![]() |
Citat:
|
Citat:
Lilith este simbolul unei zeite demonice care nu are nicio treaba cu credinta adevarata ortodoxa. Eu din cate stiu oamenii cu judecata dreapta (nu neaparat destepti ;), ca venise vorba mai devreme), simpli, cinstiti in viata, cu frica de Dumnezeu cum se zice, nu numai ca se feresc sa pronunte cuvinte ca dracu, demon, aghiuta, spiridus si-asa mai departe, dar cred ca nici macar pe langa cap nu le-ar trece sa se numeacsa pe sine, sau pe copiilor cu numele astea. Si inca o chestiune, numele pe care il purtam ne ofera din "energiile" semnificatiei lui: "asa cum este numele lui asa este si el" in Biblie nu stiu unde, dar daca vrei rigoare pot sa caut (ca macar la cautat ma mai duce capul:P). |
Citat:
|
:)
.. A doua varianta ar fi fost: te numesti Liliana Teodorescu. Nu mi se pare ca esti destul de rebela pt un asa nume. Ba chiar cred ca esti o viitoare crestina.. peste 10- 20 ani, daca te ajuta Dumnezeu.. :). |
simple constatari
Devenise evident pt ca esti o prezenta sfidatoare si in general din 10 mesaje scrise pe forum,8 sunt de batjocura la adresa unor useri,cu care stergi pe jos!
Esti foarte cinica si acida pt o persoana de 23 de ani care este implinita pe toate planurile;chiar daca nu te cunosc iti doresc mult bine si un dram de dragoste si respect pentru alti semeni care nu au fost atat de inzestrati ca si tine :) Ti-am scris acestea,deoarece eu personal ma simt jenata atunci cand apostrofezi in accesele tale de megalomanie pe cei"prosti"...insa asta nu inseamna ca nu-ti citesc cu placere mesajele care sunt pacifiste! |
Citat:
Dar trebuie sa te corectez: nu am 23, ci 21 de ani. Si nu sunt implinita pe toate planurile. |
Citat:
Cat despre oite si caprite... sa zicem doar ca m'as plictisi teribil daca as fi oita. :) |
Citat:
Poate nu sunt destul de rebela. Sau poate nu par. Cum ii ziceam Yasminei, m'am infranat mult, mai ales aici, unde stiam ca pot primi ban cat as zice "peste". Si chiar crezi ca sunt o viitoare crestina?:)) Nu te iau in deradere sau ceva, dar sunt fosta crestina si as vrea sa stiu de ce crezi ca sunt si viitoare crestina. |
Citat:
Pana atunci esti mare si tare si crezi ca nimic nu te poate atinge....error! big error! |
Citat:
Chiar daca spui ca nu esti implinita pe toate planurile sa stii ca pana in momentul de fata ai destul de multe;cati tineri de 21 de ani fac un job care le place,au familie cu 2 copii,o stare financiara stabila si facultatea pe terminate?Multi sunt in ceata la 21 de ani sau chiar la 30 de ani. Numai bine! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 08:51:27. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.