirea Domnului” de la Pucioasa se repetă la nesfârșit, ca într-un perpetuu carusel al neputinței de a face ceva temeinic, dintr-o singură trăsătură majestuoasă, dintr-un singur gest magistral. Nici pleiada de “sfinți” pucioși (care se zice că însoțesc “venirea Domnului”) nu sporesc în vreun fel eficiența “Cuvântului” care vorbește de 55 de ani încoace ca în pustie. Chiar și “sfinții” pucioșilor își proiectează “împlinirea cuvântului” într-un viitor neprecizat, și numai după ce își sporesc numărul și puterea cu ajutorul “duhurilor îngerilor”: “Vin iar la ieslea cuvântului Meu. Vin și iar vin, căci sunt fără început și fără de sfârșit, și sunt începutul și sfârșitul a toate câte sunt de lucrat. Amin. Vin cu hrană din destul, că fără hrana de la Mine nu e om să poată cu Mine. Vin mereu cuvânt pe pământ și am sfinții întru venirea Mea. Ei sunt cei vii până la venirea Mea […] Sfinții Mei vor împlini împreună cu duhurile îngerilor Mei tot cuvântul care iese de la Mine…“ (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 20-01-2000) Vremea “venirii Domnului” Pucios cu sfinții este și vremea venirii sfinților pucioși cu “Domnul” lor. Calitatea de “sfinți” pucioși o dobândesc automat toți cei vii de pe pământ care îmbrățișează învățătura de la “Noul Ierusalim” și care sunt devotați “Domnului” până la “venirea Lui” cu sfinții din cer. (De aici rezultă că după “venirea Domnului” acest lucru nu pare a mai fi posibil): “Eu însă vin mereu din cer pe pământ, că e vremea venirii Mele, și vin și grăiesc adevărul cel din Scripturi împotriva minciunii omului, și vin cu sfinții, că e vremea venirii lor cu Mine, Domnul sfinților […] Sfinții Mei sunt cei vii care sunt până la venirea Mea și lucrează între Mine și cei ce nădăjduiesc în Mine de pe pământ.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 20-01-2000) O altă aserțiune din același text stabilește că “Domnul” vine din cer la Pucioasa pentru a împlini proorocia venirii Lui cu sfinții, iar sfinții din cer și cei de pe pământ care întâmpină în trup venirea “Domnului” Pucios cu sfinții au pe cap cununi strălucitoare. Faptul că nimeni n-a văzut vreun sfânt din cer venind la Pucioasa cu cunună strălucitoare pe cap, ar mai fi de înțeles; dar de ce n-a fost văzut vreodată vreun sfânt pucios de pe pământ cu cunună strălucitoare pe cap, asta nu mai are nici o motivație. Singurele explicații ar fi următoarele: ori că în realitate nimeni dintre pucioși nu merită aceste cununi (și de aceea nici nu le-au mai primit), ori că ei l-au primit, dar nu le poartă niciodată (din prea multă modestie, probabil): “Taină de nepătruns este viața cea veșnică a sfinților îmbrăcați în casa lor cea din cer, pe care și-o lucrează în vremea trupului lor prin faptele sfințeniei lor. Ei sunt cei vii cu care Eu vin ca să împlinesc proorocia venirii Mele cu ei, cu sfinții Mei, care au viață veșnică. Cununile lor vor străluci ca și ale celor ce vor întâmpina în trup venirea Mea cu sfinții.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 20-01-2000) Deși pucioșii au anunțat în repetate rânduri că “venirea Domnului” curge aproape necontenit din 1955 încoace, totuși ei precizează uneori că este vorba de fapt de o venire punctuală, stabilind chiar un “astăzi”, o “zi a zilelor venirii Lui cea de azi”: “Mă apropii de ieslea cuvântului Meu și Mă las în ea cuvânt ca să meargă din ea cuvântul Meu peste pământ, vestindu-Mă el întru venirea Mea de azi, căci azi sunt zilele venirii Mele, precum am spus Eu prin Scripturi acum două mii de ani.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 20-01-2000) Și cu toate acestea, deși “azi sunt zilele venirii Domnului cea de azi” liderii pucioși (denumiți conspirativ “cei de la iesle”) și ciracii lor așteaptă o altă “zi cea de azi”, plasată undeva într-un orizont de timp neprecizat, stând în așteptarea acelei zile și îndemnându-se unii pe alții la mare veghere (ca să nu treacă pe lângă ei acea zi). Duhurile morților vor fi chemate ca să mărturisească ele cum că acest “Cuvânt” de la Pucioasa este cel care le-a binevestit lor, morților, după ce i-a înviat din morți pe cei care zac în morminte (deși nici un mort al pucioșilor, nici măcar Verginica, n-a înviat de-a binelea până acum, ca să mărturisească cu gura lui autenticitatea “Cuvântului” pucios și să zădărnicească astfel minciuna celor care zic că n-a fost învierea morților): “Voi, cei de la iesle, și toți cei care trăiesc ca și voi pentru așteptarea venirii Mele cu sfinții și pentru sfinți, îndeletniciți-vă din destul cu viața voastră întru Mine, cu învățătura cea sfântă și cu îndemnul spre mare veghere[...] Și vor mărturisi și cei înviați despre viața lor cea din trup și despre venirea Mea în cuvântul acesta cu care Eu vestesc și morților[…] și iată, unii vor fi morții înviați, iar alții vor fi cei vii care vor minți din loc în loc ca să zădărnicească, zic ei, taina învierii morților.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-02-2000) Deși în textele oficiale pucioșești sunt numeroase precizările care spun că “Dumnezeul de la Pucioasa vine în chip nevăzut pe pământ”, totuși oamenii sunt mustrați că nu-L văd venind întru venirea Lui cea cuvântătoare: “Și Eu vin și găsesc omul în voile lui și dau să-l ajut cu cuvântul Meu, dar el s-a deprins nepăsător și necredincios, și Eu vin, și omul nu Mă aude și nu Mă vede venind și cuvântând întru venirea Mea […]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-02-2000) “Venirea cea de azi” a “Dumnezeului de la Pucioasa” se desfășoară de fapt pe mai multe zile, numite “zilele venirii Lui”. Există de asemenea un “plan al zilelor venirii Lui” și o “cruce a venirii Lui”, cruce care nu apare pe cer așa cum scrie în Biblie la Matei 24:30, ci este “dusă în spate” de către liderii pucioși, “cei mici”, cei de sub cruce” (vorba vine, pentru că cei doi lideri pucioși pot fi văzuți mereu mari și tari, drepți și țanțoși, căci nimeni nu i-a văzut vreodată să ducă în spate vreo “cruce” cât de mică, și nici măcar de munca necesară asigurării traiului propriu nu prea se cocoșează dumnealor): “Și iată, adevăratele sărbători pentru sfinți și pentru Domnul sunt cei ce sărbătoresc pe cei din cer trăindu-le viața și învățăturile lor cele sfinte, iar cei ce se sfințesc pentru venirea Mea cu sfinții, pentru venirea Mea de azi, sunt cei în care Eu încap cu planul zilelor venirii Mele [...]. Dar Eu sunt cu cei mici, cu cei de sub cruce sunt, cu cei ce Mă ajută pe Mine ducând cu ei crucea venirii Mele, semnul care se arată înainte de arătarea Mea și a zilei Mele.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-02-2000) În anul 2000 se făceau 45 de ani de “venire a Domnului în cuvânt” la sectanții pucioși, venire sterilă și fără nici un orizont limpede. Tipicul sec pucioșesc consta în “așezarea cuvântului în carte” prin mâna și pixul “proorocilor” pucioși și apoi “trâmbițarea Cuvântului pe tot pământul”. În realitate, până la a apela la serviciile internetului, trâmbițarea se limita la rude, prieteni și cunoscuți. Din motive practice, ziarele și cartea care reproduceau “Cuvântul” se distribuiau selectiv, numai pe sub mână. Bilanțul făcut chiar de către liderii pucioși era dezamăgitor: “venirea” de la Pucioasa nu interesa pe nimeni, iar pucioșii erau cu toții corigenți și repetenți la capitolul propovăduirea “Cuvântului” în fața oamenilor: “De patruzeci și cinci de ani grăiesc și iar grăiesc peste om ca să-l trag de pe calea morții și să-i dau calea Mea. [...] Străbat văzduhul cu cete de sfinți și de îngeri și Mă las cu ei în jos până deasupra ieslei cuvântului Meu, și îmi găsesc străjerii de veghe și Mă așez cuvânt în carte prin ei, și străbat apoi pământul cu el și îmi fac cu el lucrarea venirii Mele cu sfinții, căci lucrez prin cuvânt. Dar cine își face vreme pe pământ pentru sărbătoarea venirii Mele? Cine să le spună oamenilor de venirea Mea?” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-02-2000) |
Ignorați-i
Eu n-am primit nimic, dar ce-l mai bine nu este să te enervezi ci să-i ignori, iar dacă ai ocazia să-i aduci pe drumul cel bun.
|
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XVI)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XVI)
Printre alte inovații dogmatice, liderii pucioși modifică radical percepția generală asupra unui eveniment biblic ce se proiectează spre viitor: judecata obștească. Biblia prezintă detaliat acest eveniment la dimensiunile lui cosmice și eshatologice: “Și am văzut, iar, un tron mare alb și pe Cel ce ședea pe el, iar dinaintea feței Lui pământul și cerul au fugit și loc nu s-a mai găsit pentru ele. Și am văzut pe morți, pe cei mari și pe cei mici, stând înaintea tronului și cărțile au fost deschise; și o altă carte a fost deschisă, care este cartea vieții; și morții au fost judecați din cele scrise în cărți, potrivit cu faptele lor. Și marea a dat pe morții cei din ea și moartea și iadul au dat pe morții lor, și judecați au fost, fiecare după faptele sale. Și moartea și iadul au fost aruncate în râul de foc. Aceasta e moartea cea de a doua: iezerul cel de foc. Iar cine n-a fost aflat scris în cartea vieții, a fost aruncat în iezerul de foc.” (Apoc. 20 11-15) Pucioșii simplifică lucrurile la maximum și le bagatelizează. Tronul de judecată a dispărut. Învierea obștească a morților, care ar trebui să preceadă judecata lor, este ignorată cu nepăsare. Prezența vie, mustrătoare, a persoanei Judecătorului suprem este înlocuită cu o “coborâre tainică în duh nevăzut pe pământ, în adâncă umilință, a Celui care gustă iarăși o nouă suferință și o nouă cruce a păcatelor oamenilor neîndreptați de jertfa Lui anterioară”. Pentru ei, Judecata cea Mare este sinonimă cu venirea “Cuvântului la Pucioasa” și se numește “judecata prin cuvânt”. Mai exact, faptele oamenilor “au și fost judecate” atunci când “Cuvântul”, în nenumăratele ocazii pe care și le oferă singur, a sancționat verbal (cu asprime, cei drept) toate sau aproape toate faptele cele rele ale oamenilor, luate una câte una, și a proclamat restabilirea “adevărului cel sfânt”. În fine, “cartea vieții” este considerată de pucioși a fi ediția a doua a cărții pe care ei au tipărit-o în anul 2006 cu titlul “Cuvântul lui Dumnezeu” și pe care o deschid ei adesea ca pe o Sfântă Evanghelie. Cartea (7 kg de maculatură) conține o parte din predicile pucioșești dintre anii 1955-2006, cu precizarea că din 2006 până în prezent au mai apărut alte câteva sute de predici care completează “canonul” pucioșesc din “cartea vieții”: “S-au întâlnit la Betleem împărații pământului și s-au închinat fiarei și femeii care șade pe fiară, femeia care are stăpânire peste împărații pământului, și ea le-a dat lor daruri, stele și medalii. Dar ea se prăbușește prin desfrânarea ei, iar sfinții Mei se ridică și mărturisesc din cer și de pe pământ lucrarea adevărului sfânt și venirea Mea cu judecata: judecata prin cuvânt.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-02-2000) O asemenea “Judecată” este lipsită nu numai de maiestatea firească a evenimentului și a menirii ei, ci și de puterea de corecție sau de sancționare a celor greșiți. Pucioșii înșiși recunosc că “venirea Domnului”, cea pe ei care o consideră sinonimă cu Judecata, trebuie ajutată de sus și de jos ca să nu se prăbușească de tot. “Domnul” este declarat pe față neputincios, iar cel mai prețios ajutor, desigur, nu-I va putea veni decât de la “poporul venirii Domnului în mijlocul României”– “poporul” pucios, adulat frecvent cu apelativul “frații Domnului”: “Dar vouă, celor ce sunteți poporul venirii Mele în mijlocul României, să vă placă să fiți frați pentru Mine, ca să Mă ajutați să fiu Eu numit peste tot pe pământ prin puterea Mea și prin voi, cei ce v-ați făcut frați în numele Meu pentru Mine și nu pentru voi. Iar voi, cei ce sunteți poporul venirii Mele, faceți numai voia Mea, nu și pe a voastră.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-02-2000) |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XVII)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XVII)
“Judecata” pucioșească bântuie fantomatic în prezent și suflă din greu peste tot pământul de la truda vânturării gâului în arie (dar curios lucru că n-o simte nimeni): “O, s-au scurs vremile toate și a venit vremea să vin cu zilele cele de apoi și voiesc să-Mi culeg un popor și să-l ocrotesc de vremea judecății, căci judecata suflă cu putere peste tot, și Domnul este cu lopata în mână și Își curăță aria și Își adună grâul în jitniță, iar pleava în foc, căci așa este scris despre vremea judecății și a botezului cu Duhul Sfânt și cu foc peste oameni...” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 19-08-2010) Uneori “Poporul” pucios este îndemnat să-i înalțe “venirii Domnului” o odă a bucuriei și să se ușureze prin ea, și cu nici un chip să nu fugă de ea, ci să fie fierbinte de așteptarea și de dorul ei: “Așa să Mă aștepți și tu, poporul Meu, și să Mă mângâi întru venirea Mea la tine, că Eu vin mereu și te pregătesc și te înnoiesc și te bucur ca să-ți dau putere să te faci bucuria Mea, căci duhul bucuriei este putere de duh și de suflet și de trup în cel care are de la Domnul duhul păcii și al bucuriei. Așa să Mă aștepți, poporul Meu, și să oftezi cu bucurie, fiule, de dorul venirii Mele, și să te ușurezi prin venirea Mea la tine și să te prindă fiori uitându-te la cer și așteptându-Mă să vin, și Eu voi veni și te voi mângâia și te voi ușura de așteptarea Mea când voi veni. O, să nu fugi din calea venirii Mele, ci să fii fierbinte la dor și la așteptare, căci așteptarea înseamnă pregătire mare, fiule.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-2000) Alteori (și cel mai adesea) îndemnurile sunt exact pe dos. “Poporul” pucios este îndemnat să fugă de bucurie și să-și întunece mângîierea venirii Domnului, plângând în pumni, cu lacrimi de crocodil, cu zdrobire de inimă și cu apăsare, durerea care vine de la “omul minciunii” (care nu poate fi altul decât slujitorul Bisericii oficiale, adică preotul sau episcopul): “Să plângi cu Mine, măi poporul Meu, de durerea Mea cea de la omul minciunii și care se fățărnicește că este martorul Meu, slujitorul Meu și moștenitor scaunului Meu.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 09-01-2010) Bineînțeles că cei mai zdrobiți de durere și de plâns și jale sunt tocmai liderii pucioși (denumiți conspirativ “copiii din porți”) căci acolo în ei locuiește “Duhul care plânge”: “O, copii din porți, voi sunteți numai zdrobiți cu inimioara, numai strânși la suflețel, numai într-o jale, tată, și purtați durerea toată senini la față, ca să nu-i doară de la ea pe cei ce sunt poporul cuvântului Meu, cel mângâiat de Duhul Meu și de duhul vostru, căci Duhul Meu locuiește în voi cu toată duioșia lui, și mare putere este în împărăția Mea din om duhul duioșiei, duhul care plânge, fiilor!” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-03-2010) Pucioșii propun și altora o experiență inedită pe care ei au gustat-o din plin: cum să-ți fie dor fierbinte de Cineva care este mereu cu tine, nedespărțit și mereu comunicativ, încât “dialogul” cu El începe a da semne de pălăvrăgeală! De obicei dorul este asociat cu depărtarea în timp și în spațiu de o persoană iubită. Or, pucioșii pretind pe de o parte că “Dumnezeul” aflat de ei este mereu prezent și comunicativ cu ei, pe de altă parte că au obosit de speranță și de dorul fierbinte ca să-L întâmpine, după o așteptare care durează de mai bine de 2000 de ani: “Duhul așteptării Mele se face dor fierbinte în omul care află de Mine, Cel viu în vecii vecilor, și dorul se face gătire în el, și el se apropie cu dor de fructul așteptării lui, de ziua venirii Mele, ziua când Eu voi fi pe pământ cu toți cei ce M-au așteptat și Mă așteaptă să vin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-2000) “Cel ce este așteptat să vină”, așteptat cu dor fierbinte de către om ca să-L întâmpine, a venit o dată întrupat din Fecioara Maria ca să-i arate omului viața pe care trebuie s-o urmeze, și iarăși a mai venit o dată întrupat în Fecioara Verginica, în mare lumină, și tot vine necontenit de atunci de când a venit: “Și iată, a trebuit să vin Eu, și am venit și i-am arătat omului viața Mea ca s-o urmeze și să intre întru Mine, ca să-l ridic prin viața Mea în el. El însă cu greu trage spre umilință, și iarăși Eu am venit, și vin în mare lumină, lucrând și brăzdând cu lumina Mea întunericul de pe pământ și din om, ca să ajung cu dorul vieții veșnice la inima omului, și să-l simtă omul, și să-i simtă gustul și fructul, capătul dorului omului.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-2000) Deși vine nevăzut, “Dumnezeul” Pucioasei are pretenția ca omul să-L vadă venind: “Bat la inima ta, ca să deschizi și să Mă vezi că am venit după tine ca să suflu din nou peste tine, ca să fac din nou ființa ta.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-2000) Venirea nevăzută de la Pucioasa trebuie văzută de om, iar pentru aceasta omul trebuie să-și spele ochii trupești care nu le văd pe cele nevăzute. Venirea nevăzută este o venire de facere din nou a omului, o venire care îl eschivează pe om de la Judecată, o venire de chemare a omului la “știința sfântă” și de schimbarea a omului în “casă a venirii Domnului”: “Am venit să fac din nou ființa ta. [...] Spală-ți și ochii, ca să vezi venirea Mea la tine. [...]N-am venit din cer să te judec. Am venit să te ajut ca să scapi de judecată. Am venit să te chem din noapte și să te fac fiu al zilei, fiu al științei sfinte. Ieși înaintea Mea și Mă ia în tine, ca să fac din tine averea Mea și casa venirii Mele, omule care ai uitat pe Dumnezeu. “(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-2000) |
Citat:
Deci nu e suficient să nu te enervezi pe nemulțumiții și revoltații și mincionșii care vă sfătuiesc pe voi ca să dezinformați și să amăgiți ci trebuie și pe voi înșivă să vă ignorați... căci e clar că sunteți complet păcăliți de păcălicii gLumii nemiștiind voi care e defapt Calea ortodoxă. Păi voi pe toți filmații îi credeți? Nu mai credeți filmații minteresați de poftele lor cele rele: măscăricii zdrăngănici, actori, cântăreți, fotbaliști, sportivi, politicieni, știriști, revoltații contrioversați tolkșockiști contrazicători, științificii explicaționiști ai deșerților de rahate turcești, averații bogătani afaceriști, speculatorii bancheri și pe toți parveniții chiulangii, nu pe trăitorii ăștia ai spurcăciunilor... căci ăștia toți sunt foarte spurcați chiar dacă apar spălați și bine îmbrăcați pe TV... ci voi urmați pe sfinți! Pe sfinții lui Dumnezeu! Și nu v-am mai zis că oricât scrieți și răstălmăciți vă crede dracool? Și apoi placa stricată: Citat:
|
Sau dacă tot nu reușiți un mic gând curat, un sentiment drept și nobil, atunci mai încercați să aveți o revelație cu asta și apoi cu asta și poate o să reușiți ca să nu mai consumați atâta cafia... distrugătoare de Iisuflet...
Nu e oare atât de trist și de păcat de voi?.. sărmanii amăgiți de șarpele viclean și rău. Poate că totuși vi se înseninează mintea privind la o chelie. Sau poate voi nu sunteți decât trupuri... și atunci se explică... toate pofturile, softurile, mofturile voastre cusute cu ață albă, nu din aia subțire ci cu camila aia cât parâma marinărească. |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XVIII)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XVIII)
“Domnul” Pucioasei a venit ca să bată și să I se deschidă de către om; a venit să-i adune pe adepții pucioși în același staul în care se lucrează înfățișarea cea nouă a omului, cea după adevăr; a venit ca să fie mângâiat în dureri întru venirea Lui de către poporul ales, “poporul pucios”; a venit ca “poporul pucios” să ofteze cu dor după venirea care va să vină; a venit ca “poporul pucios” să se ușureze de așteptarea lui după venirea care tot vine dar întârzie să vină: “Fiilor, am grăit cu omul. Am ieșit în întâmpinarea omului. I-am adus aminte de Mine și am bătut ca să-Mi deschidă omul. Și mulți îmi vor deschide, căci Eu de aceea am venit. Am venit ca să-i adun pe cei ce sunt ai Mei și să-i fac să Mă lucreze în ei după voia Mea, după adevăr, ca să știe apoi ce este adevărul. Nici un om nu știe ce este adevărul decât omul care-Mi dă Mie înfățișare în el după voile Mele cele sfinte. Amin. De aceea am venit. Am venit să-i adun pe cei ce sunt ai Mei după adevăr, pe cei ce Mă așteaptă să vin la ei. Mare frumusețe este în cei ce Mă așteaptă pe Mine să vin. Așa să Mă aștepți tu, poporul Meu, și să fii frumos prin așteptarea Mea și să Mă mângâi întru venirea Mea la tine. Așa să Mă aștepți să vin, și să te prindă fiori și să oftezi cu dor de dorul venirii Mele și să te ușurezi prin venirea Mea la tine, căci Eu vin, și mereu vin, și te mângâi și te ușurez de așteptarea Mea când vin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-2000) Nu oricine gustă, nu oricine cunoaște gustul cel dulce al venirii “Domnului” Pucioasei în duh și cuvânt, ci numai “poporul cel micuț” care crede că duhul pe care zice că îl aude este Hristos: “Omul cel pribeag gustă cu greu din venirea Mea la tine, căci el este înveninat de gustul cel amar al minciunii, gust căruia îi zice dulce, de vreme ce el nu cunoaște gustul cel dulce al venirii Mele la tine, dar tu să știi bine numele Meu și cuvântul lui. Numai un cuvânt să știi tu, numai unul, poporul Meu micuț, numai unul: Hristos.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-2000) “Domnul” Pucioasei a venit cu durere mare la Pucioasa. Leacul durerii este cuplul dictatorial al liderilor pucioși, denumiți conspirativ “fiii de la iesle” sau “fiii venirii Lui”, iar iarba de leac este cuvântul lor despre venirea Lui cu sfinții, pe care El o lucrează în taină cu ei: “Voi, fiilor de la iesle […] Am făcut din voi leac pentru durerile venirii Mele. Iarbă de leac este cuvântul venirii Mele la voi pentru cei ce-l iau să și-l pună pe rane spre folosul Meu […]. Iar Eu voi împlini prin voi lucrare de rai pe pământ și viață de nou Ierusalim, pământ nou și cer nou spre bucuria sfinților care așteaptă suspinând cu dor viața cea veșnică pe pământ și venirea lor cu ea, pentru bucuria după care ei suspină așteptând descoperirea fiilor lui Dumnezeu, fiii cei din urmă ai lui Dumnezeu, fiii venirii Mele, cu care Eu lucrez venirea Mea cu sfinții pe pământ, venirea Mea și viața cea de veci pe pământ cu oamenii. .” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 15-02-2000) “Domnul” Pucioasei a venit de la Tatăl ca să adune și să păstorească oile, iar “Cuvântul Lui de azi” este ultima trâmbiță – a opta, dacă numărăm a șasea trâmbiță pe Verginica și a șaptea pe Maria, sora ei după trup (e drept că Biblia nu amintește decât de șapte trâmbițe apocaliptice, dar a greși este omenesc): “Am venit de la Tatăl să păstoresc oile; am venit să le adun și să le păstoresc. Sun din trâmbiță, că așa este scris să fac. Cuvântul acesta este trâmbița cu care sun[...]”(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-02-2000) “Domnul” Pucioasei, deși nu este recunoscut ca Păstor de oameni, Își numește dintre adepții pucioși alți ucenici și alți Apostoli decât cei pe care îi amintește Biblia. Aceștia au ca misiune propovăduirea unei alte Evanghelii (numită de liderii pucioși “evanghelia cea după sfânta Virginia” sau “evanghelia venirii Domnului cu sfinții”): “ Numai Păstor nu vrea omul să-i fiu, căci omul este fiul cel risipitor de viață pentru viața lui pe care și-o pierde prin ea însăși. Dar pe tine, poporul Meu pe care te-am ales dintre oameni […] vă numesc ucenicii Mei cei de la sfârșit, apostolii Mei prin care-Mi vestesc până la margini Eu însumi Evanghelia venirii Mele cu sfinții.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-02-2000) “Poporul” pucios este dăruit cu darul temerii de duhul care se autointitulează “Dumnezeul” lui, iar acest dar îl subjugă ca să și facă trupul lui locaș măturat și curățit și împodobit în care să primească încuibarea și stăpânia acestui duh, căruia i se face slujitor pentru venirea Lui. “Poporul” pucios vestește apoi în gura mare, în cărți și în ziare (dar și prin valuri repetate de spamuri pe internet) că și-a găsit un “Dumnezeu” al lui care-i promite viața veșnică și se așează cu bucurie și cu iubire în așteptarea nenumăratelor promisiuni ale duhului, care sunt frumoase dar nu mai vin. Dar adepții pucioși așteaptă mereu, de 55 de ani așteaptă împlinirile promisiunilor care nu mai vin, chiar dacă unii dintre ei au murit așteptând iar restul s-au risipit plictisiți de așteptare, lăsând locul altora la fel de entuziaști și de naivi ca și ei: “Îți dau în dar temerea de Dumnezeu, poporul Meu. Cu ea vei fi mereu curat și treaz și gata pentru Mine; cu ea Mă vei sluji, că fără ea nimeni nu poate să-Mi fie slujitor și locaș curat pentru stăpânia Mea în omul cel Mie slujitor pentru venirea Mea. Slujitorul Meu este numai cel ce-Mi pregătește venirea prin vestire și prin lucrare, așezându-Mă pe Mine viață veșnică în om. Viața cea veșnică este cu omul prin darul cel lucrător al temerii de Dumnezeu, prin care omul cel iubitor stă mereu gata pentru venirea Mea, pentru bucuria lui întru venirea Mea. Temerea de Dumnezeu este legătura care-l ține pe om alături de Dumnezeu. Ea este ucenicia celor ce învață lucrarea lui Dumnezeu cu omul. Ea este duhul cel treaz care nu adoarme în cel ce o are pe ea ca pavăză a vieții. Darul acestei iubiri să facă din tine iubire pentru Mine, poporul Meu, iar altfel să nu-ți fie iubirea până ce Eu voi veni ca să fiu cu tine pe veci, căci scris este: "Eu sunt cu cei ce se tem de Domnul".” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-02-2000) |
Citat:
Eu stiu un singur lucru :tot ceea ce sunt si tot ceea ce am fizic, mental si spiritual este primit ca un dar de la Dumnezeu. Si Cel ce m-a nascut din nou din apa si din Duh si mi-a luminat calea pana acum se v-a ingriji si de acum in colo de mine si ma v-a hrani cu acea 'mancare' care sa-mi aduca cresterea potrivita. Cu siguranta:" La inceput era "Cuvantul" si Cuvantul era cu Dumnezeu si Cuvantul era Dumnezeu". Eu nu contest acest adevar pentru ca il simt real si prezent in Sfanta Scriptura si in inima mea.Este atat de viu si aproape pentru fiinta mea si as putea sa dau marturie in fiecare zi despre felul in care "Cuvantul" este pentru mine ca o "sabie cu 2 taisuri pana acolo ca desparte maduva de oase".Da, aceasta sabie taie , ori de cate ori ma las curatata,toate 'crescaturile',toate cancerele , toate neghinele si ranile pe care mi le cresc singura.De aceea nu inteleg( poate pentru ca n-am avut a face cu ea) 'ortodoxia pe dos" despre care vorbesti si nici nu-mi bat capul. Judecata nu este a mea, nu mi s-a dat mie s-o fac si eu nu ma urc pe acest tron. Judecata mi s-a dat pentru propriile-mi fapte pentru a le duce la Sf. Spovedanie. Din multele mele experiente in care oamenii se erijau in 'prooroci' si 'mesageri' divini, in care fiecare secta afirma ca este "Unica, singura si adevarata' revelatie a lui Dumnezeu, singurul "Cuvant Adevarat" si vrednic de primit am gasit un indrumar extraordinar atat in Sfanta Scriptura cat si in Sf. Traditie si in scrierile Sf. Parinti pentru a deosebi adevarul de minciuna.Sf. Scriptura spune ca doar dupa implinirea prorociilor se vor cunoaste prorocii adevarati.Iar Sf. Parinti au avut acest dar mare,parintele Arsenie Boca de exemplu,pentru a sluji oamenilor spre mantuirea sufletelor.In afara de scumpul meu duhovnic este tot ceea ce am nevoie sa stiu spre calauzire sufleteasca. Daca acolo sunt cu adevarat proroci sau nu se va vedea dupa implinirea prorociilor lor si daca acolo este lucrarea Domnului se va vedea, caci" dupa roadele lor ii ve-ti cunoaste" si " "Orice vita pe care n-am sadit-o Eu va fi taiata si aruncata in foc". Imi place foarte mult pilda cu neghina.Lucratorii se intrebau nedumeriti: -"De unde a aparut neghina cand noi am semanat doar seminte curate" Stapanul le-a raspuns: - "Un vrajmas a facut acesta". -"Ce sa facem? Sa smulgem neghina?" -"Nu,lasati-o pana la sfarsit" Deci raul si binele, neghina si graul, plusul si minusul coexista in univers pana la 'seceris' si atunci totul se va vedea in adevarata lumina. |
Citat:
Și la sfârșit e tot Cuvântul! Dar Cuvântul Lui Dumnezeu, Iisus Hristos și nu a omului mincinos. Și draga mea, nu mă acuza pe mine de judecată, când eu nu am judecat decât tangențial nu ca să-mi caut slava mea ci doar ți-am arătat că iarăși te lași hrănită cu desfrânarea jidoveacă idolicească, ca și în sectele din care au reușit să fugi... a judecătorei vulpițe cumetrițe care vrea ea, mereu vrea ea ceva, oare ce vrea ea pentru ei? Păi vrea dacă e cineva care o să creadă, vrea să zică că e meritul contrioverselor ei explicaționiste pentru cei ce vor crede. Adică dracul se vrea la originea credinței voastre în Dumnezeu... adică ''ciuma'' și ''lepra'' se întoarce... că de aia are lupul îmbrăcat în haina sfântă așa o râvnă deșertică de nedescris... căci știe că i se apropie sfârșitul tiraniei blestemate... Nu confunda lucrurile căci numai Domnul este Proorocul și Învățătorul care dă cui vrea darurile Sale și nu omul care se erijează la proorocie ca să se dea mare și să se țină mare că știe dând tuturor minciuni dar nici cu degetul nu se atinge ca să trăiască conform cu proorociile pe care cică le știe, conform cu buna învățătură trasă din ele... ci omul acela rău și necredincios e un lăudăros și un mitoman notoriu... Tu uită-te bine la oameni și deosebește-l pe cel care e omul cel lăudăros și se iubește pe sine și atât, deosebește-l pe fratele tău și deosebește duhurile... uită-te atent, ia aminte la fapte și la roade... și vezi care e hoțul și criminalul căci e ușor să acuzi pe slujitorii cei vrednici și buni cu faptele și ''roadele'' cele rele ale altora! Nu te zăpăci! Păi nu e vorba de ei, de prooroci căci Domnul e proorocul ci de Cuvânt, de ce este scris în cărți, și doar citind vei înțelege că este purul Adevăr care s-a împlinit și se împlinește în vederea venirii Domnului a treia oară! Ca să plinească ce mai are de plinit căci așa cum s-a ridicat, tot așa va și reveni, dar de data asta în slavă mare pe norii Cerului... și numai pentru poporul Lui dreptcredincios! Și nu pentru mincinoși sau vicleni sau desfrânați sau răi! Oare ce mai tot așteptați ca să lăsați secul, gLumea? Dacă nu are cine să vă spună, vă repet eu: acolo la Pucioasa Domnul este proorocul și Învățătorul... pregâtind popor dreptmăritor întru venirea Sa. Și cine să vă scoată neghinele din inimă? Toți ispidolii pătimășiei prea pătimașe pentru care vă luptați cu Dumnezeu? Eu? Păi nu despre ei e vorba, neghinele din inimă trebuiesc scoase afară... ci acolo în textul citat de tine e vorba de oamenii neghină! Care au fost sădiți de un vrăjmaș și un potrivnic al Lui Dumnezeu și al omului. Pe ăia lăsa-ți-i, lăsați-i ca să nu cumva să smulgeți și grâul odată cu neghina... deci lăsați gLumea! Și mai bine haimana... decât... |
Citat:
«Drumul spre Mine este postul, rugăciunea, milostenia, spovedania și împărtășania. Nu vă depărtați de biserică». Dar pe de altă parte zicea: «Vai vouă, preoților care fumați în sfântul altar sau vă căsătoriți a doua oară!». si: Dar în luna octombrie 1960, pe când grăia Domnul la mine în casă, și fiind sigură că nu este nimeni străin, a început Domnul să strige: „Femeie, pentru ce te-ai despărțit de biserică? Mai bine îți frângeai mâinile și picioarele decât să te desparți de biserică. Femeie, femeie, ard doisprezece fluturi în foc, și cu tine treisprezece, femeie. Mergi la biserică și te spovedește!“. Maica Verginica a început să se zbuciume în pat și să strige mai tare. Eu plângeam, că nu știam ce înseamnă acest lucru, dar lângă pat a apărut o vecină, cu numele Teodorescu Anastasia, și pe care o adusese mama mea să asculte în ascuns, și a început să strige cu lacrimi în ochi: „Eu sunt, am douăsprezece avorturi și m-am dus la adventiști“. Dimineața s-a dus la biserică, s-a spovedit, și urmează la biserica Sfânta Parascheva. |
Citat:
Și nu pe mine să mă crezi că la nimic nu-ți folosește, nici ție, nici mie, ci crede Lui Dumnezeu... și Credința Ta te va Mântui. Căci sf. Pavel identifica pe Domnul cu Credința! Deci nu mă încântă pe mine cu nimic dacă mă crezi sau nu că eu nu caut să mă crezi pe mine și ''nu cad oare două vrăbii la un ban''? Adică fiind noi cuprinși de vraja cea mai mare pentru a nu mai răbda!.. sărăcia?.. pentru eterna reîntoarcere în gLumea poftelor rele. |
"O, împacă-te cu Dumnezeu, neam român! Ia-L de Stăpân al tău, ca să nu-ți fie ție rău pe pământ! Întreabă-L pentru soarta ta și ascultă-I povața, că are pe vatra ta albia cuvântului Său din vremea aceasta și grăiește cu tine ca un tată bun și plin de grijă pentru viața ta! Voi, cei din porți, (Din parlament și guvern, n.r.) nu întoarceți spatele înspre cuvântul Meu de peste voi,iar voi, cei ce stați în nume de păstori peste neamul român, nu fiți necredincioși cuvântului Meu, care vă îndeamnă să fiți sfinți și credincioși venirii Mele cuvânt pe pământ acum, la sfârșit de timp! O, așa cum am grăit prin vasele purtătoare de Dumnezeu până în vremea întrupării Mele, de am lăsat pe pământ cuvântul Meu, care s-a făcut carte și care s-a adeverit întru Mine tot, o, tot așa grăiesc și azi, căci am puterea toată în cer și pe pământ dată de Tatăl Meu spre folosul oamenilor. Iubiți pe pământ iubirea Mea în om și între om și om! Treziți duhul rugăciunii cea pentru zilele acestea, căci zilele sunt grele, iar duhul lui antichrist dă să cuprindă în duhul lui și acest neam, pe care Eu, Domnul, l-am ales Mie! Vă voi cere socoteală dacă nu veți păstra viața acestui neam, viața cu Dumnezeu din zi în zi mai mult, spre nimicirea lucrării satanice de pe pământ, căci neamul român are alegere aparte între neamuri, iar cei ce nu cred aceasta, vor lua plată cu cei necre- dincioși cuvântului Meu, care descoperă planurile Domnului"
Mie mi se pare o chemare la o traire sfanta ,la cainta si pocainta la unire si iubire sfanta si nu la dezbinare . |
Poate nu ați priceput programarea... iată atunci cheia... sol sau fa-ls.
Și apoi Recapitulare: ''La așa concluzii, am rămas mască și fără cuvinte așa că las să vorbească doar placa stricată, aia cu zmeus: „Deci nu te mai agita dejaba, că oricum nu te mai cred! Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”'' (Îmi cer iertare pentru cei căzuți în mrejele artistei foarte frumoase și foarte ademenitoare, căci este doar o fetiță... și zic asta pentru cei căzuți fără să vrea în ispita poftei rele, a lor, căci videoclipurile sunt foarte dure pentru oricine chiar dacă par inofensive și frumușele și colorate.) |
Citat:
Deci ți se pare perfect Adevărat și ai înțeles bine ce ai citit și nu te teme de gLumea cea rea și spurcată că gLumea nu face nici cât o ceapă degerată. |
Dar draga mea Grabriella, se pare că nu ai dat data atunci când ai prezentat citatul din Cuvântul lui Dumnezeu ca să afle și să știe cel interesat unde anume să caute... după dată.
Mă bucur totuși de vorbele tale, nu pentru mine ci pentru tine... că eu nu vreau să mă laud cu trupul tău... Și uite îți pun o melodie frumoasă. Și una pentru mariamargareta roata bicicleta... . Și la sfârșit una pentru amândouă, ca un fel de mesaj de la cei morți... despre noi... și apoi încă odată. Și una pentru mine. Și apoi placa stricată, aia cu zmeus: „Deci nu te mai agita dejaba, că oricum nu te mai cred! Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”'' |
Citat:
Un pas mic, ușor de făcut, dar cu consecințe uriașe. După aceea ți se ivesc două opțiuni, una mai grea și alta mai ușoară. Ce mai grea este să alegi care dintre biserici sau "sectele cele bune" este simultan și cea adevărată, pentru că toate mărturisesc despre sine că sunt "singura cea adevărată". Cea mai ușoară este să alergi necontenit de la una la alta, ca fluturele care trece din floare în floare, căutând mereu ceea ce nu vei găsi niciodată. |
Citat:
Am să-ți răspund eu. Secta "Noul Ierusalim" își are originea în revelația pe care o tânără cu probleme psihice severe a avut-o în anul 1955 când i s-a părut că-I vorbește Însuși Domnul. Pe tânără o chema Virginia(Verginica) Tudorache, iar evenimentul avea loc în satul Maluri din jud. Dâmbovița. Îndată niște săteni mai exaltați au preluat fenomenul și l-au stimulat, transcriind toate mesajele care veneau de acum tot mai des de la “Domnul”. În această perioadă mesajele erau 100% ortodoxe, de aceea fenomenul a fost încurajat și de preotul bisericii din sat. Cu timpul, pe lângă Verginica s-au atașat o droaie de profitori, căci tânăra era cotată de acum ca "proorociță" și primea multe daruri materiale și de altă natură de la cei nevoiași care veneau la ea ca la o ghicitoare, ca “să le spună Domnul”: cu cine să-și mărite fata, când o să-i fate vaca, ce dușmani are și cu să se păzească de ei, ș.c.l. Printre profitori s-au numărat doi inși, unul exaltat (Dănciucă Gheorghe, zis nea’Mișu, zis și “pătorul Daniel”) și altul de-a dreptul grosier și brutal ( Costache Cristea, zis nea’Cristea, zis și “tătucul” Cristea), care s-au autointitulat “păstori” și care făceau și dregeau totul ca sfetnici de taină ai Verginicăi. Alt profitor a fost Stoica Nicolae care, deși era mai mic cu 15 ani decât Verginica iar Verginica era chioară de un ochi, s-a căsătorit "creștinește" (citește: din interes) cu ea, a dus câțiva ani o viață privilegiată în cadrul sectei, iar apoi a părăsit-o și s-a încurcat cu altă femeie. Verginica a fost internată în cursul vieții de mai multe ori în clinici psihiatrice la Plătărești, Bălăceanca, Jilava, Târgoviște. În ultimii ani ai vieții, Verginica s-a mutat și a “proorocit” la Pucioasa, iar în anul 1980 a murit. A urmat imediat o derută totală în rândul adepților ei, deoarece Verginica “proorocise” că ea nu va muri până ce ea și “poporul ei” nu vor vedea venirea Domnului pe norii cerului și-L vor întâmpina în văzduh. După mai bine de un an tăcere (14 decembrie 1980- 2 februarie 1982, perioadă în care “Domnul” Pucioasei a tăcut chitic, fără să mai dea nici un mesaj și nici un alt semn de viață) “păstorii” nea’Mișu și nea’Cristea au îndemnat-o pe lelica Maria, sora după trup a Verginicăi, să preia cârma “proorociei”. Lelica Maria a început să “proorocească” șovăitor, aducând mesaje evident diferite ca substanță, tonus și întindere de mesajele Verginicăi. “Poporul” Verginicăi însă se risipise în mare măsură, fie întorcându-se în bisericile din sate, fie căzând în necredință. Lelica Maria a “proorocit” până în anul 1994, și ar mai fi proorocit încă mult și bine (deoarece a murit abia în 1997) dacă n-ar fi apărut o concurență acerbă la “proorocie” în persoana Mihaelei Tărcuță. Această moldoveancă îngâmfată și ambițioasă a început și ea să “proorocească”, în paralel cu lelica Maria, încă din anul 1990, într-un stil și de o factură mult mai elevată și mai convingătoare,așa încât între anii 1990 și 1994 “Domnul” Pucioasei vorbea pe două canale simultan, dar într-o manieră complet diferită: prin lelica Maria vorbea simplist ca și prin Verginica, în perioadele când ea era compet adormită și inconștientă, iar Mihaelei îi vorbea elevat, pe când era trează, la ureche (când la una, când la alta, când la amândouă). În 1994 Mihaela a forțat-o pe lelica Maria, prin mesajele aduse de ea “de la Domnul” , să se retragă din funcția de “proorociță”, ceea ce lelica a și făcut , lăsând-o pe Mihaela singura stăpână în fruntea bucatelor. Acum urmează cotitura. Mihaela avea deja (încă din copilărie) unele afinități și influențe dogmatice fie de la adunările “Oastei Domnului”, fie de la grupările adventiste din Moldova, fie de la viziunile paranoice ale unor monahi rătăcitori “ortodocși pe stil vechi” precum a fost călugărul Gherasim, așa încât a început treptat să instituie un trend deviaționist în cadrul “mișcării” de la Pucioasa, care fusese până atunci ortodoxă. S-a folosit de un ierarh ortodox pentru a sfinți un locaș de cult proiectat de ea a fi folosit în circuit închis și apoi l-a instigat spre a obține o recunoaștere oficială din partea BOR pentru “mișcarea de la Pucioasa”, ca fiind un model de trăire ortodoxă pentru întreaga Biserică. Deoarece Sinodul BOR a calificat “mișcarea” de la Pucioasa ca “străină ortodoxiei”, iar ierarhul s-a trezit la timp că este pe cale de a face o mare greșeală susținând o mișcare cu tendințe sectare, Mihaela a dat semnalul replierii și schismei. Pucioșii s-au rupt de BOR, mesajul lor s-a schimbat complet și s-a radicalizat, trecând de la apreciere la blasfemie la adresa BOR și infestându-se treptat cu erezii. Așa se explică de ce în perioada Verginicăi și a lelicăi Maria, cuvântul de ordine al “proorocițelor” era: “creștini, nu vă depărtați de biserica strămoșească!” și “creștini, cinstiți fețele bisericești!”, iar în perioada Mihaelei cuvântul de ordine este “în biserica din lume (BOR) a ajuns urâciunea pustiirii la loc de cinste” și “toți preoții și episcopii din BOR au pe frunte pecetea lui Antihrist”. Consecințele? Astăzi nici un credincios “pucios” nu mai calcă în vreo biserică a BOR, nu-i cinstește pe preoți, nu apelează la serviciile religioase uzuale (botez, cununie, maslu, spovedanie, împărtășanie, vecernie, liturghie), excepție făcând slujba înmormântării – asta pentru că nu au (încă) un cimitir care să fie numai al lor. Mai mult, ei au o pseudo-instituție a “Bisericii Noul Ierusalim” separată, schismatică, în care slujesc “preoți” și “arhierei” fără hirotonie. Slujesc prin paraclise improvizate, nesfințite, amenajate în poduri de case sau în subsoluri (pe vremea călugărului Gherasim, printre pucioși erau și femei care slujeau ca "preotese" și făceau sfânta liturghie prin case particulare). Nu mai recunosc cele 7 Sfinte taine ale Bisericii, considerând printre altele că instituția căsătoriei este o formă subtilă de legalizare a desfrânării dintre bărbat și femeie, iar de botez nu mai au nevoie îndată ce ei nu mai vor și de aceea nu mai fac copii. De asemenea, taina hirotoniei este desfigurată, ei renunțând la sluba tradițională în care are loc punerea mâinilor episcopilor pe capul candidatului la preoție sau la arhierie. Au o colecție de predici adunate din mesajele Verginicăi, Mariei și Mihaelei într-o carte, pe care ei o consideră o carte sfântă, care prelungește învățăturile Bibliei, și pe care ei o denumesc “Evanghelia după Sfânta Virginia” (impropriu denumită așa, deoarece textele nu aparțin numai Virginiei, ci tustrelelor “proorocițe”; și oricum, sunt pline de erezii) |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XIX)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XIX)
“Poporul” pucios se face pildă de ascultare și pentru alți naivi care ar voi eventual să se alăture acelora care au darul temerii de duhul pucios cel se declară a fi un “Dumnezeu” neputincios, căruia el I se face sprijin și putere pe pământ și semn înaintemergător pentru venirea Lui: “Fac din tine pildă de iubire, pildă de ascultare prin darul temerii de Dumnezeu, iar tu să fii puterea Mea pe pământ, poporul Meu, și să se hrănească din tine popoarele cu viață, cu viața Mea din tine, căci te-am pus pildă a Mea înaintea neamului omenesc și am făcut din tine semn înaintemergător pentru venirea Mea, că Eu, ca un bun Păstor știind semeția omului, am găsit cu cale să-l judec prin tine pe om, [...]” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 27-02-2000) Cei care păzesc calea venirii duhului vorbitor sunt liderii pucioși, dăruiți de tatăl lor, duhul, cu dregătoria de “fii străjeri”: “Vine ploaia, fiilor străjeri în calea venirii Mele.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Și “venirea Domnului Pucioasei cu sfinții Lui” a venit, și Judecata Lui peste cei vii și peste cei morți a început, dar învierea morților este încă așteptată ca să vină. Însemnă că morții se vor judeca în contumacie (Biblia stabilește o cu totul altă cronologie a faptelor: întâi are loc învierea morților, și abia după aceea are loc Judcata cea Mare): “Eu sunt Judecătorul peste vii și peste morți, iar sfinții sunt cu Mine întru venirea Mea și așteaptă învierea morților și viața veacului ce va să fie, și fiecare va sta la rândul cetei sale și va aduna rod din cele ce a semănat pe pământ. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Sunt criticați apoi preoții care citează versetul referitor la a doua venire a Domnului (verset care spune că “…de ziua și de ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl” – Matei 24,36; Marcu 13, 32). Astfel, în loc să răstălmăcească acest verset, spunându-le oamenilor că “…de ziua și de ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, ci numai Fiul și Tatăl”, preoții îl reproduc mot-a-mot din Biblie. În acest mod, oamenii care ascultă predicarea Bibliei îndepărtează cu a lor putere, chipurile (cu concursul preoților scrupuloși), ziua venirii Domnului, și de aceea ea întârzie să vină: “Pe pământ se dă citire în ziua aceasta din cartea Evangheliei Mele cea despre a doua Mea venire, dar omul care aude această Evanghelie nu se apropie de ziua venirii Mele, ci, din contra, o depărtează de el chiar prin îndemnul preoților, căci preotul peste tot zice că nu știu nici Eu, Fiul, de ziua venirii Mele. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Acest raționament al liderilor pucioși este profund defectuos. Chiar dacă presupunem că așa ar fi trebuit să fi procedat preoții, răstălmăcind public textul Scripturii, tot nu există nici o legătură între voința singulară a Tatălui (care stabilește și știe ziua venirii Fiului) și voința îndrăzneață și interesată a oamenilor (de a întârzia cât mai mult această venire). Nu e suficient să vrei ceva, trebuie să mai și poți. Or, Tatăl ceresc este Atotputernic, iar omul, chiar dacă se ajută de “minunile” tehnicii, este în multe situații atotneputincios. Invers, dacă presupunem că atât Tatăl, cât și Fiul cunosc ziua venirii Fiului pe pământ, asta nu-i împiedică pe oameni cu nimic să dorească în chip interesat întârzierea acestei veniri, dacă așa vor ei. Liderii pucioși își justifică poziția lor în felul următor: Cuvintele Bibliei sunt – chipurile – intenționat amăgitoare, mincinoase pentru om, în așa fel ca omul să fie dus zăhărelul și să accepte că trebuie să stea întărit pentru veghe în toată clipa, așteptând înfrigurat cea de-a doua venire a Domnului. Preoții n-ar avea dreptul să reproducă textul biblic întocmai, citând cuvintele Mântuitorului, ci să le interpreteze prin răstălmăcirea cuvenită care le răstoarnă sensul: “O, fiilor străjeri, de ce, tată, zic preoții așa? Aceasta am zis Eu. De ce zic și ei așa? De ce nu zic ei ca Mine, căci Eu am mers până la capăt cu zisul prin Evanghelia Mea despre ziua venirii Mele. Dar voi, fiilor unși pentru vremea venirii Mele, voi, tată, cum ziceți despre cuvintele Mele de atunci? – Dacă Tu ai zis: "De ziua și ceasul acela nu știe nimeni, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl", ai zis așa ca să întărești omul pentru veghe în toată clipa, Doamne, de vreme ce pe neașteptate vii. Iar omul care Te așteaptă trebuie să fie îmbrăcat și încălțat, ca și cum Tu vii în orice clipă, că Tu ai zis: "Fiți gata, că în ceasul în care nu gândiți Fiul Omului vine".” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XX)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XX)
Dar dacă am admite că textul Biblic este corect, n-ar fi mai bine, n-ar fi mai sănătos? Cu ce s-ar schimba lucrurile în ce privește venirea Domnului? Cu nimic. Omul este dator să-L aștepte liniștit pe Domnul ca să vină, indiferent dacă ceasul venirii Lui este cunoscut de una, de două, sau de toate trei Persoanele Sfintei Treimi. Oricum tainele Dumnezeirii îi sunt inaccesibile, așa că este inutil să despice firul în patru, ca să deducă el cu mintea lui dacă Tatăl știe mai multe decât Fiul (Matei 24,36) sau dacă Fiul primește toate de la Tatăl (Matei 11, 27); dacă Tatăl este mai mare decât Fiul (Ioan 14, 28) sau dacă sunt egali, Tatăl fiind una cu Fiul (Ioan 10, 30). Iar dacă nu înțelege aceste taine (care se completează, nu se contrazic), să deducă precipitat că Biblia are inconsecvențe sau minte pe alocuri, și să se grăbească să o “corecteze” prin raționamente “savante”. Liderii pucioși se raportează însă la o altă venire, cea despre care ei spun că a avut deja loc: “venirea Domnului de la Pucioasa”. În acest context, este firesc să li se pară de-a dreptul incceptabil ca preoții să ignore această “venire” cu seninătate, în loc să o propovăduiască în biserici ca pe o epocală împlinire a proorociilor Scripturii, întărindu-i pe oameni să creadă și să se alăture ereziei de la Pucioasa. Venirea Domnului trebuie asociată neapărat cu teama terifiantă, deși Biblia spune că se vor teme numai cei necredincioși, în timp ce credincioșii o vor primi cu bucurie. Pucioșii pretind că Hristos trebuie așteptat neapărat cu teamă, iar cei care Îl așteaptă cu bucurie sunt învățați așa de către Antihrist: “– O, de ce nu zic și preoții din lume, de ce nu zic și ei tot așa, ca să întărească pe oameni pentru venirea Mea? Eu iată, vin și iar vin, și ei dorm dimpreună cu cei de sub ei, iar venirea Mea iat-o, căci am descoperit-o sfinților și părinților prin îngeri, ca să pun omul la veghe. Antichrist însă zice că vrea să Mă aducă el cu pace, ca să aduc trai omenesc pe pământ, și așa l-a învățat pe om să Mă aștepte și să nu se teamă omul de venirea Mea. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Pucioșii nu propovăduiesc un Hristos al milei și al iertării, ci un Hristos al temerii și al terorii, asemănător cu modelul vechi-testamentar al unui Dumnezeu părtinitor, gelos, mânios și răzbunător. “Hristosul” pucios își alege adepții nu dintre cei care-L iubesc, ci dintre cei care se tem de El. Venirea Lui este acum și aici, la Pucioasa, și despre ea se spune “iat-o!” dar nimeni nu o vede cu ochii: “El a uitat că Eu sunt cu cei ce se tem de Mine și că întru ei îmi gătesc calea și plăcerea, iar el va rămâne rușinat cu toate minunile lui mincinoase, minuni care ar vrea ele să aducă oamenilor viață lumească și libertate ca la oameni, nu ca la Dumnezeu. Iar venirea Mea iat-o, și nimeni nu știe să se uite la Mine și să Mă vadă.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Dar de ce nu văd oamenii venirea “Domnului” de la Pucioasa? Ochii lor sunt închiși sau bolnavi, și trebuie unși cu alifie pentru ochi, iar alifia este “Cuvântul” pucios. Cei care însă citesc și își însușesc “Cuvântul”, în “Cuvânt” și prin “Cuvânt” văd (dar nu și aievea) și aud venirea “Domnului” și “Judecata Lui prin cuvânt”: “Cuvântul Meu este alifie de ochi, dar cel ce nu se pocăiește lăsându-se de păcate ca să-Mi deschidă și să stea îmbrăcat și încălțat întru venirea Mea, acela nu deschide ochii ca să vadă și să audă venirea Mea și să înțeleagă cuvântul Meu și calea lui spre oameni, cale cu lumină, cale cu înviere din moartea păcatelor, calea venirii Mele cu judecata prin cuvânt și cu învierea prin cuvânt, căci prin cuvânt am lucrat dintru început. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Pucioșii pretind că “Domnul” lor a venit de 55 de ani pe pământ ca să facă lucruri minunate – dar aceste lucruri și împlinirile lor sunt numai pe hârtie, în cărțile lor pucioșești, căci nu se văd aievea pe nicăieri. Nici învierea morților, nici transformarea pământului în cer, nici judecata preoților pentru roadele lor nu se văd pe undeva, ca să mărturisescă prin împlinirea lor despre această “venire” de 55 de ani: “… omul n-a stat cu temere de Dumnezeu pe pământ nici după căderea lui din rai, și așa s-a înmulțit neamul omenesc pe pământ, iar Eu, Domnul, îl rabd așa de șapte mii de ani. Dar acum am venit iar cuvânt deasupra pământului; am venit pentru învierea morților; am venit ca să fac din pământ cer, și din mort, viu, și voi cere rodul celor ce s-au așezat în numele Meu lucrători peste oameni, și fiecare va culege ce a semănat; ce a pus în pământ, aceea va culege; vii sau morți va culege. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Cei 55 de ani de “venire a Domnului” la Pucioasa sunt considerați adesea de către pucioși a fi o singură zi: “Ziua Domnului”, “ziua înfricoșatei judecăți”. De ea nu va scăpa nimeni așa de ușor, de pe o zi pe alta, așa că cei care dau să fugă de ea mai bine s-ar apropia ca s-o întâmpine. În acest caz ar avea ca răsplată “coroana venirii Domnului” și vor fi băgați la masa de nuntă de la Pucioasa, unde este o permanentă atmosferă de “sărbătoare a venirii Domnului” pentru cei băgați la sărbătoare: “Ziua venirii Mele cea de a doua este numită de sfinții Mei ziua înfricoșatei judecăți. Zadarnic dă omul să fugă de ea. Mai bine să se apropie de ea omul, că nimeni nu scapă de ea, nici morții, nici viii. Dacă ți-e teamă, omule, de ea, scoală-te și te pregătește pentru ea, ca să nu pieri prin ea, ci să fii apoi fiul învierii, fiul veacului ce va să fie. Scoală-te și te scutură de pământ și de tot ce e pe el, și te spală apoi, că iată, apa curge în ploaie din cer pe pământ ca să te curețe din creștet până în tălpi pentru venirea Mea, iar apoi Eu te îmbrac și te încalț și îți pun coroana venirii Mele și te bag la masa Mea de nuntă, te bag la sărbătoarea venirii Mele, la praznicul împărăției cerurilor pe pământ, omule. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) |
Citat:
Și ce vă mai place vouă să scoateți zvonuri și să răspândiți minciunile apoi ca pe niște știri, niște bârfe „adevărate” și contrioversate... V-am zis : ați fost programate și autoprogramate și funcționați cu cărbune încins scoțând aburi ca trenurile intercity, adică alea simandicoase cu abur ce se coase cu ață albă de mătase din aia groasă cât parâma, din aia ce nu vrea să intre prin gaură la ac ci ea vrea să intre numai prin gaura de la butoi și acolo să se pună pe supt tot vinul exact ca o sugativă... că vrea să se ascundă fiindcă e timidă... mitomania asta. Păi nu descri tu exact optica ta acuzând pe alții cu ea? Nu toți ortodocșii trufași și sectanți e buni doar că e ortodocși? Nu toți sectanții și oamenii e răi și e eretici doar că e sectanți? Nu tu ai acest microb sectant în tine și ești cea mai sectantă dintre toți căci judeci și osândești pe toți viceversa vicentoarsa viceglobul pământesc deși nu există glob pămîntesc și cu toate astea pe tine nu vrei să te vezi cu niciunchip cît ești chiar dumneata de eretică și sectantă? Nu e despre tine în toate poveștile tale? Nu te vezi pe tine în ele? Ele sunt chipul tău! Chiar vrei să mă faci să te cred că cică vrei să ne păzești de alunecarea în erezie și sectologie?.. păi tu ești eretica și sectanta numărul unu mondial și nu vrei cu niciunchip să te oprești și să nu mai osândești pe Domnul... dar să știii că nu pe Domnul Îl osândești ci pe tine însuți că El n-are nevoie să Îl apere cineva dar tu o să ai nevoie... Dar cine crezi că o să vie să apere pe cea care a osândit la nesfârșit pe Dumnezeu?.. și crezi că te vei ști apăra singură? Iar pe dracool să nu te bazezi căci va fi primul care se va bucura când ți se va aplica pedeapsa cea mai mare și mai sadică... primul care te va părăsi la greu, greul tău nu al lui... Eu te-am apărat mereu dar dacă nu ai dorit să fi scăpată de răul în care te adâncești... ai să-ți primești ceea ce ți-ai căutat cu atât de mare pătimașă poftă de a defăima pe alții... Deci Grabriella, las-o dragă, că femeia asta te trage în fundul iadului... ei... las-o să se ducă singură... că poate dacă va simți fierbințeala focului și putoareaoarea de acolo se va cutremura în cugetul ei și întorcându-se din minciuni și nedreptăți se va mântui, căci păcătosul ce se întoarce din păcate se va mântui tot așa cum dreptul care se întoarce la fărădelege se va pierde... Așa că stimabilăabilă mm-roata-bicicleta ia mai vizionează și ascultă placa stricată de szmeeeus, poate apare și în mintea ta un licăr cât de mic: Citat:
|
Și încă o chestiune, cine te pune pe tine să sari din floare în floare? Stai liniștit la casa ta și fă din ea o mănăstire. Păi nu v-am zis că acolo Domnul se pregătește întru venirea Sa a trei oară? V-am zis că a venit a doua oară și mereu în Duhul, dar voi pentru idolii voștrii vă luptați cu Dumnezeu căci pentru iubirea pătimașe de idoli vă luptați cu atâta pătimășie cu sfinții și proorocii Lui... defapt tocmai contra la proorocii Lui Dumnezeu, contra lui Iisus Hristos Domnul, căci acolo El este proorocul și Învățătorul și nu omul... nu omul!
Uite vă repet că poate pricepeți mai greu, căci repetiția e maica învățăturii, (faptele bune și roadele sfinte și veșnice, dragostea curată) : Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Domnul e bun și drept și credincios și nu minte cu niciunchip! Și acolo El este proorocul și Învățătorul trimis de Tatăl și nu omul... nu omul! Iar dreptatea Lui Divină vine din dragostea Lui curată și mila curată, din Tatăl, și nu din ce crede omul că ar veni și ar fi dreptatea: ambiția pentru întietatea în deșertăciunile vremelnice ale lăcomiei și mîndriei și mitomaniei răutății pismei și iubirii de sine pentru a beneficia de blestemul ce vine din hulirea Lui Dumnezeu... |
Și... am uitat, de placa stricată, aia cu zmeus:
„Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred! Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”'' Și dacă tot la murul plin de murmure și fără de roade tragi... mereu la măsea ca să te înăbuși singură printre spini și mărăcini, atunci te întreabă tu singur, pe tine, așa... căci nu e de-ajuns doar atât ca să crezi și să decizi ci... vino... să vezi și să auzi ce-ți mai trebuie......... credință. |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXI)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXI)
Dar dacă am admite că textul Biblic este corect, n-ar fi mai bine, n-ar fi mai sănătos? Cu ce s-ar schimba lucrurile în ce privește venirea Domnului? Cu nimic. Omul este dator să-L aștepte liniștit pe Domnul ca să vină, indiferent dacă ceasul venirii Lui este cunoscut de una, de două, sau de toate trei Persoanele Sfintei Treimi. Oricum tainele Dumnezeirii îi sunt inaccesibile, așa că este inutil să despice firul în patru, ca să deducă el cu mintea lui dacă Tatăl știe mai multe decât Fiul (Matei 24,36) sau dacă Fiul știe și primește toate de la Tatăl (Matei 11, 27); dacă Tatăl este mai mare decât Fiul (Ioan 14, 28) sau dacă sunt egali, Tatăl fiind una cu Fiul (Ioan 10, 30). Iar dacă nu înțelege aceste taine (care se completează, nu se contrazic), să deducă precipitat că Biblia are inconsecvențe sau minte pe alocuri, și să se grăbească să o “corecteze” prin raționamente “savante”. Liderii pucioși se raportează însă la o altă venire, cea despre care ei spun că a avut deja loc: “venirea Domnului de la Pucioasa”. În acest context, este firesc să li se pară de-a dreptul incceptabil ca preoții să ignore această “venire” cu seninătate, în loc să o propovăduiască în biserici ca pe o epocală împlinire a proorociilor Scripturii, întărindu-i pe oameni să creadă și să se alăture ereziei de la Pucioasa. Venirea Domnului trebuie asociată neapărat cu teama terifiantă, deși Biblia spune că se vor teme numai cei necredincioși, în timp ce credincioșii o vor primi cu bucurie. Pucioșii pretind că Hristos trebuie așteptat neapărat cu teamă, iar cei care Îl așteaptă cu bucurie sunt învățați așa de către Antihrist: “– O, de ce nu zic și preoții din lume, de ce nu zic și ei tot așa, ca să întărească pe oameni pentru venirea Mea? Eu iată, vin și iar vin, și ei dorm dimpreună cu cei de sub ei, iar venirea Mea iat-o, căci am descoperit-o sfinților și părinților prin îngeri, ca să pun omul la veghe. Antichrist însă zice că vrea să Mă aducă el cu pace, ca să aduc trai omenesc pe pământ, și așa l-a învățat pe om să Mă aștepte și să nu se teamă omul de venirea Mea. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Pucioșii nu propovăduiesc un Hristos al milei și al iertării, ci un "Hristos" al temerii și al terorii, asemănător cu modelul vechi-testamentar al unui Dumnezeu părtinitor, gelos, mânios și răzbunător. “Hristosul” pucios își alege adepții nu dintre cei care-L iubesc, ci dintre cei care se tem de El. Venirea Lui este acum și aici, la Pucioasa, și despre ea se spune “iat-o!” dar nimeni nu o vede cu ochii. “El a uitat că Eu sunt cu cei ce se tem de Mine și că întru ei îmi gătesc calea și plăcerea, iar el va rămâne rușinat cu toate minunile lui mincinoase, minuni care ar vrea ele să aducă oamenilor viață lumească și libertate ca la oameni, nu ca la Dumnezeu. Iar venirea Mea iat-o, și nimeni nu știe să se uite la Mine și să Mă vadă.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Dar de ce nu văd oamenii venirea “Domnului” de la Pucioasa? Ochii lor sunt închiși sau bolnavi, și trebuie unși cu alifie pentru ochi, iar alifia este “Cuvântul” pucios. Cei care însă citesc și își însușesc “Cuvântul”, în “Cuvânt” și prin “Cuvânt” văd (dar nu și aievea) și aud venirea “Domnului” și “Judecata Lui prin cuvânt”: “Cuvântul Meu este alifie de ochi, dar cel ce nu se pocăiește lăsându-se de păcate ca să-Mi deschidă și să stea îmbrăcat și încălțat întru venirea Mea, acela nu deschide ochii ca să vadă și să audă venirea Mea și să înțeleagă cuvântul Meu și calea lui spre oameni, cale cu lumină, cale cu înviere din moartea păcatelor, calea venirii Mele cu judecata prin cuvânt și cu învierea prin cuvânt, căci prin cuvânt am lucrat dintru început. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Pucioșii pretind că “Domnul” lor a venit de 55 de ani pe pământ ca să facă lucruri minunate – dar aceste lucruri și împlinirile lor sunt numai pe hârtie, în cărțile lor pucioșești, căci nu se văd aievea pe nicăieri. Nici învierea morților, nici transformarea pământului în cer, nici judecata preoților pentru roadele lor nu se văd pe undeva, ca să mărturisescă prin împlinirea lor despre această “venire” de 55 de ani: “… omul n-a stat cu temere de Dumnezeu pe pământ nici după căderea lui din rai, și așa s-a înmulțit neamul omenesc pe pământ, iar Eu, Domnul, îl rabd așa de șapte mii de ani. Dar acum am venit iar cuvânt deasupra pământului; am venit pentru învierea morților; am venit ca să fac din pământ cer, și din mort, viu, și voi cere rodul celor ce s-au așezat în numele Meu lucrători peste oameni, și fiecare va culege ce a semănat; ce a pus în pământ, aceea va culege; vii sau morți va culege. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Cei 55 de ani de “venire a Domnului” la Pucioasa sunt considerați adesea de către pucioși a fi o singură zi: “Ziua Domnului”, “ziua înfricoșatei judecăți”. De ea nu va scăpa nimeni așa de ușor, de pe o zi pe alta, așa că cei care dau să fugă de ea mai bine s-ar apropia ca s-o întâmpine. În acest caz ar avea ca răsplată “coroana venirii Domnului” și vor fi băgați la masa de nuntă de la Pucioasa, unde este o permanentă atmosferă de “sărbătoare a venirii Domnului” pentru cei băgați la sărbătoare: “Ziua venirii Mele cea de a doua este numită de sfinții Mei ziua înfricoșatei judecăți. Zadarnic dă omul să fugă de ea. Mai bine să se apropie de ea omul, că nimeni nu scapă de ea, nici morții, nici viii. Dacă ți-e teamă, omule, de ea, scoală-te și te pregătește pentru ea, ca să nu pieri prin ea, ci să fii apoi fiul învierii, fiul veacului ce va să fie. Scoală-te și te scutură de pământ și de tot ce e pe el, și te spală apoi, că iată, apa curge în ploaie din cer pe pământ ca să te curețe din creștet până în tălpi pentru venirea Mea, iar apoi Eu te îmbrac și te încalț și îți pun coroana venirii Mele și te bag la masa Mea de nuntă, te bag la sărbătoarea venirii Mele, la praznicul împărăției cerurilor pe pământ, omule. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) |
esti tare suparata! roaga-te pentru ei.... poate nu isi dau seama ca sunt pe aratura!!!
preot marian norway |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXII)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXII)
În martie 2000 s-a proclamat solemn de către “Domnul” de la Pucioasa învierea morților. Trâmbița lui pucioșească a sunat îndelung, iar morții care au auzit-o trebuiau să se trezească și să se scoale din morminte peste puțin, puțin timp, pregătindu-se de cea de-a treia venire a Celui care a venit acum a doua oară ca să-i trezească din morți pe morți. De atunci însă au trecut nu puțin timp, ci mai bine de 10 ani încheiați și nici un mort nu s-a sculat, și nici măcar nu s-a întors vreunul de pe o parte pe alta (poate n-o fi auzit trâmbița, trebuia să fi sunat mai tare; sau poate morții vor să mai moțăie un pic). Ziua înfricoșatei Judecăți este însă aproape, iar sufletele abia așteaptă învierea trupurilor lor ca să meargă la Judecata care va veni: “Eu sun din trâmbiță învierea morților. Să se trezească morții și viii! Amin, amin, amin. Eu voiesc să se trezească tot omul care s-a așezat mai mare peste oameni și să sune trezirea peste tot, și să se scoale omul de pe tot pământul și să se grăbească întru pregătirea lui cea pentru venirea Mea. Puțin, puțin, și se trezesc cei din morminte, că așa este scris în Scripturi. Așteaptă sufletele învierea trupurilor lor, ca să iasă întru întâmpinarea zilei Mele, ziua înfricoșatei judecăți. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) “Domnul” de la Pucioasa a venit nevăzut încă din anul 1955 și s-a îmbrăcat cu veșmântul judecății (tot nevăzut, desigur) încă din anul 2000 (sau poate chiar mai devreme) și așa strigă la oameni până la cea de-a treia Sa venire, când va veni văzut. Venirea Lui cea de a doua nu este văzută și nici crezută de om, care chiar stă împotriva ei, dar Domnul va primi un ajutor substanțial de la morți, care văzându-L atât de neajutorat Îl vor ajuta să-Și dovedească venirea Lui odată cu învierea lor, care va avea loc în curând: “Sunt îmbrăcat în veșmântul judecății, căci duhul omului stă cu putere împotriva venirii Mele. […] Strig până voi veni văzut, și tot omul Mă va vedea. Strig să Mă audă cei morți și cei vii, și morții Mă vor ajuta și vor mărturisi venirea Mea odată cu învierea lor. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Ziua venirii Domnului se vedea limpede încă de acum 10 ani, din anul 2000, când El o arăta tuturor cu cuvintele: ” iat-o, vine venind cu mânie!” Judecata începea și ea, iar oamenii erau trecuți la stânga sau la dreapta, căci venise pe pământ ziua dreptății (întrebarea care se pune este dacă judecata s-a terminat între timp, sau cei 10 ani n-au fost de ajuns, la atâta puhoi de lume, câtă a adunat istoria omenirii în miile de ani): “Ziua venirii Mele iat-o, vine venind cu mânie! Dacă nimeni nu-Mi pregătește calea să vin, vin Eu, dar cu mânie vin, căci omul nu Mă vrea, și Mă tot alungă de peste tot, ca să fie el, omul; […] Eu, Cel ce sunt Stăpânul, ridic mâna Mea și fac semn cu ea la dreapta sau la stânga Mea pentru tot omul, că e ziua dreptății pe pământ, ziua dreptății Domnului. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Liderii pucioși au primit sarcina de a anunța venirea zilei Domnului în lung și-n lat. Din nou ea este arătată deschis, cu cuvintele “Iată ziua Domnului!” și este descrisă ca o ploaie care adapă tot pământul, dar oamenii nici n-o văd, nici n-o simt, nici n-o cunosc pe ea, căci ea a trecut prin om și pe lângă om: “O, fiilor străjeri, spuneți în lung și în lat că vine ziua Domnului. Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt coboară pe pământ ploaie de cuvânt, ziua Domnului. Cine este cel ce se ascunde sub cuvântul Meu care a spus acum două mii de ani: "De ziua aceea și de ceasul acela nimeni nu știe, nici îngerii din ceruri, nici Fiul, ci numai Tatăl"? Iată ziua Domnului! Dumnezeu plouă cu ea pe pământ, și omul trece prin ea, și ea trece prin om, și omul nu vede și nu aude și nu cunoaște ziua venirii Mele. Dar voi, cei aleși dintre oameni cu mâna Mea cea tare, dați veste peste pământ că vine ziua Domnului, și fiecare om să se pregătească pentru ea, că ea vine. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 05-03-2000) Liderii pucioși sunt “primăvara” venirii “Domnului” lor. Dacă nu fac față vestirii ei ca s-o lărgească, sunt îndemnați să angajeze vestitori năimiți și să-i plătească pentru ducerea veștii Ierusalimului cel Nou, ca să vină apoi toate neamurile ca să i se închine: “Vin mereu și fac din voi primăvară pentru venirea Mea cu învierea. Așa cum rândunica se întoarce în fiecare primăvară la cuibul său lăsat, așa și Eu după fiecare durere vin în cuib și îl încălzesc și pun rod în el și îmi încălzesc puii și îi hrănesc cu cele din văzduh, nu cu cele de pe pământ, și îi iau pe aripi și îi deprind cu zborul, ca să meargă cu ei cuvântul Meu de la margini la margini, și el merge, că vin zburători și îl iau, și din loc în loc îl duc, că așa este scris să fie mai înainte de venirea Mea cea cu slavă văzută. Și zic: vestiți vestea Ierusalimului nou și vă grăbiți cu vestirea de la margini la margini. Plătiți vestitori și lărgiți vestirea, că aceasta este lucrarea pe care o aveți de lucrat. Eu sunt Cel ce izvorăsc râul vieții, vestea Ierusalimului, iar voi trebuie să ridicați stăvilarele ca să curgă el peste pământ și să se împlinească până la margini vestea Ierusalimului Domnului, și să curgă apoi spre el neamurile învierii.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-03-2000) |
Citat:
Și nu sunt deloc supărată, doar constat și iar constat ceea ce se vede cu ochiul liber. Dă-le Doamne, mintea românului de pe urmă! |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXIII)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXIII)
Din nou se recunoaște neputincios “Domnul” Pucioasei, căci nu poate să-Și pună “poporul” pucios la adăpost, pentru că are piedici multe care-L împiedică în venirea Lui de azi cuvânt pe pământ. Pucioșii care cred în venirea Lui se pot însă singuri pune la adăpost, fără ajutorul Lui, dacă aleg calea cea dreaptă. Singurul ajutor oferit de către "Domnul" lor este punerea la dispoziție a noii învățături pucioșești, dar omul prin neprihănire și credință în această învățătură se adăpostește și se mântuiește singur: “Voiesc să-Mi pun la adăpost poporul Meu de azi, ba și pe tot sufletul care trage cu izvorul cuvântului Meu care dă viață și iubire pentru Mine în om, dar am piedici multe, și acestea sunt piedicile fiecăruia din cei ce se alipesc cu Mine prin cuvântul Meu de azi, prin venirea Mea de azi cuvânt pe pământ. O, câte piedici, căci omul se trezește târziu pentru Mine și pentru viața cea vie. Dar iată calea cea dreaptă, calea cea cu dreptate, căci neprihănirea face casă cu credința și îl pun la adăpost pe cel ce crede în venirea Mea de azi, și Eu îl ajut pe calea cea cu dreptate, îl ajut prin învățătura Mea pentru cei curați și drepți.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 12-03-2000) Venirea “Domnului” Pucios cuvânt pe pământ este auzită, dar nesocotită de om, căci puțini vin să se alipească de “Cuvântul” de la Pucioasa și să se adape de la eresurile lui cele noi care curg ca un izvor în "grădinile suspendate" de la “Noul Ierusalim”: “Mergem, fiilor, cu cuvântul Meu la cei credincioși și îi culegem ca să le dăm din cer. Dăm și poporului, dăm și celor ce se alipesc cu cuvântul Meu de azi. Puțini sunt din loc în loc cei ce aud și vin să ia și să bea și să fie cu izvorul venirii Mele de azi, dar mulți sunt cei ce aud de venirea Mea la voi cuvânt și nu se arată aceștia cu fața și nu iau calea cea cu dreptate, și de aceea nu se apropie să meargă pe ea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-03-2000) Liderii pucioși proclamă decadența creștinismului de pretutindeni și îl declară fățarnic și compromis. În consecință, ei propun “poporului” pucios o nouă cale, o cale alternativă, o cale care îl pune la adăpost de cădere: observarea strictă a preceptelor “Cuvântului” pucios care vine pe pământ la “Noul Ierusalim” prin liderii lui: “Se bate în piept omul creștin de azi și zice că e drept, dar calea cea cu dreptate nu se bate omul pentru ea. De aceea voiesc să-Mi pun la adăpost poporul Meu de azi și să țin peste el cuvântul Meu și venirea Mea cu cuvântul peste pământ.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-03-2000) Venirea “Domnului” de la Pucioasa nu se face oricum, ci numai și numai prin ei, prin liderii pucioși, care sunt singurii prețioși și de neînlocuit. Ei sunt ca o țeavă prin care curge “Cuvântul”, iar povara “Cuvântului” este grea de dus pentru ei, căci ei sunt prea mici pe pământ, la trup și mai ales la suflet. Au fost mulți simpatizanți ai sectei, dar s-au risipit și s-au împiedicat în poverile lor și în rudele lor. Dar ei (liderii pucioși -proorocii mincinoși) au rămas, și sunt acum singurul sprijin de nădejde pentru venirea Domnului care vine și iar vine, de aceea ei sunt unși cu toate darurile venirii Duhului și cu toate alifiile alegerii și mirurile pecetluirii, ca să le fie dulce apoi povara lor cea grea de dus: “O, popor de sub cort, și, o, popor cules din spini ca să vii spre Mine! O, copii hrăniți cu mila Mea, stați bine pe picioare cu duhul, cu sufletul și cu trupul, căci povara celor din grădina cuvântului Meu prin care Eu vă acopăr și vă hrănesc pe voi cu el, e grea povara lor, e grea, și ei sunt prea mici pe pământ, căci cu cei mari n-a fost chip să Mă sprijin cu venirea Mea de azi. Iată, vin la voi, vin prin ei, prin cei mici, și povara lor e grea de tot. [...] O, mulți creștini au fost buni și credincioși, dar plini de piedici, plini de povara celor dinainte ale lor, și Eu trag din greu prin cei puțini pe care-Mi sprijin venirea Mea de azi. Vin și iar vin, că fără Mine nimeni nu poate ceva bun pentru Mine. Vin și iarăși vin, și Mă semăn pe Mine însumi cuvânt peste tot din grădina Mea cu fii unși cu darurile venirii Mele, cu fiii cei care-Mi duc povara Mea. Mereu vin și vă țin treji și vă dau îndemn mereu să fiți curați întru toate câte faceți și trăiți, căci povara lor e grea, dar să le fie dulce povara lor cea grea, să le fie curată ca cerul.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-03-2000) Dintotdeauna primitorii “Cuvântului” pucios au fost un sprijin de neprețuit pentru Duhul vorbitor cel neputincios, ca să nu se ofilească bobocul și apoi floarea "lucrării" Lui de “Nou Ierusalim”: “Pe vremuri, pe când lucrării Mele de azi îi dădea bobocul, Mă sprijineam cu cei ce primeau cuvântul venirii Mele.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-03-2000) Liderii pucioși cei mici sunt numiți “cei unși”, dar ei nu sunt unși cu alifii sau uleiuri ieftine, ci cu însuși “mirul venirii Domnului”. Ei adună în jurul lor pe aceia care alcătuiesc “poporul” Domnului, alegându-i pe unicul criteriu al credinței nezdruncinată în ei și în credința pe care ei o propovăduiesc: “O, fiilor unși cu mirul venirii Mele, e grea povara voastră, că voi sunteți mici, dar Eu sunt cu voi sub povară. [...]Voiesc să pun la adăpost poporul Meu de azi prin acest dar al credinței în venirea Mea cu îngerii puterii Mele și cu sfinții […] Această Scriptură este lucrarea cuvântului Meu de azi, care adună pe cei ce sunt ai Mei prin credința lor cea cu dreptate semănată între cer și pământ pentru venirea Mea, la credința omului, pentru împlinirea Scripturilor Mele prin credința omului drept.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-03-2000) “Cuvântul” de la Pucioasa trebuie perceput și primit cu mare spaimă și cutremur de către toate neamurile de pe pământ, care trebuie să se pocăiască și să se întoarcă la adevărata credință (adică la pucioșism, desigur): “Să ia aminte toate neamurile oamenilor de pe pământ și să se cutremure la glasul venirii Mele, care strigă de la marginile cerurilor până la celelalte margini, zicând după două mii de ani din nou: "Când va veni Fiul Omului, va mai găsi credință pe pământ?".” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 19-03-2000) |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXIV)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXIV)
Liderii pucioși vin cu o nouă Evanghelie pe pământ, zisă de ei “Evanghelia după Sfânta Virginia”, ignorând avertismentul de la Galateni 1,8-9 care spune că orice Evanghelie apocrifă va trebui să fie anatema. Apoi preiau un verset din Biblie (Marcu 8,38; Luca 9,26) care se referă la Sfânta Scriptură cea autentică și îl aplică pentru “evanghelia” lor apocrifă, pentru a-i rușina pe cei care nu cred nici în “venirea a doua în duh, de la Pucioasa” și nici în “venirea a treia în trup, tot la Pucioasa” (care este proiectată pentru un viitor iminent, dar care se tot îndepărtează văzând cu ochii): “ Eu vin pe pământ cuvânt, vin pe pământ Evanghelie, și cine se va rușina cu Mine și cu cuvântul Meu în neamul acesta fățarnic și desfrânat, acela va fi rușinat la venirea Mea întru mărirea Tatălui Meu cu sfinții și cu îngerii.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000) Liderii pucioși instituie un “post al venirii Domnului”, care constă în principal în renunțarea la orice formă de proteine sau lipide de origine animală (dar mai are și alte restricții), post pe care ei îl generalizează ca obligatoriu pentru toți oamenii, fără excepție. Cei care vor respecta noile restricții pucioșești legate de post vor intra în ceata fericiților: “Apropiați-vă și voi, fii ai oamenilor, și ascultați de Dumnezeu, căci am așezat peste cei plăcuți Mie postul cel pentru venirea Mea, mâncarea cea plăcută lui Dumnezeu pentru viața cea veșnică a omului, ascultarea de legile raiului. Amin. Apropiați-vă și ascultați, căci Eu, Domnul, am așezat pe pământ post pentru venirea Mea cea cu slavă întru slava Tatălui, că Eu pentru slava Lui vin, nu pentru slava Mea. […]De aceea astăzi zic: fericit este omul care mănâncă cu ascultare de Dumnezeu în vremea aceasta a venirii Mele.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000) Teologii au descoperit repede asemănarea izbitoare dintre sectanții pucioși care vorbesc dezlănțuit despre o aparentă “venire a Domnului” (nevăzut, necunoscut, în duh imaterial și în cuvânt zburător prin văzduh), și sectanții adventiști care în mai multe rânduri și-au păcălit adepții spunându-le ba că Domnul va veni la o anumită dată precisă (și n-a mai venit!), ba că a venit deja pe ascuns, ca un fur noaptea (și de aceea nu L-a văzut nimeni venind). Deși asemănarea între aceste înșelătorii este izbitoare, liderii pucioși pretind că numai sectanții adventiști sunt mincinoși, deoarece la ei “n-a venit Domnul”, iar la pucioși cică ar fi venit (dar cum se face că nimeni nu L-a văzut!?): “O, fiilor din grădina ascultării, cei ce-și zic astăzi „teologi” vă caută vină mereu, dau să vă găsească asemănare cu tot felul de oameni care M-au așteptat sau Mă așteaptă pe Mine, și care sunt mincinoși, de vreme ce Eu n-am venit. Așa zic aceștia de voi, dar iată ce îi întreb Eu pe aceștia: voi, cei ce găsiți vină celor ce sunt puși de Mine întru așteptarea venirii Mele, voi de ce nu Mă așteptați?” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000) Întrucât liderii pucioși știu bine că “cea mai bună apărare este atacul”, ei îi acuză aici pe teologii ortodocși că “ei nu-L așteaptă pe Domnul” pentru că “nu stau întru așteptarea venirii Lui”. Ceea ce nu-i adevărat. Dimpotrivă, teologii sunt primii care pot susține, mai documentat și mai temeinic decât orice credincios obișnuit, că venirea Domnului este o proorocie autentică și intangibilă, posibilă oricând în viitor, fie el acesta oricât de îndepărtat sau de apropiat, deci chiar și în clipa următoare. Liderii pucioși escaladează atacul împotriva teologilor ortodocși venind cu o mare minciună și șarjând sforăitor cum că teologii le-ar vorbi oamenilor despre “nevenirea Domnului”, rătăcindu-i pe oameni de la “calea venirii Domnului”. O acuză răutăcioasă și gratuită, lipsită de orice probă sau temei, îndată ce despre Parusia există o teologie perfect conturată în sânul Bisericii Ortodoxe. Probabil că ei se referă însă exclusiv la “venirea Domnului de la Pucioasa”, o “venire” lipsită de orice probă materială, despre care desigur că unii teologi s-au exprimat deja că nu corespunde proorociilor biblice : “Vă e teamă că greșiți dacă Mă așteptați? […] de unde știți voi că nu vin? Luați voi parte la sfatul dintre Mine și Tatăl ca să știți ce fac Eu, și dacă vin sau dacă nu vin? O, în numele cui vorbiți voi oamenilor despre nevenirea Mea? O, până când rătăciți voi pe om de la calea venirii Mele? Iată-Mă cum Mi-o pregătesc, cum Mi-o pietruiesc cu pietre vii, cu pietre tari, cu fii cerești între cer și pământ! O, până când ascundeți voi de oameni cheile împărăției cerurilor, drumul spre viața cea fără de sfârșit a Mea cu omul cel îndumnezeit prin harul Meu? Iată-Mă cu cei ce au harul Meu în ei, după cum am binevoit Eu să lucrez în zilele acestea. Oare, voi credeați că voi sta să aștept după voi, cei care vă numiți unii pe alții „teologi”? Am așteptat Eu, oare, după Anna sau după Caiafa ca să-Mi pregătească ei calea venirii Mele? Am venit Eu prin ei atunci când am venit? Ba, din contra, am murit prin ei atunci când am venit, și apoi am înviat împotriva lor. Iată, așa am lucrat și azi pentru cea de a doua venire a Mea, căci voi Mă vreți în cer, și Eu vin împotriva voinței voastre și lucrez ca și acum două mii de ani cu cei neluați în seamă de voi, cei ce vă numiți mari și oameni ai lui Dumnezeu.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000) |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXV)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXV)
Paralelismul cu neprimirea pe care Anna și Caiafa I-au făcut-o lui Hristos, Care a venit văzut de toți timp de 3 ani și jumătate la propovăduire pe pământul sfânt, și neprimirea unui “Hristos” care vine nevăzut de nimeni timp de peste 55 de ani la Pucioasa este fals și pueril. Arhiereii Anna și Caiafa L-au văzut pe Hristos cu ochii lor și au știut de minunile Sale care-L dovedeau cine este. Teologii ortodocși n-au văzut nimic la Pucioasa, în afară de o colecție de predici contradictorii, adesea agramate, pline de ciudățenii și de erezii, susținute de o mână de oameni certați cu disciplina de biserică și adesea certați între ei cu ură de moarte, dintre care nu puțini au avut și au grave dereglări psihice. De la o ediție la alta, cărțile pucioșilor care reproduc aceste predici sunt modificate fraudulos, pentru a ascunde unele formulări greșite sau exprimări hazardate, mistificatorii pucioși dovedind astfel un dispreț total față de valoarea și puritatea așa-zisului “Cuvânt al lui Dumnezeu” de la Noul Ierusalim – Pucioasa. Din nou răstălmăcesc pucioșii Sfânta Scriptură și pe acest subiect. Plecând de la proorocia (Marcu 8,38; Luca 9,26) care spune că Fiul Omului se va rușina de cei care se rușinează de El și de cuvintele Lui, pucioșii sugerează că expresia “cuvintele Mele” nu se referă (numai) la ceea ce a rostit Iisus pe pământ (cuvinte din care o mică parte au fost consemnate în scris de către cei patru evangheliști) ci (și) la cuvintele adunate de către pucioși în colecția de pilde intitulată de ei “Cuvântul lui Dumnezeu”, pilde rostite între anii 1955-2010 (și continuă). În consecință, ei deduc că proorocia respectivă vorbea despre “venirea de azi în cuvânt a Domnului de la Pucioasa” și nu despre venirea de atunci a Domnului Iisus, în urmă cu circa 2000 de ani. Motiv ca să-i mustre din nou pe teologi și să-i întrebe de ce nu cred în “venirea Lui de azi în duh, la Pucioasa”: “O, ce veți face voi, căci curând, curând veți fi rușinați și căzuți cu fața în țărână. Curând, curând slava voastră de azi se va ridica împotriva sufletelor voastre, căci Eu prin Evanghelie așa am zis: "Oricine se va rușina cu Mine și cu cuvintele Mele în neamul acesta păcătos, și Fiul Omului Se va rușina de el când va veni întru mărirea Tatălui Său cu sfinții îngeri". Iată, despre venirea Mea vorbeam atunci. Cum, dar, spuneți voi că nu vin? Cum, dar, mărginiți voi venirea Mea?” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000) Apoi liderii pucioși lansează în forță o tiradă sforăitoare ce se vrea a fi cât mai fioroasă cu putință, declamând în numele “Dumnezeului” lor, care se prezintă drept “Fiul Omului” (dar nu este, căci dacă ar fi, ar avea trup de om, nu ar fi doar un duh nevăzut-necunoscut, care se ascunde sub o haină transparentă de “cuvânt”), Care vine cu putere ( dar nimeni nu-L vede venind, iar de puteri se plânge adesea că-L lasă și atunci le cere ajutor liderilor pucioși și ciracilor lor) și cu slavă multă ( o slavă care nu există, căci nici nu strălucește și de nimeni nu se vede și nu se cinstește) că nu-i recunoaște pe teologi cine sunt și îi somează să se prezinte. Or, dacă ar fi Atotștiitor, ar spune El cine sunt și i-ar da pe față pe fiecare după numele său și le-ar da pe față și lucrările lor și pentru cine lucrează în ascuns: “Eu, Domnul Iisus Hristos, Arhiereul Cel mare, vin și vă întreb pe voi: cine sunteți voi? Să audă în lung și în lat tot omul ce vă întreb Eu pe voi, că aceasta vă întreb: cine sunteți voi? Iată, Eu vă spun cine sunt: Eu sunt Fiul Omului, Care vine cu putere și cu slavă multă ca să se împlinească Evanghelia venirii Mele. Dar voi, cei care stați împotriva acestei Evanghelii, cine sunteți? Vă întreb ca să găsească tot omul răspuns la întrebarea Mea. Voi, cei care stați împotriva venirii Mele cu sfinții și cu îngerii întru mărirea Tatălui Meu, cine sunteți voi? Răspundeți-Mi! Voi, cei îmbrăcați în haina lui Dumnezeu ca să vă vadă oamenii și să vă slăvească mai mult decât pe Mine, Domnul, cine sunteți și ce lucrare aveți de lucrat și cui o lucrați? Răspundeți-Mi!” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000) Ziua celei de a treia veniri a “Domnului” de la Pucioasa nu vine dintr-o dată, ci vine treptat și agale, apropiindu-se în fiecare zi câte puțin și din zi în zi mai mult. Morții n-au înviat încă, deși aud glasul care îi cheamă spre înviere și se pregătesc și ei de înviere, înviind puțin câte puțin, din zi în zi mai mult până la învierea deplină: “Ziua Mea vine din zi în zi mai mult, iar Eu, Domnul, mai bine Mă înțeleg cu cei din morminte decât cu cei vii cu trupul, căci morții aud glasul Meu din zilele acestea și se pregătesc pentru înviere, dar cei vii cu trupul trăiesc în sângele lor, iar Eu, Domnul, scriu cartea judecății și o ridic între cer și pământ și vin prin ea pentru tot omul, și fericit este cel ce aude glasul Meu din cartea aceasta și se așează întru venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000) Pucioșii îndrăgesc trihotomia, pretinzând că ei sunt singurii care iubesc cu duhul și cu trupul și cu sufletul venirea Domnului și stau înaintea Lui, ca să poată El să vină: “Iar voi, cei ce stați înaintea cuvântului Meu […] curând, curând harul Meu vă va arăta pe voi cu Mine înaintea neamului omenesc, iar ziua Mea cea mare va fi vouă strălucire și salvare, căci voi ați iubit cu duhul și cu trupul și cu sufletul venirea Mea și ați stat înaintea Mea ca să vin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 02-04-2000) Începutul venirii Domnului cuvânt la Pucioasa a fost în și din mireasa fecioară Verginica, ajutat fiind de legiuni de duhuri prefăcute în îngeri ai luminii (v. 2 Cor.11,14), pe care Domnul a pețit-o (deși după câțiva ani ea L-a trădat pe Mire și s-a măritat cu un biet muritor, cu Nicolae Stoica; acesta, la rândul lui, a trădat-o și el pe Verginica după alți câțiva ani, încurcându-se cu altă femeie și plecând după ea): “Când Eu am pețit-o pe Verginica pentru venirea Mea cuvânt în ea și din ea, tot așa am lucrat, și M-am ajutat cu îngerii luminii, cu îngerii vestirilor cerești, cu îngerii mângâierii și ai iubirii și cu sfinții binecuvântărilor Mele, căci sfinții din cer au fost cei credincioși între oameni pe pământ și M-am sălășluit în ei prin credința lor.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000) |
Citat:
Te roagă pentru tine stimabile că tu ești pe ghiață dacă nu ai căzut sub ghiață prin copca unde pescuiești oițele Domnului ca să le dai ballaurului bell, și arăturile de toamnă sau încheiat... dar tu nu ști ce e aia să ari, să semeni, să păzești să uzi... să culegi... să seceri... Și ai tupeul să vii și să insinuezi că ar fi pucioșii duși cu pluta și nu mariamargareta și cu cei ce îi dau ei dreptate? Păi poporul Domnului ascultă de Adevăratul Dumnezeu dar ăștia care se dau preoți sau slujesc lui nenia și lui tanti grijania ca să facă circ și întărirea minciunii, și ăștia ascultă de gLume... deci rugați-vă pentru voi căci voi nu știți cui slujiți! Puneți-vă întrebarea serios: CUI SLUJIȚI? Căci acolo Domnul grăiește! |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVI)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVI)
“Ziua venirii Domnului” , despre care se vorbea în mesajul din 02-04-2000, este de fapt “zilele venirii Domnului”, că e mai multe! În consecință, și lucrările sunt mai multe, nu mai este o singură “lucrare” sau “lucrătură” ca până acum: “O, fiilor străjeri la ieslea aceasta de cuvânt, bucurați-vă că Domnul este la voi și vă înconjoară cu harul Său și vă binecuvintează pentru El și pentru lucrările Sale din zilele acestea ale venirii Lui. Amin.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000) “Dumnezeul” Pucios este însă tare obosit și are nevoie mare de odihnă. A obosit de 55 de ani de alergături peste tot și de strigături în lung și-n lat după om, dar toate în van. Este și neajutorat, și de aceea se ajută El cu liderii pucioși, ca să Se binevestească și să-Și sfârșească de lucrat venirea care întârzie să vină, și abia după aceea să se odihnească cu oaia în brațe, așa cum zice că scriu Scripturile despre a doua venire a Lui cu oaia în brațe: “Voiesc, fiilor, să nu Mă odihnesc vestindu-Mă. Voiesc să vin mereu și să strig în lung și în lat peste om. Voiesc să Mă ajut cu omul ca să Mă binevestesc peste tot, să Mă ajut așa cum Mă ajut cu voi, să Mă creadă omul așa cum M-ați crezut voi și să-Mi sfârșesc de lucrat venirea Mea, și apoi să Mă odihnesc împreună cu omul pentru bucuria Tatălui Meu, Care Mă așteaptă să Mă duc lângă El cu omul în brațe, cu oaia în brațe. Este scris în Scripturi de cea de a doua venire a Mea, dar omul scoate Scripturile Mele de la el și citește de pe pământ și crede ce citește el și se duce omul de la Mine.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000) O fi spunând ea Scriptura că Hristos e așteptat acum cu a doua Sa venire, dar “Dumnezeul” Pucios spunea la începutul “propovăduirii” Sale că El este deja la a treia venire (!!!) și că a coborât a treia oară în mai multe locuri, ca să nu creadă cineva că a fost vreo iluzie – vezi mesajul din 22 iunie 1957. Oare și El face acum cu Scriptura ca și omul, despre care spune că “scoate Scripturile Mele de la el și citește de pe pământ și crede ce citește el și se duce omul de la Mine”? Pare se că da – presupunând că nu Se contrazice, uitând de la mână pân-la gură ce spunea în gura mare prin 1957: “... O, copiii Mei, am venit a treia oară. […] Iată, am venit a treia oară. Acum sunt în Duh, și M-am pogorât în mai multe locuri […].” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 22 iunie 1957) Deși această a treia venire a Domnului este acum și aici ( “iat-o!”, se spune), totuși omul nu o vede și nu o aude, ca și când n-ar fi. Dar pucioșii merg pe principiul: “dacă n-ar fi, nu s-ar povesti”. Și de aceea liderii lor le îndrugă povești cu “Cel venit din cer de la Tatăl”, și de ce a venit El cuvânt pe pământ: ca să-l trezească mai întâi pe om; ca să-l facă pe om să se mai și teamă, pentru ca să nu-I mai dea peste mâna Lui cea nevăzută atunci când ea se atinge de ochii și de urechile omului cele văzute; ca să-l tragă apoi pe om cu forța de pe drumul pierzării lui; ca să-i vorbească omului la urechea lui cea surdă; ca să-i dea omului de lucru pentru că fie era șomer, fie își lua singur de lucru și nu era bine; ca să-l învețe pe om ce și cum să facă și să lucreze totodată; și mai ales, ca să-i fie omului stăpân, iar stăpânitorul lumii acesteia să se numească de acum încolo “Dumnezeu (de la Pucioasa)”, și nu Satana, și așa să fie primit la venirea Lui ( nu această a treia venire, despre care a zis “iat-o!”; ci cealaltă, care va veni, a patra venire): “O, când, omule, te vei trezi? Când te vei teme de cele ce faci tu? Când, oare? Venirea Mea iat-o, dar tu nu auzi și nu vezi. Lasă-Mi mâna să se atingă de ochii tăi, și apoi de sufletul tău și de urechea ta, omule. Mereu, mereu Mă binevestesc în preajma ta venit din cer ca să te trag de pe drumul pierzării, […] învață-te cu Mine, omule, că de aceea am venit de la Tatăl cuvânt în calea ta. Iată, de aceea am venit din cer de la Tatăl. Am venit să vorbesc cu omul și să-l învăț cu Mine pe om. Ca să-i dau de lucru am venit, dar să-i dau Eu, nu să-și ia el, că dacă își ia el nu e bine. […] Iată de ce am venit Eu din cer, de la Tatăl, pe pământ. Am venit să vorbesc Eu însumi cu omul și să-l învăț ce să facă, ce să lucreze, că e bine să-i dau Eu omului de lucru, nu să-și ia singur. […] Eu am venit pe pământ să-i fiu omului stăpân, să aibă omul stăpân pe Dumnezeu, nu pe satana, căci fiecare își slujește stăpânul, și nu este nici un om fără stăpân, nu este, iar sfârșitul fiecăruia va fi după faptele lui la venirea Mea.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000) “Poporul” pucios este planificat a fi un popor ales, asemenea poporului Israel al Vechiului Testament. Va fi un popor de elite, iar elitismul este împins până la schisma totală de restul societății. Pucioșii nu trebuie să mai depindă de nimeni din lume și de aceea până la venirea Domnului trebuie însușite în popor toate meseriile posibile, astfel încât independența față de lume să fie totală: “O, poporul Meu, poporul Meu, […] Eu pe tine te-am învățat mereu, poporul Meu de azi, și ți-am spus să stai lângă cuvântul Meu ca să nu pieri. Să stai până voi veni, așa ți-am spus. Ți-am spus că voiesc să te ridic și să fac din tine lucrători pe potriva Mea. Am spus vouă că voiesc să fac din voi ucenici de ai Mei, doctori de ai Mei, învățători de ai Mei, zidari de ai Mei, croitori de ai Mei, servitori de ai Mei, preoți și arhierei de ai Mei să fac din voi, și să fiți neamul Meu cel sfânt de la venirea Mea; și am spus că vă voi da de lucru, ca nici unul din voi să nu fiți fără lucru, căci vai omului care vine la Mine ca să stea fără lucru! ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000) Așadar, pucioșii se vor face ucenici singuri, se vor doftorici singuri, se vor instrui singuri, își vor zidi singuri, își vor croi haine singuri, vor sluji în biserică singuri, fără preot de la episcopie. Unele dintre aceste aspirații le-au și pus în practică, altele (încă) nu. Preoți și-au ridicat singuri dintre ei (preoți necanonici, desigur), dar doctori stomatologi, (încă) nu. Zidiri își fac singuri, dar cărămizile și cimentul le cumpără de pe piață. Haine își croiesc singuri, dar stofele, acele și ața le cumpără de la magazin. Mașinile electrice de cusut au învățat singuri să le folosească, dar curentul electric le vine pe sârmă de undeva, de unde ei nu știu. Dacă vine de la diavolul? Automobile au învățat să conducă pucioșii, dar benzină nu scot din puțul lor din fundul curții, ci cumpără pe bani peșin de la benzinării. Iar benzina în mod sigur e de la diavolul, că așa spun liderii pucioșilor, că petrolul este spurcat de păcate: cică “s-a format în pământ la presiuni și temperaturi înalte, din grăsimea păcătoșilor care au fost scufundați în adâncuri când Foc și Pucioasă au căzut din cer peste sodomiții și gomoriții din vechime”. Iată-i pe pucioși profund neîmplinitori ai “Cuvântului”, folosindu-se din plin de serviciile ascunse ale diavolului care le simplifică viața de pe pământ și le-o îndulcesc și pentru care ei plătesc cu bani, adică tot cu ochiul diavolului, care le vede și le iscodește și le înscrie la catastif toate neîmplinirile “Cuvântului”. |
Citat:
Păi ei slujesc Domnului și vouă vă trebuie mintea aia, dar oricât o căutați nu o s-o găsiți până nu veți zice din nou ''Binecuvântat este Cel ce vine în Numele Domnului și iar vine.'' Deci insiuările aste pline de argumente viceversate și amestecate cu dezinformări și presupuneri și științe de la închipuirile vostre nu fac nici cât o ciapă degerată ci sunt tocmai oglinda că voi sunteți cei mai eretici și sectanți din toată gLumea dar ca să nu vi se vădească chipul, aruncați mereu pisica neagră și ucisă de voi în curtea și în grădina altora ca să puteți urla din gură de șarpe, că iată, iată de unde vine putoareaoarea... Și apoi placa: ''...placa stricată, aia cu zmeus: „Deci nu te mai agita dejabba, că oricum nu te mai cred! Și oricâte p-ape vei arunca din guriță după copiii lui Dumnezeu, să fii pregătită că la un momendat se vor întoarce toate val vârtej asupra ta... săramnă amăgită de cel rău. ”'' |
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVII)
266. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVII)
După circa 2000 de ani de “nelucrare” a venirii Domnului, iată că la Pucioasa s-a ridicat un Cort Alb al salvării omenirii. Oamenilor nu li s-a spus în acești 2000 de ani ce este Duhul lui Dumnezeu și ce este duhul lumii, și această lipsă trebuia de acum corectată, și tocmai din acest motiv a început să-și “lucreze venirea” pe pământ “Dumnezeul” de la Pucioasa: “Am așezat acest cort sfânt în mijlocul oamenilor, și grăiesc aici cuvântul buneivestiri pentru tot pământul, și îmi lucrez venirea Mea peste pământ ca să-l deprind pe om să înțeleagă ce este Duhul lui Dumnezeu și ce este duhul lumii. Duhul lui Dumnezeu este viață, și este în veci, iar duhul lumii este moarte, și se scurge în adâncul fără fund al morții.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000) Oare ce s-o fi întâmplat cu miliardele de oameni născuți înainte de venirea “luminii de la Pucioasa” din anul 1955? Precis că au trăit și au murit în întuneric, deși Domnul le promisese că va fi cu ei până la sfârșitul veacurilor, (nu numai de la 1955 încoace). Pucioșii sunt “cununiță cerească”, sunt “trandafiri”, sunt “fiii de la venirea Domnului”, sunt “copiii din urmă” , “sfinții ultimelor zile” (la concurență neloială cu mormonii, care și ei pretind de mai bine de 150 de ani că ei sunt “sfinții ultimelor zile”) au fost hărăziți din cer de către Maica Domnului să fie “cununa bucuriei celor din cer”, la re-venirea Domnului (aici nu se spune care dintre ele, dar se poate bănui că e vorba fie de a treia, fie de a patra) “– O, auziți voi, copii din urmă, ce a proorocit din cer mama Mea pentru voi? Ea a spus să fiți voi cununa bucuriei celor din cer la venirea Mea cu ei pe pământ. Așezați-vă, dar, cununiță cerească pentru Mine, cununiță de mângâiere și de slavă pentru Mine, căci lumea este cununa Mea de spini, dar voi fiți trandafiri, fiilor de la venirea Mea. ” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 07-04-2000) Alteori sintagmele se inversează și se recombină, dar efectul de scenă este același, căci și porumbeii din joben sunt aceiași. “Copiii din urmă” devin “fiii din urmă”, iar “fiii de la venirea Mea” devin “copii ai venirii Mele”: “Iată-Mă cum vin la voi, fiilor din urmă, copii ai venirii Mele.“(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000) Uitând de propriile teologumene, care stabileau de la început că Hristosul venit la Pucioasa este numai duh fără trup, liderii pucioși pretind că acum El este venit în “cuvânt și trup”: “Sunt cu voi cuvânt și trup, copii de la ieslea cuvântului Meu de azi, și iată-Mă după două mii de ani împlinindu-Mă cu venirea Mea din nou pe pământ și strigând în lung și în lat omul. (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000) Începuturile pucioșești erau ceva mai modeste, mai ponderate, dar nu mai puțin contradictorii. Se vorbea atunci ba de “pregătirea Celei de-a Doua Arătări” ba de parcurgerea Celei de a Treia! (aceasta din urmă fiind o inovație pucioșească în flagrantă contradicție cu Scriptura). În toate cazurile însă se susținea cu tărie că venirea nu este în trup, ci în duh: “Nu sunt în trup, ci sunt în Duh. Coborâtu-M-am cu Duhul pe pământ ca să-Mi culeg un popor și să-i vorbesc tainele cele pentru vremea aceasta. Eu sunt Cuvântul lui Dumnezeu și am venit să vorbesc pe pământ, să-Mi gătesc calea celei de a doua arătări […] “(Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 30-04-1955) “Iată, am venit a treia oară. Acum sunt în Duh, și M-am pogorât în mai multe locuri [...]” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeul de la Pucioasa” din data de 22 iunie 1957) |
271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” (XXVIII)
271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXVIII)
Liderii pucioși pretind despre credința omului în venirea “Domnului “ de la Pucioasa că este o probă de sănătate de minte pentru cei care o au și o metodă de însănătoșire grabnică și temeinică pentru cei care o primesc: “O, bine este de omul sănătos la minte și la iubire și la fire și la credința în venirea Mea, căci apostolii Mei acum două mii de ani așa ziceau: "Aștept învierea morților și viața veacului ce va să fie". O, ce bine ar fi să-și caute omul sănătatea cea de la Mine, cea cu Mine, căci David s-a rugat să-l iert după ce a păcătuit.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000) Printre credincioșii de la Pucioasa sunt nu puțini cei care, deși cred în venirea "Domnului" lor, au și/sau au avut probleme psihice grave, care au necesitat internări repetate în clinicile de psihiatrie și tratament îndelungat și adesea ineficient. Această situație de fapt pune sub serioasă îndoială afirmațiile de mai sus ale liderilor pucioși. Cea mai elocventă este situația tinerilor Georgică și Minodora, care au fost complet sănătoși înainte de a cunoaște “minunile” Pucioasei, dar au devenit abonați ai clinicilor psihiatrice și total dependenți de medicamente psihotrope după ce s-au integrat în “lucrare”. Venirea “Domnului” de la Pucioasa promite adepților că vor primi sănătate de la El și nu vor mai alerga pe la medici, numai să învețe omul să caute la venirea Lui după 2000 de ani în care a fost despărțit de El : “Să înveți, omule, din cele ce-ți spun Eu ție acum, la venirea Mea după tine, și să-ți cauți sănătatea cea de la Mine, căci scris este în cartea lui David: "Inima înfrântă și smerită, Dumnezeule, Tu nu o urgisești". Să înveți, omule, din venirea Mea după tine, căci iată-Mă după două mii de ani strigând în lung și în lat omul să vină să-l fac din nou, că s-a stricat după ce l-am făcut.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000) Dacă ar fi așa, dacă “Domnul” Pucios le-ar fi asigurat pucioșilor sănătatea, nu s-ar mai fi îmbolnăvit Georgică și Minodora “cu capul”, nu s-ar fi pensionat Viorel cu diagnostice de la Psihiatrie, nu și-ar mai fi pierdut Milică al Mihaelei lumina ochiului, nu ar fi ajuns nea’Mișu mut după o operație mutilantă a laringelui, consecutivă unui cancer în gât, nu și-ar fi pierdut auzul Cecilia și Georgeta. N-ar mai fi murit Alexandra de limfogranulomatoză malignă, nici Cecilia de pancreatită acută, nici Ricuța de tumoră cerebrală. N-ar fi ajuns Aspazia să aibă viziuni și să audă voci care au îndemnat-o să-și părăsească soțul și copiii și să plece haihui prin toată țara ca “să-L propovăduiască pe Domnul”. N-ar mai fi făcut nici Mihaela repetate crize de isterie, nici Teodora și nici Anisia n-ar fi trebuit să ajungă la operații traumatizante prin spitale, nici Iliuță n-ar fi ajuns la operație de hernie abdominală, nici Tataia n-ar fi ajuns client al Sanatoriului TBC de la Moroieni, nici Emanuel nu s-ar fi molipsit și el de TBC stând apoi prin spitale pe la Târgoviște și la București, nici Nicu Pop n-ar fi făcut repetate crize de rinichi, de hernie de disc și o operație de deviație de sept, nici Ionică n-ar fi făcut o formă gravă de hernie de disc, nici Marian Mihalache nu și-ar fi rupt piciorul zilele trecute. Dar mai ales și mai ales n-ar fi murit de fraged copilul Simion, fiul Zidarilor, chiar pe pământurile “sfinte” ale “Domnului” Pucioasei, despre care liderii pucioși pretind că este Unul și Același cu Cel ce a zis: “Lăsați copiii să vină la Mine”. Uneori, liderii pucioși pretind că ei și adepții lor sunt protejați și privilegiați de Dumnezeu față de restul lumii. Singurul la care a venit “Domnul” ca să-i deschidă portița vieții veșnice este “poporul pucios cel mititel”, căci neamul creștinesc de pe pământ s-a corcit de tot și nu mai merita o asemenea cinste, de a gusta “venirea Domnului”, iar corciturile de creștini s-au lăsat amăgiți de “oamenii mincinoși așazați la toate răspântiile” (preoții care au bisericile plasate strategic, la intersecțiile de drumuri). “Poporul” Pucios va fi beneficiarul unor favoritisme speciale, ca să-i fie lui binecuvântată intrarea în împărăția cerurilor: “Mă întorc la tine, poporul Meu cel mititel. Nu este neam creștinesc pe pământ, căci s-a corcit ca Israel în pustie, […] O, nu este neam creștinesc pe pământ, căci s-a corcit, și e corcitură cel ce își zice creștin. Mă întorc la tine, poporul Meu cel mititel, […] Cine să te mai învețe pe tine viața cea veșnică și portița ei? Am venit Eu și ți-am deschis ca să intri și ca să-ți fie intrarea binecuvântată de Mine, căci omul cel mincinos s-a așezat la toate răspântiile și își zice omul Meu și face cu ochiul la toți trecătorii ca să intre la el, nu la Mine. (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000) Alteori, liderii pucioși pretind că “Domnul” lor a venit pentru toți oamenii, fără a mai face deosebire sau favoritisme, pentru a le fi a doua oară Făcător și apoi Judecător. Tate făpturile văzute și nevăzute care umplu cerul și pământul vor fi cuprinse, nediferențiat, de slava venirii Lui: “Am venit pentru om, Făcător și drept Judecător, că era scris în Scripturi cuvântul Meu care spune: "cei din morminte vor auzi glasul Fiului lui Dumnezeu și vor învia; unii spre viață, iar alții spre judecată". [...] Și voi veți fi muntele Meu cel sfânt și locuitorii lui, neamul celor ce-L caută pe Domnul și fața Domnului, căci curând, curând cerul și pământul vor fi cuprinse întru slava venirii Mele, iar Eu Mă voi mărturisi pe Mine însumi cu cuvântul, Domnul puterilor și împăratul slavei.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 16-04-2000) |
''Priceperea duhovniceasca fara curatirea inimii este teologia diavolilor".
Sfantul Maxim Marturisitorul Defapt voi nici nu pricepeți darmite să... și aveți și inima plină de bârna ispisisisului... de zama aia toxică și otrăviitoareoare și dulce-rozalie, nemulțumirea lui ispisisikaa aia bătrână... și vicleană rău, adică sunteți pline de un soi de îngâmfare a desfrânării... nerecunoscând că nu vreți să recunoașteți că sunteți nerecunoscătoare Domnului și așa vă tot dați mari chiar nepricepând nimic din ce citiți și nepricepând decât viceversa cu mult minteres pătimaș și idolicesc vă dați singure foc la valiză, darmite atunci să vă puneți să vă încercați să mai și învățați pe alții... Așa că neavând rost vre-un dialog vă întreb atât: Cît e ceasul, cât e ceasul, cât e ceasul ?!!! Și vă și răspund ca să nu vă chinuiți degeaba încercând să dați răspunsul: Cât o nucă! Și apoi placa: Citat:
|
Deci stimabilăabilă dușmancă mariamargareta roatabicicleta cu prietenul tău preotul marian din norvegia.., te întreb pe tine soareoare: dragostea murit-a oare? Și ce fel de flori în fereastră puse de iarnă sunteți voi amândoi? Cu ispîni sau fără spini?.. că dacă mă iau după avatar, după petele de pe rochiță, după bubulina, atunci se înțelege exact de unde vă vine vouă toată nemulțuimirea... păi din poft, soft, moft... bu-bu-bubulina close a e mira, bu-bu-bubulina sine s-ave trandafila...''
Cât îi vaiceasușefu'vost? Cât o nucă! |
271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXIX)
271. A treia și a patra “venire a Domnului” de la “Noul Ierusalim” - Pucioasa (XXIX)
Liderii pucioși sunt “măgărușii celei de-a treia veniri a Domnului”, căci ei Îl aduc pe “Domnul” nevăzut, necunoscut și neauzit decât de ei. Scripturile “venirii Domnului” țin până la capătul timpului, deci la canonul biblic va trebui obligatoriu să se mai adauge atât scripturile măgărușilor pucioși din 1955 încoace, și cele pe care ei le fabrică astăzi, și cele de mâine și toate cele care le vor mai fabrica măgărușii în viitor, căci vor mai veni și alte scripturi pucioșești și măgărești, pentru că singură venirea lor mai poate întreține vie farsa “venirii Domnului” de la Pucioasa. “Domnul” Pucioasei pretinde că “vine și azi și Se preaslăvește peste pământ cu cuvântul”, dar în realitate lucrurile stau exact invers: “cuvântul de la Pucioasa vine peste pământ și se preaslăvește cu numele Domnului”, nume pe care cuvântul pucios și-l însușește fraudulos, fără ca Persoana care poartă de drept acest nume să fie și Ea de față, cu trupul și cu duhul”: “O, fiilor, […] vin și azi și Mă preaslăvesc peste pământ cu cuvântul, căci Scripturile venirii Mele de la Tatăl țin până la capătul timpului. Scripturile venirii Mele înseamnă toată lucrarea Mea pentru om, pentru viața omului, și Eu iată, încă și încă lucrez preaslăvindu-Mă între oameni și cutremurând pământul cu lucrarea venirii Mele. Omul însă doarme adânc pentru Mine și e treaz numai pentru el, numai pentru cele ce nu sunt, dar Eu vin pe pământ, și cu voi Mă ajut ca să Mă preaslăvesc cu lucrarea și cu venirea Mea, așa cum M-am ajutat cu măgărușul pe care am intrat șezând pe el în cetatea Ierusalimului acum două mii de ani când venise vremea să Mă las spre pătimire și spre moarte pe cruce. Voi sunteți măgărușul Domnului, măgărușul pe care se așează sarcină, și merge din loc în loc cuvânt peste pământ.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 23-04-2000) Cuvântul de la Pucioasa nu este întâmpinat cu osanale, așa cum proorocește Biblia că va fi întâmpinat Hristos la a doua Sa venire, de către toți locuitorii pământului. “Domnul” Pucioasei pretinde că este Cel înviat din morți, ceea ce ar presupune că se prezintă cu trupul, așa cum Hristos cel înviat S-a prezentat ucenicilor și i-a spus lui Toma că poate să se încredințeze de acest adevăr punând degetul său în semnul cuielor din palmele Sale și în rana din coasta Sa. Or, “Domnul” Pucioasei se prezintă sistematic fără trupul cel înviat al lui Hristos, deci aceasta este o himeră și o înșelăciune. O altă înșelăciune este aceea prin care pretinde că Se legitimează prin învierea morților, care ar fi să fie un semn hotărâtor și zdrobitor - dacă ar fi. Or, la Pucioasa n-a înviat nici măcar unul dintre morți, darămite toți odată! Ba, au mai și murit mulți alții pe deasupra, dintre adepții pucioși care sperau că nu vor mai gusta moartea, căci așa le promiseseră “proorocițele Domnului” , și chiar două dintre “proorocițe” au murit deși ele ar fi fost să fie primele care să nu mai guste moartea, îndată ce pretindeau că Îl au pe Hristos așezat la masa nunții cu ele: “Puțini sunt cei ce-Mi strigă "Osana!" înaintea cuvântului Meu care merge, iar cei mai mulți dorm față de venirea Mea, ca și cei care strigau: "Ia-L, ia-L! Răstignește-L!". Eu însă sunt Cel înviat dintre morți și vestesc învierea morților prin învierea Mea și strig la tot omul de pe pământ să se gătească pentru înviere, că vine învierea, vine, fiindcă vin Eu, iar semnul venirii Mele este învierea morților.” (Citat din Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa din 23-04-2000) Hotărât lucru, dacă pucioșii au dreptate în ceea ce spun aici, cum că “semnul venirii Domnului este învierea morților”, atunci cu adevărat la ei n-a venit Hristos, căci nici un mort n-a înviat în “pământul sfânt” de la Pucioasa,sau măcar prin împrejurimi! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:36:54. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.