Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Ce parere aveti despre OZN-uri? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=8239)

Golbi_ 30.01.2010 17:43:13

Citat:

În prealabil postat de cristianvisan (Post 206080)
e unu p-aici ateul cel rau care ce sa zic.. nu-i mai vorbiti.. el e mort.. mortul in putrefactie trage vanturi luni de zile pana cand putrezeste de tot adica in cazul ateilor pana lamoarte.. a vorbi cu el inseamna a sta de vorba cu aceste efecte ale mortii..

Da, frumoase vorbe din partea unui adevărat om creștin. Pline de înțelepciune, smerenie și bunătate. În fine, constat că de fapt fiecare interpretează cum vrea și Biblia și religia și pe Dumnezeu. Și eu fac la fel, dar eu măcar recunosc. Cam aici suntem. Cum înțelege fiecare. Dumneata să înțeleg că știi când un om este "mort". Felicitări, ești la un alt nivel de înțelepciune. Unul cam dubios, dar interesant :)

heaven 30.01.2010 19:29:37

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 206367)
Le-ai vazut tu?Ai vazut doar niste poze....

Si daca ti-as spune ca am vazut ai crede?Ma indoiesc...

heaven 30.01.2010 19:32:05

Citat:

În prealabil postat de Golbi_ (Post 206384)
Da, frumoase vorbe din partea unui adevărat om creștin. Pline de înțelepciune, smerenie și bunătate. În fine, constat că de fapt fiecare interpretează cum vrea și Biblia și religia și pe Dumnezeu. Și eu fac la fel, dar eu măcar recunosc. Cam aici suntem. Cum înțelege fiecare. Dumneata să înțeleg că știi când un om este "mort". Felicitări, ești la un alt nivel de înțelepciune. Unul cam dubios, dar interesant :)

Curat dubios...dar,daca asa inteleg unii din fratii nostri iubirea de semeni si crestinismul,ce sa-i faci?Sa ne rugam sa ii lumineze Dumnezeu!

iustin10 31.01.2010 00:14:05

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 206441)
Si daca ti-as spune ca am vazut ai crede?Ma indoiesc...

Poate te-as crede,de ce nu...
Dar ce nu imi place mie la extraterestri e ca ramai cu vazutul,pe cand Biblia o poti si intelege,poti sa si intelegi de ce Dumnezeul cel navazut se face om vazut.

voxdei55 02.02.2010 19:23:52

tu esti cam extraterestru

Citat:

În prealabil postat de AndruscaCIM (Post 206063)
Dar hai sa nu exageram, cred ca esti constient ca ceea ce ai scris mai sus nu are nici un fundament....exista oameni care cred ( treaba lor) si care nu cred.

Eu de exemplu nu cred deloc nici in OZN-uri, nici in extraterestri, nici in chupacapra, nici in strigoi, fantome, Big Foot sau incalzire globala...si nu am de ce, iar tu nu ai ce sa faci, cat despre rasul " curcilor" ...pot sa rada pana cad cu picioarele in sus din partea mea!!!!:16:

P.S.Si vezi ca ai obrazul extrem de gros de poti sa faci asemenea afirmatii, esti tu sigur ca toti cei care nu pot crede in aceste prostii...sunt proshtii????

Sa-mi aduci un extraterestru de un picior sa il vad si eu, si apoi mai discutam despre dovezile conform carora exista!

daca ai creierul spalat..e treaba ta.Trebuie sa fii tare ignorant sa crezi ca noi santem buricul universului.Pariez ca nici istoria Bibliei nu o stii..Mai incearca...

Delirul 02.02.2010 20:36:02

Atata timp cat numai americanii au avut chipurile ocazia sa faca disectii pe extraterestri si la ei s-au inregistrat majoritatea intalnirilor de gradul III si a rapirilor extraterestre, cred ca-i mai mult vorba despre o scorneala hollywoodiana.Caci altfel zau ca nu inteleg ce-i atrage atat de mult pe extraterestri la America, ca acolo poluarea si noxele din atmosfera is mai mari ca nicaieri in lume, mancarea in general este de proasta calitate, toxica, mai nou prezenta unor insemnate focare de gripa porcina etc.

Ca sa nu mai spun ca daca un extraterestru si-ar face aparitia in plina zi, in centrul L.A.-ului probabil ca nimeni nu-l va baga in seama avand in vedere cati nebuni isi fac aparitia pe strazile marilor metropole americane, uneori purtand diverse costume sau chiar in pielea goala ca de aceea s-a inventat termenul eschibitionism.

Danut7 02.02.2010 21:00:16

Nu cred ca mai exista viata in Universul asta, conditiile de viata de pe Terra sunt dependente de o perfectiune absoluta.Chiar daca sunt nu stiu cate galaxii, nu cred ca exista alta forma de viata similara cu cea de pe Terra in Univers.Personal eu cred ca exista OZN-uri, lucru care este atestat de o plentitudine de filmari si marturii ale oamenilor.OZN-urile astea pot fi si avioane ale unor anumite servicii secrete si extraterestrii rodul experimentelor.Dar e posibil sa fie si obiecte zburatoare neidentificate manevrate de alte fiinte, mai diferite.Sunt destule si marturiile oamenilor care au fost rapiti de extraterestrii sau care au vazut extraterestrii.Personal circula pe internet o vreme un filmulet cu autopsia unui extraterestru.Exista legende pe pamant cu fel si fel de creaturi, duminica seara am prins emisiunea lui Oreste, pe B1 in reluare, vorbea de ceva de genul asta.De niste carti si scrieri interzise de-a lungul vremii.Carti in care s-au strans fel si fel de marturii ale oamenilor cu privire la anumite creaturi legendare.De exemplu sirene, sireni, dragoni, fel si fel de creaturi marine si nu numai, si cu povesti privitoare la ei.Si astia pot sa existe.Avem si in Biblie mentionat o creatura leviatanul.Tot asa exista si fenomene de poltergeist: fantome si etc.Acestia sunt din domniile vazduhului, in marea lor parte.Fantomele sunt draci, tot asa si extraterestrii pot fi draci , si orice creatura de tipul legendar care pot comunica de asemenea pot fi draci.Ca si dracii sunt fiinte deformate si la infatisare precum niste bestii mutilate.Diavolul in Biblie este numit balaur, de exemplu.Parerea mea e ca multe din aratarile astea sunt draci si demoni, meniti sa insele oamenii.Sa nu uitam ca demonii isi au locasul in vazduh, ne-a si atras atentia Pavel cu privire la asta.Asa ca sa nu luam aminte la orice zvon care vine din vazduh si din galaxii.Insa personal eu cred ca aceste reprezentari au putut exista la un moment dat, aceste creaturi legendare, si in multe legende ele vin din "cer".Insa ele nu sunt neaparat ceea ce par.Se pare ca exista desene cu OZN-uri si prin Egipt pe anumite piramide, si in Barcelona la familia sacrada este o reprezentare a unui astronaut, ce dateaza cu sute de ani in urma, s.a.m.d.

AndruscaCIM 02.02.2010 21:49:31

Citat:

În prealabil postat de voxdei55 (Post 207465)
daca ai creierul spalat..e treaba ta.Trebuie sa fii tare ignorant sa crezi ca noi santem buricul universului.Pariez ca nici istoria Bibliei nu o stii..Mai incearca...

:61: M-ai deconspirat....va sa zica!!!!

moshu 02.02.2010 22:26:37

Citat:

În prealabil postat de tigerAvalo9 (Post 206341)
De ce toata lumea spune ca sunt inselaciuni dracesti?Ce e inselaciune draceasca?Probabilitatea ca exista niste bacterii,virusuri sau vietuitoare mai inferioare omului pe alte planete?De ce toti va ganditi la monstri,oameni super evoluati,super inteligent care o sa ne conduca etc.?De ce va ganditi la creaturi inteligente,urate sau misterioase?EXTRATERESTRI exista in procent de 85% dar ei fiind bacterii,virusuri,alte vietuitoare din regnul Protista,animale sau vietati mult ma inferioare omului.Este foarte probabil si in gandirea unui om simplu dar faptul ca oamenii de stiinta au adus multe indici si dovezi care sa clarifice aceste lucruri e si mai si.Nu va asteptati la extraterestri care sunt super inteligenti si stiu ce fac noi si planuiesc nu stiu ce...nu asta inseamna extraterestru..Extraterestru poate fi un virus pe planeta Marte.Doamne ajuta!

De fapt aici, lumea vorbea despre OZN-uri. Thank you very much, have peace! :11:

Citat:

În prealabil postat de voxdei55 (Post 207465)

Dar... noi suntem buricul universului. Trebuie sa fi foarte ignorant sa crezi contrariul, neavand... argumente. :1:

heaven 03.02.2010 11:37:04

Moshu,pana la ora actuala atat fiinta umana,cat si intreaga planeta detin secrete care inca nu ne-au fost relevate,iar noi putem avea pretentia ca stim ceea ce se petrece cu tot universul?

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:18:08.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.