![]() |
Nu
Citat:
|
Citat:
Sa stii ca penibilul sta si in insistenta sacaitoare si in neintelegere. Hristos S-a inaltat! |
Citat:
Nu as vrea deloc sa comentati ceea ce voi spune in continuare; daca as vrea sa fiu cu adevarat rautacios,dar nu-nu fac aceasta afirmatie- as putea sa spun ca dupa celebra rugaciune din timpul postului Sfintelor Pasti au aparut primele rezultate: s-au micsorat salariile. Dar nu spun asta.... |
Citat:
|
Citat:
S-a gasit un pretext,pomposul slogan Salvarea Romaniei,si unii poate au castigat ceva pe plan personal. As fi mai linistit,daca s-ar continua aceasta rugaciune,asa cum am inteles ca este intentia,dar macar sa se schimbe sloganul.Nu puteti gasi ceva mai concret? |
Da, Daniel: sa ne rugam pentru marirea salariilor, care tocmai s-au micsorat... E bine asa?!?
Iarta-ma, dar ai dat un exemplu de atitudine ... penibila. Esti deci on-topic. :77: |
Citat:
|
Citat:
In primul rand trebuie sa ne salvam sufletul nostru. Si apoi cine are o initiativa sa aiba responsabilitate asupra acesteia,nu sa dea bir cu fugitii,sau sa spuna inlocuitorul ,ca nu a fost ideea lui, ca lider este Iisus Hristos etc Deci ,parerea mea,daca am luat decizia sa ma rog impreuna cu altii,pe care-i consider eu potriviti,sa ne rugam la Dumnezeu sa mutam un munte,apoi trebuie sa si miscam muntele un pic din loc...Dar noi spunem---poate s-a miscat un pic ,dar nu am vazut noi.... Iar cel ce are initiativa ,sa-si asume proiectul pana la capat si sa lupte,sa-si asume responsabilitatea,nu sa stea intr-o semiumbra... Pai ,una din doua,ori se salveaza Romania,si trebuie sa se vada ceva,ori spuneti ca va rugati impreuna pentru mantuire.... Eu am citit undeva ,ca se rugau odata toata obstea unui sat,impreuna cu preotul,sa vina ploaie-deci ceva concret..S-au rugat ei cateva zile...Si cand au vazut ca rugaciunea nu da roade,au chemat un pustnic..Si acela le-a raspuns--Cum adica v-ati rugat si nu este ploaie? Si imediat cum a ridicat mainile la rugaciune a inceput sa ploua.... |
Citat:
Frumoasa pilda cu pustnicul, dar poate ca daca acela nu auzea ca rugaciunile poporului si ale clerului au fost in zadar, nu s-ar fi indurat de ei. Dar asa, i-a vazut uniti, dornici, dar neputiniciosi si s-a indurat de ei. Daca s-ar fi dus o singura persoana la el sa il roage de ploaie, nu crezi ca l-ar fi alungat pe acela, considerandu-l o ispita? Lasa planul Dorinei sa mearga si fii credinicios, nu necredincios, nu ca Toma! Poate Dumnezeu, vazand atatia forumisti ca se chinuie sa faca si ei ceva, ne va milui! Hristos S-a inaltat! |
Citat:
Asa te vei mantui! Eu nu am timp de astea,am niste treburi de rezolvat.Asa ca te las pe tine,sa te folosesti de sfatul meu bun. In ccea ce o priveste pe Dorina ,nu te baga unde nu-ti fierbe oala.Mesajul e pentru ea,si pentru cei care au fost alaturi de ea.. Daca vrei sa se roage pentru tine dorina,trimite-i pe privat ce rugaciuni vrei sa faca.. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:31:00. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.