![]() |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
|
Cand mi-o mai iau inainte gandurile cu "mama ce fac eu incerc sa tin postul alea alea" -- lasand la o parte ca mai face misto de mine mikiduta cu cate una alta -, incerc sa-mi aduc aminte de citatul asta:
Citat:
|
Citat:
Nimeni nu e de condamnat daca face munca grea si nu tine post, dar pana la urma mai depinde si de credinta si ravna fiecaruia. |
Citat:
Fapta buna fara ascultare e ca o nuca gaunoasa. Pe dinafara arat bine, dar cand o spargi, nu te alegi cu nimic. |
tinand cont de faptul ca-n romania, ortodoxismul reprezinta peste 90%, si peste an sunt 4 posturi mari, cum poti sa te ascunzi ca ti post? merge o perioada, apoi nu. mai ales cand toti stiu care-s perioadele de post.
va dau exemplu meu, lucram in redactia unui cotidian, lucrand de dimi pana seara, uneori pana tarziu in noapte, o colega sau coleg facea comanda de pizza, gyros sau hamburger. cand s-a lasat postul, n-am mai comandat, a mers scuza 'MS, NU DORESC', cateva zile, pt ca intre timp io mancam in bucataria redactiei de post, inevitabil, intrau colegi, ma intrebau: tii post??? ce era sa fac? sa mint? si asha or aflat ca tin post. nu e lauda, ci doar realitatea. |
Citat:
|
ORTODOXÍSM s. v. ortodoxie.
Sursa: Sinonime irelevanta corectarea !! Citat:
|
Nu e aiurea. -ismele au mai toate conotatie negativa, in general se refera la ideologii. Ortodoxia nu este ideologie.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:43:47. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.