Citat:
În prealabil postat de silverstar
Irina 77: "Eu personal cred ca avortul este unul din cele mai urate pacate care ne copleseste si in legatura cu care trebuie sa luptam, trebuie sa-i ajutam pe tineri sa inteleaga ce inseamna o familie crestina, sa-i facem sa iubeasca munca si tara asta. Fiecare la locul sau, cum si cat poate". Suna a lozinca comunista!
Problema e ca tinerii din ziua de astazi sunt ceva mai inteligenti si stiu ca exista mijloace contraceptive ca sa nu aduca pe lume in fiecare an cate un copilas pe care sa-l condamne inca de la nastere, la saracie si ignoranta, pentru ca deocamdata un tanar nu are ce sa ofere unui copil, dar la... pana iarta Dumnezeu.
Insa eu v-as sugera o alta idee: faceti apel la inseminare artificiala ca, oricum, se presupune ca doamnele mai in varsta au o casa, ceva economii si, deci pot spori numarul populatiei ca sa facem in ciuda lui UE si sa le aratam ca, daca de altceva nu suntem buni, de inmultit ne pricepem si o facem cu succes!...
|
Pentru mine aderarea la UE inseamna si ceva bun.
De exemplu, de la 1 noiembrie voi avea gunoieri :) La marginea Bucurestiului mormanele de gunoaie au zacut timp de zeci de ani fara sa pese nimanui. Acum , de frica amenzilor, primarul a semnat contract cu Rebu intr-o luna.
Alte vesti bune: se va investi in mediu, vor fi crescute ametitor amenzile in toate domeniile. Poate, si sper din tot sufletul vom incepe lupta impotriva hotiei, a smenarilor, a evazionistilor. Din pacate, sufletul poporul nostru este corupt. Dam vina pe comunism dar, a avut si unde sa se prinda...
La noi evaziunea fiscala este sport national. Cu toate ca este o hotie. Toata lumea considera anormalul ca normal. Nu exista sistem de valori.
Si atunci ne intrebam?
Aproape tot romanul fura, deci credinta lui este slaba de tot. Nu are nici un Dumnezeu. Urmareste numai sa se pricopseasca.
Este adevarat ca la polul opus altii sunt foarte saraci.
Si vor deveni multi foarte saraci dupa 1 ianuarie.
Desi nu pare pozitiv, este un proces de asezare a valorilor. Degeaba suntem popor de crestini pentru ca invatatura bisericii se dovedeste a nu avea nici un impact.
Asta ar trebuie sa ne preocupe dpdv crestin.
Ceva din mesajul transmis nu este "primit" de cetateni.
Si ar trebui sa ne dea de gandit.
|