Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Rugativa pentru noi caci grele si dureroase sunt vremurile care le traim (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8849)

emiliulia 08.05.2010 08:41:41

Doamne ajuta

Bine vam gasit .Domnule Alin si tuturor care se confrunta cu aceeasi problema din cauza vaccinurilor am fost si am vorbit cu mai multi pediatri si am primit acest raspuns (Nu facem vaccinurile chiar daca se aduc noi nu le facem gratuit le platiti cu pretul din farmacie deoarece neau scazut salariile si nu mai facem nimic gratuit chiar daca ele vin dumneavoastra platiti este contra cost unii doctori dau retete gratuti sau compensate deoarece au facut o intelegere cu casa de sanatate pentru a primi coplata de 25 sa30 la suta din costul medicamentelor si asta doar la bolnavi cronici sau cazuri foarte urgente deasemenea chiar daca esti asigurat medical daca necesiti spitalizare si nu esti la zi cu platile la asigurare platiti spitalizare jumatate din suma normala care se plateste pentru cei neasigurati ) ,nu se face nimic gratuit asa mi sa spus sunt unii doctori care fac retete gratuite sau compensate dar nu prea sunt am fost la doua doctorite si un doctor pediatru si acelasi raspuns lam primit ,o vecina care este in scara cu noi are un copil de 7 luni si sa dus sai faca vaccinul iar doctorita ia spus sa cumpere vaccinul din farmacie daca nu credeti interesativa noi mai avem 2 vaccinuri care trebuie facute la diferenta de o luna unul de celalalt ,,mai asteptam si noi poate se va face o minune si nu va trebui sal platim desi toti doctorii iti rad in fata si nui intereseaza daca ai posibilitate sa cumperi vaccinul sau medicamentele ,va doresc multa sanatate si va multumim din suflet ca va rugati pentru noi ,Dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi ,Amin.

emiliulia 10.05.2010 15:42:37

Doamne ajuta

4 atașament(e)
Dragii nostri rugativa pentru toti si pentru noi din nou avem griji mari datorita chiriei rugativa pentru noi va rugam am pus noi poze cu copii sper sa le puteti vizualiza fara probleme multa sanatate si binecuvantare de la Dumnezeu tuturor.Doqamne ajuta.

speranta 10.05.2010 15:57:38

Dumnezeu sa va ajute...
emiliulia...nu stiu cum mai e cu vaccinurile dar eu am teroare ptr ele...nu as mai vrea sa se mai faca aceste vaccinuri...

emiliulia 10.05.2010 20:52:19

Doamne ajuta

Aveti mare dreptate ca nu ar trebui sa se mai faca deoarece sunt foarte multe riscuri si daca il faci si daca nu il faci mie sila de aceste vaccinuri pentruca ,cand era Emilian mic avea 4 luni iam facut vaccinul si in 24 de ore lam internat la urgente nu respira aproape deloc si era vanat a facut o intoxicatie si am stat 2 saptamani cu el in spital pentru acel vaccin mereu mia fost frica dar la scoala sau gradinita daca nu le ai nici nuti primeste copilul mie de la dorohoi pentru fata nu a azuns inca hartia de la vaccinari si ma sunat de la scoala sa o aduc pana la 1 septembrie ca numi primeste fata in scoala ca sa vedeti ,noi nu lam face dar ... Dumnezeu si Maica Domnului nu stii ce sa mai faci si cum sa fie bine multa sanatate si multumim doamna Speranta si tuturor Doamne ajuta .

forfota 11.05.2010 18:24:48

In primul rand rugati-va voi pentru voi! Urmarindu-va postarile, vad ca duminica, in loc sa fiti la Sfanta Liturghie, postati pe forum la ore cand crestinii se roaga in Biserica, iar cersetorii au treaba la poarta ei.

AlinB 11.05.2010 19:31:51

Citat:

În prealabil postat de emiliulia (Post 244855)
Bine vam gasit .Domnule Alin si tuturor care se confrunta cu aceeasi problema din cauza vaccinurilor am fost si am vorbit cu mai multi pediatri si am primit acest raspuns (Nu facem vaccinurile chiar daca se aduc noi nu le facem gratuit le platiti cu pretul din farmacie deoarece neau scazut salariile si nu mai facem nimic gratuit chiar daca ele vin dumneavoastra platiti este contra cost unii doctori dau retete gratuti sau compensate deoarece au facut o intelegere cu casa de sanatate pentru a primi coplata de 25 sa30 la suta din costul medicamentelor si asta doar la bolnavi cronici sau cazuri foarte urgente deasemenea chiar daca esti asigurat medical daca necesiti spitalizare si nu esti la zi cu platile la asigurare platiti spitalizare jumatate din suma normala care se plateste pentru cei neasigurati ) ,nu se face nimic gratuit asa mi sa spus sunt unii doctori care fac retete gratuite sau compensate dar nu prea sunt am fost la doua doctorite si un doctor pediatru si acelasi raspuns lam primit ,o vecina care este in scara cu noi are un copil de 7 luni si sa dus sai faca vaccinul iar doctorita ia spus sa cumpere vaccinul din farmacie daca nu credeti interesativa noi mai avem 2 vaccinuri care trebuie facute la diferenta de o luna unul de celalalt ,,mai asteptam si noi poate se va face o minune si nu va trebui sal platim desi toti doctorii iti rad in fata si nui intereseaza daca ai posibilitate sa cumperi vaccinul sau medicamentele ,va doresc multa sanatate si va multumim din suflet ca va rugati pentru noi ,Dumnezeu sa va ajute sa ne ajute si pe noi ,Amin.

Retele nu au fost niciodat compensate 100%, poate doar in unele cazuri, in schimb vaccinurile sunt 100% gratuite iar lucrul asta deocamdata nu s-a schimbat din cate stiu.

Nu am auzit sa fi scazut salariul doctorilor si daca va cere sa platiti un vaccin gratuit, asta inseamna luare de mita practic, si as putea crede ca unul sau doi doctori s-ar preta la asa ceva dar ma indoiesc ca toti.

Vaccinurile se pot face si cu cateva luni intarziere, nu e nici o problema, practic se decaleaza schema de vaccinare cu intervalul respectiv si asta e tot.

Nu au nici o baza legala ca sa nu va primeasca copilul la camin sau la scoala pe motiv ca nu are schema de vaccinare facuta, invatamantul de 10 clase cel putin este obligatoriu la noi, deci prin lege au obligatia sa va primeasca copii la scoala chiar daca nu le-ati fi facut nici macar un singur vaccin.

emiliulia 11.05.2010 19:39:51

Doamne ajuta

Dumnezeu si Maica Domnului are grija de fiecare nu vam cerut dumneavoastra sa va rugati caci stiu ca nu aveti grija asta pe toate topicurile unde intrati va abateti de la subiecte facand lumea sa para mai joasa ca dumneavoastra nu sunt eu cineva sa va judec si nu judec pe nimeni ,dar sa stiti ca acum ati cautat un motiv sa va legati de noi ,aveti frica de Dumnezeu totusi caci eu stiu sa ma rog pentru fiecare la Dumnezeu si merg la biserica dar sunt zile cand chiar nu reusesc sa fiti in locul meu ati intelege cu trei copii eu cel putin daca nu merg duminica la sfanta slujba merg miercuri sau vineri si tot merg , la 12 noaptea citim cu candela aprinsa Acatiste de multumire lui Dumnezeu pentru toate ,Acatistul Maicii Domnului ,bucuria celor necajiti si ne multe alte rugaciuni ,ne rugam pentru fiecare Dumnezeu stie si vede ceea ce face fiecare noi multumim din suflet celor care sunt cu sufletul la noi si mereu a fost langa noi cum a putut mai bine si noi ne rugam mereu pentru ei ,le multumesc tuturor care ne sustin si se roaga pentru noi ,Dumnezeu sa va rasplateasca ,o rugaciune in liniste si pace ,intru cand pot cand nu pot nu intru au fost zile saptamani si luni cand nu am putut intra cei care ne inteleg ne inteleg cei care nu ne inteleg sa ma iertati daca vati simtit oarecum obligata sa va rugati pentru semenii dumneavoastra ,Doamne ajuta

emiliulia 11.05.2010 19:48:44

Doamne ajuta

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 246699)
Retele nu au fost niciodat compensate 100%, poate doar in unele cazuri, in schimb vaccinurile sunt 100% gratuite iar lucrul asta deocamdata nu s-a schimbat din cate stiu.

Nu am auzit sa fi scazut salariul doctorilor si daca va cere sa platiti un vaccin gratuit, asta inseamna luare de mita practic, si as putea crede ca unul sau doi doctori s-ar preta la asa ceva dar ma indoiesc ca toti.

Vaccinurile se pot face si cu cateva luni intarziere, nu e nici o problema, practic se decaleaza schema de vaccinare cu intervalul respectiv si asta e tot.

Nu au nici o baza legala ca sa nu va primeasca copilul la camin sau la scoala pe motiv ca nu are schema de vaccinare facuta, invatamantul de 10 clase cel putin este obligatoriu la noi, deci prin lege au obligatia sa va primeasca copii la scoala chiar daca nu le-ati fi facut nici macar un singur vaccin.

Sa va raspund domnule Alin daca nu ma puteti crede nui nimic nu am cerut sa fiu crezuta cat despre scoala si fisa de vaccinuri ESTE obligatoriu interesativa daca doriti VACCINURILE sunt gratuite doar daca esti la zi cu ele daca nu esti la zi si esti in urma il platesti ca sa il poti face nu am interes sa mint am frica de Dumnezeu si nu vrem sa fim din nou asaltati cu vorbe grele am vrut sa va rog sa va rugati pentru noi si stiu ca unii oameni care au suflet enorm se roaga pentru noi la fel si noi pentru ei ,interesativa mai bine daca doriti si nu ne mai acuzati nu stiu cum este in alta parte dar in tulcea asa este ,poate se ea in considerare ca eu nu lucrez si nu am asigurare medicala si numi face vaccinul nu stiu il vom face cand va vrea Bunul Dumnezeu .Doamne ajuta la fiecare .

AlinB 11.05.2010 20:20:56

Cuvantul "obligatoriu" vi se flutura pe la nas ca in vremea comunismului cand daca un tovaras de sus decidea ca este "obligatoriu" ceva, cuvantul lui devenea lege.

Faceti o cerere sa vi se faca referire la pasajele din lege in care se mentioneaza obligativitatea vaccinarii, dvs. ii puti spune pasajele din Legea invatamantului in care se spune ca invatamantul de 10 clase este in schimb obligatoriu si nu va pot refuza inscrierea la scoala.

Nu este adevarata chestia ca "nu platesti doar daca esti la zi cu ele", nu scrie nicaieri asa ceva, mai ales ca intarzierea nu este din vina dvs.

Astea sunt pacaleli ca sa va determine sa le cumparati (sa faca si ei un ban), nu credeti astfel de povesti.

Copii au asigurare medicala indiferent de statutul parintilor.

emiliulia 11.05.2010 20:47:34

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 246720)
Cuvantul "obligatoriu" vi se flutura pe la nas ca in vremea comunismului cand daca un tovaras de sus decidea ca este "obligatoriu" ceva, cuvantul lui devenea lege.

Faceti o cerere sa vi se faca referire la pasajele din lege in care se mentioneaza obligativitatea vaccinarii, dvs. ii puti spune pasajele din Legea invatamantului in care se spune ca invatamantul de 10 clase este in schimb obligatoriu si nu va pot refuza inscrierea la scoala.

Nu este adevarata chestia ca "nu platesti doar daca esti la zi cu ele", nu scrie nicaieri asa ceva, mai ales ca intarzierea nu este din vina dvs.

Astea sunt pacaleli ca sa va determine sa le cumparati (sa faca si ei un ban), nu credeti astfel de povesti.

Copii au asigurare medicala indiferent de statutul parintilor.

Aveti dreptate deoarece a zis ca din costul vaccinului le revin 30 la suta in cazul asta pot sa merg sa cer eu vaccinul sa mil faca gratuit din lipsa de venituri am motiv ca traim cum traim si maine chiar asta voi face negresit miau zis cu mare seninatate voi merge maine sa vb din nou cu ei poate nu am inteles eu bine si daca mai asteept mil face gratuit multumesc si Doamne ajuta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 21:48:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.