Danut7 |
02.02.2010 21:00:16 |
Nu cred ca mai exista viata in Universul asta, conditiile de viata de pe Terra sunt dependente de o perfectiune absoluta.Chiar daca sunt nu stiu cate galaxii, nu cred ca exista alta forma de viata similara cu cea de pe Terra in Univers.Personal eu cred ca exista OZN-uri, lucru care este atestat de o plentitudine de filmari si marturii ale oamenilor.OZN-urile astea pot fi si avioane ale unor anumite servicii secrete si extraterestrii rodul experimentelor.Dar e posibil sa fie si obiecte zburatoare neidentificate manevrate de alte fiinte, mai diferite.Sunt destule si marturiile oamenilor care au fost rapiti de extraterestrii sau care au vazut extraterestrii.Personal circula pe internet o vreme un filmulet cu autopsia unui extraterestru.Exista legende pe pamant cu fel si fel de creaturi, duminica seara am prins emisiunea lui Oreste, pe B1 in reluare, vorbea de ceva de genul asta.De niste carti si scrieri interzise de-a lungul vremii.Carti in care s-au strans fel si fel de marturii ale oamenilor cu privire la anumite creaturi legendare.De exemplu sirene, sireni, dragoni, fel si fel de creaturi marine si nu numai, si cu povesti privitoare la ei.Si astia pot sa existe.Avem si in Biblie mentionat o creatura leviatanul.Tot asa exista si fenomene de poltergeist: fantome si etc.Acestia sunt din domniile vazduhului, in marea lor parte.Fantomele sunt draci, tot asa si extraterestrii pot fi draci , si orice creatura de tipul legendar care pot comunica de asemenea pot fi draci.Ca si dracii sunt fiinte deformate si la infatisare precum niste bestii mutilate.Diavolul in Biblie este numit balaur, de exemplu.Parerea mea e ca multe din aratarile astea sunt draci si demoni, meniti sa insele oamenii.Sa nu uitam ca demonii isi au locasul in vazduh, ne-a si atras atentia Pavel cu privire la asta.Asa ca sa nu luam aminte la orice zvon care vine din vazduh si din galaxii.Insa personal eu cred ca aceste reprezentari au putut exista la un moment dat, aceste creaturi legendare, si in multe legende ele vin din "cer".Insa ele nu sunt neaparat ceea ce par.Se pare ca exista desene cu OZN-uri si prin Egipt pe anumite piramide, si in Barcelona la familia sacrada este o reprezentare a unui astronaut, ce dateaza cu sute de ani in urma, s.a.m.d.
|